HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Bilo je i vrijeme,nista nije pokazaoKevin je napisao/la:Coles sporazuni raskid ugovora
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
los igrac, i za ovo prostora sto je imao vidjelo bi se da zna bilo sta a on nije ponudio nista sto ne moze neki klinac tipa Katica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Katic nije klinac, nego je vec sada itekako seniorski igrac. A Coles je igrao za brutalno smijesne pare...ultrasstyle_tz je napisao/la:los igrac, i za ovo prostora sto je imao vidjelo bi se da zna bilo sta a on nije ponudio nista sto ne moze neki klinac tipa Katica
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma kako nije??ŠB_Fidelis je napisao/la:Ako cemo realno nije dobio ni pravu priliku.
prosjek mu je 15tak minuta a on u njima nije pokazao apsolutno nista, no ja sam misljenja da se nije snasao i mislim da ima potencijal, e sad sta kako di neznam, al definitivno nije pokazao nista kod nas osim one prve utakmice u Podgorici u pripremama pa se pitam gdje je taj igrač nestao?

a što kaze neno, igrao je za smijesne pare, smijesne!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, po meni bas i ne, nije ga Vujanovic nikako preferirao, to je bilo ocito, na prvu gresku ga je vadio vani i nije vise vracao do kraja susreta u bar 3, 4 meca na Pecari. Ne kazem da je igracina ili da ne mozemo bolje naci, al sto sam vidio na pripremama nije netalentiran igrac, ima bas fin ulaz i cudnu, ali efikasnu zavrsnicu, ali nije se jednostavno snasao bit ce, a kazem, dijelom je po meni tu kriv i Vujanovic.
...Život za Široki...
- eric_cantona
- Kontakt:
a ne znam baš da je toliko vragović bolji od njega i da ćemo se usrećit s tim :/
po meni igrač koji je i prošle godine bio jedan od najlošijih u ekipi, pa mi s toga i nema neke logike da je on pojačanje . možda samo ako je doveden da bude rezerva, da upotpuni roster, ali rezerva kome??
po meni igrač koji je i prošle godine bio jedan od najlošijih u ekipi, pa mi s toga i nema neke logike da je on pojačanje . možda samo ako je doveden da bude rezerva, da upotpuni roster, ali rezerva kome??
vragovic je izabran od nekoliko kandidata kad se trazio bek šuter i to je to..sad je samo naknadno raskinuto sa colesom i vise nece dolaziti tu nitko..eric_cantona je napisao/la:a ne znam baš da je toliko vragović bolji od njega i da ćemo se usrećit s tim :/
eventualno centar jos i to je to, ako i to..
Ima li sanse da se dovede Persic,raskinuo je ugovor sa Jollyem
HRHB
HRHB
za vragovica bi bio televizor u boji u oba smjeraAndroid je napisao/la:Ima li sanse da se dovede Persic,raskinuo je ugovor sa Jollyem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Peršić je tu kod nas..kaže da bi volio da ga uzmu naši, dapače..Android je napisao/la:Ima li sanse da se dovede Persic,raskinuo je ugovor sa Jollyem
ali pitanje je odakle lova sad za njega..a da bi dobro došao, bi sigurno..
Znaci moglo bi nesto biti sa Daliborom,fino finoKevin je napisao/la:Peršić je tu kod nas..kaže da bi volio da ga uzmu naši, dapače..Android je napisao/la:Ima li sanse da se dovede Persic,raskinuo je ugovor sa Jollyem
ali pitanje je odakle lova sad za njega..a da bi dobro došao, bi sigurno..
HRHB
HRHB
ima li igdje prijenosa?
Kolika je bila cifra konkretno?Kevin je napisao/la:ma kako nije??ŠB_Fidelis je napisao/la:Ako cemo realno nije dobio ni pravu priliku.
prosjek mu je 15tak minuta a on u njima nije pokazao apsolutno nista, no ja sam misljenja da se nije snasao i mislim da ima potencijal, e sad sta kako di neznam, al definitivno nije pokazao nista kod nas osim one prve utakmice u Podgorici u pripremama pa se pitam gdje je taj igrač nestao?![]()
piše da je uzeo pare samo za 2 mjeseca
cca 1000€caniggia je napisao/la:Kolika je bila cifra konkretno?Kevin je napisao/la:ma kako nije??ŠB_Fidelis je napisao/la:Ako cemo realno nije dobio ni pravu priliku.
prosjek mu je 15tak minuta a on u njima nije pokazao apsolutno nista, no ja sam misljenja da se nije snasao i mislim da ima potencijal, e sad sta kako di neznam, al definitivno nije pokazao nista kod nas osim one prve utakmice u Podgorici u pripremama pa se pitam gdje je taj igrač nestao?![]()
piše da je uzeo pare samo za 2 mjeseca
izgleda neće nitko ni dolazit više iako je najavljivan neki center još 

Može li se Darko Planinić dovest na posudbu pošto Cibona ne računa na njega
audere est facere!
Joe!
Joe!
nema logike nakon odlaska Žižića da ga Cibona ne želi..kennyM je napisao/la:Može li se Darko Planinić dovest na posudbu pošto Cibona ne računa na njega
a i mora mu isplatiti 300 000$
a s druge strane, odakle Širokom te pare za njega

Ne želi ga 100 % baš zbog love, mislio sam na opciju da ga Maccabi plaća, a u Širokom diže formu i na kraju sezone opet u MaccabiKevin je napisao/la:nema logike nakon odlaska Žižića da ga Cibona ne želi..kennyM je napisao/la:Može li se Darko Planinić dovest na posudbu pošto Cibona ne računa na njega
a i mora mu isplatiti 300 000$
a s druge strane, odakle Širokom te pare za njega
audere est facere!
Joe!
Joe!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.