A da sam sebe prijaviš moderaciji ? Da si napisao, doveli neznalicu, glupog trenera, u redu, poštujem. Konstrukcija rečenice ti je takva da si jadan i da te žalimSchlager je napisao/la:Sad nešto vraćam film zadnje tri godine i dolazim do zaključka da nama niko ne valja...prije tri godine Smile ostane vjeran klubu nakon ispadanja i na velika vrata uz ogromnu bodovnu prednost izbori povratak u Premier ligu,a Borac mu se zahvali na taj način što ga potjera i dovede Bošnjaka....
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- nikad_izvini
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
samo da se upisem na temu...i pozdravim sve sa kojima se moze normalno pricat.....
Ne bi bilo lose sa vama se za titulu na Kosevu borit zadnje kolo........samo da sacuvate kadar....
Ne bi bilo lose sa vama se za titulu na Kosevu borit zadnje kolo........samo da sacuvate kadar....
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Bosnjak tako se prezivao nas trener prijenikad_izvini je napisao/la:A da sam sebe prijaviš moderaciji ? Da si napisao, doveli neznalicu, glupog trenera, u redu, poštujem. Konstrukcija rečenice ti je takva da si jadan i da te žalimSchlager je napisao/la:Sad nešto vraćam film zadnje tri godine i dolazim do zaključka da nama niko ne valja...prije tri godine Smile ostane vjeran klubu nakon ispadanja i na velika vrata uz ogromnu bodovnu prednost izbori povratak u Premier ligu,a Borac mu se zahvali na taj način što ga potjera i dovede Bošnjaka....
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ups, izvinjavam sevlado lesinar je napisao/la:Bosnjak tako se prezivao nas trener prijenikad_izvini je napisao/la:A da sam sebe prijaviš moderaciji ? Da si napisao, doveli neznalicu, glupog trenera, u redu, poštujem. Konstrukcija rečenice ti je takva da si jadan i da te žalimSchlager je napisao/la:Sad nešto vraćam film zadnje tri godine i dolazim do zaključka da nama niko ne valja...prije tri godine Smile ostane vjeran klubu nakon ispadanja i na velika vrata uz ogromnu bodovnu prednost izbori povratak u Premier ligu,a Borac mu se zahvali na taj način što ga potjera i dovede Bošnjaka....
Još izvinjenje. Brisao bih post al neću, ispao sam glup pa eto, zaslužujem ovo
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Bice tesko bice 0:3 bice 0:3 hahaha zezam se videcemo svePIRKE33 je napisao/la:samo da se upisem na temu...i pozdravim sve sa kojima se moze normalno pricat.....
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Java dobio sam vizu,java pobjede u nizu ,java BORAC igra stilom,java na gradskom sa ASTON VILOM nanananana
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
"Borac je veliki i ambiciozan klub i meni je izrazito drago da sam dio ovog projekta. Uprava kluba pred mene nije stavila nikakav imperativ osvajanja prvenstva ili Kupa BiH, ali na meni je da se trudim da kao ekipa imamo što bolje rezultate, za koje odgovornost snosim isključivo ja", rekao je Marić.
Malo kontradiktorna izjava al hajd oprostit cemo mu
prvo govori kako je klub ambiciozan pa onda da nema pritiska od uprave da bi taj klub ostvario te ambicije 
Malo kontradiktorna izjava al hajd oprostit cemo mu
Dragon Town
-
lešinar
Zmaje skim se ti grudvaš? Gdje u ovoj izjavi stoji to da nema pritisaka da bi klub ostvario ambicije? Ne mogu da vjerujemzmaj_Bosne je napisao/la:"Borac je veliki i ambiciozan klub i meni je izrazito drago da sam dio ovog projekta. Uprava kluba pred mene nije stavila nikakav imperativ osvajanja prvenstva ili Kupa BiH, ali na meni je da se trudim da kao ekipa imamo što bolje rezultate, za koje odgovornost snosim isključivo ja", rekao je Marić.
