Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Guarin14
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Guarin14 » 14 dec 2013, 22:38

Kaunas je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma ja ne bi imao snage opaliti under na Brayanta na 16 poena.Ipak je to Kobe
takođe
+1

Nema sanse da ce Kobe opet veceras forsirati asistencije kao sinoc i da ce uzeti 2 suta za poluvrijeme !

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 14 dec 2013, 22:41

Head je napisao/la:Ma ja ne bi imao snage opaliti under na Brayanta na 16 poena.Ipak je to Kobe
Slažem se ja s tobom da je to Kobe al' to više nije onaj Kobe koji uzme 20-30 šuteva (ako ne i više) na utakmici.

Tek se vratio, poslije 6-7 mjeseci pauze (zbog povrede) i vidi se (sinoć) da mu treba vremena da bude pravi.

Ostajem idalje pri UNDER-u, k'o isprati sretno nam! ;)

adnanzao
Kontakt:

Post Postao/la adnanzao » 14 dec 2013, 22:52

Willy je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:Malaga-Getafe oba daju i 3+ 2.25

Malaga-Getafe / Getafe daje gol u 1.pol. 2.35

Malaga-Getafe oba daju gol u 1.pol. 4.70

Malaga-Getafe over 4.5 7.50

Malaga-Getafe 2/1 27

ova dva kluba su u dobrim odnosima i mogli bi večeras namjestiti jedan prelaz, mislim da će pobjediti domaćin a gosti bi mogli dobiti prvo pol.
Getafe bi mogao zabiti u prvom pol. kao i Malaga a sve skupa bi moglo otići do 5+

Teško da će ovo dva puta u jednom danu proći na golove ali eto valja pokušati
miky ispratio sam te i igrao Malagu odg. Kvota je odlična, 1.70. Nadam se da ćemo proći. 8-)
prsti sve od golova nema dalje.... 0-0 ....
"lover boy"

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 dec 2013, 22:56

ljudi ispričavam se zbog popodnevnih i večernjih promašaja,očekivao sam više ali podbacili, loš nogomet a pogotovo malaga i getafe

NHL
Vancouver-Boston 5.5 under 1.55
New Jersey-Tampa Bay 5.5 under 1.55
Columbus-St.Louis 5.5 under 1.70
4.08

Toronto-Chicago 5.5 over 1.65
Phoenix-Carolina 5.5 over 1.75
Nashville-San Jose 5.5 over 1.85
5.34

toliko da se isprati, teško se prolazi dvije noći zaredom ali nadam se pa neka me naljute odmah ujutro :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 dec 2013, 22:58

Ma sta se imas kome izvinjavati miky,mosa furaj svoj fazon i stavljaj prognoze,ko prepise ,prepise na svoju odgovornost.
1946

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 14 dec 2013, 22:58

Veče narode pošteni ! :D . E 'vako : gledam ponudu i naletim na slijedeće salzburg- austria , liga austrijska . Kvota na dvicu je 8.20 :? . Ima li ko da prati to po meni puno nerealno pogotovo sto je austria ispala iz LP sad se fokusira na domacu ligu , a bili su tvrd orah u LP ko sto svi znate . Uglavnom ako ko sta ima da prokomentarise bilo bi fino dok nisam se rastao od para za ovu uplatu ! :lol:
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 14 dec 2013, 22:59

adnanzao je napisao/la: prsti sve od golova nema dalje.... 0-0 ....
A ti si? A tvoja prognoza danas i u proteklim danima je?????
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 dec 2013, 23:06

__EmIr__ je napisao/la:Veče narode pošteni ! :D . E 'vako : gledam ponudu i naletim na slijedeće salzburg- austria , liga austrijska . Kvota na dvicu je 8.20 :? . Ima li ko da prati to po meni puno nerealno pogotovo sto je austria ispala iz LP sad se fokusira na domacu ligu , a bili su tvrd orah u LP ko sto svi znate . Uglavnom ako ko sta ima da prokomentarise bilo bi fino dok nisam se rastao od para za ovu uplatu ! :lol:
isplati se probat na manji ulog, mozda prodje ;)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 14 dec 2013, 23:14

adnanzao je napisao/la:
Willy je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:Malaga-Getafe oba daju i 3+ 2.25

Malaga-Getafe / Getafe daje gol u 1.pol. 2.35

Malaga-Getafe oba daju gol u 1.pol. 4.70

Malaga-Getafe over 4.5 7.50

Malaga-Getafe 2/1 27

ova dva kluba su u dobrim odnosima i mogli bi večeras namjestiti jedan prelaz, mislim da će pobjediti domaćin a gosti bi mogli dobiti prvo pol.
Getafe bi mogao zabiti u prvom pol. kao i Malaga a sve skupa bi moglo otići do 5+

Teško da će ovo dva puta u jednom danu proći na golove ali eto valja pokušati
miky ispratio sam te i igrao Malagu odg. Kvota je odlična, 1.70. Nadam se da ćemo proći. 8-)
prsti sve od golova nema dalje.... 0-0 ....
nije skupa hala ako je nemas kod kuce napravicemo je merhmetli smo ljudi samo budi uredan i fin
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 dec 2013, 23:29

Bryant over
Henderson over
Mayo over
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 14 dec 2013, 23:38

barabababa je napisao/la:Ovako, pitanje je offtopic al ne znam gdje drugo da postavim.

