Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
M. Haifa - Shakhter Karagandy (Cocalci, Dzidic) ... pa kao prati neka dadne sud.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jes te li vi gleda li ovog Cocalića pa ga spominje te?????? Sigurno prvi put čuje te za tog igrača... Ja prvi put čujem za njega. A ko je ovaj Džidić odakle ih vadi te??????'Elegant je napisao/la:M. Haifa - Shakhter Karagandy (Cocalci, Dzidic) ... pa kao prati neka dadne sud.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja sam ovo namjerno i stavio radi ovih sto ih navodno prate.bagrcavi je napisao/la:Jes te li vi gleda li ovog Cocalića pa ga spominje te?????? Sigurno prvi put čuje te za tog igrača... Ja prvi put čujem za njega. A ko je ovaj Džidić odakle ih vadi te??????'Elegant je napisao/la:M. Haifa - Shakhter Karagandy (Cocalci, Dzidic) ... pa kao prati neka dadne sud.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Kako je frajer glup

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
M.Vrancic u prvoj postavi Paderborna u danasnjem dvoboju protiv Kaiserslauterna !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
standardan je on smao sto je skoro imao crveni karton pa je suspenziju odrajivao steta sto nema nase drzavljanstvo po meni prije bi g anego salatica..bhfanatic14 je napisao/la:M.Vrancic u prvoj postavi Paderborna u danasnjem dvoboju protiv Kaiserslauterna !
Ma nije, jednostavno je zakinut smislom za humor, pa pokušava nazor.legenda reala je napisao/la:Kako je frajer glup![]()
![]()
- DonCorleone
- Kontakt:
Ima li sta novo u vezi Arslanagica? Nekako mi Bicakcic ne uljeva toliku sigurnost kao sto sam mislio, drugim rjecima, razocaran sam malo u njega a moguce je da sam imao i prevelika ocekivanja u vezi njega. Dobar je Bicakcic za nase uslove, onako dobro i brzo vuce loptu, ali njega bi na SP tehnicari bacali po terenu, pogotovo Argentinci. Kvalitet reprezenatacije dize se iz dana u dan, trenutno je on sasvim solidno rjesenje, mada mislim da treba biti na njegovoj poziciji otvoren za nova pojacanja, mozda bas u vidu Arslanagica.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ti Korleone kad izvalis, bas izvalis, cuj ne uljeva ti povjerenje. Pa ni Jaap Stam ti ne bi uljevao povjerenje kad pored sebe ima (nema) Vrsajevica, a ispred sebe Medunjanina koji zadnjeg veznog ne moze igrati ni na PES-u.
Arslanagica treba sto prije dovesti pod nasu zastavu da bude zamjena za Spahica, koji se nakon svjetskog povlaci. Treba spojiti Arslanagica i Bicakcica u stoperski par za nove kvalifikacije, oni ce biti nas stoperski par sljedecih 10-ak godina aBd.
Arslanagica treba sto prije dovesti pod nasu zastavu da bude zamjena za Spahica, koji se nakon svjetskog povlaci. Treba spojiti Arslanagica i Bicakcica u stoperski par za nove kvalifikacije, oni ce biti nas stoperski par sljedecih 10-ak godina aBd.
Ma cini ti se... Spahic - Bicakcic je nas najbolji stoperski par trenutno.
Igrali smo preofanzivno zadnje utakmice u kvalama i jednostavno su imali minimalnu podrsku veznog reda u odbrani... Protiv Argentine je Bico grijesio ali i Spahic takodjer al i tu je zakazao vezni red.. Argentinci su brzi, jednostavno se ne smije dozvoliti da imaju onoliko prostora i slobode i ako vezni red ne suzi taj prostor , u igri 1 na 1 ce nas argentinci pojesti, nebitno hoce tu biti Spahic, Bico, Pandza, Vranjes il Arslanagic
Igrali smo preofanzivno zadnje utakmice u kvalama i jednostavno su imali minimalnu podrsku veznog reda u odbrani... Protiv Argentine je Bico grijesio ali i Spahic takodjer al i tu je zakazao vezni red.. Argentinci su brzi, jednostavno se ne smije dozvoliti da imaju onoliko prostora i slobode i ako vezni red ne suzi taj prostor , u igri 1 na 1 ce nas argentinci pojesti, nebitno hoce tu biti Spahic, Bico, Pandza, Vranjes il Arslanagic
poz svima znal iko kakvu skolu zavrsenu ima SUSIC
sta je sa ovom dvojicom juce su igrali za Az u evropskoj ligi
http://www.transfermarkt.de/de/nemanja- ... 74294.html" onclick="window.open(this.href);return false; od ovog je otac iz trebinja, bio bi dobar na poziciji DM
http://www.transfermarkt.de/de/denni-av ... 41511.html" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj je posebna prica, mogao bi kao treci napadac proci
sta je sa ovom dvojicom juce su igrali za Az u evropskoj ligi
http://www.transfermarkt.de/de/nemanja- ... 74294.html" onclick="window.open(this.href);return false; od ovog je otac iz trebinja, bio bi dobar na poziciji DM
http://www.transfermarkt.de/de/denni-av ... 41511.html" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj je posebna prica, mogao bi kao treci napadac proci
Ma kakav Deni Avdic..
