Ne ofiraj Ivicu Osima,gdje ćeš ga porediti sa onimold school je napisao/la:jel moze neko postaviti sliku onog milijardera ivana zilica i ivice osima,osim sto imaju isto ime zaista kao da su preslikani izgledom

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne ofiraj Ivicu Osima,gdje ćeš ga porediti sa onimold school je napisao/la:jel moze neko postaviti sliku onog milijardera ivana zilica i ivice osima,osim sto imaju isto ime zaista kao da su preslikani izgledom
Danas je Kerla od 17 h...plavalokomotiva je napisao/la:Hoce li iko sutra biti na Holiday Marketu od igraca ?
Tako sam i ja čuoMinhi je napisao/la:Pa Filip je koliko sam upoznat vec otisao iz kluba.
DzoleZeljo je napisao/la:Da li se slucajno prodaju ove nasa Jome trenerke i dresovi? Ako da, moze li cijena? Hvala
Zeljo je ozivio mrtvaca sa Loncaricem. Neplaca Zeljeznicar nista visenjemu nego sto placaju Hadzica, i sto su placali Antolovica, Bukvica, Karica... Da imaju pare za golmana, imali bi bolji stadion i bolji igracki kadar, jer golman je najjeftiniji dio ekipe. Uz to da se ima para, nebi dovodili Filipa Loncarica.Trequartista je napisao/la:Ma teško da će Fićo ostati tu ako ne bude para, zato se i spominje Antolović.
Sve na stranu ali reci ovako nesto je vrhunacPehariSuTu je napisao/la:Ne ofiraj Ivicu Osima,gdje ćeš ga porediti sa onimold school je napisao/la:jel moze neko postaviti sliku onog milijardera ivana zilica i ivice osima,osim sto imaju isto ime zaista kao da su preslikani izgledom. A drugo,nemoj o milijardama i nekom eventualnom ulaganju koje se spominjalo neki dan.Nama to ne treba,a još će neki reći da ih pokušavamo kopirati
,jbg znaš kako je u svemu smo ih iskopirali.Na kraju krajeva nekome su za titulu potrebni:tan(mitsko biće),misimović,muslimović,toni,berberović,batistuta,a nekome sadikovići,bajić,hodžić...
Prvo,odmah da ti kažem muka mi je od tvojih postova jer su puni žetoniranja,pogotovo onima tamo.Drugo,nisam mislio bukvalno da nam ne trebaju milijade tj.milijarder,nego da nam ne trebaju izmišljeni milijarder i njegove pare,od kojih će se dovoditi pojačanja koja će kasnije u medijima reći:"Željo?Jel to neka šala"?A što se tiče kopiranja,sasvim je realno da kažu nešto i povodom toga,jer po njihovom mišljenju mi njih u svemu kopiramoarhimed89 je napisao/la:Sve na stranu ali reci ovako nesto je vrhunacPehariSuTu je napisao/la:Ne ofiraj Ivicu Osima,gdje ćeš ga porediti sa onimold school je napisao/la:jel moze neko postaviti sliku onog milijardera ivana zilica i ivice osima,osim sto imaju isto ime zaista kao da su preslikani izgledom. A drugo,nemoj o milijardama i nekom eventualnom ulaganju koje se spominjalo neki dan.Nama to ne treba,a još će neki reći da ih pokušavamo kopirati
,jbg znaš kako je u svemu smo ih iskopirali.Na kraju krajeva nekome su za titulu potrebni:tan(mitsko biće),misimović,muslimović,toni,berberović,batistuta,a nekome sadikovići,bajić,hodžić...
![]()
![]()
![]()
Ne zna se sta je veci apsurd,reci da to ne treba Zelji koji je u teskom stanju kao i cijela drzava ili da to nebi trebalo jer bi kao bilo kopiranje SarajevaZamisli sitvaciju da sad dodje neki milioner i hoce da upumpa kes na neki nacin u klub i ti mu kazes nama to ne treba a necemo ni da ispadne da kopiramo pitare,znaci VRHUNAC
![]()
![]()
Zelji treba para i treba pojacanja kao i svakom klubu na planeti.Zeljo ima sjajnu generaciju mladica ali je Zelji potrebno pojacanja jer ova ekipa nije nista narocito.Treba uzeti u obzir i eventualne odlaske i nadam se da ce se to sve uspjeti pokrpiti.
Sunce moje drago nemoj da ti je muka jer se nemam potrebe nikome zetonirati.PehariSuTu je napisao/la: Prvo,odmah da ti kažem muka mi je od tvojih postova jer su puni žetoniranja,pogotovo onima tamo.Drugo,nisam mislio bukvalno da nam ne trebaju milijade tj.milijarder,nego da nam ne trebaju izmišljeni milijarder i njegove pare,od kojih će se dovoditi pojačanja koja će kasnije u medijima reći:"Željo?Jel to neka šala"?A što se tiče kopiranja,sasvim je realno da kažu nešto i povodom toga,jer po njihovom mišljenju mi njih u svemu kopiramo
Prodaju, dresovi su 59 KM, a trenerka koju su Svraka i Stanic nosili 55 KM gornji diolev77 je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:Da li se slucajno prodaju ove nasa Jome trenerke i dresovi? Ako da, moze li cijena? Hvala
jesu gotivni ovi salovi sto ih drži Svraka.fkzeljeznicarba je napisao/la:Ubačene fotke sa današnjeg druženja sa Kerlom:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laudrup, Levin, NerminFatic, WeekendOffender i 36 gostiju.