Usput, Butragueno i Michel su tu neđe sa Xavijem i Iniestom (govorim o kalibru igraca, ne kao primarno za poredjenje na pozicijama). Hierro je isto jak.
A Raul je ipak neusporediv s bilo kim drugim...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Johny je napisao/la:Inace kada vidis nerealni igracki kadar poput Arbeloe,Piquea,Ramosa,Albe te vrsnih strelaca poput Torresa i Soldada onda ti bude jasno zasto je tadasnja Spanija uzimala trofeje.![]()
Kruzis a odgovora nemas.
Nemas apsolutno ni jedan jedini argument koji je na strani Raula u usporedbi sa Xavijem.
Gleda radi ,obojica su legende klubova.Jedan je protjeran , drugi je i dan danas krucijalan za svoj tim..
Xavi je sa Barcelonom osvojio vise trofeja nego Raul sa Realom , naravno Xavi jos uvijek broji...
Xavi je najvazniji igrac Barcelone bio u onoj silnoj dominaciji koja je trajala 5-6 godina i siguran sam da nije zavrsila...
Xavi je igrac koji je pecat Spanije.Igrac oko kojeg se sve vrti.Najvazniji i najbolji Spanski igrac ikada.
Covjek koji je najzasluzniji za trenutnu reputaciju Furije !
Xavi je igrac koji je osvojio najvise trofeja od kako ova lijepa igra postoji !!!
Pa nije.Donnie Darko je napisao/la:Nije da je propustio skoro kompletnu sezonu zbog povrede, nije.
Fakat te poštujem, ali kakvih gluposti ti znas nasrrat u jednom postu pa to je blasfemija.Johny je napisao/la:Inace kada vidis nerealni igracki kadar poput Arbeloe,Piquea,Ramosa,Albe te vrsnih strelaca poput Torresa i Soldada onda ti bude jasno zasto je tadasnja Spanija uzimala trofeje.![]()
Kruzis a odgovora nemas.
Nemas apsolutno ni jedan jedini argument koji je na strani Raula u usporedbi sa Xavijem.
Gleda radi ,obojica su legende klubova.Jedan je protjeran , drugi je i dan danas krucijalan za svoj tim..
Xavi je sa Barcelonom osvojio vise trofeja nego Raul sa Realom , naravno Xavi jos uvijek broji...
Xavi je najvazniji igrac Barcelone bio u onoj silnoj dominaciji koja je trajala 5-6 godina i siguran sam da nije zavrsila...
Xavi je igrac koji je pecat Spanije.Igrac oko kojeg se sve vrti.Najvazniji i najbolji Spanski igrac ikada.
Covjek koji je najzasluzniji za trenutnu reputaciju Furije !
Xavi je igrac koji je osvojio najvise trofeja od kako ova lijepa igra postoji !!!
ovak nekaj izvaliti i misliti da je to argument može sami netko ko prati nogomet par godinaArbeloa17 je napisao/la:Xavi koji je prosjedio svoje prvo finale Lige prvaka na klupi? Selam alejk i allahimanet.
Nema se tu sta pricati. Raul je velikan u ocima drugih - dok je Iker na putu da postigne status Raula u tom istom klubu. Taj firaunski klub ne postuje svoje velikane - kako ce postovati velikane drugih.Monolog je napisao/la:Pa dobro, volio bih i ja pročitati zašto je Raul bolji od Xavija. I mene to živo zanima. O trofejima nema potrebe da se priča, to je sve na papiru, al' slobodno navedite fudbalsko-terenske () razloge. Manje romantičarskog duha, više objektivnosti i sve će biti lakše.

Evo vec 5-ti lik se javlja sa istim odgovorom ali bez i jednog argumentaMonolog je napisao/la:Pa dobro, volio bih i ja pročitati zašto je Raul bolji od Xavija. I mene to živo zanima. O trofejima nema potrebe da se priča, to je sve na papiru, al' slobodno navedite fudbalsko-terenske () razloge. Manje romantičarskog duha, više objektivnosti i sve će biti lakše.
Nije, samo je iz cista mira presjedio 30+ utakmica na klupi odnosno na tribinama, iako je svaku sezonu prije i poslije te bio standardan prvotimac.Arbeloa17 je napisao/la:Pa nije.Donnie Darko je napisao/la:Nije da je propustio skoro kompletnu sezonu zbog povrede, nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.