NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

lepi
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la lepi » 27 nov 2013, 17:13

slobodnjak je napisao/la:UPITNO ODIGRAVANJE UTAKMICE SA ZRINJSKIM

http://www.hronika.ba/sport/nogomet/pir ... jegom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vices iduci trening igraci u akciji ciscenja terena posto para nema da zovnu nekog drugog hahhahahah

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 nov 2013, 19:16

lepi je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:UPITNO ODIGRAVANJE UTAKMICE SA ZRINJSKIM

http://www.hronika.ba/sport/nogomet/pir ... jegom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vices iduci trening igraci u akciji ciscenja terena posto para nema da zovnu nekog drugog hahhahahah
Nek upregnu sarajku i zakače mu grtalicu. :lol:

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 27 nov 2013, 19:32

http://www.nkmaestral.com/index.php?sub ... map=%5B%5D" onclick="window.open(this.href);return false; vidite ovo, je li ovo dobar potez basic, sta mislite

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 nov 2013, 20:15

Ma bice dobro sve, Travnik zna se boriti kad hoce, nadam se da ce ostati u PL BiH. :)
Meni je lijep klub jer je bio tu sa nama, Zeljom, Sarajevom, Celikom, Gradinom, Slobodom, Jedinstvom, Visokom, Velezom i ostalim klubovima kad je liga tek se pocela formirati.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 nov 2013, 21:35

lepi je napisao/la:http://www.nkmaestral.com/index.php?sub ... map=%5B%5D vidite ovo, je li ovo dobar potez basic, sta mislite
Ako misliš je li Cigetu dobar potez Maestral,ne znam šta bi rekao.On je bez angažmana od početka sezone i vjerovatno je vidio šansu u manjem klubu koji ima perspektivu a i blizu je Travniku.
Cige je uvjek rješenje za klupu Travnika,ali ako ode ova uprava .On je Travničanin ,voli čaršiju i klub to je sigurno.Ali kako išta napraviti sa ovim igračkim kadrom,kada ti se diktira ko mora igrati.
Ma jedan je čovjek u klubu koji se mora otjerati svi znaju njegovo ime.Cjela čaršija godinama zna ko je taj koji uništava NK.Travnik.
Zove se Mithat Sarajčić i kada on ode sve će doći na svoje.Pa vidite kolkio imamo Travničkih trenera ,i niko neće da vodi klub.Zbog sarajke raja neće da dodje da gleda utakmice.Pitajte svakog Travničanina koji imalo prati klub i dobićete ovaj odgovor.
Ja ne znam koje više moraš dno od čovjeka biti da te pljuju na svakom koraku,a da si još tu.
Grad ima itekako nogometnu kulturu,ima i navijačku grupu koja neće godinama da dodje na utakmice,i siguran sam da dodje uprava kako mi to kažemo ,iz Čaršije,da bi Pirota svaku utakmicu bila itekako popunjena ,da bi se navijači vratili .Pa zašto onda da nas ne trenira Cige ,da mu stručni saradnici budu legende travničkog nogometa i da ti ljudi rade s mladjim kategorijama i da se od naših momaka iz Travnika pravi ekipa.E onda bi zbog tih momaka dolazio na utakmice i cjeli Kalibunar i Čaršija i Osoje i Bašbunar i Bojna.Tako je nakada bilo u vremena kada je za Travnik u prvoj postavi igalo bar 9 naših momaka.Nema ko ni napraviti igrača.Pokušavali su naše legende da rade s tom djecom,ali su zbog toga što se nisu forsirala djeca podobnih,brzo otjerani iz kluba.Bili su jedno vrijeme i Teša i Ćata i Adić,Ado itd...Ali sa seljakom sarajkom i sličnim ne može se raditi i to ti je...Ljudima je to iz poniženja.A da su oni tu u klubu i još puno ljudi koji neće da imaju ništa sa ovim Travnikom i lopovima u njemu drugčija bi se pjesema na Piroti pjevala.Možda i šampionska ko zna.... ;)

