Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

mirzatele
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mirzatele » 11 dec 2013, 13:29

sacramento bi tacno bio mjera,sa rodjakom i isiahom,solidna i perspektivna ekipa...
al pitanje je koliko ima istine u tome.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 dec 2013, 14:19

Da nije mirza sinoc mozda bio "inactive" ? Gledam na re.zultati.com, onu rubriku strijelaca, nema ga uopste tamo..a ja ga iskreno nisam primijetio na klupi sinoc citavo prvo pol koje sam gledao..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

fearzaa
Kontakt:

Post Postao/la fearzaa » 11 dec 2013, 15:34

Pa mozda je bolje da ga nikako ne ubacuje nekoliko utakmice, pa ce valjda shvatiti da nema mjesta za njega i da ide.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 11 dec 2013, 16:06

Papastathopoulos je napisao/la:Da nije mirza sinoc mozda bio "inactive" ? Gledam na re.zultati.com, onu rubriku strijelaca, nema ga uopste tamo..a ja ga iskreno nisam primijetio na klupi sinoc citavo prvo pol koje sam gledao..
bio je na klupi, ali djelovao je totalno bezvoljno, nije reagovao kao ostali igraci na klupi na dobre poteze svojih suigraca na terenu.. ja licno mislim da je trade u pripremi, zna i Mirza i njegov menadzer da on nema sta raditi u Netsima, a takodjer znaju da moze imati zapazenu ulogu u nekoj drugoj ekipi. ako je bilo imalo nade da ce u Netsima sa zdravim Pierceom, Garnettom, Blatcheom imati dovoljno minuta, onda je sinoc svaka takva nada ugasena. (ne zaboravimo ni povrijedjenog Kirilenka)..

Sa nestrpljenjem ocekujem da vidim koji ce biti novi klub Mirze..ja bih licno volio Oklahomu (mozda je i malo nerealno, ali mislim da bi bio odlicna zamjena za Ibaku) ili npr Phoenix sa Dragicem.. vidjet cemo..

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 11 dec 2013, 16:26

risingforce je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Da nije mirza sinoc mozda bio "inactive" ? Gledam na re.zultati.com, onu rubriku strijelaca, nema ga uopste tamo..a ja ga iskreno nisam primijetio na klupi sinoc citavo prvo pol koje sam gledao..
bio je na klupi, ali djelovao je totalno bezvoljno, nije reagovao kao ostali igraci na klupi na dobre poteze svojih suigraca na terenu.. ja licno mislim da je trade u pripremi, zna i Mirza i njegov menadzer da on nema sta raditi u Netsima, a takodjer znaju da moze imati zapazenu ulogu u nekoj drugoj ekipi. ako je bilo imalo nade da ce u Netsima sa zdravim Pierceom, Garnettom, Blatcheom imati dovoljno minuta, onda je sinoc svaka takva nada ugasena. (ne zaboravimo ni povrijedjenog Kirilenka)..

Sa nestrpljenjem ocekujem da vidim koji ce biti novi klub Mirze..ja bih licno volio Oklahomu (mozda je i malo nerealno, ali mislim da bi bio odlicna zamjena za Ibaku) ili npr Phoenix sa Dragicem.. vidjet cemo..
nets-i prije svega nisu ekipa, tako da bilo ko da igra, svejedno. stoji to da je mirza u zadnjih nekoliko utakmica teoretski imo sansu da se dokaze i mozda time da izbori neku minutazu. ali ipak samo teoretski. u biti nije dobivao lopte koje je mogo iskoristit, tako da nije ni sutirao. mozda je to trebo, napravit se lud i svaki put kad je kod njega lopta, probati nesto uraditi. nije imo bas puno sta da izgubi. jer to je ono sto su radili svi ostali igraci koji su upali u rotaciju. i boli ih briga da li izgubili ili pobijedili, bitno je da oni pokazu svoju individualnu snagu i da je statistika napucana. a kako mi se cini, kidd ne gleda utakmicu, nego poslije pregleda statistik i po tome odlucuje sta dalje..
nadam se da ce trade doci brzo. nek ide bilo gdje, samo nek brise iz bruklina

