1+ Ni ja ne razumijem ako ces mi vjerovatNexus je napisao/la:Ne razumijem sta je pisac htio da kazediplomatija je napisao/la:Ovi sto se hvale jednim pogodjenim parom sto su ga predlozili neka to prebace ili otvore neku novu temu, ovo su prijedlozi, sugestije...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zeli covjek da tema bude iskljucivo za prijedloge i sugestije. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- diplomatija
- Kontakt:
Ajd posto treba nekima nacrtati, pokusacu. Predlozite par na ovoj temi, pogodite, ok, bespotrebno je na ovoj temi ga ponovno postavljati i kao pogodjen, prosao itd, jasno?!
moraju ljudi napisat jesu li promašili ili pogodili ono što su predložili, glupo bi bilo da ne napišu, i ne igramo svi tikete sa preko 5 parova. Neko igra singlove pa normalno da predlaže ono što igra.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Buraz moj, mene nimalo nije stid pogledati u moj račun. Zato sad hladno odoh podići jednu milju maraka, a kad se uplaćuju velike svote novca onda se igraju ovakvi listići.Idimidodjimi je napisao/la:Brate nemoj sta zamjerit al' ovo sto ti ovdje nazivas hladnim skidanjem ili pogadjanjem bi mogao da pogodi i onaj zalutali prevodilac na znakovni jezik na Mandelinoj sahrani.Billy je napisao/la:Hladno![]()
![]()
![]()
Vidis li sta ljudi skidaju i kakve kvote ovdje ponekad prodju glat sto bi se reklo?
Mene bi bilo stid postavit tiket na kojem sam igrao parove po 1.01 a vala i 1.10.
Pozdrav
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
- diplomatija
- Kontakt:
Svako ko je odigrao predlozeni par zna je Li prosao ili ne, hajd Sad cao, gusimo temu, monpelje - St. Etien crveni da i zuti 2
-
- Kontakt:
Ima li neko da prati malo vise SP u rukometu,intr me zasto ovoliki pad kvote na Congo protiv Dominikanki,a podjednako su cini mi se lose obje reprezentacije,sad je tecaj 1.25 na Congo a hendikep je postavljen -2.5,je li realno traziti pobjedu uopste ovih Dominikanki...
snooker: Lines P. - Un Nooh T Tip:2 kv:1.75 (9/10)
Day R. - Brecel L. Tip:2 tip:2 kv:2.35 (5/10)
tr/Levante - Elche Tip:2:1 kv:8.5 1/1 kv:3.65 ili samo 1 kv:2.3
rgu/Brest - Nimes Tip:2-3 kv:1.9 (8/10)
2.5/Tours - Metz Tip:VIŠE kv:2.1 (9/10)
2.5/Academica - Maritimo Tip:VIŠE kv:2.15 (8/10) za sistema 2/x
Jagiellonia - Widzew Lodz Tip:X kv:3.5 (7/10)
et neki prijedlozi za danas...
snooker: Lines P. - Un Nooh T Tip:2 kv:1.75 (9/10)
Day R. - Brecel L. Tip:2 tip:2 kv:2.35 (5/10)
tr/Levante - Elche Tip:2:1 kv:8.5 1/1 kv:3.65 ili samo 1 kv:2.3
rgu/Brest - Nimes Tip:2-3 kv:1.9 (8/10)
2.5/Tours - Metz Tip:VIŠE kv:2.1 (9/10)
2.5/Academica - Maritimo Tip:VIŠE kv:2.15 (8/10) za sistema 2/x
Jagiellonia - Widzew Lodz Tip:X kv:3.5 (7/10)
et neki prijedlozi za danas...
1921
Pazi da ne učiniš grešku. Pretpostavljam da igraš na Un Nooha radi jučerašnje pobjede nad O'Sullivanom. Pa... skidam mu kapu na tome, ali ići na ulog 9/10 protiv solidnog Linesa koji je u mnogočemu i bolji igrač od Tajlanđanina, po meni nije baš pametno. Ne kažem da prolaz nije moguć, al razmisli dobro. Ronnie je znao gubiti i od lošijih igrača, jer kad mu nije dan sam sebi je najgori neprijatelj.gambleSarajevo je napisao/la: snooker: Lines P. - Un Nooh T Tip:2 kv:1.75 (9/10)
Sretno što god da odlučiš

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Stari vuce,nemoj mi to raditibevanda4 je napisao/la:Pazi da ne učiniš grešku. Pretpostavljam da igraš na Un Nooha radi jučerašnje pobjede nad O'Sullivanom. Pa... skidam mu kapu na tome, ali ići na ulog 9/10 protiv solidnog Linesa koji je u mnogočemu i bolji igrač od Tajlanđanina, po meni nije baš pametno. Ne kažem da prolaz nije moguć, al razmisli dobro. Ronnie je znao gubiti i od lošijih igrača, jer kad mu nije dan sam sebi je najgori neprijatelj.gambleSarajevo je napisao/la: snooker: Lines P. - Un Nooh T Tip:2 kv:1.75 (9/10)
Sretno što god da odlučiš

