PlanB je napisao/la:Ludogorets daje gol@1,44 Bet365
Za dinamo u obrani pocinje mladi Josip Calusic, a na lijevom boku Lima koji sa igrom u obrani bas i nije na "ti"...moglo bi biti prilicno zanimljivih situacija
APOEL daje gol@1,53 Bet365
Eintracht sa prilicno izmijesanim sastavom, APOEL ima za sto igrati i boriti se pa vjerujem da ce uspjeti zabiti bar jedan gol
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dobro je imati PlanB !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma sigurno ce biti dosta ispucavanja u Portlandu, eh problem bi mogao biti slab sut
ali valjda ne bude
Trailblazersi poznati kao domacinska ekipa, ako nista sigurno zele osvetu za onaj poraz u Houstonu.
Svakako je ocekivati brzu utakmicu sa dosta poena, da li dovoljno za O/U ??
Trailblazersi poznati kao domacinska ekipa, ako nista sigurno zele osvetu za onaj poraz u Houstonu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Hladno

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
-
risingforce
- Kontakt:
Johnson J. (Bro-La C) - -16.5+ MANJE 1,85 bhplay
- Joe Johnson je bio glavni igrac Netsa do prije 10-ak dana tj do povratka Brooka Lopeza i sada Derona Williamsa.
Uloga mu je sad u mnogome promjenjena, uzima mnogo manje suteva, a mnogo se cesce igra na Lopeza ili jednostavno Deron zavrsava akciju. Zadnje 3 utakmice zavrsava lagano u UNDERU, mislim da ce tako biti i veceras, Clippersi su dobri defanzivno, Joe ne sutira cesto.. on sigurno nece sezonu zavrsiti na trenutnom prosjeku koji je "nabio" dok nije bilo glavnih zvijezda Netsa, vec 2-3 poena manje.. BET365 nudi granicu od 14,5 dok bhplay i dalje nudi granicu vecu za 2 poena tako da mislim da se ovo treba iskoristiti.
Lillard D. (Por-Hou) - -20.5+ VIŠE 1,85 bhplay
- Ponovo se ravnam prema granicama u bet365 koje su po mom misljenju mnogo realnije za sve igrace. Tamo je na Lillarda 22,5, bhplay naravno poklanja 20,5.. Lillard je u velikoj formi. U zadnjih 6 utakmica cetiri puta je isao preko ove granice..s tim da je 3 utakmice isao i preko 25. Prosla utakmica je jedna od te dvije koje nije isao OVER, imao je veoma los procenat suta (5/14), mislim da se veceras ne moze isto desiti, ocekujem ga na 45-50 % procenta suta i mislim da ovo lagano ide preko..takodjer u prilog ovom tipu ide i cinjenica da i houston i portland igraju brzu kosarku s velikim brojem poena tako da ce Lillard od sebe sigurno dodati u ukupni zbroj poena bar 21 .
Sretno!
- Joe Johnson je bio glavni igrac Netsa do prije 10-ak dana tj do povratka Brooka Lopeza i sada Derona Williamsa.
Uloga mu je sad u mnogome promjenjena, uzima mnogo manje suteva, a mnogo se cesce igra na Lopeza ili jednostavno Deron zavrsava akciju. Zadnje 3 utakmice zavrsava lagano u UNDERU, mislim da ce tako biti i veceras, Clippersi su dobri defanzivno, Joe ne sutira cesto.. on sigurno nece sezonu zavrsiti na trenutnom prosjeku koji je "nabio" dok nije bilo glavnih zvijezda Netsa, vec 2-3 poena manje.. BET365 nudi granicu od 14,5 dok bhplay i dalje nudi granicu vecu za 2 poena tako da mislim da se ovo treba iskoristiti.
