Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo mog glavnog za danas

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Mozete li mi dati neke prijedloge za velik ulog...
Mislio sam:
real m - 2
barcelona - 1
chelsea - 1
DORTMUND - 2
Ako neko ima neki dobar prijedlog sa dobrom kvotom, od srca bi mu bio zahvalan !
Mislio sam:
real m - 2
barcelona - 1
chelsea - 1
DORTMUND - 2
Ako neko ima neki dobar prijedlog sa dobrom kvotom, od srca bi mu bio zahvalan !
- GazijaKalesija
- Kontakt:
BRAVO DOKTORE, SVIH DOKTORA!zgmiky je napisao/la:Manchester City-Arsenal oba daju i 3+ 2.05
Manchester City-Arsenal / Arsenal daje gol u 1.pol. 2.35
Manchester City-Arsenal over 1.5 1.pol. 2.40
Manchester City-Arsenal oba daju gol u 1.pol 4.20
Manchester City-Arsenal over 4.5 5.00
mislim da nas očekuje fantastična utakmica, City na domaćem terenu igra odlično i imaju 7/7 uz to zabijaju puno golova 29-2 gol razlika, Arsenal je vodeći i imaju sjajan učinak u gostima 5-1-1 uz gol razliku 14-5.
U prošlosti su znali igrati utakmice sa većim brojem pogodaka ali nisu odigrali takvu od sezone 2009/10 (osim prijateljske koju je Arsenal dobio 3-1) i ja danas očekujem jednu takvu, a ove utakmice koje se igraju u ovom terminu obično ponude dobar i zanimljiv nogomet uz puno pogodaka, recimo Everton-Liverpool 3-3 pa zašto ne bi i danas palo barem 5 golova ako ne i 6.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Mozda Newcastle 1 posto Southamptonu fali nekolicina igraca iz prve postave a i prvi golman Boruc je povrijedjen.ed1nw je napisao/la:Mozete li mi dati neke prijedloge za velik ulog...
Mislio sam:
real m - 2
barcelona - 1
chelsea - 1
DORTMUND - 2
Svrakama fali samo Cabaye zbog crvenog kartona.
Kvota u wwinu je 2,35
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
S. Bingham (h-2,5) - R. Williams / 1 @2,04 (marathonbet)
Opet ću ganjat visoku kvotu singl. Ne isplati se slagat tiket od "sigurica" jer bi trebalo najmanje 3-4 para za dohvatit tečaj 2. A svi znamo koliko iznenađenja bude u kvalifikacijama nekog turnira. Iako veliki hendikep (igra se samo 9 mogućih frejmova, pobjednik tko prvi dođe do 5) zadnje dvije sezone Stuart igra nemoguć snooker. Trenutno je 7. u svijetu, ali vidim ga među prvih 5 u sljedećih mjesec dana. Prije par dana došao je do polufinala UK Championshipa da bi ga izbacio prvi igrač svijeta Neil Robertson (pobijedio Selbya u finalu 2 dana kasnije). I to je meč otišao u decider, Robertson je prošao jedva jedvice 9-8. Pretprošli turnir "Champion of champions" došao je do finala, da bi izgubio od čovjeka kojeg ne treba posebno predstavljat - kralja snookera zadnjih 15-ak godina - Ronniea O'Sullivana! I to ni manje ni više nego 2 frejma razlike (10-8). Mislim da vidite na što ciljam, najveća imena u povijesti snookera muku muče sa njim, a nerijetko i izgube. Jedina zadaća Binghama danas je da ne dopusti Williamsu uzeti 3 frejma. Na kvotu preko 2, mislim da je to dobar value bet.
Sretno svima!
Opet ću ganjat visoku kvotu singl. Ne isplati se slagat tiket od "sigurica" jer bi trebalo najmanje 3-4 para za dohvatit tečaj 2. A svi znamo koliko iznenađenja bude u kvalifikacijama nekog turnira. Iako veliki hendikep (igra se samo 9 mogućih frejmova, pobjednik tko prvi dođe do 5) zadnje dvije sezone Stuart igra nemoguć snooker. Trenutno je 7. u svijetu, ali vidim ga među prvih 5 u sljedećih mjesec dana. Prije par dana došao je do polufinala UK Championshipa da bi ga izbacio prvi igrač svijeta Neil Robertson (pobijedio Selbya u finalu 2 dana kasnije). I to je meč otišao u decider, Robertson je prošao jedva jedvice 9-8. Pretprošli turnir "Champion of champions" došao je do finala, da bi izgubio od čovjeka kojeg ne treba posebno predstavljat - kralja snookera zadnjih 15-ak godina - Ronniea O'Sullivana! I to ni manje ni više nego 2 frejma razlike (10-8). Mislim da vidite na što ciljam, najveća imena u povijesti snookera muku muče sa njim, a nerijetko i izgube. Jedina zadaća Binghama danas je da ne dopusti Williamsu uzeti 3 frejma. Na kvotu preko 2, mislim da je to dobar value bet.
Sretno svima!