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 27 nov 2013, 22:08

ja se slazem s tobom, mislim da su najveci krivci za ovakvo stanje ljudi koji vode klub, nema ljudi na treibinama, nema nasih momaka ekipi osim curica i varupa al et valjda ce e i to promijeniti, i ja sam misljenja da nam ne trebaju treneri koji nisu iz oovog kraja ima dovoljno nasih trenera

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 29 nov 2013, 20:11

Pirota očišćena .Utakmica sutra u 13.00.U slučaju poraza Travnika Husnija Arapović sigurno napušta klupu Vezira...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 nov 2013, 22:59

slobodnjak je napisao/la:Pirota očišćena .Utakmica sutra u 13.00.U slučaju poraza Travnika Husnija Arapović sigurno napušta klupu Vezira...
Hoće li biti baš blatnjav teren ili se mogne igrat?Treba mi info radi kladionice. :D

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 29 nov 2013, 23:54

sutra travnik igra jednu od odlucujucih utakmica u borbi za opstanak.....Veziti boli vas neka stvar naostrite krampone i muski ko sto vi znate dajte im degenek na terenu i dobijte tekmu......razvalite ih u svakom smislu,imate podresku iz srca hercegovine....lijep pozdrav iz mostara i razvalite malog zrinu

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 30 nov 2013, 00:20

VELEZDOGROBA je napisao/la:sutra travnik igra jednu od odlucujucih utakmica u borbi za opstanak.....Veziti boli vas neka stvar naostrite krampone i muski ko sto vi znate dajte im degenek na terenu i dobijte tekmu......razvalite ih u svakom smislu,imate podresku iz srca hercegovine....lijep pozdrav iz mostara i razvalite malog zrinu
Rece covjek i zazeli im srecu,vjerovatno jos pod dojmom uspjesne sezone svog velikog Veleza koji je nakon 15 ak godina napokon nakon 18 . odigranih kola osigurao opstanak u ovoj izuzetno jakoj europskoj ligi.

Misljenja sam da Travnik vraca bodove Zrinjskom koje je lani dobio pod BB kada se borio za opstanak.
HSK Zrinjski Mostar.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 nov 2013, 00:24

majstore kad sam ja s velezom kup bivse juge osvojio vjerovatno si jos u jajima bio.....toliko o tom velikom velezu.usuti se

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 30 nov 2013, 00:28

saskograd je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:sutra travnik igra jednu od odlucujucih utakmica u borbi za opstanak.....Veziti boli vas neka stvar naostrite krampone i muski ko sto vi znate dajte im degenek na terenu i dobijte tekmu......razvalite ih u svakom smislu,imate podresku iz srca hercegovine....lijep pozdrav iz mostara i razvalite malog zrinu
Rece covjek i zazeli im srecu,vjerovatno jos pod dojmom uspjesne sezone svog velikog Veleza koji je nakon 15 ak godina napokon nakon 18 . odigranih kola osigurao opstanak u ovoj izuzetno jakoj europskoj ligi.

Misljenja sam da Travnik vraca bodove Zrinjskom koje je lani dobio pod BB kada se borio za opstanak.
ja bolaa,kako se ne sjećaš Borussiu dobili :lol: :lol:,čim im se spomene današnji Velež odmah se ide 30 godina u rikverc.Ovo nije isti klub niti će ikad biti,u pravu si za ovo zadnje i ja sam mišljenja da nam moraju vratit bodove za prošlu godinu,a i da ne moraju mislim da bi ih uzeli i nadam se da oćemo.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 30 nov 2013, 00:33

Svaka cast Travniku ali jedine dvije pobjede su im protiv slabasnog Rudara i Leotara koji je katastrofa blago receno tako da sve sem pobjede Zrinjskog bi bilo iznenadjenje no to je nogomet pa ne pobjedi uvijek jaci i bolji!
HSK Zrinjski Mostar.

