KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: KK Partizan
Samo Muslji i Gagara su "izdominirali"
2 poena i 3 skoka u zbiru

Mens sana in corpore sano.
Kinsey tek 4-ti po minutama , nesto malo preko 37 minuta
normalno da nije bilo pustanje , to i jest furka za sve ove ostale sto uvijek kazu da Zeljko pusti
pa trojke su izlazile iz obruca , zajebano pustanje bas
4 i pol. igraca dobilo Fener i
normalno da nije bilo pustanje , to i jest furka za sve ove ostale sto uvijek kazu da Zeljko pusti
pa trojke su izlazile iz obruca , zajebano pustanje bas
4 i pol. igraca dobilo Fener i
twin towere..djoleprijedor je napisao/la:Samo Muslji i Gagara su "izdominirali"![]()
2 poena i 3 skoka u zbiru
![]()
![]()
![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Željko da vodi paraolimpijski tim Ekvatorijalne Gvineje protiv Partizana i onda bi govorili da je pustio
E da Budivlejnik sutra odigra kako treba,pa da zadnje kolo mlatnemo CSKA u BG-u,nismo odavno,a momenat nikad bolji
E da Budivlejnik sutra odigra kako treba,pa da zadnje kolo mlatnemo CSKA u BG-u,nismo odavno,a momenat nikad bolji
Nemoj tako , novi GM Raptorsa je dosao samo radi njih..DANTES je napisao/la:pa fener je pravio serije kada su oni igrali
Divac,Tomasevic,Krstic,Pekovic,Maric...Musli i Gagic
drugom prilikom o njima
valda sutra Klicko pusti ove da odigraju utakmicu , Belosevic da iskida
i da se ljubimo..
A jok, eto ekipa koja gubi od Solnoka bilježi prvu gostujuću pobjedu u Evroligi nakon dvije godine protiv ponajbolje evropske ekipe koju na domaćem terenu još niko nije dobio. Da se razumijemo, ja da sam na Željkovom mjestu vjerovatno bih isto učinio, ali smiješno je reći da je ovdje sve čisto.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Da je ovoj ekipi od početak sezone igrao Bertans i da se Leo nije onako povrjedio,ne bi Partizan sada strahovao za prolaz u TOP 16 i gledao druge timove....Bili bi 30% jači,minumum....Ali otom-potom,Ova ekipa tek očekuje svoja najbolja izdanja poslije Nove godine 
[youtube][/youtube]
Tesko djeluje.braoolyo je napisao/la:A jok, eto ekipa koja gubi od Solnoka bilježi prvu gostujuću pobjedu u Evroligi nakon dvije godine protiv ponajbolje evropske ekipe koju na domaćem terenu još niko nije dobio. Da se razumijemo, ja da sam na Željkovom mjestu vjerovatno bih isto učinio, ali smiješno je reći da je ovdje sve čisto.
Al nije ni namjestio Partizanovih 61% za tri poena.
Na kraju su mu svakako igrali najbolji igraci i par lopti je odlucivalo.
Pa nije, Partizan (sva četvoricaRaul_64 je napisao/la: Tesko djeluje.
Al nije ni namjestio Partizanovih 61% za tri poena.
Na kraju su mu svakako igrali najbolji igraci i par lopti je odlucivalo.
[youtube][/youtube]
- djoleprijedor
- Kontakt:
Fino je vidjeti ,kako pojedini misle da ih Obradovic nije pustio ili barem olaksao.Ne moze ih pustati 40*min covjek Igra kuci,a njega nikad mirnijeg nisam vidio.
Mislim da je , potpomogao sa nekim svojim rotacijama
kao u fazonu "da sam ja svoj posao obavio" , al je Partizan i pored toga morao odigrati maestralnu utakmicu
nisu Bjelica,Bogdanovic niti Turci pustali Partizan na terenu ,(citaj: koliko Bjelica popizdi nakon zadnjeg suta)
a svi su igrali 30+ minuta
kao u fazonu "da sam ja svoj posao obavio" , al je Partizan i pored toga morao odigrati maestralnu utakmicu
nisu Bjelica,Bogdanovic niti Turci pustali Partizan na terenu ,(citaj: koliko Bjelica popizdi nakon zadnjeg suta)
a svi su igrali 30+ minuta
Obradovic i Vujosevic se ne mirisu, to valjda znas. A i Vujosevic je poznat kao kompleksas, pogotovo kad mu bivsi ucenik biva vise pozdravljan u odnosu na njega od publike u Pioniru.lumani je napisao/la:Fino je vidjeti ,kako pojedini misle da ih Obradovic nije pustio ili barem olaksao.Ne moze ih pustati 40*min covjek Igra kuci,a njega nikad mirnijeg nisam vidio.
[youtube][/youtube]
Ali, ipak je Zeljko taj koji voli vise Partizan nego sto debeli moze da oseca 1 animozitet prema njemu.
I ipak je na tvoju veliku zalost Fener pao u Istanbulu