U desetom selu živi Antuntun!
auuuuGazijaKalesija je napisao/la:BRAVO DOKTORE, SVIH DOKTORA!zgmiky je napisao/la:Manchester City-Arsenal oba daju i 3+ 2.05
mislim da nas očekuje fantastična utakmica, City na domaćem terenu igra odlično i imaju 7/7 uz to zabijaju puno golova 29-2 gol razlika, Arsenal je vodeći i imaju sjajan učinak u gostima 5-1-1 uz gol razliku 14-5.
U prošlosti su znali igrati utakmice sa većim brojem pogodaka ali nisu odigrali takvu od sezone 2009/10 (osim prijateljske koju je Arsenal dobio 3-1) i ja danas očekujem jednu takvu, a ove utakmice koje se igraju u ovom terminu obično ponude dobar i zanimljiv nogomet uz puno pogodaka, recimo Everton-Liverpool 3-3 pa zašto ne bi i danas palo barem 5 golova ako ne i 6.
bravo maestrozgmiky je napisao/la:Manchester City-Arsenal oba daju i 3+ 2.05
da tako je, bio je prosli vikend, morao sam i ovo pronaci, svaka ti cast majstore.......zgmiky je napisao/la:Inter M.-Parma oba gol i 3+ 2.15
Inter M.-Parma over 1.5 1.pol. 2.50
Inter M.-Parma oba daju u 1.pol. 4.40
Inter M.-Parma 5+ 5.25
utakmica koja me vuče na golove, mislim da će ih biti, očekujem raspucani Inter koji može sam zabiti 4 ali eto možda i Parma zabije nešto a vjerujem da i hoće, pa eto sretno ako netko isprati nešto od ovoga
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Pogodio je kad je Inter igramo doma 3-3, a ja naravno ništa nisam ispratio kao i ovaj putreeds je napisao/la:auuuuGazijaKalesija je napisao/la:BRAVO DOKTORE, SVIH DOKTORA!zgmiky je napisao/la:Manchester City-Arsenal oba daju i 3+ 2.05
U prošlosti su znali igrati utakmice sa većim brojem pogodaka ali nisu odigrali takvu od sezone 2009/10 (osim prijateljske koju je Arsenal dobio 3-1) i ja danas očekujem jednu takvu, a ove utakmice koje se igraju u ovom terminu obično ponude dobar i zanimljiv nogomet uz puno pogodaka, recimo Everton-Liverpool 3-3 pa zašto ne bi i danas palo barem 5 golova ako ne i 6.![]()
definitivno skidam kapu za ovo drug, cini mi se da si ovako i prosli vikend pogodio kvotu preko 200 kao i ova, kapa do poda.... DOKTOR!!!!!!
cuvajte se dortmunda danas, igrao sam cistog keca ja Hoffenhaim na jednom listicu
ali evo jedan od mene za danas:
hannover 1
M'gladbach 2
everton 1
Nwecastle 1X
real.m 2
Celtic1
barcelona 1
ali evo jedan od mene za danas:
hannover 1
M'gladbach 2
everton 1
Nwecastle 1X
real.m 2
Celtic1
barcelona 1
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
@GazijaKalesija Pogodio je kad je Inter igramo doma 3-3, a ja naravno ništa nisam ispratio kao i ovaj put 
da upravo sam postavio iznad njegov post, morao sam iskreno, izvanjavam se jer je off topic, ali ovo se mora jos jednom vidjeti. BRAVO
da upravo sam postavio iznad njegov post, morao sam iskreno, izvanjavam se jer je off topic, ali ovo se mora jos jednom vidjeti. BRAVO
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 14 dec 2013, 15:36, ukupno mijenjano 5 puta.
E svaka ti dalazgmiky je napisao/la:Manchester City-Arsenal oba daju i 3+ 2.05
Glory Glory Man United!
