Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Ocam, sve joj lađe potonule
Dex je napisao/la:Povučeš ko kad proširuješ tabelu u Excelu, samo povuci dolefilip13 je napisao/la:Dex je napisao/la:Spusti visinu chata
kako,nema te opcije uopće?
nema te opcije,nikako
- Consigliere
- Kontakt:
Izmedju tickera (gdje ti izbacuje ko sta lajka trenutno) i chata ima jedna linija. Kad tu dodjes misem, kursor se pretvori u gore-dolje strijelicu. Vuci koliko hoces i kuda hocesfilip13 je napisao/la:
nema te opcije,nikako
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Izmedju tickera (gdje ti izbacuje ko sta lajka trenutno) i chata ima jedna linija. Kad tu dodjes misem, kursor se pretvori u gore-dolje strijelicu. Vuci koliko hoces i kuda hocesfilip13 je napisao/la:
nema te opcije,nikako
hvala,pronašao sam,ne baš ovako kako si mi objasnio ali hvala
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako vas nije stid za ove slike, pa to je necija sestra, kcerka, mozda i mama.
Celik!3,2,2.
Djevojke se zakolju (vjenčaju) a i dalje polugola na profilu, čekam samo da neki frajer napiše bomba, goriš, sexy, opleo bi te itd
Još djevojka ima zajednički profil sa mužem.
Šta bi mi bez njega, naš dragi facebook.
Šta bi mi bez njega, naš dragi facebook.
- Marsal
- Kontakt:
Nije kriv Fejsbuk, krivi su ljudi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Nije kriv Fejsbuk, krivi su ljudi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kriv je lajk, baš kao i to da želiš svima pokazati da ti je dobro
Ipak, najjači su mi fazoni da li gledaš moj profil, da li posjećuješ moj profil, svi me hejtaju, ja sam pro, zavidni su, a mene briga, uživam u životu, u inat itd. Kao da se čitav svijet oko njih vrti
Ipak, najjači su mi fazoni da li gledaš moj profil, da li posjećuješ moj profil, svi me hejtaju, ja sam pro, zavidni su, a mene briga, uživam u životu, u inat itd. Kao da se čitav svijet oko njih vrti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma dobro, otprilike, te su furke i prosle. Sta reci za raju na fb koji se furaju da su masoni, iluminati, mezimci bogatih roditelja, a tamo kao i svaki prosjecni stanovnih u BiH vodi zivotnu borbu za opstanak.
Ne znaju oni da masoni ne primaju svakakvu bagru
Ne znaju oni da masoni ne primaju svakakvu bagru
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Mi nikad nismo primali takve mediokritete.De facto
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
kako kad se napravi grupa na fb nesto ona fb bjavljivati kao grupa,ne kao osoba?
kako nekoga postaviti za administratora grupe na fb?
ako si ti napravio grupu/stranicu, trebao bi u vrhu imati opciju "uredi". tu imaš sve opcije, od pisanja u ime grupe, do postavljanja administratora...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Pasha je napisao/la:ako si ti napravio grupu/stranicu, trebao bi u vrhu imati opciju "uredi". tu imaš sve opcije, od pisanja u ime grupe, do postavljanja administratora...
ovo oko admina sam nasao,ovo oko pisanja u ime grupe nisam
-
gojzerica
- Kontakt:
E šta sve neću pročitati na ovom fejsbuku

na Fb-u je najzanimljivija stvar ovaj Spotted: Sarajevo, barem meni, uvijek se posteno nasmijem

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Opalio bi on tebe ne briniElLoco7 je napisao/la:Sva sreca pa ovu skroz desnu niko od vas ne bi opalioLenBias je napisao/la:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.