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 11 dec 2013, 19:03

Evo trening Netsa uživo :)

http://www.nba.com/nets/nets-practice-live" onclick="window.open(this.href);return false;

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 dec 2013, 19:54

slika
.@masonplumlee @Teletovic33 and @tyshawntaylor working one-on-one drills at #NetsPractice

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 dec 2013, 20:07

Koja bolest brate, počeli smo i treninge pratiti. :geek:

Mirza bolju odbranu igra od Plumbera :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 dec 2013, 20:11

*p!p!t@* je napisao/la:Koja bolest brate, počeli smo i treninge pratiti. :geek:

Mirza bolju odbranu igra od Plumbera :mrgreen:
jos da nam sa sastanaka daju stream i to je to..dijagnoza

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 12 dec 2013, 17:26

Da veceras hoce uci barem 5 minuta...da djaba ne vampirisem po kuci.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 12 dec 2013, 19:17

robery20 je napisao/la:Da veceras hoce uci barem 5 minuta...da djaba ne vampirisem po kuci.
Brate, jedino se nadaj da utakmica bude riješena prije kraja. Jedino će tako dobiti koju minutu. Zato, ne vrijedi čekati, jer se sve zna kao po nekom šablonu ko ulazi, koga mijenja i kad. ;)

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 12 dec 2013, 20:58

A sta cu brate..sve jadni insan nebili...opet se svi nadamo boljem aBd...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 dec 2013, 22:28

Izvori javljaju da je BKN u igri za PG TOR Lowrya...Iako je TOR zainteresovan za Bogdanovica,izmedju ostalih,moje misljenje je da u ovaj trejd,ako do njega dodje,moze upasti i Mirza....Problem je sto TOR trazi i pik prve runde,a BKN ga nema prije 2020! :(

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 12 dec 2013, 22:40

da i ja sam vidio, bila bi dobra sredina za Mirzu Toronto gura malo evropljane, vec neko vrijeme. Ali Salary tesko da se poklopi kod Brooklyna jedino jos neka ekipa da se ukljuci ... Bogdanovic i Mirza u istoj ekipi ma kakvi splash brothers

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 dec 2013, 22:44

svejedno77 je napisao/la:da i ja sam vidio, bila bi dobra sredina za Mirzu Toronto gura malo evropljane, vec neko vrijeme. Ali Salary tesko da se poklopi kod Brooklyna jedino jos neka ekipa da se ukljuci ... Bogdanovic i Mirza u istoj ekipi ma kakvi splash brothers
BKN nije bitan salary,vec su preko njega i placati dodatni porez im nije previse tesko! ;) Problem je sto druge ekipe mogu ponuditi vise...

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 12 dec 2013, 23:41

ne mislio sam da se poklope plate u razmjeni igraca Toronta i Brooklyna

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 01:01

Eselamu alejkum. Kako ste? Zanimljivo ce vidjeti Bogdanovica u NBA, kako ce se snači.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 dec 2013, 01:08

mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum. Kako ste? Zanimljivo ce vidjeti Bogdanovica u NBA, kako ce se snači.
Alejkumuselam brate, dobro sam. Hvala na pitanju. Ti? :D

Nisam gledao zadnje dvije Netsa, valja večeras nadoknaditi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 13 dec 2013, 01:16

Elhamdulilah.Sve po starom, ceka se ovaj brooklyn. Nista nisi zakasnio.I u brooklynu sve po starom.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 13 dec 2013, 01:17

Lowry, a quick point guard, has an expiring contract worth $6.2 million. He's been more closely connected with the Knicks than anyone else, and the Nets don't really have much to offer to the Raptors. Toronto and Brooklyn both have full rosters, meaning the Nets and Raptors have to give up an equal amount of players (or waive players) to make any trade work.

The Nets could offer some combination of Mirza Teletovic, Reggie Evans, and their minimum-salary players for Lowry, or go big and take back additional salary in a trade that sends Paul Pierce or Kevin Garnett away. (Not happening) I don't see an enticing package for a team loosely looking to move a solid point guard.

Uhh super bi bilo u Toronto otici, navijam za ovaj trade

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.