Listic 1
Washington - LA Clippers (193.5) 1
New York - Atlanta (194.5) 1
Chicago - Toronto (188.5) 1
Philadelphia - Portland (209.5) 2
Miami - Cleveland (188.5) 1
Listic 2
Charlotte - LA Lakers (2.5) H1
New York - Atlanta (3.5) H2
Philadelphia - Portland (9.5) H2
Dallas - Milwaukee (12.5) H2
Utah - San Antonio (9.5) H2
Listic 3
LA Clippers (99.5) 1
New York (99.5 ) 1
Chicago (97.5) 1
Dallas (104.5) 2
San Antonio (104.5) 2
Listic 4
James L. (Mia-Cle) - -25.5+ 2
Horford A. (New Y-Atl) - -17.5+ 2
Aldridge L. (Phi-Por) - -23.5+ 2
Young T. (Phi-Por) - -15.5+ 2
Nowitzki D. (Dal-Mil) - -20.5+ 2
Listic 5
Griffin B. (Was-LA C) - -19.5+ 2
Crawford Ja. (Was-LA C) - -16.5+ 2
Irving K. (Mia-Cle) - -22.5+ 1
Turner E. (Phi-Por) - -20.5+ 2
DeRozan D. (Chi-Tor) - -22.5+ 2
Listic 6
Benatky - M.Boleslav 2
Assat - Hameenlinna (5.5) 1
Jyvaskyla - Pelicans (5.5) 1
KalPa - Jokerit (5.5) 1
MoDo - Leksands (5.5) 1
Orebro - Farjestads (5.5) 1
Biel - Lausanne (5.5) 1
Penza - Krasnoyarsk (5.5) 1
Washington - LA Clippers (193.5) 1
New York - Atlanta (194.5) 1
Chicago - Toronto (188.5) 1
Philadelphia - Portland (209.5) 2
Miami - Cleveland (188.5) 1
Listic 2
Charlotte - LA Lakers (2.5) H1
New York - Atlanta (3.5) H2
Philadelphia - Portland (9.5) H2
Dallas - Milwaukee (12.5) H2
Utah - San Antonio (9.5) H2
Listic 3
LA Clippers (99.5) 1
New York (99.5 ) 1
Chicago (97.5) 1
Dallas (104.5) 2
San Antonio (104.5) 2
Listic 4
James L. (Mia-Cle) - -25.5+ 2
Horford A. (New Y-Atl) - -17.5+ 2
Aldridge L. (Phi-Por) - -23.5+ 2
Young T. (Phi-Por) - -15.5+ 2
Nowitzki D. (Dal-Mil) - -20.5+ 2
Listic 5
Griffin B. (Was-LA C) - -19.5+ 2
Crawford Ja. (Was-LA C) - -16.5+ 2
Irving K. (Mia-Cle) - -22.5+ 1
Turner E. (Phi-Por) - -20.5+ 2
DeRozan D. (Chi-Tor) - -22.5+ 2
Listic 6
Benatky - M.Boleslav 2
Assat - Hameenlinna (5.5) 1
Jyvaskyla - Pelicans (5.5) 1
KalPa - Jokerit (5.5) 1
MoDo - Leksands (5.5) 1
Orebro - Farjestads (5.5) 1
Biel - Lausanne (5.5) 1
Penza - Krasnoyarsk (5.5) 1
Zadnja izmjena: edo1X2, dana/u 14 dec 2013, 15:45, ukupno mijenjano 4 puta.
+1Anderson8 je napisao/la:E svaka ti dalazgmiky je napisao/la:Manchester City-Arsenal oba daju i 3+ 2.05
Ima li neka nasa kladionica ovo u razradi, ovo oba gol u 1.pol, zbroj gol. u 1.pol i ostalo sto @miky postavlja ? Kod mene u premier-u naravno nema. Ali sam ubacio City-Arsenal pm3 i ovo:
Hvala majstore.još jedan rani
Angers-Lens oba daju i 3+ 2.40
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
bravo miky, skidam kapu...
šteta što nam kladionice ne dopuštaju kombinirati sve ovo, lijepa bi se lova uzimala
šteta što nam kladionice ne dopuštaju kombinirati sve ovo, lijepa bi se lova uzimala
- Milanista92
- Kontakt:
Puma je napisao/la:+1Anderson8 je napisao/la:E svaka ti dalazgmiky je napisao/la:Manchester City-Arsenal oba daju i 3+ 2.05
U prošlosti su znali igrati utakmice sa većim brojem pogodaka ali nisu odigrali takvu od sezone 2009/10 (osim prijateljske koju je Arsenal dobio 3-1) i ja danas očekujem jednu takvu, a ove utakmice koje se igraju u ovom terminu obično ponude dobar i zanimljiv nogomet uz puno pogodaka, recimo Everton-Liverpool 3-3 pa zašto ne bi i danas palo barem 5 golova ako ne i 6.![]()
Ima li neka nasa kladionica ovo u razradi, ovo oba gol u 1.pol, zbroj gol. u 1.pol i ostalo sto @miky postavlja ? Kod mene u premier-u naravno nema. Ali sam ubacio City-Arsenal pm3 i ovo:
Hvala majstore.još jedan rani
Angers-Lens oba daju i 3+ 2.40
Bh Play
sljedece kolo arsenal-celzi hoho
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- ficobahtic
- Kontakt:
@zgmiky, svaka cast za ovo! Evo i mojih tiketa, a u zurbi sam vise prepisivao od vas. Na neke srednje uloge.
http://pokit.org/get/?ba9f179a849326eb6 ... 0a9fe2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?439b0df34a7afedfa ... 88011c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno!
http://pokit.org/get/?ba9f179a849326eb6 ... 0a9fe2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?439b0df34a7afedfa ... 88011c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
kad je cardiff igrao doma protiv wba, 4 od 4 susreta su završila u iksu, možda ne bi bilo zgorega ni danas pokušati na 3,20? I po tablici bi X odgovarao jednima i drugima..
PiK X je 1,60
PiK X je 1,60
sutra utakmica leverkuzen-frankfurt. Leverkuzen me iznenadio ove sezone samim tim sto zauzimaju 2. poziciju , a i frankfurt sto zauzima 15. poziciju. Frankfurt je pokazao da zna da igra u LE u sutra protiv leverkuzena cu morati pokusati x2 po kvoti 2,50.. Zapala mi utakmica za oko pa je moram danas podijeliti sa vama. Usput Leverkuzen je igrao tezak mec u utorak/srijedu, dok je frankfurt odmarao neke igrace .
B-I-R !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.