Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
The flowers of English football, the flowers of Manchester
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
HRHB
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ceka se ponuda iz EPL
Avdija puca na Ligu Prvaka, nista ispodPonos Torina je napisao/la:Grande Avdija demantovao navode o prelasku u bijedni Sivaspor![]()
![]()
![]()
Ceka se ponuda iz EPL![]()
![]()
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa tako i treba a ne igrati tamo po nekim ligama nit ko zna ime kluba izgovoriti nit je kad cuo za njega...Kaunas je napisao/la:Avdija puca na Ligu Prvaka, nista ispodPonos Torina je napisao/la:Grande Avdija demantovao navode o prelasku u bijedni Sivaspor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdija ce u City na preporuku Dzeke
zajebat' ce Zabaletu ako ode u CityPonos Torina je napisao/la:Pa tako i treba a ne igrati tamo po nekim ligama nit ko zna ime kluba izgovoriti nit je kad cuo za njega...Kaunas je napisao/la:Avdija puca na Ligu Prvaka, nista ispodPonos Torina je napisao/la:Grande Avdija demantovao navode o prelasku u bijedni Sivaspor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdija ce u City na preporuku Dzeke![]()
![]()
Sheyi je napisao/la:Bilo bi dobro da ga hoce kakav klub iz Australije, sto dalje to bolje
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hahahaaha, moze mozeSheyi je napisao/la:Bilo bi dobro da ga hoce kakav klub iz Australije, sto dalje to bolje
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To je to. Nevjerovatno koliko se hejta neko naš.Sabinho je napisao/la:Nemojte raja tako, kakav god da je-nas je.Podrzimo ga, ako bude standardan u Sivasporu sta ce onda biti, Carlos i ekipa ga guraju preko managera?
Ne kažem, imao je on svojih žutih minuta ali ovoliko ga ismijavati ..
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Cautinho
- Kontakt:
Bravo Avdija,ovo sam očekivao.
Valjda postigne neki kvalitet tamo,dobar igrač za klupe,jer će Mujdža biti prvi izbor.
Nevjerovatno dobar dok je zamjenjenKaunas je napisao/la:kakav je bio veceras?
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravo na toj platformi funkcionise politika u BiH i dobro nam je...Sabinho je napisao/la:Nemojte raja tako, kakav god da je-nas je.Podrzimo ga, ako bude standardan u Sivasporu sta ce onda biti, Carlos i ekipa ga guraju preko managera?
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], aqarius, bavarian_bk, bavariapivo, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Bordo10, Bosanac90, Cautinho, celikmilan, CHR, Confiance, COYGBiH, Daduli, dzemil, edin139, ELDIABLO20, enobarca, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HariTz, HordasFks, InatSilniBosanski, invincible1921, jasmin10, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, karajlo, Ledara, LondonBlues, Lynx, marlostanf1eld, MikiPirs, Mkey4nba, MostarNeretva, MrPink, Muumii, Nah1ddd, NisamIsmirMirvic, Objektivac, Oerde, Ozymandias, PointBlank, RaZuti, rio_Ferdy88, ristagrad, Rosicky, SanaBosna, signalidunapark, Skojevska, Smaja, soccerfan, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VensanKasel, Vratnik10, zastitaIdentiteta, zgembo89 i 463 gosta.