Lillard D. (Por-Hou) - -20.5+ VIŠE 1,85 bhplay
- Ponovo se ravnam prema granicama u bet365 koje su po mom misljenju mnogo realnije za sve igrace. Tamo je na Lillarda 22,5, bhplay naravno poklanja 20,5.. Lillard je u velikoj formi. U zadnjih 6 utakmica cetiri puta je isao preko ove granice..s tim da je 3 utakmice isao i preko 25. Prosla utakmica je jedna od te dvije koje nije isao OVER, imao je veoma los procenat suta (5/14), mislim da se veceras ne moze isto desiti, ocekujem ga na 45-50 % procenta suta i mislim da ovo lagano ide preko..takodjer u prilog ovom tipu ide i cinjenica da i houston i portland igraju brzu kosarku s velikim brojem poena tako da ce Lillard od sebe sigurno dodati u ukupni zbroj poena bar 21 .
Sretno!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Griffin sinoć 42 minute na parketu, dva dana prije 40 minuta, očekujem manju minutažu večeras a i matchup sa Garnettom mu nije baš najlakši. Dosada se u tom duelu nije baš iskazivao, a u btb utakmici neće ni pogotovo. A da ne govorim da je sinoć i gležanj uganuo. Dakle GRIFFIN 21,5 manje.
Moze li mi neko ko se razumije u NHL reci moze li St. Louis - Toronto 1x 1,22 posluziti kao uslov ? 
vidim svi picite Griffina manje od 21,5 ja sam ga uzeo u Max Betu over 19,5 
i naravno na jednom sam igrao Howard 16,5 under
dabogda opet klade bacao 
i naravno na jednom sam igrao Howard 16,5 under
*La Roma non si tifa, si AMA!*
zar ih nije Houston dobio upravo na njihovom parketu?dr.van nostrand je napisao/la:Ma sigurno ce biti dosta ispucavanja u Portlandu, eh problem bi mogao biti slab sutali valjda ne bude
![]()
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
kinder_jaje
- Kontakt:
zasto mi ne dopusta under poene na bruklin 
Na sreću, prošlo je lagano. U hendikepu oba para.bevanda4 je napisao/la:
S. Davis - Mitchell / 1 @1,30
Davis, vladar snookera 80-ih godina prošlog stoljeća.. Poosvajao sve bitne turnire koji postoje. Prvak na čak 6 svjetskih prvenstava (!!!!) Mislim da ste dobili sliku o kakvom se igraču radi. Iako 56-godišnjak, danas igra protiv trećerazrednog protivnika, koji ima zadnjih 5 poraza u nizu, a ove pobjede koje je prije skupljao su bile također od nekih nižerazrednih igrača koji nisu vrijedni spomena.. Jednostavno ne vidim kako je moguće da ikona poput Steve-a napusti German masters već u kvalifikacijama. Iako star, ima još toga za pokazati, do osmine finala je u stanju doći, a kasnije što bude!
Ebdon - Jones / 1 @1,25
Ebbo The Great, kako ga vole zvati. Opet ponavljam - najsporiji igrač koji je zaigrao profesionalni snooker.
Poput Davisa, također, bivši svjetski prvak. Nikome nije lako kad izvuku njega u ždrijebu. Prije mjesec dana je pobijedio Neila Robertsona (trenutni No. 1 u svijetu) sa 6-5. Otada zaredao još par pobjeda i pokoji poraz.
Bio bih iznenađen kad bi ispao u ovim kvalifikacijama i mislim da mu protivnik Jones nije dorastao taktici, te će lagano izgubiti živce nakon 2. frejma. Ne moram govorit koliko je Peter iskusan i koliko mu malo treba da iskoristi svaku šansu koju dobije.
Postavio sam ovo dvoje (iako nisam htio), čisto zato što nemam muda prognozirati Kup UEFA, tako da.. Ako ćete na veći ulog izbjegnite moje analize.
Čestitke svima ostalima, ova dva moja para su bezvrijedna kad vidim kakve su se kvote poskidale danas.
Samo tako ekipa, rušimo ih!!
U desetom selu živi Antuntun!