Malo kontradiktorna izjava al hajd oprostit cemo muprvo govori kako je klub ambiciozan pa onda da nema pritiska od uprave da bi taj klub ostvario te ambicije
- Lesinar1987
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Zna li neko ko putuje u Antaliju, igrači ili navijači?? ? je napisao/la:На " ? " " него " ? ' ' ".
Ja neznam sta je vama za navijacima da nije njih nebi bilo ni ovog rezultata, Borac nebi imao ovo drugo mjesto u to budite sigurni
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo gdje stoji lesinarulešinar je napisao/la:Zmaje skim se ti grudvaš? Gdje u ovoj izjavi stoji to da nema pritisaka da bi klub ostvario ambicije? Ne mogu da vjerujemzmaj_Bosne je napisao/la:"Borac je veliki i ambiciozan klub i meni je izrazito drago da sam dio ovog projekta. Uprava kluba pred mene nije stavila nikakav imperativ osvajanja prvenstva ili Kupa BiH, ali na meni je da se trudim da kao ekipa imamo što bolje rezultate, za koje odgovornost snosim isključivo ja", rekao je Marić.
Malo kontradiktorna izjava al hajd oprostit cemo muprvo govori kako je klub ambiciozan pa onda da nema pritiska od uprave da bi taj klub ostvario te ambicije
Dragon Town
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Petorica igraca Borca odlaze u BSK
- Милош Обилић
- Kontakt:
Lesinar1987 je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Zna li neko ko putuje u Antaliju, igrači ili navijači?? ? je napisao/la:На " ? " " него " ? ' ' ".
Ja neznam sta je vama za navijacima da nije njih nebi bilo ni ovog rezultata, Borac nebi imao ovo drugo mjesto u to budite sigurni
На " & 10-& " &. $ то " у ? ?? Ту " & " " ? ? $ $ "( вођа ). А наравно $ " ?( " су " " " ове сезоне у " ) не " " & " на $ '. Ту ' ".
? & ?, & $ " ње...
E ovako evo da napišem nešto oko navijača...
Neznam na šta je Baja mislio kada je rekao zbog čega odlazi, ali...
Moje je mišljenje da su navijači pogrešno postupili i kada su ga počeli prozivati i nazivati pogrdnim imenima, a ovo što se desilo oko ostavke samo potvrđuje da su stvari bile izrežirane i mnogo ranije negdje smišljene, a u tome nisu učestvovali samo navijači nego i neki igrači okji su vjerovatno bojkotovali trenera u igri, pa sada kada se vratim na onaj poraz od Sarajevo u zadnjem kolu neke stvari su mi ipak malo jasnije, ustvari sada taj pojam "nesretan" poraz dobija smisao i težinu, dakle mislim da smo sami krivi...
Sada ću još jednom reći da je čovjek imao rezultat kao ni jedan trener od raspada one nam države, a ono što je bilo bitnije od svega je to da je igrom vratio naroed na stadion, da su ljudi svaku utakmicu kući išli radosni što su gledali dobar fudbal, odigrao je polusezonu sa 15 igrača pa samim tim rezultat koji je napravio je puno veći...
Zbog svega toga mislim da je sada jasno da su i navijači imali veliki uticaj na ovakvu njegovu odluku i odlazak sa klupe...
Uglavnom, nadam se da će ovaj novi trener nastaviti njegovim stopama što se igre,a i rezultata tiče, u protivnom ode mu pežo
.
Eh da, malo ranije jedan moj cijenjeni kolega u jednom postu napisa, da su otjerani Smileski, Jagodić, evo sada Stojnić, možda su njih trojica i radili najbolje u Borcu poslije rata, ali eto kako su prošli, a ja ću samo podsjetiti na povike za njih...
Smileski: "makedonac, puši qurac"...............
Jagodić: "eh, on je bio narkoman i to ovaj moderni i bogati, dakle kokain"
Stojnić : "e, on je ustaša"
Bilo je tu još trenera, tačnije njih 14, ali za one koji su bili najgori, još od vremena Geruma, kao što je bio Mihajlo Bošnjak, Karasi... itd, e za njih nismo imali nikakvih pogrdnih imena, ili ih možda ja nisam čuo zato što sam im ja sam izgovorio štošta od takvih stvari...
