FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ne grizemo vise kao prije,ali kad se pogleda stanje na tabeli,koliko je utakmica odigrano i koliko smo povreda prevazisli,moramo biti zadovoljni. Pep ce morati pojedine igrace ostavljati na klupi kako bi ih afirmisao,Shaq zasluzuje vecu minutazu posebno sad kad nema Robena.
Nije mi jasno zbog čega postoji takva nezainteresiranost ponekad kod pojedini igrača i zbog čega gecea izvodi svaki put a miler ostaje u igri koji u zadnje vrijeme po meni lose igra
joj hamo vidi mu glave
Gotze nije još na 100%, nego negdje 90%, a vadi ga radi odmora pred ove igre na ovom klubskom takmičenju. Mislim da je Muller igrao duže radi sljedeće utakmice gdje će završiti na klupi. Shaqiri nije potpuno spreman, a Arjen je povrijeđen, a Gotze je slabiji na desnom krilu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zaboravio sam pohvaliti Thiaga, sve je bolji.
Herbstmeister.
Herbstmeister.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Danas prvi put u zivotu nisam gledao Bayern, a mogao sam. Nase utakmice u BL su postale jako dosadne, jer pravog protivnika nema. Ajmo trazit da nas premjeste u neku drugu ligu, cisto da bude zanimljivije 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
potpis,ovo stvarno nema smislael-fighter je napisao/la:Danas prvi put u zivotu nisam gledao Bayern, a mogao sam. Nase utakmice u BL su postale jako dosadne, jer pravog protivnika nema. Ajmo trazit da nas premjeste u neku drugu ligu, cisto da bude zanimljivije
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Sta mislite u Skotski prem.... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
trxel je napisao/la:Sta mislite u Skotski prem....
moze odmah u premjersip da ih malo naucimo kako se igra pravi nogomet.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Guangzhou Evergrand protivnik u polufinalu SP-a za klubove.Vidim imaju dosta stranaca brazilaca i argentinaca naravno da neće biti problem za našeg Bayerna. Hoćemo susret sa Ronaldinjom 
bayern sa ciljem probijanja na americko trziste ,odigrat ce krajem jula ili pocetkom avgusta tekmu sa all star momcadi MLS .
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 14 dec 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
- gerdmuller
- Kontakt:
Rutinska pobjeda.Gotze vec 3 tekme za redom zabio gol
Dosadasnji strijelci Bayerna u sezoni 2013/2014 u svim sluzbenim utakmicama:Muller 16,Robben 13,Mandzo 12,Ribery 11,Gotze 7,Shaq 4,Alaba 3,Pizarro i Schweinsteiger 2 dok su po jedanput zabili Martinez,Kroos,Boateng i Van Buyten.
U Dortmundu -12
Dosadasnji strijelci Bayerna u sezoni 2013/2014 u svim sluzbenim utakmicama:Muller 16,Robben 13,Mandzo 12,Ribery 11,Gotze 7,Shaq 4,Alaba 3,Pizarro i Schweinsteiger 2 dok su po jedanput zabili Martinez,Kroos,Boateng i Van Buyten.
U Dortmundu -12
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
effe_sa je napisao/la:Rutinska pobjeda, većinu utakmice smo imali kontrolu.
Ni više ni manje. Mora biti i ovakvih utakmica (dosadnih) gdje su bodovi u prvom planu.
Vom Jäger zum Gejagten
Yebo majku zaspa' na po utakmice.
Kisa, igra preko qrca, ma sve nekako tmurno ...
Igrali koliko su trebali.
Sad nekih zamjerke da pisem necu, mislim ima, ali su odradili ovu polusezonu iznad mojih ocekivanja.
U svemu su prvi i igraju kako Pep zapovijeda.
Drago mi je da se Gotze dize, a srce mi se cjepa kad gledam Gustava kako igra.

Evo malo da oci odmorite, majstorija sada naseg Thiaga.
Kisa, igra preko qrca, ma sve nekako tmurno ...
Igrali koliko su trebali.
Sad nekih zamjerke da pisem necu, mislim ima, ali su odradili ovu polusezonu iznad mojih ocekivanja.
U svemu su prvi i igraju kako Pep zapovijeda.
Drago mi je da se Gotze dize, a srce mi se cjepa kad gledam Gustava kako igra.

Evo malo da oci odmorite, majstorija sada naseg Thiaga.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Omerbavarac
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ta prica je zavrsena Uli je definitivno zakasnio s tim potezom.Saurman je napisao/la:Uli je malo nagazio lopove iz FIFA-e oko glasanja za zlatnu loptu, poručio im je da će pregledati svaki glas koji je stigao prije 15 novembra i takođe želi odgovor na pitanje zašto je rok za glasanje produžen.
Nagradu za najboljeg ce lagano uzeti Ronaldo ispred Messia i Riberya...
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:

Gospoda odletila u Maroko Mission #5. Očekujemo još jedan novogodišnji trofej.
Pack Mas FC Bayern
- anelbavarac
- Kontakt:
Pobjeda sa 40% snage
Da su zapeli HSV bi otisao sa 5 komada i vise kuci
Nemamo konkurenta u BL, u potpunosti se posvecujemo LP,i odbrani titule
Contento izdominirao po lijevoj strani
Nasi doputovali u Maroko
Hajmo dalje

Da su zapeli HSV bi otisao sa 5 komada i vise kuci
Nemamo konkurenta u BL, u potpunosti se posvecujemo LP,i odbrani titule
Contento izdominirao po lijevoj strani
Nasi doputovali u Maroko
Hajmo dalje
ma kakav crni potpis i kakvi bakraci.PEP je napisao/la:potpis,ovo stvarno nema smislael-fighter je napisao/la:Danas prvi put u zivotu nisam gledao Bayern, a mogao sam. Nase utakmice u BL su postale jako dosadne, jer pravog protivnika nema. Ajmo trazit da nas premjeste u neku drugu ligu, cisto da bude zanimljivije![]()
![]()
nas glavni ligaski konkurent izbaci drugi najjaci klub u spaniji a mi najbolju spansku ekipu ispratimo sa 7 golova.
da bayu prebace u spansku ligu, uzeli bi prvenstvo sa 30-ak bodova prednosti.
englezi bi prosli jos gore. odemo u mancester i ucinimo da njihov ponajbolji klub izgleda kao skupina amatera.
vjerujem da bismo u eng. ligi osvojili ca. 110 bodova.
sta je ovo, sunce ti zarkoOmerbavarac je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije definitivno za mladje od 18.secer je napisao/la: sta je ovo, sunce ti zarko

Volim naletjeti na ovakve slike, daju mi stvarno stanje zalaganja nekog od igraca.
U pitanju je Gotze a igrao je 60 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.