FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Igra se na Baselovom stadionu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Timo mora skinuti prstenje
Vice njemu sudija ,daj to meni da prodam u zeljezo

Vice njemu sudija ,daj to meni da prodam u zeljezo
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ko je ovaj mali u napadu što je sad zicera promašio, treba mi 2 pod hitno a on se onako z.a.je.bava 
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- moustapha
- Kontakt:
David Alaba je imao najbolju priliku za izjednacenje, ali evo vec je sada Altintop poravnao na 1:1, prilicno sretnim pogotkom iz slobodnjaka.tony-mortale je napisao/la:ko je ovaj mali u napadu što je sad zicera promašio, treba mi 2 pod hitno a on se onako z.a.je.bava
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde ko gleda utakmicu, kakva je igra???? Ima li sansi?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
Nema sansi ali ima gol. 1:2 Klose postize u najmanju ruku smijesan gol. Neko je u odbrani Basela pogrijesio kod ispucavanja lopte i ona se odbijala prega golmanu. Medjutim, Stefan Wessels(ovaj nekada bio u Bayernu
) umjesto da pokupi loptu smotano reaguje a Klose kulturno glavom spusta loptu u gol.
I dok pisem post 1:3 ponovo nakon greske, sada na sredini terena, Klose postize svoj drugi gol.
I dok pisem post 1:3 ponovo nakon greske, sada na sredini terena, Klose postize svoj drugi gol.
#divovi
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ima. dva gola klosea, tj prvi greška golmana, valjda je sad dvojka sigurna
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
1-3 potpuno zasluzeno.... golove dali altintop,kloze2

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto sam vidio za ovih zadnjih 10 minuta dobro je. Ova djeca igraju dobro, trcke, a sve tehnicari.
Rezultat je najmanje bitan, jer se zeljelo isprobati sto vise igraca.
Cini mi se da sam vidio Lella.

Rezultat je najmanje bitan, jer se zeljelo isprobati sto vise igraca.
Cini mi se da sam vidio Lella.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
Louis van Gaal u intervjuu poslije utakmice ponovio da nece biti Riberya protiv Hoffenheima, ali da ce Robben igrati ukoliko bude fit.
Sto se tice danasnje utakmice istice da su igraci prvo poluvrijeme odigrali dosta opusteno.
Drago mi je sto je i on vidio ovo prvo poluvrijeme tako jer se to u petak ne smije desiti.
Sto se tice danasnje utakmice istice da su igraci prvo poluvrijeme odigrali dosta opusteno.
Drago mi je sto je i on vidio ovo prvo poluvrijeme tako jer se to u petak ne smije desiti.
#divovi
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
u drugom poluvremenu najbolji bili lell i kloze bgm.

