Kad bi se svi tako vadili niko ne bi ispao iz lige.bevanda4 je napisao/la:Belgija:
Tubize - KSV Roeselare
1. TIP: 2 @3,90
2. TIP: gost daje gol @1,45 (mogući zicer)
1. tip uzimam jer je tubize po sredini tablice i bodovi im nisu prijeko potrebni, dok su gosti na začelju
te bi ih pobjeda spasila mogućeg ispadanja u nižu ligu. 19 kola je prošlo već, nema se što čekat, ako misle hvatati bodove moraju pokušati protiv relativno slabijih momčadi kao što je večerašnji domaćin.
2. tip smatram zicerom jer im osim ove mini analize koju sam gore napisao, u prilog idu i međusobni omjeri.. Od 7 puta kad su igrali u gostima protiv Tubizea, u 6 navrata su zabijali golove. Nadam se da će i osmi put biti od volje
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Htjeo sam danas uplatiti listić, ali poso jbg.. Ima li neko za večeras dobrih prijedloga za nhl i nba igrači...?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Malaga-Getafe oba daju i 3+ 2.25
Malaga-Getafe / Getafe daje gol u 1.pol. 2.35
Malaga-Getafe oba daju gol u 1.pol. 4.70
Malaga-Getafe over 4.5 7.50
Malaga-Getafe 2/1 27
ova dva kluba su u dobrim odnosima i mogli bi večeras namjestiti jedan prelaz, mislim da će pobjediti domaćin a gosti bi mogli dobiti prvo pol.
Getafe bi mogao zabiti u prvom pol. kao i Malaga a sve skupa bi moglo otići do 5+
Teško da će ovo dva puta u jednom danu proći na golove ali eto valja pokušati
Malaga-Getafe 2/1 27
ova dva kluba su u dobrim odnosima i mogli bi večeras namjestiti jedan prelaz, mislim da će pobjediti domaćin a gosti bi mogli dobiti prvo pol.
Getafe bi mogao zabiti u prvom pol. kao i Malaga a sve skupa bi moglo otići do 5+
- GazijaKalesija
- Kontakt:
ipak 1/2zgmiky je napisao/la:leuven 2/1Torres_9 je napisao/la:Leuven - Ostende ps1 1,65 , pm3 2,23
http://www.****/utakmica/hnDly ... er;overall
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
hh 1/2zgmiky je napisao/la:leuven 2/1Torres_9 je napisao/la:Leuven - Ostende ps1 1,65 , pm3 2,23
- barabababa
- Kontakt:
Ovako, pitanje je offtopic al ne znam gdje drugo da postavim.
Napravio sam racun na skrill i uplatio 10€ da prebacim na bet365, problem je sto nije moglo nikako da se stavi opcija "for gambling" pa sam stavio onu prvu i sad ne mogu da uplatim na bet365. Jos gore je sto ne mogu vratit pare sa skrilla na karticu a ovi skrill support ne odgovara vec par dana..
Sta da se radi? Jel ima neko skrill account da mu posaljem a da vi meni na wwin posaljete ili kako vec da rijesim to
Napravio sam racun na skrill i uplatio 10€ da prebacim na bet365, problem je sto nije moglo nikako da se stavi opcija "for gambling" pa sam stavio onu prvu i sad ne mogu da uplatim na bet365. Jos gore je sto ne mogu vratit pare sa skrilla na karticu a ovi skrill support ne odgovara vec par dana..
Sta da se radi? Jel ima neko skrill account da mu posaljem a da vi meni na wwin posaljete ili kako vec da rijesim to
fixator je napisao/la:19:00 Istra - Split oba daju i 3+ NE @ 1.45
Split je jedna od ekipa koja najviše i odigra prema ovom scenarija a najviše zahvaljujući Mršiću. Danas se oražen tek jednom i to na svom Parku mladeži upravo od Istre golom Križmana. Nakon tog je susreta Split pobijedio snažne Dinama, Rijeku i Lokomotivu, te tradicionalno neugodnog Zadra, a Mršićeva je momčad uzela i bod lazi prijelazni rok, tako da igrači moraju malo više razmišljati o sebi.
Mršić i dalje ima podosta problema s ozlijeđenim igračima, pa tako u Puli neće računati na ozlijeđene Križanca, Glavinu, Ercega, Radeljića, Barabana i Vitaića.
1:0
samo da napomenem da jer ovo najprolaznija opcija u hrvatskoj ligi
eto moja dva para prosla sad cekam NBA majstore
sretno svima
Semper Fidelis
-
gojzerica
- Kontakt:
Jel ima u nekoj našoj kladionici to da se igra?
GazijaKalesija je napisao/la:ipak 1/2zgmiky je napisao/la:leuven 2/1Torres_9 je napisao/la:Leuven - Ostende ps1 1,65 , pm3 2,23
LaganiniBelieve je napisao/la:Ne može noć valjda biti toliko naopaka kao dan
Barca 1
Monaco kp 2
Twente-GoHead 3+
2.6
izvučen dan,pripremat se za NBA polahko
vrijeme je da se i na njemu šta dobije.