Neznam na šta je Baja mislio kada je rekao zbog čega odlazi, ali...
Moje je mišljenje da su navijači pogrešno postupili i kada su ga počeli prozivati i nazivati pogrdnim imenima, a ovo što se desilo oko ostavke samo potvrđuje da su stvari bile izrežirane i mnogo ranije negdje smišljene, a u tome nisu učestvovali samo navijači nego i neki igrači okji su vjerovatno bojkotovali trenera u igri, pa sada kada se vratim na onaj poraz od Sarajevo u zadnjem kolu neke stvari su mi ipak malo jasnije, ustvari sada taj pojam "nesretan" poraz dobija smisao i težinu, dakle mislim da smo sami krivi...
Sada ću još jednom reći da je čovjek imao rezultat kao ni jedan trener od raspada one nam države, a ono što je bilo bitnije od svega je to da je igrom vratio naroed na stadion, da su ljudi svaku utakmicu kući išli radosni što su gledali dobar fudbal, odigrao je polusezonu sa 15 igrača pa samim tim rezultat koji je napravio je puno veći...
Zbog svega toga mislim da je sada jasno da su i navijači imali veliki uticaj na ovakvu njegovu odluku i odlazak sa klupe...
Uglavnom, nadam se da će ovaj novi trener nastaviti njegovim stopama što se igre,a i rezultata tiče, u protivnom ode mu pežo
Eh da, malo ranije jedan moj cijenjeni kolega u jednom postu napisa, da su otjerani Smileski, Jagodić, evo sada Stojnić, možda su njih trojica i radili najbolje u Borcu poslije rata, ali eto kako su prošli, a ja ću samo podsjetiti na povike za njih...
Smileski: "makedonac, puši qurac"...............
Jagodić: "eh, on je bio narkoman i to ovaj moderni i bogati, dakle kokain"
Stojnić : "e, on je ustaša"
Bilo je tu još trenera, tačnije njih 14, ali za one koji su bili najgori, još od vremena Geruma, kao što je bio Mihajlo Bošnjak, Karasi... itd, e za njih nismo imali nikakvih pogrdnih imena, ili ih možda ja nisam čuo zato što sam im ja sam izgovorio štošta od takvih stvari...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ovaj me dio interesuje.Zbog cega bi navijaci i igraci bojkotovali igru?Pa svi zelimo najbolje Borcu,i raduje nas kad ostvaruje dobre rezultate.Raduje simpatizere,a kamoli prave navijace(pod "prave" mislim na one koji prate Borac po gostovanjima,koji navijaju...) Koliko sam ja shvatio postove nekih ljudi,ispada da niko ne zeli da Borac izadje u Evropu,pa cak ni navijaci,jer kad god krenu dobri rezultati nesto se desi,smjena trenera,ili neke svadje u klubu,skandali...To je apsurdno.VB 1987 je napisao/la:ovo što se desilo oko ostavke samo potvrđuje da su stvari bile izrežirane i mnogo ranije negdje smišljene, a u tome nisu učestvovali samo navijači nego i neki igrači koji su vjerovatno bojkotovali trenera u igri,
Treci put castimo
Vidi ovako, za igrače ću ti reći odmah u čemu je poenta, velika većina od njih nije naučila da živi fudbal, tj. da živi fudbalskim životom, oni su ipak naučili da se provode po kafanama, piju, napijaju se, spavaju pod šankovima itd itd itd, a onda kada je došao neko ko im je pokušao da to uskrati, naravno da im to nije baš prijalo, bili su na pripremama, na kojima se pakleno radilo, a to je trajalo kada se saberu i oni mini ciklusi preko mjesec dana, na gostovanja izuzev prijedora su uvijek putovali najmanje dva dana ranije, a kada smo bili domaćini onda su bili u karantinu itd itd, sve to priliči životu jednog profesionalnog fudbalera... Sada ću ti reći opet kako je