AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
a sto se tice Kaladzea...taj lik je jedan od jacih odbrambenih igraca...samo ga malo godine je.bu
- _forzamilan_
- Kontakt:
ne sviđa mi se što wolfsburg nije gospodski klub. džeko im je puno dao, titulu koju prije nisu nikad imali. njemu je san da pređe u milan a oni mu to ne daju. milan ce probati još ovo ljeto da ga dovedu i onda ciao isto što i sa ronaldinhom. ako njega ne dovedu doće neko drugi, kandidata je koliko hoces. a wolfsburgu nije stalo valjda toliko do tih 5-10m više, valjda cijene to što je džeko za njih uradio. prošlo ljeto milan da je ponudio 5m više sad bi igrao u dresu rossonera. slična je situacija bila kada je milan imao šansu da u januaru prošle godine prodaju kaku u city za rekordnih 100m što bi bio svjetski rekord, on to nije htio oni su sačekali i prodali ga u real jer je to kaka htio i milan je tu bio donji 35m eura. znamo svi da je trenutno wolfsburg uz bayerna možda financijski i najjači klub radi prihoda prošle godine i jakog sponzora volkswagena.neko_iz_mase je napisao/la:Ma ne pretjeruje Wolfsburg. Kad pogledas kakvi se igraci placaju po 30 i kusur miliona,ako Dzeko ne vrijedi 40 ebesh ga. A oni ce sigurno uzeti te pare, bilo u parama ili kompenzacijama,ali sigurno ce uzeti zacrtano.
Ako ga i ne prodaju,opet su u dobitku.
Samo nek on nastavi sa ovakvim igrama,dici ce on jos cijenu sebi.
Pored onakve odbrane u Wolfu, ova solucija bi im bila najbolja,dobili bi na jacini u odbrani, a napuni malo kasu.
A i Milan bi dobio puno puno ,pogotovo sto bi Kaladzea otjerali
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma wolfsburg je i seoski i seljački klub koji nikad više ništa neće pretstavljati u njemačkoj, a kamoli u evropi, a sad ovo što su uradili najviše mogu zahvaliti džeki i sad oni njemu idu uz inat tražiti nerealno visoku cijenu, njegova je vrijednost po transfermarktu 25 m eura(najrelevantniji site), a milan im to daje + huntelar ili sad kaladze i jankulovski, a oni navalili 40 m, pa drogba je jeftiniji, na stranu to što je on naš ali on još nije vrhunski napadač iako bi to mogao postati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
seljacki klub...wowtony-mortale je napisao/la:ma wolfsburg je i seoski i seljački klub koji nikad više ništa neće pretstavljati u njemačkoj, a kamoli u evropi, a sad ovo što su uradili najviše mogu zahvaliti džeki i sad oni njemu idu uz inat tražiti nerealno visoku cijenu, njegova je vrijednost po transfermarktu 25 m eura(najrelevantniji site), a milan im to daje + huntelar ili sad kaladze i jankulovski, a oni navalili 40 m, pa drogba je jeftiniji, na stranu to što je on naš ali on još nije vrhunski napadač iako bi to mogao postati

- tony-mortale
- Kontakt:
na svijetu nema igrača da vrijedi te pare, et skontaj koliko bi tebi stotina života trebalo da toliko zaradiš pošteno negdje radeći u nekoj firmi, e druga stvar što ima marketiški isplativih kao cristina ronaldo i sl. pa su sad svi zinuli da im je po sto miliona, a taj isti klub sve transfere kad zbroji dosad nisu toliko zaradili.fabio je napisao/la:seljacki klub...wowtony-mortale je napisao/la:ma wolfsburg je i seoski i seljački klub koji nikad više ništa neće pretstavljati u njemačkoj, a kamoli u evropi, a sad ovo što su uradili najviše mogu zahvaliti džeki i sad oni njemu idu uz inat tražiti nerealno visoku cijenu, njegova je vrijednost po transfermarktu 25 m eura(najrelevantniji site), a milan im to daje + huntelar ili sad kaladze i jankulovski, a oni navalili 40 m, pa drogba je jeftiniji, na stranu to što je on naš ali on još nije vrhunski napadač iako bi to mogao postaticoment.....prorok??a sto se tice DZEKE pa ako nevrijedi 40 mill sto je Milan navalio toliko
a Drogba je 32,3g gdje ce za njega neko dati toliki novac
drogbu sam samo uzeo za primjer ima barem 10 bolji napadača od edina(mada bi ja najviše volio da od dođe u ACM, ali ne po nekoj prenapuhanoj cijeni), simple as that
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eno čitam da je ronaldinho nakon pobjede nad juventusom dernečio
on baš puko

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ima se moze se i da mu se...kratko jasno niko mu i ne zamjeraMirza_Hordas je napisao/la:eno čitam da je ronaldinho nakon pobjede nad juventusom dernečio![]()
on baš puko

cappy je napisao/la:Ima se moze se i da mu se...kratko jasno niko mu i ne zamjeraMirza_Hordas je napisao/la:eno čitam da je ronaldinho nakon pobjede nad juventusom dernečio![]()
on baš puko
pretpostavljam
Ne zamjeramo,jer mu je bratov rodjendan bio.A nakon onakve utakmice ko ce mu zamjeriti.Samo se nadam da mu nece preci u naviku...