You'll never walk alone.
Dobro si pogodio dvije kvote po 1.10, valja to uspijeti. Trebaš biti Abramović da zaradiš nešto.Believe je napisao/la:LaganiniBelieve je napisao/la:Ne može noć valjda biti toliko naopaka kao dan
Barca 1
Monaco kp 2
Twente-GoHead 3+
2.6
izvučen dan,pripremat se za NBA polahko![]()
vrijeme je da se i na njemu šta dobije.
Hehe bas tako...
Vrijeme je za NBA
Ja igram na ove veterane cesto, evo veceras Novicki ne vidim ga preko granice, jos u gostima igra.
Vrijeme je za NBA
Ja igram na ove veterane cesto, evo veceras Novicki ne vidim ga preko granice, jos u gostima igra.
Glory Glory Man United!
miky ispratio sam te i igrao Malagu odg. Kvota je odlična, 1.70. Nadam se da ćemo proći.zgmiky je napisao/la:Malaga-Getafe oba daju i 3+ 2.25
Malaga-Getafe 2/1 27
Ja sam dobio,a ti ?live je napisao/la:
Dobro si pogodio dvije kvote po 1.10, valja to uspijeti. Trebaš biti Abramović da zaradiš nešto.
smiješan si,prijatelju.
kvota su 1.4 ,1.4 i 1.3
ti ni ovo ne možeš pogoditi.
Za oko su mi zapeli Lillard over 20.5 (Phila puno prima) i Walker preko 16.5 (Lakerse nabija ko stigne,mislim da Kemba ovo prebacuje).
Ipak ću sačekati stručnije ljude.
You'll never walk alone.
ima supersport ja mislimgojzerica je napisao/la:Jel ima u nekoj našoj kladionici to da se igra?
Semper Fidelis
Po meni od NBA
Kemba 16,5 over
Pravi domacinski igrac,igraju protiv Lakersa koji igraju ocajno,a i lose brane njegovu poziciju tako da mi je ovaj over nekako realan.
DeRozan 23,5 under
U zadnej vrijeme cesto je u overu i mislim da je red da se to veceras prekine.Igraju protiv Chicaga koji i pored silnih povreda igra jako dobro u odbrani.Njega ako stane sut tu mu je i kraj.
Turner 20.5 under
Igraju protiv jedne od najboljih ekipa lige.Sinoc je bio u overu 21 poen ali veceras ce da ga cuva Batum koji je dobar u odbrani.
C.Paul 19.5 over
Veceras nasuprot nejga igra Wall koji je fokusiran vise na napad nego na odbranu.Posto bi mogla biti neizvjesna utakmica ocekuje se i preko 30-ak minuta njega pa je over vrlo moguc
Gortat 13.5 over
U zadnje vrijeme dobro igra i mislim da ce lagano prebaciti ovu granicu.
Kemba 16,5 over
Pravi domacinski igrac,igraju protiv Lakersa koji igraju ocajno,a i lose brane njegovu poziciju tako da mi je ovaj over nekako realan.
DeRozan 23,5 under
U zadnej vrijeme cesto je u overu i mislim da je red da se to veceras prekine.Igraju protiv Chicaga koji i pored silnih povreda igra jako dobro u odbrani.Njega ako stane sut tu mu je i kraj.
Turner 20.5 under
Igraju protiv jedne od najboljih ekipa lige.Sinoc je bio u overu 21 poen ali veceras ce da ga cuva Batum koji je dobar u odbrani.
C.Paul 19.5 over
Veceras nasuprot nejga igra Wall koji je fokusiran vise na napad nego na odbranu.Posto bi mogla biti neizvjesna utakmica ocekuje se i preko 30-ak minuta njega pa je over vrlo moguc
Gortat 13.5 over
U zadnje vrijeme dobro igra i mislim da ce lagano prebaciti ovu granicu.
1946
- DrinaJedina
- Kontakt:
K. Bryant manje od 16 poena 1.85 kvota, po meni poklon!
Sinoć sam ga gledao i dovoljno je reći da je ubacio 4 poena i imao 14 ili 15 asistencija ..
Sinoć sam ga gledao i dovoljno je reći da je ubacio 4 poena i imao 14 ili 15 asistencija ..
cisto iz zahebancije i ja sam ispratioWilly je napisao/la:miky ispratio sam te i igrao Malagu odg. Kvota je odlična, 1.70. Nadam se da ćemo proći.zgmiky je napisao/la:Malaga-Getafe oba daju i 3+ 2.25
Malaga-Getafe 2/1 27

Semper Fidelis
ja ako odigram under, ide dupli overDrinaJedina je napisao/la:K. Bryant manje od 16 poena 1.85 kvota, po meni poklon!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma ja ne bi imao snage opaliti under na Brayanta na 16 poena.Ipak je to Kobe
1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.