nekada bilo, nekad prije rata, fudbalera ni u ludilu nisi mogao da vidiš negdje u nekoj diskoteci (tada popularna mjesta za izlazak),, išli su jedino u "Kulu" i "Tango" jedino na tim mjestima si mogao da ih vidiš ako nisu na fudbalu i ljeti naravno na malom fudbalu na školskom Mirko Višnjić u Boriku, ostalo je bio samo trening ili utakmica, gdje si ti danas sretao naše fudbalere, a bogami nije njima toliko do kafana kada te trener slomi u suvom drilu na terenu...tatamata je napisao/la:Ovaj me dio interesuje.Zbog cega bi navijaci i igraci bojkotovali igru?Pa svi zelimo najbolje Borcu,i raduje nas kad ostvaruje dobre rezultate.Raduje simpatizere,a kamoli prave navijace(pod "prave" mislim na one koji prate Borac po gostovanjima,koji navijaju...) Koliko sam ja shvatio postove nekih ljudi,ispada da niko ne zeli da Borac izadje u Evropu,pa cak ni navijaci,jer kad god krenu dobri rezultati nesto se desi,smjena trenera,ili neke svadje u klubu,skandali...To je apsurdno.VB 1987 je napisao/la:ovo što se desilo oko ostavke samo potvrđuje da su stvari bile izrežirane i mnogo ranije negdje smišljene, a u tome nisu učestvovali samo navijači nego i neki igrači koji su vjerovatno bojkotovali trenera u igri,
Navijači, ja zaista neznam kakav su mogli imati interes osim novca, sve ostalo mi nema logike, zaista, znam da je jedan momak iz grupe u N.O. on vjerovatno zna neke stvari o kojima mi ostali kako nas ti nazva možemo samo da blejimo...
Nadalje, jel ti zaista i ozbiljno misliš da Borac vole samo oni koji su u kopu?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hvala na odgovoru.To za igrace sam pretpostavljao,ali ako je to i istina,onda nam se ne pise dobro jer po toj logici,svaki trener koji dodje i pokusa od igraca Borca napraviti sportiste i uskratiti im kafanski zivot,bice otjeran?I tako sve u krug....Sta onda igraci zele,da im se pusti da rade sta hoce,ali isto tako da igraju Evropu?To tako ne moze...VB 1987 je napisao/la: Vidi ovako, za igrače ću ti reći odmah u čemu je poenta, velika većina od njih nije naučila da živi fudbal, tj. da živi fudbalskim životom, oni su ipak naučili da se provode po kafanama, piju, napijaju se, spavaju pod šankovima itd itd itd, a onda kada je došao neko ko im je pokušao da to uskrati, naravno da im to nije baš prijalo, bili su na pripremama, na kojima se pakleno radilo, a to je trajalo kada se saberu i oni mini ciklusi preko mjesec dana, na gostovanja izuzev prijedora su uvijek putovali najmanje dva dana ranije, a kada smo bili domaćini onda su bili u karantinu itd itd, sve to priliči životu jednog profesionalnog fudbalera... Sada ću ti reći opet kako je nekada bilo, nekad prije rata, fudbalera ni u ludilu nisi mogao da vidiš negdje u nekoj diskoteci (tada popularna mjesta za izlazak),, išli su jedino u "Kulu" i "Tango" jedino na tim mjestima si mogao da ih vidiš ako nisu na fudbalu i ljeti naravno na malom fudbalu na školskom Mirko Višnjić u Boriku, ostalo je bio samo trening ili utakmica, gdje si ti danas sretao naše fudbalere, a bogami nije njima toliko do kafana kada te trener slomi u suvom drilu na terenu...
Navijači, ja zaista neznam kakav su mogli imati interes osim novca, sve ostalo mi nema logike, zaista, znam da je jedan momak iz grupe u N.O. on vjerovatno zna neke stvari o kojima mi ostali kako nas ti nazva možemo samo da blejimo...
