DrinaJedina je napisao/la:Conley ili Randolph više ?
Kraj 3/4.
Moram past' na Walkeru kad glupan sebe ne slušam.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
DrinaJedina je napisao/la:Conley ili Randolph više ?
nikad nisam kontao ovo pozelenjavanje parova prije kraja utakmice!??DrinaJedina je napisao/la:DrinaJedina je napisao/la:Conley ili Randolph više ? [/size]
Kraj 3/4.
Majstore!bevanda4 je napisao/la:Snooker: German Masters (kvalifikacije)
Volim napast kvalifikacije. Favoriti su, naravno, u prednosti, ali bude uvijek iznenađenja. German Masters je među 4 najjača snooker eventa u godini, očekuju se opet velika imena u završnici pa ću se voditi tom logikom. Za danas sam uočio par lijepih kvota. Nadam se će bit uspješno i očekujem lagani plus na računu, kako mom, tako i vašem.
Lines - O'Donnell / 1 @1,50
Za Linesa znam da je neugodan igrač.. Velik broj puta mi je remetio planove protiv favorita na papiru koje bi uzeo. Skidao je neka velika imena u zadnjih par godina. Sa današnjim mu protivnikom, moram priznat, nisam toliko upoznat i da je bio manji tečaj na Linesa ne bi uzimao, al 1,50 je ako mene pitate sasvim ugodna kvota tako da pratim i nadam se laganoj pobjedi bez previše grčeva
Poomjaeng - Surety / 1 @1,35
Poomjaeng je početak sezone imao kao iz snova, ne bi se takve statistike posramili ni oni iz prvih 10, vjerujte mi.. Nisam mogao zamislit da će mi jedan anonymus Tajlanđanin donijeti novce i to nemali broj puta. Navikao sam ga igrati na kvote 2+, al nije mi mrsko ni sada isprati 1,35. Bar sam mu toliko dužan. Što se tiče protivnika - Surety?!?
Tko je taj?
Ford - Wicheart / 1 @1,35
Tom Ford je jako zayeban lik kad ga krene. Osjetio sam to na svom novčaniku mnogo puta (nešto slično kao Lines).
Trenutno je rankiran kao 27. na svijetu, dok mu protivnika nema ni u prvih 100. Razlika u kvaliteti je više nego očita, kvota je već u padu, stoga hvatam dok je ne obore još više.
M. Davis - Pinches / 1 @1,35
Mark je jedan od one slavne 16-orice zbog kojih ljudi daju ručno napraviti snooker štapove da se dotični mogu malo ku*čiti po seluNikad nije osvojio neki ranking turnir, ali ne znam je li ikada u 22-godišnjoj karijeri ispao iza 20. mjesta na svijetu. S druge strane, Barry Pinches, davno dao najbolje dane.. Trenutno drži 70. mjesto, predviđam da će ići sve gore i gore.. Ukratko, Davisova zadaća je da ovo riješi bez po muke i udalji Pinchesa sa turnira. Svaki drugi ishod ovog meča bilo bi čisto iznenađenje.
Chuang Liu - Parsons / 1 @1,35
Mladi Kinez je daleko od snooker zvijezde, al težak je put prema vrhu. On je ove sezone vrlo dobro počeo uspinjanje. Uhvatio sam ga par mečeva na kvote 2-3, možda će se tko sjetiti, nije bilo tako davno. Parsons je još jedno od onih imena koje se može ugledati samo u kvalifikacijama nekog turnira. Valjda me kosooki neće razočarati, mala je kvota, al vjerujem da kao 49. u svijetu može proći nekog anonymusa poput današnjeg protivnika.
Ukupna kvota: 4,98
Sabinho je napisao/la:P-O prosle godine?hajro je napisao/la:Memphis Grizzlies - Oklahoma City
hendikep -5.5 @ 2
1,83 8/10
Oklahoma jedna od najboljih momčadi u NBA ligi, a Memphis bez Davisa, Allen i Gasol a i da su oni realno bi bilo da ih natamburaju.![]()
Milwaukee-San Antonio (-10,5) 2
J.Green (17,5) over
S.Curry (23,5) over
Golden State-Dallas (208,5) over
Memphis-Oklahoma x2
mozda vam nije ista granica ?? ja sam ga imao na 15.5bevanda4 je napisao/la: nikad nisam kontao ovo pozelenjavanje parova prije kraja utakmice!??
Randolph je ostao na 17 druže
Bilo je cupavo al su prosla obaSabinho je napisao/la:Mislim da ce eti sa Grifkom biti bas cupavo, taman ce tu negdje postici poena, a Curry ce uzeti 42 suta tako da ga hebes mora prec' granicubarabababa je napisao/la:Cekam jos Griffin B. under i Curry St. over
Kakve su sanse da me za*ebu?
Kako sam ti i rekao, sreca pa Grifko u zadnjih 6 minuta nije ubacio skoro nistabarabababa je napisao/la:Bilo je cupavo al su prosla obaSabinho je napisao/la:Mislim da ce eti sa Grifkom biti bas cupavo, taman ce tu negdje postici poena, a Curry ce uzeti 42 suta tako da ga hebes mora prec' granicubarabababa je napisao/la:Cekam jos Griffin B. under i Curry St. over
Kakve su sanse da me za*ebu?
Pogodim kad se najmanje nadam, inace duduk sam za NBA, ovo sam odigro na eci peci pec..
Pa lafe moj, kod mene je granica bila 16,5 tako da ne vidim razlog da se ne zeleni!bevanda4 je napisao/la:nikad nisam kontao ovo pozelenjavanje parova prije kraja utakmice!??DrinaJedina je napisao/la:DrinaJedina je napisao/la:Conley ili Randolph više ? [/size]
Kraj 3/4.
Randolph je ostao na 17 druže
gundul je napisao/la:znam da nije pitanje za ove teme, al ovdje cu najprije dobiti odgovor
ima li sportska kladionica formula internet klađenje, i kakvi su(mislim sto se tice uplata i isplata)?
zahvaljujem se unaprjed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.