Isti slucaj kao Kucukovic i jos neki.. I nek je propo !!!
Isti slucaj kao Kucukovic i jos neki.. I nek je propo !!!
Davno se o Avdiću pričalo, lik se nije uspio probiti u nikad lošijem Werderu.
Vom Jäger zum Gejagten
- DonCorleone
- Kontakt:
@Mozambik
Gledao sam ga i u Braunschweigu, u nekim stvarima mi se ne svidja, neosivno o reprezentaciji koju navodis. Ne mora znaciti da sam ja izvalio ako nam se misljenja ne podudaraju.
Gledao sam ga i u Braunschweigu, u nekim stvarima mi se ne svidja, neosivno o reprezentaciji koju navodis. Ne mora znaciti da sam ja izvalio ako nam se misljenja ne podudaraju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Bitno je da ti se Arslanagic svidja...ipak ovaj igra u bundeski, a to je ogromna razlika..takodjer proglasen za naj stopera cvajte...Bico je definitivno prvi izbor nakon spahica...i mislim da ce ga on naslijediti, zbog svoje smirenosti...jedino sto je malo sporiji, a u tom segmentu je ogi bolji...pa u zavisnosti od protivnickih napadaca njih dvojicu kombinnirati...DonCorleone je napisao/la:@Mozambik
nije mogao biti sjajan u reprezentaciji kad je morao pokrivati i svog a i vrsajevicevog igraca, te medinog...fakticki je frajer bio u nemilosti ovih nekoliko utakmica, koje je opet solidno odradio, i bilo bi besmisleno vrijednovati ga na osnovu njih...da su tu bili zadnji vezni i mujdza, mislim da bi on svoju ulogu odradio perfekt...a to u Braunschweigu, vjerovatno mu pukne film zbog nemoci njegovog tima pa mora i on zakazati na momente...i messi bi bio los u takvoj ekipi
- DonCorleone
- Kontakt:
@hurem
Nije on los, gore sam naveo da je za nase prilike dobar, takodjer znam da je bio u nemilosti ostalih igraca, tu si skroz u pravu. Mada nisam uopste na to mislio, niti sam ga zelio uporedjivati sa Arslanom, nego sam htio reci da sam nekako vise ocekivao, ali dobro. Mozda me i relativira, mlad je on ipak. Samo brzonogim igracima ne moze definitivno parirati, to je ono sto sam uvidio, a to je jako bitno ako zelis biti top stoper, slab je i na visokim loptama, lose ih procjeni.
Nije on los, gore sam naveo da je za nase prilike dobar, takodjer znam da je bio u nemilosti ostalih igraca, tu si skroz u pravu. Mada nisam uopste na to mislio, niti sam ga zelio uporedjivati sa Arslanom, nego sam htio reci da sam nekako vise ocekivao, ali dobro. Mozda me i relativira, mlad je on ipak. Samo brzonogim igracima ne moze definitivno parirati, to je ono sto sam uvidio, a to je jako bitno ako zelis biti top stoper, slab je i na visokim loptama, lose ih procjeni.
Nasao se momak u nezahvalonoj situaciji i u Braunschweigu i u reprezentaciji. Prvi put smo poceli igrati bez zadnjeg veznog i sa Vrsajevicem na beku, on i Spahic su bili na streljani protiv Argentine i Slovacke oba puta.DonCorleone je napisao/la:@Mozambik
U Braunschweigu igra koliko moze, u vecini utakmica je bio dobar, u nekim fantastican. Protiv Bayerna, recimo je odigrao odlicno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bičakčić je veoma dobar igrač, u ovom trenutku je dosta bolja opcija od Vranješa i Pandze koji nisu igrali dosta vremena tako da nema potrebe o tome raspravljati, Sušić barem u tome ne griješi.. Avdiju ćemo mu oprostiti jbg. 
Avdiju oprostit, pa kad hodza na dzenazi bude pitao hocemol mu halalit, treba rec NE, ja mu Avdiju ne halalimQUARTERBACK je napisao/la:Bičakčić je veoma dobar igrač, u ovom trenutku je dosta bolja opcija od Vranješa i Pandze koji nisu igrali dosta vremena tako da nema potrebe o tome raspravljati, Sušić barem u tome ne griješi.. Avdiju ćemo mu oprostiti jbg.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], Paromlinac i 36 gostiju.