nick je napisao/la:niste vi uzeli pare uzela je uprava i potrosila da ima para bilo b i pojacanja...
uprava jeste uzela pare,a li ne sve
ipak prije gostovanja se ide u hotel, plate su isplacene, cak se i premije dobivaju
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nick je napisao/la:niste vi uzeli pare uzela je uprava i potrosila da ima para bilo b i pojacanja...
tax je napisao/la:pa vi nemate uopste protu argumenata osim kompleks je cudo ili ono miigramo evropu vi ne igrate
lik vam lijepo napise da je dug sarajeva za stadion oko 3 miliona km a vi njemu kompleks je cudo
mali idi spavat..ofiras se covjecehorde zla 87 je napisao/la:imamo mi talenata za narednih 10 godina ekipa sarajeva za naredno desetljece
1.dino hamzic,2.amar kadic,3.denis comor,4.amer dupovac,5.ibro hodzic,6.anel skoro,7. emir muhic,8.kenan handzic,9.amel handzic,10.kapetanovic,11.muhamed dzakmic,11.sedin torlak,12.nail sehovic,13.denaldin hamzagic,14. ajdin maksumic,15.almir pliska,16 jasmin campara,17. mirza rizvanovic,18. armin sarvan 19.edin seko 20.ajdin nuhic i jos mnogobrojni kadeti i juniori zakljucak zeljo nema buducnost
naravno da nismo na istom nivou vasa djeca mogu osvajati ali nema ih u 1. timukobe je napisao/la:Fakat mi niste jasni vi osimovci,pričate kako su u FKS stari igrači i kako FKS nema budućnosti a naši juniori prošle godine zijane u finalu od čelika,ove godine oped prvi i osvojiće juniorsku ligu.
U ostalim kategorijama smo takođe prvi(izuzev jedne kategorije).
Šta hoćete,nemože se u prvi tim FKS ući kao u prvi tim selje,nismo na istom nivou.....![]()
![]()
Madafaka je napisao/la:Danas smo ostali bez velikog navijaca FK SARAJEVA, Zorana Gluščevića - Kokija. Momak je imao samo 26. godina...
Pocivaj u miru Koki!
horde zla 87 je napisao/la:**** buraz takav je zivot jos jedan momak kojeg necemo zaboraviti R.I.P
pa gdje su vam sada džeke,štilići i ostali.......2(ne mislim bukvalno) talenta u 10 godina i to je to....a mi više talenata manje kvalitete ali su svi uz svetinju duže vrijeme samo što i kod nas neki idu pa se vraćaju što je problem sa upravom.vjeran1987 je napisao/la:naravno da nismo na istom nivou vasa djeca mogu osvajati ali nema ih u 1. timukobe je napisao/la:Fakat mi niste jasni vi osimovci,pričate kako su u FKS stari igrači i kako FKS nema budućnosti a naši juniori prošle godine zijane u finalu od čelika,ove godine oped prvi i osvojiće juniorsku ligu.
U ostalim kategorijama smo takođe prvi(izuzev jedne kategorije).
Šta hoćete,nemože se u prvi tim FKS ući kao u prvi tim selje,nismo na istom nivou.....![]()
![]()
gdje su vam stilici,dzeke i raznorazni drugi (VASA DJECA)
Konacno jedan normalan post! SVAKA CAST!miky_hz je napisao/la:Ajd ti promjeni temu,il pisi o Sarajevu na ovoj temi il nemoj ni pisati,jel tim svojim postovima izazivas reakciju drugih navijaca i onda se ovdje nabije 1000 postova koji ne vode nicemu...nemoj onda da te cudi kad te banuju jel pocinjes price od kojih nastaju glupe rasprave
Ko se uzdigao i ko je samo prizeljkivao?jalehordas je napisao/la:eto manijaci nesto nama se uzdigli da je Mujic otisao u Zelju i da ce postati igracina ,a ono na kraju lik zavrsi u Olimpiku
e bas mi je vala drago![]()
irfan41 je napisao/la:to jest da se haman dogovorio, ali imaju tu i druge stvari-Mirza_Hordas je napisao/la:eh kad bi ga doveli, to bi bilo vrh ali mislim da se već haman pa dogovorio sa našim komšijamajalehordas je napisao/la:ma evo kazu da je nasa uprava zainteresovana za ovog Mujica iz Slobode jer je on postao slobodan igrac
-u sarajevu je puno bolja financijska situacija neo kod komsija
-sarajevo je u borbi za titulu
-sarajevo 90% u evopi (prilika za sokazivanje pred boljim menadzerima)
ali pored ovih razloga, mislim da ce presuditi sposobnost uprave, i kvalitetnijih razgovora sa njm
FK Sarajevo je napisao/la:Mujic blizu Sarajeva![]()
![]()
ako Bog da on ce preci kod nas najveci talenat u BiH i jedan odlican igrac koji bi nam dobro dosao
FK Sarajevo je napisao/la:Kakve veze ima sto ga je Zeljo pratio neznas ti mozda on vise voli Sarajevo ili mu Sarajevo daje vise novca ako Bog da on je nas igrac
Madafaka je napisao/la:Da nam je normalna uprava, Mujic bi vec danas bio nas igrac, al' posto nije, bojim se da ce negdje drugo zavrsiti.
FK Sarajevo je napisao/la:Molite Boga da on dodje kod nas
The Game je napisao/la:Taj Mujic bi nam dobro dosao da pojaca konkurenciju, vidjecemo sta ce biti.
Zar samo manijaci?FK Sarajevo je napisao/la:Neshvatam ljudi kako nezelite MUHAMEDA MUJICA
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Beli98, bhfanatic14, bosnas_, Dave, Google Adsense [Bot], N3R3D, nedimmmm1337, Pantelija, PapakIzSa i 60 gostiju.