savrsenstvo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jah, za balet možda, ovo za fudbalera nijebvb je napisao/la:
savrsenstvo
klasik je napisao/la:Nije lose al se moze zaboravit ovakav dres, jer Adidas Njemackoj pravi unikatne dresove, tako da nam nece sigurno ovo nabacit.Consigliere je napisao/la:
Mene podsjeca na japanski kimono sto nose geisheCentre forward je napisao/la:Jah, za balet možda, ovo za fudbalera nijebvb je napisao/la:
savrsenstvo

Uopste nisu losi.Cartman je napisao/la:Ovi dresovi sto je Adidas napravio Svedskoj su grozni. Imaju oni dosta bisera.

Definitivno.Centre forward je napisao/la:Jah, za balet možda, ovo za fudbalera nijebvb je napisao/la:
savrsenstvo
Odličan dres,jednostavan i dovoljno unikatan da se možemo identifikovati kao repka.U ovom trenutku ljiljani,zmajevi(tako nešto Japan fura)jednostavno nisu opcija.Za mene lično otprilike ovako nešto je najbolja opcija za SP.samozeljeznicar je napisao/la:Kako su prestrasni dresovi :O
Jaci nisu mogli biti nikako...
TOOOOOOOO LJILJANI. Samo fali ti adidas znakAlenHalilovic je napisao/la:Vrh vrhova. Koji god sponzor bio ovaj dizajn je mocan.
Odlican dres. Mislim da bi Adidas bio spreman da napravi nesto ovako. Bilo bi dobro, da ga neko posalje savezu, ko ima veze. Sigurno bi nam adidas isao na ruku. Dres je odlican a nije "previse" unikatan, tezak za napravit. Jedino adidas crte bi trebale da idu do kraja rukava, a ne da se zavrsavaju na ramenima.aqarius je napisao/la:Odličan dres,jednostavan i dovoljno unikatan da se možemo identifikovati kao repka.U ovom trenutku ljiljani,zmajevi(tako nešto Japan fura)jednostavno nisu opcija.Za mene lično otprilike ovako nešto je najbolja opcija za SP.samozeljeznicar je napisao/la:Kako su prestrasni dresovi :O
Jaci nisu mogli biti nikako...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, N3R3D, Sheyi, Uknaac i 50 gostiju.