1921
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Jos kad bi hladno postavio listic kako treba da vidimo te tvoje velike uloge (oko 600 km) i dobitak sa kojim se hvalis uz ovakve parove, hladno bi ti povjerovao u tu hladnu milju.Billy je napisao/la:Buraz moj, mene nimalo nije stid pogledati u moj račun. Zato sad hladno odoh podići jednu milju maraka, a kad se uplaćuju velike svote novca onda se igraju ovakvi listići.Idimidodjimi je napisao/la:Brate nemoj sta zamjerit al' ovo sto ti ovdje nazivas hladnim skidanjem ili pogadjanjem bi mogao da pogodi i onaj zalutali prevodilac na znakovni jezik na Mandelinoj sahrani.Billy je napisao/la:Hladno![]()
![]()
![]()
Vidis li sta ljudi skidaju i kakve kvote ovdje ponekad prodju glat sto bi se reklo?
Mene bi bilo stid postavit tiket na kojem sam igrao parove po 1.01 a vala i 1.10.
Pozdrav

Pozdrav
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
-
- Kontakt:
Billy brate pusti ljubomorne duse tvoje pare igraj sta hoces pa makar i kvotu 1.00 i svaka cast ja i to ne mogu pogoditiIdimidodjimi je napisao/la:Brate nemoj sta zamjerit al' ovo sto ti ovdje nazivas hladnim skidanjem ili pogadjanjem bi mogao da pogodi i onaj zalutali prevodilac na znakovni jezik na Mandelinoj sahrani.Billy je napisao/la:Hladno![]()
![]()
![]()

a covjek nije rekao da je na ovom tiketu dobio 1000 KMIdimidodjimi je napisao/la: Jos kad bi hladno postavio listic kako treba da vidimo te tvoje velike uloge (oko 600 km) i dobitak sa kojim se hvalis uz ovakve parove, hladno bi ti povjerovao u tu hladnu milju.![]()
Pozdrav
mozda je igrao ovakve tikete koji se tebi ne svidjaju 4-5 dana i sad ima 1000 KM na racunu ??
evo kvota na ovom njegovom tiketu je oko 1,9 kad uplatis 50 KM na to dobijes oko 90KM
to je +40KM dan,,,30 dana 1200 KM(ČISTO) plata,, s tim da je svaki dan uplata 50KM,,,e sad zamisli sta se sa ovakvim tiketima radi kad uspijes pogoditi njih jedno 10tak zaredom,,a na svaki da uplacujes predhodno dobijeno,, krenes sa 50 KM cifre su ogromnee,,, ja igram na ovaj fazon ali ni tu nemam srece :/
billy svaka čast
FK Sloboda Tuzla
Bevanda daj najsigurniji snuker za danas,uuplacujem 200 e?
pa rekao je Billy da se na takve listice uplacuju velike pare, sto je sakrio ulog onda..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- anelbavarac
- Kontakt:
Da ti nije punoGBO je napisao/la:Bevanda daj najsigurniji snuker za danas,uuplacujem 200 e?

marco fu i stuart bingham (ukupno 1,56) bi trebali lagano proći.. čak i u hendikepu.anelbavarac je napisao/la:Da ti nije punoGBO je napisao/la:Bevanda daj najsigurniji snuker za danas,uuplacujem 200 e?:ugeek:
Al za 200 € ne preporučam uzimat nepredvidiv sport kao što je snooker, pogotovo prvi dan kvalifikacija.
No.. tvoja lova, tvoja odluka. Parove si tražio i dobio. Nadam se da nisi od onih što vrijeđaju poslije pođe li što u krivo

Sretno!
EDIT: ova dvojica su za sutra, danas nema ništa što mi se sviđa od večerašnjeg sessiona. Možda mark king na 1,46..
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 13 dec 2013, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
Billy je napisao/la:Buraz moj, mene nimalo nije stid pogledati u moj račun. Zato sad hladno odoh podići jednu milju maraka, a kad se uplaćuju velike svote novca onda se igraju ovakvi listići.Idimidodjimi je napisao/la:Brate nemoj sta zamjerit al' ovo sto ti ovdje nazivas hladnim skidanjem ili pogadjanjem bi mogao da pogodi i onaj zalutali prevodilac na znakovni jezik na Mandelinoj sahrani.Billy je napisao/la:Hladno![]()
![]()
![]()
Pozdrav
Ono, hladno lažeš ljude bez razloga.

Daj te neki prijedlog za broj koseva igraci ove Evropske lige. 
Ovaj Real-Strasbourg(-157,5) -zb -2 ...ovde bi moglo prebaciti ovaj zbroj..

Ovaj Real-Strasbourg(-157,5) -zb -2 ...ovde bi moglo prebaciti ovaj zbroj..

Singl dana:
Kaiser 1i 4+ 2.84
Pokusati jos:
Vaslui 2 2.20
Slaven 3+ 1.90
Zawiscza 1 3.10
I hvala Bevanda,ipak cu uplatiti na neke moje parove 50ak km,sutra idemo maxxxbet.Pozz
Kaiser 1i 4+ 2.84
Pokusati jos:
Vaslui 2 2.20
Slaven 3+ 1.90
Zawiscza 1 3.10
I hvala Bevanda,ipak cu uplatiti na neke moje parove 50ak km,sutra idemo maxxxbet.Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.