Ne vide mu se bradaviceLIvada je napisao/la:
ko je ovaj![]()
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: Millwall FC
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
jbt, meni se sve vise cini da se u millwallu nalazi neka ludnica...
kad vidim ovakve likove... 
BRAVE HEART 1979-2005
utakmica protiv carlisle odgodena jbga. @edotm: jasta je nego ludnica, ova dvojica nisu nista kakvi sve likova ima 
veceras se igra revans protiv derby-a u fa cupu. jedino je branic tony craig upitan sto se tice igraca millwalla, liam trotter koji je tek dosao na pozajmicu iz ipswicha nema dozvolu da igra kup. derby je izgubio 3 utakmice zaredom na svom terenu, iako millwall ima samo 3 gubitka u zadnji 19 utakmica, plavi su samo jednom uzeli puni pljen na gostovanju ove sezone. ovo ce biti neizvjesna utakmica, nadam se da moze millwall pruzit otpor.
come on you lions!
come on you lions!
derby-millwall 0-0 HT.
derby-millwall 0-0 FT. produzetci slijede!
skoro su odigrali prvi 15 minuta produzetka, jos uvijek 0-0!fanatique 1899 je napisao/la:Ima li sta novo ???steve-o je napisao/la:derby-millwall 0-0 FT. produzetci slijede!
poveli preko morisona u 112 minuti, a oni izjednacili u 117'. a u pm nikako malo srece pa da zadrzimo rezultat na strani 
izgubili 3-5 na penalima
ovaj poraz boli jer je millwall bio bolji tim kroz utakmicu al nismo imali srece fasovali opet gol i to je kostalo 
millwall je danas oslobodjen svih optuzbi u vezi sranja sto se dogodilo na utakmici west h*m-millwall, spammersi moraju odgovarati za dvije optuzbe, vidjet cemo kako ce biti kaznjeni 
jbga oni su bili odgovorni za sigurnost na ovoj utakmici i tu su oni ponajvise fulili!fanatique 1899 je napisao/la:Steve, znas li nesto vise o oslobadjanju optuzbi zbog nereda, mislim, nidje veze tek tako da su vas oslobodili...
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 443013.stm
Otkud tolika ''ljubav'' izmedju Millwalla i West H'm.Jel to iz komsijskih razloga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
vole se ko Palestinci i Izraelci...harishp je napisao/la:Otkud tolika ''ljubav'' izmedju Millwalla i West H'm.Jel to iz komsijskih razloga.
BRAVE HEART 1979-2005
Ma o tome i govorim ali koji je ''rizon''edotm87 je napisao/la:vole se ko Palestinci i Izraelci...harishp je napisao/la:Otkud tolika ''ljubav'' izmedju Millwalla i West H'm.Jel to iz komsijskih razloga.
Ili ti u prevodu ''dje ba zapelo''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp: sve je pocelo na lukama Royal(west h*m) i surrey(Millwall) prije 83 godine, tada je luka surrey prekinula strajk mornara i tada je pocelo sranje ili ti rivalstvo..
a danas vjerovatno zato sto imaju dvije najjace huliganske ekipe... ja mislim Bushwackers (Millwall) i Inter City Firm (Westham)... klali se ko ludi u 80-tim...
BRAVE HEART 1979-2005
i dan danas millwall ima poprilicno aktivan firm, dok su njihovi u akciji samo kad se igra protiv millwalla 
Auh to je znaci iz regionalnih razlogasteve-o je napisao/la:@harishp: sve je pocelo na lukama Royal(west h*m) i surrey(Millwall) prije 83 godine, tada je luka surrey prekinula strajk mornara i tada je pocelo sranje ili ti rivalstvo..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hahahahahahahha jao jaosteve-o je napisao/la:i dan danas millwall ima poprilicno aktivan firm, dok su njihovi u akciji samo kad se igra protiv millwalla
[youtube][/youtube]
Gledate u ledja ovoj ekipi 40 god znam kako ti jhe
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
ma jak vam je bola ICF danas, dovoljno govori sve kako vam se onaj majmun cass pennant prodaje danny dyer-u i slicnim nebili sto zaradio jadnik, a firm full of soppy Paki cuntshammers je napisao/la:Hahahahahahahha jao jaosteve-o je napisao/la:i dan danas millwall ima poprilicno aktivan firm, dok su njihovi u akciji samo kad se igra protiv millwalla![]()
Prosle god Stoke away,pa totenham away,palermo prije par god,roma prije par god,napoli ove god i dodje pametnjakovic kaze prica kako se firma raspala
![]()
[youtube][/youtube]
Gledate u ledja ovoj ekipi 40 god znam kako ti jhe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.