FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeli danas ovo u SHM.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Poslije Jamaka, Misimovića, Antolovića u Olimpicu, nastavlja se ...
ali čuj ako ZADOVOLJE JARNIJA
[/quote]
jel moras na svaki post da se palis,post pojedinca nije misljenje vecine ovdje,vidis da rijetko ko pise o pojacanjima,jer uprava do sada nikad nije licirala sa imenima,kad potpisu igraca i sve zavrse onda objave,a ovdje je 90 posto ljudi fulala sa prognozama tako da cete morati jos da cekate[/quote]
Ma znam ja to, ali mi je ovaj lik fenomen
Objavio je imena oko 20 igrača nijednog nije pogodio, ali i dalje nastavlja. Vrhunac je ovo ZADOVOLJE, šta li čemu raditi nije nam to rekao.
[/quote]
I ti si Aldine fenomen
. Napravio si do sada 652 nicka i svi su ti banovani, a i ovaj će uskoro, ali i dalje nastavljaš da trolaš temu svojim glupostima. Vrhunac je koliko si uporan i nekada mi se čini da si veći fan FK Sarajeva nego plavkastih. 
jel moras na svaki post da se palis,post pojedinca nije misljenje vecine ovdje,vidis da rijetko ko pise o pojacanjima,jer uprava do sada nikad nije licirala sa imenima,kad potpisu igraca i sve zavrse onda objave,a ovdje je 90 posto ljudi fulala sa prognozama tako da cete morati jos da cekate[/quote]
Ma znam ja to, ali mi je ovaj lik fenomen
I ti si Aldine fenomen
SRETAN BROJ - 1725
- Burberry46
- Kontakt:
Koliko je ovo sigurno?aS_Roma je napisao/la:Stevo Nikolic i Dario Puric dolaze na prozivku ako zadovolje Jarnija ostat ce na Koševu.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo bi bila odlična stvar. Kad je već ona seniorska verzija zbog objektivnih razloga zasad neostvariva, ovo bi se trebalo podržati. Odlična inicijativa, nadam se da će biti nešto od ovoga što prije.amypitar je napisao/la: Tako su predstavnici tima s Koševa predložili i inicirali pitanja lige mlađih kategorija s područje bivše države. Iz sarajevskog premijerligaša još uvijek se nisu oglasili, te nije poznato da li je još o nečemu bilo riječi. Međutim, izvjesno je da će na Koševu uskoro biti novih pojačanja, a Uprava vrijedno radi kako bi novom šefu stručnog štaba Robertu Jarniju omogućila uvjete za borzu za šampionsku titulu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
farukzidane
- Kontakt:
jedna informacija,,u subotu,,to jeste sutra u sarajevo je treba stici gdjin, Tan,,,sastanak je odgodjen,,, razlog jer porezna uprava jos nije dokumentovala papirologiju vezano za dugovanje kluba,,kad se to desi,,tan ce doci i zvanicno preuzeti klub,,,I jos jedna stvar,,,,vezano za pojacanje,,,netreba da se ovdje raspravljate oko nekih igraca jer vecina pobrojanih je nista drugo nego samo neke glupe novinarske spekulacije,,,,kao sto su i lupali za trenera,,,ali otom potom,,jedino je istina da imena sa kojim se pregovara,,ili su u konkurenciji za pojacanja,,,jos niko nezna,,,osim celnika kluba i nekih ljudi koji su bas bliski klubu..pozz
- champions1921
S obzirom kako se kod nas radi u državi sigurno ne prije druge polovine januara.UltraSA je napisao/la:Pa kad bi se mogla dokumentovati ta papirologija
@vanbasten, ma možda ni ova omladinska liga nije dobro riješenje, jer bi se sigurno našli neki likovi koji bi pravili sr..., nismo mi još zreli za takvo nešto. MOžda ne bi bilo loše da se igra neki fazon turnira gdje bi učestvovale recimo prve dvije - tri ekipe omladinskih liga ex-JU zemalja. Svake godine na drugom mjestu.
@barcelonafan smiri hormone malo, donekle konstruktivna rasprava se vodila dok ti nisi ubacio post kojim si ih prozvao.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 13 dec 2013, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
farukzidane
- Kontakt:
Nece to dugo trajati,,,bitna je stvar da u klubu znaju pravo stanje,,i ta informacija je dosla do Tana,,,,tako da nece biti nikakvih problema oko preuzimanje upravljacke strukture kluba,,,ono sto je sigurno da ce to biti gotovo do pocetka pripremaUltraSA je napisao/la:Pa kad bi se mogla dokumentovati ta papirologija
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
kakve to veze ima sa FK Sarajevom?simon je napisao/la:Misimovic tri mjeseca van terena
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sta je sa tobom pasa ???? Malo se vrati par stranica nazad i vidi kakve veze ovo ima sa Sarajevom.Evolution87 je napisao/la:kakve to veze ima sa FK Sarajevom?simon je napisao/la:Misimovic tri mjeseca van terena
Ovo sam napisao da se vise zavrsi ta prica.
