:lol:Ma upravu ste vi.champions1921 je napisao/la:I to bi kao trebao biti neoboriv dokaz.. Opet ti ponavljam da bi ti bilo bolje da se bavis sumljivim tekmama svog kluba.. Imas poprilicno materijala a sto se tice ostalih pusti Tuzilastvo da radi svoj posao..Mancini je napisao/la:Imate obraza pričato o namještenim utakmicama.champions1921 je napisao/la:Nije tvoje Nijaze da o tim tekmama spekulises vec o onima koje je odigrao Olimpic a koje su bile sumljive.. Bilo ih je par u ovoj sezoni..Pa na ovom portalu su novinari pisali o onoj lakrdiji,pa i moderator na ovoj temi.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Razlika je to što su ovi optuženi zbog kladionica dok Željo i co zna se zašto su štimali i plus Travnik je optužen za tekme negdje 2009-2010 god.
Ipak je to tesko shvatiti, igrala je B momcad Zelje, sve je bilo rjeseno, dok to prije shvatis bude ti jasnije.Mancini je napisao/la:A Leotar i Željo?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
U ovoj Državi svako punoljetan može da podigne optužnicu protiv bilo koga na principu OSNOVANE SUMNJE. Ukoliko si punoljetan i Ti možeš podići takvu optužnicu. Ista mora biti dokumentirana dokazima o štimanju. Dokazi Ti mogu biti slijedeći: Željo i Leotar imaju dobre odnose; Željo nije izašao u najboljem sastavu; Željo je svoj CILJ ostvario 3-4 kola prije kraja sezone (obezbjedili titulu prvaka Države); Željo se nije želio zalagati dovoljno da bi "spasio" Slobodu, GOŠK, Slaviju, Rudar P., ....; Željo je igrao sa 20% sopstvenih mogućnosti; igrači Želje su bili mamurni od proslave Duple krune, ama postoji milion stvari za osnovanu sumnju.anel81m je napisao/la:Razlika je to što su ovi optuženi zbog kladionica dok Željo i co zna se zašto su štimali i plus Travnik je optužen za tekme negdje 2009-2010 god.
Ako Ti je pak "krivo" zbog Željinog "štimanja", možeš istu optužnicu sročiti i protiv MUTD, Čelzija, Arsenala, Real M., Barce, Bajerna, Liverpula, Totenhema, jer su u nekim utakmicama (za njih nebitnim) igrali u kombinovanom sastavu ili čak sa juniorima. Sve Te ekipe i Klubovi su "nepošteni", jer se nisu borili u najjačim sastavima, zarad sebe, a da bi omogućili protivnicima lakši duel ili protivnicima protivnika.
Nemojte misliti, kako u ovoj Ligi nema "štela", ali treba razlikovati "štelu" od "štele".
Ja pak mislim, da u ovoj Državi najviše štele oni Klubovi, koji dižu najveću halabuku. Međutim, to je samo moje mišljenje, koje ne mora biti ispravno, ali u životu je to obično tako. Političari nam pričaju o dobrobiti zarad naroda, kurve o poštenju, doktori nauka o sopstvenoj inteligenciji, narkomani o tome kako je droga "spas", alkoholičari o dobroj krvnoj cirkulaciji i ljekovitim svojstvima istog, pušači o Fidelu Castru koji ima milion godina, a duhan ga još nije ubio i slično.
P.S. Žao mi je ako ove godine Leotar ispadne, jer mi onda Željo neće imati sa kim šteliti tekme, a insajderi neće moći šta pričati ili pisati po raznim portalima.
Našteljen sportski pozdrav svim urotnicima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pustite te vaše pokušaje branjenja "lika i djela" onog prevaranta.A onaj piše igrale "B" ekipe,haha.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zasto neces da prokomentarises utakmicu izmedju borca i olimpica u BL ???Mancini je napisao/la:Pustite te vaše pokušaje branjenja "lika i djela" onog prevaranta.A onaj piše igrale "B" ekipe,haha.
Jesi li ti normalan?Najlakše je tako prebacivati krivnju na druge mečeve.Neću vam više spominjati brku prevaranta i utakmice u Trebinju.Rasprava završena.