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Procitao sam jedan dobar komentar koji kaze 'Partizan za malo da izgubi namestenu utakmicu'
,da me neki pogresno ne shvate drago mi je sto je Fener pustio Partizana
Jahović: Svi u Feneru za Partizan
IZVOR. B92, ZURNAL.RS | JT
Sportski direktor Fenerbahčea Mirsad Jahović rekao je da svi u tom turskom klubu navijaju za Partizan pred duel dva tima u Istanbulu u devetom kolu Evrolige.

Jahović: Svi u Feneru za Partizan
IZVOR. B92, ZURNAL.RS | JT
Sportski direktor Fenerbahčea Mirsad Jahović rekao je da svi u tom turskom klubu navijaju za Partizan pred duel dva tima u Istanbulu u devetom kolu Evrolige.

Tezak maher je ovaj Obradovic , namjesti tekmu na jednu loptu tako da njegova ekipa igra full presing i ima par situacija da odvede "namjestenu utakmicu" u produzetak
u rangu 2010 , kad je Zeljko "pustio" Partizan u Beogradu koji je imao mec loptu , a Pao bio vec ispao.
u rangu 2010 , kad je Zeljko "pustio" Partizan u Beogradu koji je imao mec loptu , a Pao bio vec ispao.
Nisam grobar daleko bilo, ali ne vidim zašto se odmah ljudi fataju da je neko nekom pustio? Sjećam se one prve utakmice, Partizan ih izdominirao u prvom poluvremenu, u drugom da su i tenk bacali ubacili bi... Tim prije jer se radi o skupu profesionalaca,a nešto ne mislim da će Žorić i Bogdanović pokloniti trijumf jednom Partizanu, ili jedan Bjelica...Raul_64 je napisao/la:Tezak maher je ovaj Obradovic , namjesti tekmu na jednu loptu tako da njegova ekipa igra full presing i ima par situacija da odvede "namjestenu utakmicu" u produzetak![]()
Pa upravo to govorim.
I pokusavam bit realan
Da je Feneru pobjeda bila pod must , vjerovatno bi dobio !
Ovako su nakon poraza barcelone u moskvi usli malo lezernije u mec , Partizan imao 100% suta iz igre prvih 9 minuta
i onda su se vracali u utakmicu(nosioci igrali 30+ minuta) , par lopti izaslo i eto
Bjelica opsova sve zivo kad mu izadje trojka , Bogdanovic ima jos traume od Kecmanove trojke
tesko da Turske igrace zaboli previse za Paritzan , bas kao Zorica,Vidmara i mog pajdu Preldzica
potrefilo se par dobrih stvari uz fenomenalnu partiju "četverca".
I pokusavam bit realan
Da je Feneru pobjeda bila pod must , vjerovatno bi dobio !
Ovako su nakon poraza barcelone u moskvi usli malo lezernije u mec , Partizan imao 100% suta iz igre prvih 9 minuta
i onda su se vracali u utakmicu(nosioci igrali 30+ minuta) , par lopti izaslo i eto
Bjelica opsova sve zivo kad mu izadje trojka , Bogdanovic ima jos traume od Kecmanove trojke
tesko da Turske igrace zaboli previse za Paritzan , bas kao Zorica,Vidmara i mog pajdu Preldzica
potrefilo se par dobrih stvari uz fenomenalnu partiju "četverca".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.