NHL
Pittsburgh-New Jersey 5.5 under 1.60
Vancouver-Edmonton 5.5 under 1.80
Florida-Washington 5.5 under 1.80
5.18
hvala,ispratio sam ovo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tebi ako je to fina kvota onda stvarno ne znam.Pa nije ni Viljareal levatski klub.Lesnar je napisao/la:na barci 1.30,fina kvota iako je nezgodan protivnik šta mislite ? i real isto tako
amypitar je napisao/la:Ovo su kvote u hrvatskim kladionicama,a u zagradi su kvote od Premijera.Pa dobro pogledajte ,i vidite kako nas ljudi uzimaju lopatom.!!!
Ovu su samo primjeri,evo recimo Cibona-Siroki na njihovoj SP kvota na pobjedu Cibone je 1,40 ,kod nas 1,35.
Jel imate u BiH m.t 5% kao mi u HR?amypitar je napisao/la:Ovo su kvote u hrvatskim kladionicama,a u zagradi su kvote od Premijera.Pa dobro pogledajte ,i vidite kako nas ljudi uzimaju lopatom.!!!
Nea Salamina - Alki 1,20(1,15) 6,00 9,00
AEL Limassol - Kouklion 1,10(1,05) 7,50 14,50
Danas u Premijeru ljudi kvote smanjili do bola.Treba ovde na temi o kladionicama,napraviti neku temu na ove prevare,ili neku fb.stranicu(mislim da bi napravila dar-mar),da ih prozivamo uvezi ove krađe.Ovu su samo primjeri,evo recimo Cibona-Siroki na njihovoj SP kvota na pobjedu Cibone je 1,40 ,kod nas 1,35. Na pobjedu Bajerna kod Hrvata 1,15 kod nas 1,10. :oops:I jos bruku parova, da covjek moze pisati citav dan.
Kako smo ljudi glupi
Ma krade listice od dva cikca sto redovno dobijaju al igraju na velik ulog, ja dodam nesto svoje i padnem naravnoElLoco7 je napisao/la:pa druze imal kakvih dojava iz prve ruke?Anderson8 je napisao/la:Gledam po vasim tiketima kako p.ckasto snize kvotu na derozena. Ja sam ga uhvatio po normalnoj. Koja je to bagra od kladionicaa, mada ne bih trebao galamit zena mi radi u jednoj![]()
dr.van nostrand je napisao/la:amypitar je napisao/la:
Ovu su samo primjeri,evo recimo Cibona-Siroki na njihovoj SP kvota na pobjedu Cibone je 1,40 ,kod nas 1,35.
Ma ja, poznato...
Cibona je u problemima, izgubili su proslu ut. kuci od Igokea, oszali su bez Zizica
http://www.medias.rs/najnovije-vesti/ci ... ez-zizica/" onclick="window.open(this.href);return false;
i ostali igraci oni ponajbolji, Blassingame , Strawberry su blizu odlazka...
U srijedu izgubili kuci od Oostendea u Eurocupu...
Zadnjih 7 ut. Siroki nije gubio lagano od Cibone koja je bila i dosta jaca, pogotovo zadnje dvije u Zagrebu
Cibona-Siroki 69 : 63
Cibona-Siroki 75 : 70
Hendikep je na +10 na goste, uzimam![]()
a svakako treba pokusat trazit i iznenadjenje2 5,40
kada neka momčad promjeni trenera uvijek je nezgodno igrati protiv nje pogotovo ako prvu dobiju, no nije isto igrati kući i na strani,danas će ih čekati težak ispit i sigurno da će dati sve od sebe da uzmu barem bod, Everton igra dobro i uzeli su Arsenalu u gostima bod i mislim da će doći do pobjede i nova tri boda protiv Fulhama momčadi koja je izgubila sve i jedan premierligaški susret kada je Everton bio domaćin, e sad stradicija je tu da se ruši a valjda neće danas iako je kvota po meni premalareha87 je napisao/la:Vae misljenje za Everton - Fulham, jel se isplati ovo igrati?
Fulham sa novim trenerom dobio proslu utakmicu, vlada im dosta pozitivna atmosfera.
Jel moze Everton uzeti?
evo mala pomoćreha87 je napisao/la:Vae misljenje za Everton - Fulham, jel se isplati ovo igrati?
Fulham sa novim trenerom dobio proslu utakmicu, vlada im dosta pozitivna atmosfera.
Jel moze Everton uzeti?
ja sam puko keca na max bet mojJeli Everton iznenađenje ili je to slijed dobrog rada u klubu.??Ali kada se malo bolje pogleda u rezultate utakmica Evertona gdje je uzeo bod Arsenalu,pobijedio Manchester United na gostovanju 1:0 nemože se svesti na slučajnost. Vezni James McCarthy je suspendiran za Evertona utakmicu sa Fulhamom. Leon Osman je njegova vjerojatno zamjena, ali branič Tony Hibbert neće biti spreman do sljedećeg tjedna nakon što je ozlijedio koljeno na treningu.
Fulham ima naprijed Darren Bent ponovno dostupan nakon ozljede tetive koljena.
Branitelj Fernando Amorebieta mogao bi se vratiti također u tim
Što kaže statistika međusobnih susreta??
27.04.13 PRE Everton Fulham 1 : 0
28.04.12 PRE Everton Fulham 4 : 0
27.01.12 FAC Everton Fulham 2 : 1
19.03.11 PRE Everton Fulham 2 : 1
25.04.10 PRE Everton Fulham 2 : 1
01.11.08 PRE Everton Fulham 1 : 0
08.12.07 PRE Everton Fulham 3 : 0
06.04.07 PRE Everton Fulham 4 : 1
11.03.06 PRE Everton Fulham 3 : 1
20.11.04 PRE Everton Fulham 1 : 0.
Na domaćem terenu Everton nije izgubio boda od 2004.godine.Fulham je trenutno u velikoj krizi što je pridonijelo i stanju na tabeli.
30.11.13 PRE West Ham Fulham 3 : 0
09.11.13 PRE Liverpool Fulham 4 : 0
29.10.13 CAP Leicester Fulham 4 : 3
26.10.13 PRE Southampton Fulham 2 : 0
Posljednja četiri susreta su lako izgubili tako da ja danas dajem prednost domaćem Evertonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.