- Armageddon2012
- Kontakt:
po mojoj procjeni,zeljeznicar ima najvise navijaca u bih...otprilike,lupam,pola miliona!
na utakmice ih dolazi 2000.
to je otprilike i odnos koliko ih vjeruje da amarove utakmice u trebinju,vrapcicima,na otoci,u prijedoru,bijeljini nisu namjestene,odnosno onih kojima se gadi to sve.
zato pisete u prazno,ubjedjujuci ove forumase koji idu na utakmice da je utakmica leotar-zeljeznicar-namjestena.....dosadno,zijev,zijev
tacka.
to je otprilike i odnos koliko ih vjeruje da amarove utakmice u trebinju,vrapcicima,na otoci,u prijedoru,bijeljini nisu namjestene,odnosno onih kojima se gadi to sve.
zato pisete u prazno,ubjedjujuci ove forumase koji idu na utakmice da je utakmica leotar-zeljeznicar-namjestena.....dosadno,zijev,zijev
tacka.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Po tvojoj izuzetno glupoj logici Sarajevo recimo ima 300000 navijaca (isto lupanje) a na utakmice ih dolazi 500-600 (vrlo cesta brojka, mada je prosjek svih utakmica veci) znaci tih 500-600 navijaca vjeruje u iskrenost tog kluba, Husrefa i ostalih struja u klubu...Armageddon2012 je napisao/la:po mojoj procjeni,zeljeznicar ima najvise navijaca u bih...otprilike,lupam,pola miliona!
tacka.
Kako ti covjece lupas za nepovjerovati...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- champions1921
Puna vam usta Zelje a VI ste svi preposteni.. Kolika je posjeta u BL, na Koševu, u Zenici, Mostaru.. Prije Amara je liga bila postena, stadioni puni.. Licemjeri nikako da priznaju koji je pravi razlog sto im je Amar trn u oku a svi su svjesni tog razloga.. Amar Osim je najsvjetlija tacka BH premijer lige htjeli VI to priznati ili ne..
BUDI ŽELJO !!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
moja misija na forumu ce se zavrsiti onog momenta kad "ta najsvjetlija tacka bh fudbala-zavrsi u zatvoru",gdje mu je i mjesto!
Znači tvoja misija je da napadas,optužujes i ostale pogani da iznosis na forumu. Znači zbog toga si se registrovo ovdje.Armageddon2012 je napisao/la:moja misija na forumu ce se zavrsiti onog momenta kad "ta najsvjetlija tacka bh fudbala-zavrsi u zatvoru",gdje mu je i mjesto!
- Armageddon2012
- Kontakt:
borba protiv pogani,tipa amar osim...da!
Proganjat ce on tebe i tvoj mali klub jos dugo godina.Armageddon2012 je napisao/la:borba protiv pogani,tipa amar osim...da!
- champions1921
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Pogan si ti i tebi slicni licemjeri koji blate sve sto vrijedi u ovoj drzavi..Armageddon2012 je napisao/la:borba protiv pogani,tipa amar osim...da!
BUDI ŽELJO !!!
Jel ti najdraža pjesma "Nocas mi srce pati" sa stihom "sanjam te, sanjam skoro svake noci"?Armageddon2012 je napisao/la:borba protiv pogani,tipa amar osim...da!
Ja te volim, volim Željo..
- Armageddon2012
- Kontakt:
Proganjat ce on tebe i tvoj mali klub jos dugo godina.
nece...on ce jako brzo u zatvor,a ti ces tek tada skontat da ja ne mrzim tvoj klub,da ne pisem protiv njega,pa cak ni slova protiv vas,njegovih navijaca,koji mene vrijedjate i na licnoj,nacionalnoj,klupskoj osnovi...
jednostavno je..taj covjek je jedna obicna krmaca,koji je spreman da gazi preko mrtvih za pare,titule...!
Pogan si ti i tebi slicni licemjeri koji blate sve sto vrijedi u ovoj drzavi..
na tebe se ovaj moj post nije ni odnosio..ti si medju ove 2000 koji vise vjeruju amaru osimu nego svojim ocima,a ne medju ovih 498 000...
Nastavi da pises i pricas tako i uvjeri i ove ostale ko ste i sta ste posto ja i vecina zna to.
- champions1921
Ma ne treba sa iskompleksiranim misionarom ni ulaziti u rasprave jer je ocito da se ne moze voditi normalna diskusija sa jednim isfrustriranim likom koji je pun mrznje iz samo sebi znanih razloga..
BUDI ŽELJO !!!
-
vincenttan
- Kontakt:
ne vidim svrhu vaseg "paljenja" ako tu nema nistachampions1921 je napisao/la:Ma ne treba sa iskompleksiranim misionarom ni ulaziti u rasprave jer je ocito da se ne moze voditi normalna diskusija sa jednim isfrustriranim likom koji je pun mrznje iz samo sebi znanih razloga..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.