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I altintop
Nije nesto igra ,ali stvarane su prilike
Nije nesto igra ,ali stvarane su prilike
za ovo bi se moglo reci ona poznata..Bayern-Dusel
utakmica koja je pokazala na koga galac racuna.
klose (nije dao gol jos od marta), ne gine mu klupa i lagani oprastaj od Bayerna. veceras je ipak imao srece, pa je zabio dva gola. tymo definitivno nema mjesta kod gaala, sta je uzroz tome? nije ni on bez krivice...
@toni, strastveni kladionicaru
meni bi isto ovaj evt. poraz najteze pao zbog klade. ostalo me nije brinulo, nevazna utakmica, a dobra kvota
alaba je slab sa desnom nogom, to je veceras pokazao kod one sanse kada je promasio zicer.
jedan od razloga ako van Gaal dobije nogu u Bayernu...bice sigurno njegov los njemacki jezik. velika medijska paznja je usmjerena ka minhenu, novinari samo ceprkaju po fc.holiwudu i zeljni su nekakvih novosti, izjava i ost.
medjutim, ovaj gaal to ne poznaje, samo sto mora on to sturo izjavi i bugija.
trap je imao prevodioce sa sobom, pa je i on ponekad znao nesto reci - provaliti, ali je imao taj sarm, spek, koji su novinari volili...za razliku od ovog gospodina, za kojeg se vidi da ima viziju, da se ne prodaje.
Ali....ali, samo uspjeh ti daje dovoljno vremena i garancije, da ono sto zamislis mozes i ostvariti.
klose (nije dao gol jos od marta), ne gine mu klupa i lagani oprastaj od Bayerna. veceras je ipak imao srece, pa je zabio dva gola. tymo definitivno nema mjesta kod gaala, sta je uzroz tome? nije ni on bez krivice...
@toni, strastveni kladionicaru
alaba je slab sa desnom nogom, to je veceras pokazao kod one sanse kada je promasio zicer.
jedan od razloga ako van Gaal dobije nogu u Bayernu...bice sigurno njegov los njemacki jezik. velika medijska paznja je usmjerena ka minhenu, novinari samo ceprkaju po fc.holiwudu i zeljni su nekakvih novosti, izjava i ost.
medjutim, ovaj gaal to ne poznaje, samo sto mora on to sturo izjavi i bugija.
trap je imao prevodioce sa sobom, pa je i on ponekad znao nesto reci - provaliti, ali je imao taj sarm, spek, koji su novinari volili...za razliku od ovog gospodina, za kojeg se vidi da ima viziju, da se ne prodaje.
Ali....ali, samo uspjeh ti daje dovoljno vremena i garancije, da ono sto zamislis mozes i ostvariti.
Vom Jäger zum Gejagten
Van Gaal-a treba zadržati pod svaku cijenu!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ribery opet prica kako treba dovest zvijezde jer bi i to bilo onda presudno oko njegovog odlaska, po njegovim rijecima ako dodje koja zvijezda da bi bile jos vece sanse da ostane u Minhenu.Sto se tice njegovog vracanja na teren to ce biti garant utakmica protiv Werdera, nista jos nije sigurno ali vjeruje se da ce se vratiti do tada.
Sto se tice Robenna kako je izjavio veoma je zadovoljan u Minhenu i da imamo bogatu Historiju koja nimalo ne zaostaje za Realovom i da mu je Bayern kvazi druga familija(ovo volim cuti
).Jos je Ribery izjavio da mozemo osvojit LP ukoliko ne bude povreda i ukoliko budemo doveli jos kojeg dobrog igraca kako bi onda imali stabilnu ekipu za osvajanje LP ali da se ne treba pravit puno gresaka jer znamo da ekipe poput Reala, Barcelone i ostalih te male greskice ne prastaju ili bolje receno kaznjavaju.
Tu je jednu dodao i Quelix koji je rekao da smo ekipa bez premca i da smo glavni konkurentu za titulu
Lisac je ovaj Magath,prica samo da skine neki pritisak sa svoje ekipe i da mogu onda mirno marsirat ka vrhu sto ce se tesko desit.Tako je i pricao prosle godine dok je vodio Wolfse pa smo vidjeli ko osvoji Bundes.
Sve u svemu ocekujem jedan dobar povratak Bayerna kojeg smo uvijek mogli gledat, koji ce harat Bundesligom, koji ce derat guzove ostalima kako je to i u lanim godinama radio.Ocekujem puno titula.
Sto se tice Robenna kako je izjavio veoma je zadovoljan u Minhenu i da imamo bogatu Historiju koja nimalo ne zaostaje za Realovom i da mu je Bayern kvazi druga familija(ovo volim cuti
Tu je jednu dodao i Quelix koji je rekao da smo ekipa bez premca i da smo glavni konkurentu za titulu
Lisac je ovaj Magath,prica samo da skine neki pritisak sa svoje ekipe i da mogu onda mirno marsirat ka vrhu sto ce se tesko desit.Tako je i pricao prosle godine dok je vodio Wolfse pa smo vidjeli ko osvoji Bundes.
Sve u svemu ocekujem jedan dobar povratak Bayerna kojeg smo uvijek mogli gledat, koji ce harat Bundesligom, koji ce derat guzove ostalima kako je to i u lanim godinama radio.Ocekujem puno titula.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sta je sa tim Robbenom momak je magnet za povrede
a sjajan igrac?
Bas mu se ne da
Bas mu se ne da
FK Pjetlovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma dobar je on, trenutno nije povrijedjen.reds je napisao/la:Sta je sa tim Robbenom momak je magnet za povredea sjajan igrac?
Bas mu se ne da
U petak ocekujem da idemo na prvo mjesto nakon godine i kusur mjeseci, ustvari skoro dvije godine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Spominje se dolazak Khedire. To znaci da bi Tymo mogao napustit Bavarsku i prije nego se ocekivalo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.