..Siamo l'armata Rossonera..
Mnogi nisu svjesni ovdje sta je Dzeko......al zato jesu sta je Milan...... bit ce im najskuplji igrac pri samom dolasku(ako dodje).......Milan kupuje Dzeku ili da ga proda za 60-70 milona, ili da bude sto je bio Kaka, Shevchenko...i slicni igraci u Milanu.......tony-mortale je napisao/la:ma wolfsburg je i seoski i seljački klub koji nikad više ništa neće pretstavljati u njemačkoj, a kamoli u evropi, a sad ovo što su uradili najviše mogu zahvaliti džeki i sad oni njemu idu uz inat tražiti nerealno visoku cijenu, njegova je vrijednost po transfermarktu 25 m eura(najrelevantniji site), a milan im to daje + huntelar ili sad kaladze i jankulovski, a oni navalili 40 m, pa drogba je jeftiniji, na stranu to što je on naš ali on još nije vrhunski napadač iako bi to mogao postati
- tony-mortale
- Kontakt:
PIRKE33 je napisao/la:Mnogi nisu svjesni ovdje sta je Dzeko......al zato jesu sta je Milan...... bit ce im najskuplji igrac pri samom dolasku(ako dodje).......Milan kupuje Dzeku ili da ga proda za 60-70 milona, ili da bude sto je bio Kaka, Shevchenko...i slicni igraci u Milanu.......tony-mortale je napisao/la:ma wolfsburg je i seoski i seljački klub koji nikad više ništa neće pretstavljati u njemačkoj, a kamoli u evropi, a sad ovo što su uradili najviše mogu zahvaliti džeki i sad oni njemu idu uz inat tražiti nerealno visoku cijenu, njegova je vrijednost po transfermarktu 25 m eura(najrelevantniji site), a milan im to daje + huntelar ili sad kaladze i jankulovski, a oni navalili 40 m, pa drogba je jeftiniji, na stranu to što je on naš ali on još nije vrhunski napadač iako bi to mogao postati
svjestan sam ja da je on super talenat i možda budući napadač broj 1 u svijetu, al to opet ne znači da ga wolfsburg nije precijenio, reprezentativac je bih a ne brazila ili argentine pa da mu to diže cijenu, kupili su ga za kikiriki i već im se golovima i titulom sto puta isplatio, nikad nijednog igrača nisu prodali ni za 10 m, sad mi 40, igrač izrazio još ljetos želju da ga puste, ispali su nekorektni prema njemu, znači nimalo gospodski klub, i prema džeki se nisu uopšte lijepo ponijeli i sad na njemu hoće da zarade što nisu u zadnjih 20 godina
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
leonardo je napisao/la: Ne zamjeramo,jer mu je bratov rodjendan bio.A nakon onakve utakmice ko ce mu zamjeriti.Samo se nadam da mu nece preci u naviku...
već mu je prešlo u naviku davnih dana i izgleda da se ne može odviknuti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- _forzamilan_
- Kontakt:
koliko sam shvatio pio je red bullove cijelu noć a ne alkohol. uostalom dok god on dobro igra ne interesuje me do kada izlazi i šta radi. znamo svi da u milanu ne brane izričito igračima izlazke kasno u noć.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Kontakt:
Ma nek on pije šta god hoće dok on na terenu pruža dobre partije svi zadovoljni, danas u 16.00 kup utakmica protiv Novare, nema otprije Seedorfa, Pata, Zambrote, Odda i Onyewua, a danas nisu u sastavu ni Nesta, Pirlo, Boriello, Beckham i Ronaldinho.
Pozvani: Abbiati, Storari, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, De Vito, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi, Zigoni.
Nije baš kup neki prioritet, tako da su danas 5 igrača iz primavere u sastavu, mada vjerovatno neće početi u prvom sastavu, ali valjda će neki od njih dobiti šasnsu. Trebao bi biti prenos na sport klubu
Pozvani: Abbiati, Storari, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, De Vito, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi, Zigoni.