Snooker: World Open, kvalifikacije
Dunn - Davison / 2 @2,20 (ako vam je kvota ispod 2 - zaobiđite!)
Davison nas je ispoštovao prije 2 dana kad sam predložio da ga probate kao iznenađenje. Kontam da može pomrsiti račune i Dunnu. Borba 74. protiv 64. rank mjesta u svijetu, sve je moguće.. Razlika u kvaliteti dvojice nije velika, ali zato je u tečaju i tu vidim dobar value. Sve kladione spuštaju na 1.90, dok bet365 drži na 2.20! Ova dvojica nikako nisu igrali međusobno i stvarno ne mogu biti pametan što se tiče prognoze, ali gledajući statistike i pobjede protiv ostalih igrača na Touru - smatram da je Davison bezobrazno podcijenjen i u bet365 ovolika kvota bi se trebala uzeti.
Dunn - Davison / 2 @2,20 (ako vam je kvota ispod 2 - zaobiđite!)
Davison nas je ispoštovao prije 2 dana kad sam predložio da ga probate kao iznenađenje. Kontam da može pomrsiti račune i Dunnu. Borba 74. protiv 64. rank mjesta u svijetu, sve je moguće.. Razlika u kvaliteti dvojice nije velika, ali zato je u tečaju i tu vidim dobar value. Sve kladione spuštaju na 1.90, dok bet365 drži na 2.20! Ova dvojica nikako nisu igrali međusobno i stvarno ne mogu biti pametan što se tiče prognoze, ali gledajući statistike i pobjede protiv ostalih igrača na Touru - smatram da je Davison bezobrazno podcijenjen i u bet365 ovolika kvota bi se trebala uzeti.
U desetom selu živi Antuntun!
- BenjooJutub
- Kontakt:
FT 0-0BenjooJutub je napisao/la: Lazio - Trazbon
Under 2,5 - 1,80
Lazio Starting 11:
Berisha;Cavanda,Novaretti,Biava,Radu;Onazi,Ledesma,
Ederson,Felipe Anderson, Floccari,Keita
Pobjedom Lazio završava prvi, s obzirom na ovu postavu, očekujem minimalnu pobjedu. 1-0, 2-0 .. Taktična utakmica, skoro prazan stadion, obje ekipe osigurale prolaz..
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 13 dec 2013, 09:44, ukupno mijenjano 2 puta.
euroliga danas nešto?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jest, dobro si, stvarno sam mislio da su igrali u TexasuElLoco7 je napisao/la:zar ih nije Houston dobio upravo na njihovom parketu?
Sorry sinoc na Lillardu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
jutarnji:
K'lautern 1
Zwolle-Heereenven 0-3 gola
Eisbaren 1
K'lautern 1
Eisbaren 1
You'll never walk alone.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Brate nemoj sta zamjerit al' ovo sto ti ovdje nazivas hladnim skidanjem ili pogadjanjem bi mogao da pogodi i onaj zalutali prevodilac na znakovni jezik na Mandelinoj sahrani.Billy je napisao/la:Hladno![]()
![]()
![]()
Vidis li sta ljudi skidaju i kakve kvote ovdje ponekad prodju glat sto bi se reklo?
Mene bi bilo stid postavit tiket na kojem sam igrao parove po 1.01 a vala i 1.10.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Sretno svima danas!
zašto Zwolle-Heereenven 0-3 gola, ja ovdje vidim golijaduBelieve je napisao/la:jutarnji:
K'lautern 1
Eisbaren 1
Pustiću sunce da topi ljubav!
- diplomatija
- Kontakt:
Ovi sto se hvale jednim pogodjenim parom sto su ga predlozili neka to prebace ili otvore neku novu temu, ovo su prijedlozi, sugestije...
Ne razumijem sta je pisac htio da kazediplomatija je napisao/la:Ovi sto se hvale jednim pogodjenim parom sto su ga predlozili neka to prebace ili otvore neku novu temu, ovo su prijedlozi, sugestije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.