Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
SiamoNoi je napisao/la:
Meni su osobno gadne fotke sa zgradurinama. Novi Zagreb ih je pun kufer pun...sonik24 je napisao/la:fine slike, nikad nisam bio u Zagrebu, bio sam u Kutini i Ivanic Gradu, to je blizu.
onda u Sarajevu bi ti se svidjela Ilidžadubrava je napisao/la:Meni su osobno gadne fotke sa zgradurinama. Novi Zagreb ih je pun kufer pun...sonik24 je napisao/la:fine slike, nikad nisam bio u Zagrebu, bio sam u Kutini i Ivanic Gradu, to je blizu.
Ali, da ima lijepih stvari za vidjeti, ima, Gornji i Donji Grad, Kaptol, parkovi, ZOO, Jarun ....![]()
A Zg je stvarno ugodno i fino mjesto za živjeti..
hehe, srećom, dobro znam i Sarajevo, pa mogu slobodno neskromno reći, skoro svaku oveću bosansku, a i hercegovačku varoš i ćorsokaksonik24 je napisao/la:onda u Sarajevu bi ti se svidjela Ilidžadubrava je napisao/la:Meni su osobno gadne fotke sa zgradurinama. Novi Zagreb ih je pun kufer pun...sonik24 je napisao/la:fine slike, nikad nisam bio u Zagrebu, bio sam u Kutini i Ivanic Gradu, to je blizu.
Ali, da ima lijepih stvari za vidjeti, ima, Gornji i Donji Grad, Kaptol, parkovi, ZOO, Jarun ....![]()
dubrava je napisao/la:Meni su osobno gadne fotke sa zgradurinama. Novi Zagreb ih je pun kufer pun...sonik24 je napisao/la:fine slike, nikad nisam bio u Zagrebu, bio sam u Kutini i Ivanic Gradu, to je blizu.
+1InatSilanBosanski je napisao/la:Kako mi se svidja ova panorama Mostara sto nko postavi![]()
--
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.