Nije baš kup neki prioritet, tako da su danas 5 igrača iz primavere u sastavu, mada vjerovatno neće početi u prvom sastavu, ali valjda će neki od njih dobiti šasnsu. Trebao bi biti prenos na sport klubu
- _forzamilan_
- Kontakt:
ima tu nešto. i drugi su mediji nešto slično prenijeli kako je chelsao odustao od dovođenja džeke. a the guardian i nisu baš neke thrash novine kao sun ili sl. gdje ima vatre dima ima i vatre.DŽEKO DOBIVA MJESTO FLAMINIJA U SVLAČIONICI
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko dobiće mjesto u svlačionici Milana na kojem se sada nalazi Francuz Mathieu Flamini, pišu engleski mediji.
Ugledni The Guardian tvrdi da je posao oko transfera Džeke u Milan praktično gotova stvar, te da je iz utrke za potpisom Dijamanta definitivno otpao Chelsea, koji se okreće drugim igračima, prije svih Maroune Fellainiju iz Evertona.
Guardian navodi da je Flamini na pragu povratka u sjeverni London, ali ovog puta u redove Tottenhama, a da se francuzovo mjesto u svlačionici na San Siru već čuva za Edina Džeku, koji će na ljeto preseliti u Milan iz redova prvaka Njemačke Wolfsburga.
Poznato je da Milan odavno želi u svojim redovima vidjeti našeg internacionalca, koji od malih nogu navija za milansku ekipu, pa su Rossoneri svakako najveći favoriti za Džekino dovođenje.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma to je pritisak na njega kao da ne prelazi u milan jer će tamo sjediti na klupi kao i flamini koji je iz arsenala otišao kao najbolji i najstandardniji igrač pa nema u milanu mjesta u prvom timu, ali ne kažu da milan ima najjači vezni red, a napad totalno loš sa čisto prosječnim borijelom i huntelarom, ostarjelim pipom i samo s patom koji je svjetska klasa, nema sumnje da bi se džeko vrlo brzo ustalio u prvom timu kad bi prešao u Milan
-
- Kontakt:
Evo ga bome... Christian Bertani, 47. min...gol za Novaru usred San Sira! Inače, 10 000 navijača Novare okupirale stadion. Imaćeš sve pojedinosti i rezultate na http://calcioitaliano.blog.hr/
- _forzamilan_
- Kontakt:
dobi milan 2-1. ima opširan članak na sportsport.ba svaka čast. inzaghi i flamini strijelci. čini mi se da je ovo francuzu prvi gol za milan a kažu da je dao golčinu sa 20m.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Gledao sam tekmu, Flamini je zavalio u rašlje pravo. Meni je danas bio među boljima uz Ambrosinija, Inzaghija i malog ovog na lijevom beku što je igrao._forzamilan_ je napisao/la:dobi milan 2-1. ima opširan članak na sportsport.ba svaka čast. inzaghi i flamini strijelci. čini mi se da je ovo francuzu prvi gol za milan a kažu da je dao golčinu sa 20m.
Pipo par puta u ofsajdu, Huntelaar mi nije baš odigrao kako treba, Bonera katastrofa, Storari opet loš...
Ništa, idemo dalje

p.s. Evo na ss su ubacili i video golova.
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-29627.htm
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- tony-mortale
- Kontakt:
ma samo ambrosini iz prve ekipe igrao, utakmica dobra sa dosta šansi i lijepim golovima, 2 igrača iz primavere počeli, de vito i di genaro. de vito počeo u vezi na lijevoj strani, a kasnije se zamijenio s jankulovkim na beku, odigrao korektno, ali ništa posebno-miljama je on od prvog tima milana, drugi di genaro igra nekog ofanzivnog veznog koliko sam pohvatao, ali je po meni se pokazao u malo boljem svijetlu, zna s loptom par puta je fino probijao i imao nekoliko centaršuteva, u drugom poluvremenu ušao i verdi i igra na sličnom mjestu kao i di genaro i bio možda i ponajbolji od ove trojice.
Pipo klasika par potezića, par zaleđa, par asistencija, al huntelar 0 totalna,jankulovski bolji nego inače.
drago mi je zbog flaminija, extra gol, on bi trebao ostati u milanu duže vrijeme da zamjeni ambrosinija i gatuza.Ostali niko ništa specijalno ni pozitivno ni negativno.
devetka novare dala fin gol, u novoj godini milan ima 3 od 3 sad dobiti sienu i onda gradski derbi
Pipo klasika par potezića, par zaleđa, par asistencija, al huntelar 0 totalna,jankulovski bolji nego inače.
drago mi je zbog flaminija, extra gol, on bi trebao ostati u milanu duže vrijeme da zamjeni ambrosinija i gatuza.Ostali niko ništa specijalno ni pozitivno ni negativno.
devetka novare dala fin gol, u novoj godini milan ima 3 od 3 sad dobiti sienu i onda gradski derbi
-
- Kontakt:
kako ona pjesma kaze....."jos jedna u nizu"(pobjeda) 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.