@antipolitika
Prvo ne doalze te svi provocirati, nego par njih i ti odmah sudis kao da su svi protiv tebe. To je inace nas problem o kojem govorim stalno. Da gledamo u tribinu sa 8700 plavih zastava i 2 ruzicaste, rekli bi da je to ruzicasta tribina. Ali nije bitno. A u vezi priprema, ne ide Velež u Tursku, zato sto ima para i sto mu se tamo ide, nego mu je ponudjeno i ne moze naci bolje za manje para. Ja lično, bi ih pripremao na Ruistu, jer je gore, dokazano, najzdraviji i najkvalitetniji zrak na balkanu. Neki svjetski klubovi bi gore napravili extra kamp, a nasim primitivnim glavama je to iz ponizenja. Prošle godine se Velež pripremao na Ruistu, svi su mu se smijali, a rezultati tih priprema i forma su bili ocigledni...Nikad Velež nije bio fizički spremniji... Zato i jesmo ovdje, gdje smo sad..Drugi dio bi proveo u Medjugorju. ali jbg, nije jos vrijeme da Velež ide gore...Da je srece, grad bi napravio kamp na Ruistu, a o dovodjenju drugih ekipa( osim Zrinjskog i Veleža) bi ga vrlo brzo isplatili...
@hšk Zrinjski
potpuno se slazem za omladinski pogon i uslove.. Ja opet kazem da bi se popisao i sad na stanje u Veležu, i da osvojimo ligu prvaka, kad nam dijecu dikeli ko stigne, a treniraju gdje se snadju...sto se tice stadiona, tu sam zadovoljan, jbg, napravili smo stadion, kakav takav, iz temelja...prije par godina imali smo livadu, a danas imamo nabolje svlačione sa saunama i banjama i kakve takve solidne tribine...A ti imas pravo za kritiku na svoje, jer, nisu u stanju ni osisati travu na stajanju, a ne malo ih popraviti za Ultrase, dok za to vrijeme daju pare za nekakve crnce...S druge strane, opet, imate solidan omladinski pogon za ove terene..