Ti si opet šampion !
- Evolution87
- Kontakt:
pa ne znam ko moze povjerovati da bi on mogao kod nas. Obicne medijske patke.simon je napisao/la:Sta je sa tobom pasa ???? Malo se vrati par stranica nazad i vidi kakve veze ovo ima sa Sarajevom.Evolution87 je napisao/la:kakve to veze ima sa FK Sarajevom?simon je napisao/la:Misimovic tri mjeseca van terena
Ovo sam napisao da se vise zavrsi ta prica.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Upravo to i da je bilo istine sa ovim se prica zavrsava.Evolution87 je napisao/la:pa ne znam ko moze povjerovati da bi on mogao kod nas. Obicne medijske patke.
Ti si opet šampion !
Abdulah Ibrakovic moze samo organizovati koridu (borbu bikova) negdje na selu.... cuj omladinsku liguaS_Roma je napisao/la:Jel otpao Jamak, Misimovic i Antolovic ??? NIJE NI JEDAN !live je napisao/la:Poslije Jamaka, Misimovića, Antolovića u Olimpicu, nastavlja se ...aS_Roma je napisao/la:Stevo Nikolic i Dario Puric dolaze na prozivku ako zadovolje Jarnija ostat ce na Koševu.![]()
ali čuj ako ZADOVOLJE JARNIJA
A prvi sam ovdje objavio za Jarnija i Stojecva , al polahko vi sebi jedete muda i vise ovdje pisete nego na vasoj temi, da tebe FK Sarajevo ne zanima ne bi ovdje ni ulazio , a kamoli pisao, toliko.
Dovidjenja prijatno
A pazi ovo
Fudbalski klub Partizan juče je posjetila delegacija Fudbalskog kluba Sarajevo, predvođena sportskim direktorom Abdulahom Ibrakovićem i generalnim direktorom Dinom Selimovićem. Oni su obišli klupske prostorije i razgovarali s Albertom Nađom o mnogim temama, a između ostalog i o saradnji mlađih kategorija, piše srpska štampa.
Tako su predstavnici tima s Koševa predložili i inicirali pitanja lige mlađih kategorija s područje bivše države. Iz sarajevskog premijerligaša još uvijek se nisu oglasili, te nije poznato da li je još o nečemu bilo riječi. Međutim, izvjesno je da će na Koševu uskoro biti novih pojačanja, a Uprava vrijedno radi kako bi novom šefu stručnog štaba Robertu Jarniju omogućila uvjete za borzu za šampionsku titulu.
http://fksloboda.ba/vijesti/632-sjajni- ... ijama-tk-a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksloboda.ba/vijesti/630-dominac ... ila-plodom" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Pozzzzzz iz Tuzle
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma treba pokusati omladinsku ligu. Jbg, ako ne pokusamo necemo nikada ni zaznati da li je nesto takvo ovdje moguce.hilmo je napisao/la:S obzirom kako se kod nas radi u državi sigurno ne prije druge polovine januara.UltraSA je napisao/la:Pa kad bi se mogla dokumentovati ta papirologija![]()
@vanbasten, ma možda ni ova omladinska liga nije dobro riješenje, jer bi se sigurno našli neki likovi koji bi pravili sr..., nismo mi još zreli za takvo nešto. MOžda ne bi bilo loše da se igra neki fazon turnira gdje bi učestvovale recimo prve dvije - tri ekipe omladinskih liga ex-JU zemalja. Svake godine na drugom mjestu.
@barcelonafan smiri hormone malo, donekle konstruktivna rasprava se vodila dok ti nisi ubacio post kojim si ih prozvao.
Sto se tice navijaca, imamo najbolji primjer iz HR, gdje se Torcida, BBB, Armada i drugi ujedinjuju za dobrobit HR nogometa. Zasto kod nas ne bi tako mogli ili pak u Srbiji? Do kada ce nasim klubovima biti vrhucan u euro takmicenjima ulazak u grupe? Ko je vise to zeli da gleda?
High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hvala Nikoli Komazecu što je ponovio stvari koje navijači FK Sarajeva i navijači drugih klubova već znaju to možete čuti između 11:04 do 11:30, 18:43 do 19:17, 25:35 do 25:57
SRETAN BROJ - 1725
- PehariSuTu
- Kontakt:
Ma nek si ti nama sretan pitićupitic je napisao/la:High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hvala Nikoli Komazecu što je ponovio stvari koje navijači FK Sarajeva i navijači drugih klubova već znaju to možete čuti između 11:04 do 11:30, 18:43 do 19:17, 25:35 do 25:57
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
@pehari su tu ... brate dosadan si do bola , sta tebe bolan briga sta covjek prica idi bolan prati zelju
covjek 32 posta ima od toga 31 na topicu Sarajeva i onda prica o nekoj ljubomori Boze sacuvaj
covjek 32 posta ima od toga 31 na topicu Sarajeva i onda prica o nekoj ljubomori Boze sacuvaj