Napravio sam racun na skrill i uplatio 10€ da prebacim na bet365, problem je sto nije moglo nikako da se stavi opcija "for gambling" pa sam stavio onu prvu i sad ne mogu da uplatim na bet365. Jos gore je sto ne mogu vratit pare sa skrilla na karticu a ovi skrill support ne odgovara vec par dana..

Sta da se radi? Jel ima neko skrill account da mu posaljem a da vi meni na wwin posaljete ili kako vec da rijesim to :oops:
Samo da upozorim ostale clanove,
Ovaj **** je cisti prevarant: http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=23814" onclick="window.open(this.href);return false;
javio se da pomogne, kad sam mu poslao pare na skrill , on me lagano blokira na forumu i ne mogu vise ni poruku da mu posaljem. Moderatori ban majmuna, a ostali cuvajte se ovakvih, dabogda na lijekove potrosio tih 10€.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 14 dec 2013, 23:44

barabababa je napisao/la:
barabababa je napisao/la:Ovako, pitanje je offtopic al ne znam gdje drugo da postavim.

Napravio sam racun na skrill i uplatio 10€ da prebacim na bet365, problem je sto nije moglo nikako da se stavi opcija "for gambling" pa sam stavio onu prvu i sad ne mogu da uplatim na bet365. Jos gore je sto ne mogu vratit pare sa skrilla na karticu a ovi skrill support ne odgovara vec par dana..

Sta da se radi? Jel ima neko skrill account da mu posaljem a da vi meni na wwin posaljete ili kako vec da rijesim to :oops:
Ovaj **** je cisti prevarant: http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=23814" onclick="window.open(this.href);return false;
javio se da pomogne, kad sam mu poslao pare na skrill , on me lagano blokira na forumu i ne mogu vise ni poruku da mu posaljem. Moderatori ban majmuna, a ostali cuvajte se ovakvih, dabogda na lijekove potrosio tih 10€.
cccccc dno dna
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 14 dec 2013, 23:45

I ti našao s nekim da to radiš u koga nisi siguran :?: :roll:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 dec 2013, 23:50

Samo da podijelim s vama nesto, sto mi je upalo u oci. Jutros kada sam listao ponudu, zbroj koseva San Antonio je bio 103,5. Sad gledam, zbroj koseva je 100,5. Onda prelistam malo i citam da neki novinari pretpostavljaju da bi Greg mogao da odmara neke igrace veceras. Ovo naravno ne mora nista da znaci ali eto, neka se nade. Naravno i hendikep je spusten sa 8,5 na 6,5 a granica Utah sa 95,5 na 94,5.
Hajde sada da covjek bude pametan. :?
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 14 dec 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 14 dec 2013, 23:52

live je napisao/la:

I ti našao s nekim da to radiš u koga nisi siguran :?: :roll:
Ima 900 postova i skoro je godinu dana na forumu.. molim moderatore da mu roknu kakav dinamicki ban na IP da nema vise pristup nikako ovom forumu, mamu mu hinjsku , je**lo bi se to za cenera

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 dec 2013, 23:55

The red-hot Spurs play on the second night of a back-to-back on Saturday against the Jazz, meaning Gregg Popovich could be ready to bench his stars, including Tim Duncan, Manu Ginobili and Tony Parker. Not only is it the second night of a back-to-back, and the Jazz are one of the worst teams in the West, but the Spurs are playing their fourth game in five nights. This is a perfect situation for Pop to rest his guys, and we wouldn't be surprised if it happens. Ginobili hasn't gotten a single night off yet this season, while Duncan's last one came on Nov. 11 and Parker didn't play on Nov. 29. While there are no guarantees that any of these guys sits, based on Popovich's history, the odds are in favor of them missing tonight's game. Stay tuned."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 dec 2013, 00:00

Zato spucate lagano under na Parkera dok nisu lopovi iz premiera spustili kvotu,ja sam uhvatio 1,85 :mrgreen:
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 dec 2013, 00:03

Turner under
Parker under
Ellis over

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 15 dec 2013, 00:04

Hajde ljudi dajite preporuke, nisam sa mozgom dobar da razmišljam molim vas :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 15 dec 2013, 00:05

Utah-SAS under 195.5
Tako statistika kaže,a vidimo da i SAS neće biti u najjačem sastavu.

Miami-Cleveland under 197.5
čista statistika.
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.