Nadalje, jel ti zaista i ozbiljno misliš da Borac vole samo oni koji su u kopu?
Mislim da nisi u pravu sto se navijaca tice.Prije ce biti da njih Baja nije uspio zavarati...Sad je pitanje kome vjerujes,navijacima ili Baji.
Sto se ovog zadnjeg pitanja tice,ja nisam rekao da Borac vole SAMO oni u kopu!To je glupost.Ja sam samo mislio na to,da aktivni navijaci ipak vise vremena posvecuju Borcu,zrtvuju se,trose se fizicki i psihicki,pa cak i finansijski,vode navijacki zivot.Logicno je da to ne bi radili,ako ne vole i ako im ne pricinjava zadovoljstvo.Naravno da ima ljudi cija je ljubav prema Borcu ogromna,ali im godine ili neke druge stvari ili problemi ne dozvoljavaju da pjevaju,navijaju,idu na gostovanja itd,itd...
Treci put castimo
-
deep in the night
- Kontakt:
Sve to sto vi pisete da ste upoznati sa situacijom oko kluba,navijaca je toliko povrsno i vecina vase price se svodi na rekla,kazala i informacije iz medija.Pljujete po navijacima konstantno.A niste se zapitali da li mozda postoji druga strana price?Nego ste primili ovu novinarsku najgoru poltrosnku pricu i odma na prvu donosite zakljucke.Da nije bilo tih istih navijaca klub bi mozda danas bio ugasen ili bi postojao pod nekim drugim imenom.Kako vas nije sramota da kazete nesto protiv tih momaka?Ne znate zbog cega se baja prozivao,necete ni saznati onaj ko je trebao da zna on zna.Svi vi koji volite borac preko tastature,uprave,igraci ne volite Borac ni 1% koliko to vole momci sa sredine Istoka.Zapamtite to ni 1%

Hahahahahhaha, e na ovo ću se samo nasmijati, zaista...deep in the night je napisao/la:Sve to sto vi pisete da ste upoznati sa situacijom oko kluba,navijaca je toliko povrsno i vecina vase price se svodi na rekla,kazala i informacije iz medija.Pljujete po navijacima konstantno.A niste se zapitali da li mozda postoji druga strana price?Nego ste primili ovu novinarsku najgoru poltrosnku pricu i odma na prvu donosite zakljucke.Da nije bilo tih istih navijaca klub bi mozda danas bio ugasen ili bi postojao pod nekim drugim imenom.Kako vas nije sramota da kazete nesto protiv tih momaka?Ne znate zbog cega se baja prozivao,necete ni saznati onaj ko je trebao da zna on zna.Svi vi koji volite borac preko tastature,uprave,igraci ne volite Borac ni 1% koliko to vole momci sa sredine Istoka.Zapamtite to ni 1%![]()
![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
deep in the night
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Hahahahahhaha, e na ovo ću se samo nasmijati, zaista...deep in the night je napisao/la:Sve to sto vi pisete da ste upoznati sa situacijom oko kluba,navijaca je toliko povrsno i vecina vase price se svodi na rekla,kazala i informacije iz medija.Pljujete po navijacima konstantno.A niste se zapitali da li mozda postoji druga strana price?Nego ste primili ovu novinarsku najgoru poltrosnku pricu i odma na prvu donosite zakljucke.Da nije bilo tih istih navijaca klub bi mozda danas bio ugasen ili bi postojao pod nekim drugim imenom.Kako vas nije sramota da kazete nesto protiv tih momaka?Ne znate zbog cega se baja prozivao,necete ni saznati onaj ko je trebao da zna on zna.Svi vi koji volite borac preko tastature,uprave,igraci ne volite Borac ni 1% koliko to vole momci sa sredine Istoka.Zapamtite to ni 1%![]()
![]()
Pa zaista, jel ti misliš da sa godinama, prestaje ljubav prema Borcu, to ćeš sigurno znati kada i ti budeš van kopa, jer će doći neki novi klinci? 
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.