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 30 nov 2013, 22:30

idemo susjedi sada se malo pojačati pa da i dogodine gledamo susjedski derbi ako bog da pozz iz Viteza

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 nov 2013, 22:40

kaskader52 je napisao/la:idemo susjedi sada se malo pojačati pa da i dogodine gledamo susjedski derbi ako bog da pozz iz Viteza
:lol: ..a sad su susjedi, a prije tri minute si ih nazvao drugačije "kupusari" a.. :lol: ..legenda si..
takvi kao ti su najgori.. "nož u leđa"..hmmm, karakteristično...
F.K.SARAJEVO

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 30 nov 2013, 23:08

molotovljev je napisao/la:
kaskader52 je napisao/la:idemo susjedi sada se malo pojačati pa da i dogodine gledamo susjedski derbi ako bog da pozz iz Viteza
:lol: ..a sad su susjedi, a prije tri minute si ih nazvao drugačije "kupusari" a.. :lol: ..legenda si..
takvi kao ti su najgori.. "nož u leđa"..hmmm, karakteristično...
dečko malo ohladi tko ti je kriv sto nista ne pratis Vitez je danas igrao protiv Radnika i to ti dovoljno govori tko su kupusari

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 14 dec 2013, 20:50

HEĆO NAPUSTIO PIROTU
Nakon što se na Grbavicu vratio drugi strijelac Travnika Ramić, Pirotu je napustio i veznjak Haris Hećo.

On je sa vezirima dogovorio sporazumni raskid ugovora pa je postao slobodan igrač .

„ Žao mi je što smo završili na pretposljednjem mjestu , u nekoliko mečeva nismo imali ni trunke sportske sreće . Igrama smo zaslužili bolji plasman .Godina provedena u Travniku za mene predstavlja veliko igračko i životno iskustvo a mom bivšem klubu želim da u nastavku sezone obezbjedi opstanak u premijer ligi , „ istakao je Hećo.

Osim Ramića i Heće zahtjev za ispisnicu su dostavili i vratar Bukvić, napadači Seferović i Pliska , stoper Laštro te veznjak Kunić a o njihovom statusu uprava vezira trebala bi se očitovati u narednim danima.

Na Piroti se upravo dešava ono što sam i najavio .Svi odlaze igraće juniori, Travnik će morati od početka.I vrijeme je bilo...Uprava se koprca,ali neće još dugo...

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 14 dec 2013, 21:53

ima dobrih juniora, treba im dat sansu

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 14 dec 2013, 23:56

slobodnjak je napisao/la: HEĆO NAPUSTIO PIROTU
Nakon što se na Grbavicu vratio drugi strijelac Travnika Ramić, Pirotu je napustio i veznjak Haris Hećo.

On je sa vezirima dogovorio sporazumni raskid ugovora pa je postao slobodan igrač .

„ Žao mi je što smo završili na pretposljednjem mjestu , u nekoliko mečeva nismo imali ni trunke sportske sreće . Igrama smo zaslužili bolji plasman .Godina provedena u Travniku za mene predstavlja veliko igračko i životno iskustvo a mom bivšem klubu želim da u nastavku sezone obezbjedi opstanak u premijer ligi , „ istakao je Hećo.

Osim Ramića i Heće zahtjev za ispisnicu su dostavili i vratar Bukvić, napadači Seferović i Pliska , stoper Laštro te veznjak Kunić a o njihovom statusu uprava vezira trebala bi se očitovati u narednim danima.
moj prijatelju svako zlo za neko dobro i iskreno se nadam da ce Travnik ostati kao i moj Vitez i da ce se jos dugo igrati susjedski derbi ova dolina je to zasluzila

Na Piroti se upravo dešava ono što sam i najavio .Svi odlaze igraće juniori, Travnik će morati od početka.I vrijeme je bilo...Uprava se koprca,ali neće još dugo...

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 16 dec 2013, 13:52

Gledam danas emisiju oko namještanja utakmica u BiH. Materijeli su poslati i našem pravosuđu, a upletenu su Travnik, Orašje, Slavija, Laktaši. Pripremne utakmice u Švicarskoj Travnika, a najviše je spominjan pored optuženih već u Njemačkoj trener Selimović. Nisu ga džaba poslali tamo negdje u Angolu da kao bude trener:!:
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.