AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
manchester united

+1ronaldo99 je napisao/la:manchester united![]()
![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
i ja bi volio utd, pa ako ne onda neko od bvb,atl.madrid, chelsea.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlPrincipe
- Kontakt:
Patnja ce nama biti protiv svake ekipe sve dok je ovaj punoglavac na klupi. Bit će tu i tamo koja dobra partija, al ce naredna opet biti po starom. Saponaru i Cristantea više nema smisla spominjati, njima je bolje da odu negdje gdje ce imati priliku igrati, jer kod ovog jokera samo će stagnirat, ako ne i nazadovat.
- muha milanez
- Kontakt:
Fakat je lik bez mozga, prihvatio se svog nacina i ne popusta, syeba nam sezonu maksimalno. Ako se cudo desi pa uhvatimo dobar ritam, mada sumnjam, onda bi se mozda i mogli dokopat do 3 pozicije do kraja. U suprotnom cemo da "uzivamo" u EL, al nije nam ni to zagarantovano
Inace prikljucio sam digitalnu tako da imam sve 4 arene, sad sam rahat
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Da, Kaka je svakako raspoložen za jedan dobar dvomeč.ronaldo99 je napisao/la:manchester united![]()
![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ovo je bila prava familija, svi ko jedan, isto braća ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sto se tice tekmi ja sam rahat otkad koristim csmuha milanez je napisao/la:Fakat je lik bez mozga, prihvatio se svog nacina i ne popusta, syeba nam sezonu maksimalno. Ako se cudo desi pa uhvatimo dobar ritam, mada sumnjam, onda bi se mozda i mogli dokopat do 3 pozicije do kraja. U suprotnom cemo da "uzivamo" u EL, al nije nam ni to zagarantovano![]()
Niko to ne radi ko Sky, od samog jutra me pocnu lozit na tekmu
- muha milanez
- Kontakt:
To svakako je ekstra, ali je i ovo sasvim ok, neuporedivo bolje kad znas da ces na miru i bez problema gledat utakmicu..
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 58386.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo..
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 58386.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I vjerovatno istinito. Zaradjenim novcem ce pokrit minus koji ce naredne godine nastati zbog neigranja LP tako da ce vrlo malo biti ulaganja u ekipu
- IlPrincipe
- Kontakt:
Daj Bože
Saponara could play from the start as one of the two trequartisti (with Kakà) behind Balotelli. [Mediaset]
Već su na oficijalnoj stranici ..

Saponara could play from the start as one of the two trequartisti (with Kakà) behind Balotelli. [Mediaset]
Već su na oficijalnoj stranici ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Nadam se, zaista se nadam.Saponara could play from the start as one of the two trequartisti (with Kakà) behind Balotelli. [Mediaset]
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nadam se, al ipak ne vjerujem 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I ja bih volio da on igra od pocetka,ali tesko.
Za protivnika u LP ne bih volio United,koliko god da nisu u formi,toliko su dobri u LP,navikli na to takmicenje. Atletico Madrid,mislim da bi bilo najbolje da sa njima igramo,mozemo se takmiciti sa njima.
Za protivnika u LP ne bih volio United,koliko god da nisu u formi,toliko su dobri u LP,navikli na to takmicenje. Atletico Madrid,mislim da bi bilo najbolje da sa njima igramo,mozemo se takmiciti sa njima.
- francobaresi
- Kontakt:
Druže, Atletico bi nas pregazio k'o šesttonski valjak novoizgrađeni asfalt.
Što se tiče Saponare, nadam se da će igrati. Jer bilo bi glupo opet mijenjati formaciju zbog mutavog Matrija.
Što se tiče Saponare, nadam se da će igrati. Jer bilo bi glupo opet mijenjati formaciju zbog mutavog Matrija.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nama Grci, vama BVB, i haman svi zadovoljni...UrbyEmanuelson je napisao/la:I ja bih volio da on igra od pocetka,ali tesko.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ne bi nas vala pregazio Atletico,ne budite pesimisti toliki.francobaresi je napisao/la:Druže, Atletico bi nas pregazio k'o šesttonski valjak novoizgrađeni asfalt.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Nije to pesimizam, to je realnost.
Atletico ima nekoliko fantastičnih pojedinaca, koji igraju strašno kao tim. A to je ono što Milan nema,i neće imati dok je Allegri na klupi, a uprava bude dovodila poluigrače.
Atletico ima nekoliko fantastičnih pojedinaca, koji igraju strašno kao tim. A to je ono što Milan nema,i neće imati dok je Allegri na klupi, a uprava bude dovodila poluigrače.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma opet nas ne bi mogli razbiti kao sto pricas,kao da je Atletico sad ekipa poput Bayerna ili Barce ili Reala.francobaresi je napisao/la:Nije to pesimizam, to je realnost.
Ja samo mislim da bi nas ove gore tri momcadi mogle razbiti,ostalo bi sve bile tvrde u kojima bi nijanse odlucivale pa tako i protiv Atletica.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 4 gosta.