jalehordas je napisao/la:za 100 post recicu samo 4 rijeci
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA
To je 5 rijeci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jalehordas je napisao/la:za 100 post recicu samo 4 rijeci
pa moderatori su čudo..mene je djevojčica od moderatora Šlager dao na hladno od 7 dana zato što je branio svoju curicu Vladu_Lešinara..PIRKE33 je napisao/la:molim nekog da mi objasni vezano za moderatore.........nisam dugo ovdje .....pa bas i nisam upucen........jucer sam upozoren na temi propalog zelje.....a normalno sam pricao.......osjetio sam pristranost moderatora , jer nisam vrijedjao, 90% postova je brisano......samo ih je bolila istina......i sto sam imao argumente za pricu koju pricam.......sve lafo skrece se sa teme............nikome se tamo nisam obratio pogrdnim imenom.....a sankcionisan sam.......a onda dodje neko ovdje i kaze ti da si kloc.........a krije se iza ekrana.....ckapi neka sigurno....
ma ono je zarez, samo mu ruka skrenula...300 je napisao/la:jalehordas je napisao/la:za 100 post recicu samo 4 rijeci
To je 5 rijeci![]()
ja I neracunam kao rijec za razliku od tebe IPIRKE33 je napisao/la:ma ono je zarez, samo mu ruka skrenula...300 je napisao/la:jalehordas je napisao/la:za 100 post recicu samo 4 rijeci
To je 5 rijeci![]()
ma nemojte ni ici na njihovu temu,ja iskreno nisam nijednom otisao na njihovu temu briga me za njih i njihov jadni klubPIRKE33 je napisao/la:u stvari sad sam tek skontao sto nam postove brisu na njihovoj temi...i ...ne vole da smo tamo
BOJE NAS SE U GOSTIMA![]()
![]()
PIRKE33 je napisao/la:ma ono je zarez, samo mu ruka skrenula...300 je napisao/la:jalehordas je napisao/la:za 100 post recicu samo 4 rijeci
To je 5 rijeci![]()
a mogao si pomaknuti bar jos malomiky_hz je napisao/la:Imali smo Popaja koji je dovodio svake polusezone po 5-6 igraca pa nam nije valjao,sad nemamo Popaja nemamo ni pojacanja al nam opet nevalja situacija...sta hocemoo![]()
P.S.
Sve glasnije se spominje povratak nekadašnjeg A reprezentatvca BiH i iskusnog stopera Vuleta Trivunovića u tim sa Koševa.
Još uvijek ništa nije sigurno, tako da vam ne mogu bilo što reći. Više ćemo znati u nekoliko narednih dana, svakako da bi Trivunović bio veliko pojačanje za naš tim. Osim njega, vrlo brzo bi moglo stići par pojačanja u Sarajevo ali je o tome rano govoriti u ovom trenutku,- rekao nam je Mehmed Janjoš.
Eto pomak je tu
jel to za mustulukamiky_hz je napisao/la:Eto Vuleta,raskino ugovor sa Rusima
nick je napisao/la:niste vi uzeli pare uzela je uprava i potrosila da ima para bilo b i pojacanja...
tax je napisao/la:pa vi nemate uopste protu argumenata osim kompleks je cudo ili ono miigramo evropu vi ne igrate
lik vam lijepo napise da je dug sarajeva za stadion oko 3 miliona km a vi njemu kompleks je cudo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.