FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PehariSuTu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PehariSuTu » 15 dec 2013, 00:14

old school je napisao/la:jel moze neko postaviti sliku onog milijardera ivana zilica i ivice osima,osim sto imaju isto ime zaista kao da su preslikani izgledom :D
Ne ofiraj Ivicu Osima,gdje ćeš ga porediti sa onim :D. A drugo,nemoj o milijardama i nekom eventualnom ulaganju koje se spominjalo neki dan.Nama to ne treba,a još će neki reći da ih pokušavamo kopirati ;) ,jbg znaš kako je u svemu smo ih iskopirali.Na kraju krajeva nekome su za titulu potrebni:tan(mitsko biće),misimović,muslimović,toni,berberović,batistuta,a nekome sadikovići,bajić,hodžić...
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 15 dec 2013, 00:15

Ni meni nije jasno. Tu je Loncaric a moze jedan od nasih talentiranih omladinaca na klupu.

Sto se mene tice, ne moramo nikoga ni dovesti ukoliko uspijemo sacuvati Tomica i Jamaka. Svraka neka ide za dobre pare, za njega imamo zamjene.
Zadnja izmjena: mak_033, dana/u 15 dec 2013, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 15 dec 2013, 00:16

Ma teško da će Fićo ostati tu ako ne bude para, zato se i spominje Antolović.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 dec 2013, 01:01

plavalokomotiva je napisao/la:Hoce li iko sutra biti na Holiday Marketu od igraca ?
Danas je Kerla od 17 h...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 15 dec 2013, 12:17

Kakav je ovaj neki junior Beganovic? Sad naletih na tekst da je otisao na probu i Hanover. I uopste zna li neko hoce li se potpisivati ugovori sa nekim od juniora jer vidim nista se oni ne spominju nego samo kadeti. Nije valjda da nemamo nikog za prvi tim ili nece da potpisu? jel iko upucen?

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 15 dec 2013, 12:51

Pa Filip je koliko sam upoznat vec otisao iz kluba.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 15 dec 2013, 13:19

Minhi je napisao/la:Pa Filip je koliko sam upoznat vec otisao iz kluba.
Tako sam i ja čuo ;)

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 15 dec 2013, 13:38

DzoleZeljo je napisao/la:Da li se slucajno prodaju ove nasa Jome trenerke i dresovi? Ako da, moze li cijena? Hvala

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 dec 2013, 13:48

Trequartista je napisao/la:Ma teško da će Fićo ostati tu ako ne bude para, zato se i spominje Antolović.
Zeljo je ozivio mrtvaca sa Loncaricem. Neplaca Zeljeznicar nista visenjemu nego sto placaju Hadzica, i sto su placali Antolovica, Bukvica, Karica... Da imaju pare za golmana, imali bi bolji stadion i bolji igracki kadar, jer golman je najjeftiniji dio ekipe. Uz to da se ima para, nebi dovodili Filipa Loncarica.

Istina je da je Zeljeznicar iskren klub prema svojim igracima, i zbog toga uspjeva da ima stabilan igracki kadar. Tu velikih para nema.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 15 dec 2013, 14:34

PehariSuTu je napisao/la:
old school je napisao/la:jel moze neko postaviti sliku onog milijardera ivana zilica i ivice osima,osim sto imaju isto ime zaista kao da su preslikani izgledom :D
Ne ofiraj Ivicu Osima,gdje ćeš ga porediti sa onim :D. A drugo,nemoj o milijardama i nekom eventualnom ulaganju koje se spominjalo neki dan.Nama to ne treba,a još će neki reći da ih pokušavamo kopirati ;) ,jbg znaš kako je u svemu smo ih iskopirali.Na kraju krajeva nekome su za titulu potrebni:tan(mitsko biće),misimović,muslimović,toni,berberović,batistuta,a nekome sadikovići,bajić,hodžić...
Sve na stranu ali reci ovako nesto je vrhunac :lol: :lol: :lol:
Ne zna se sta je veci apsurd,reci da to ne treba Zelji koji je u teskom stanju kao i cijela drzava ili da to nebi trebalo jer bi kao bilo kopiranje Sarajeva :mrgreen: Zamisli sitvaciju da sad dodje neki milioner i hoce da upumpa kes na neki nacin u klub i ti mu kazes nama to ne treba a necemo ni da ispadne da kopiramo pitare,znaci VRHUNAC :lol: :lol:
Zelji treba para i treba pojacanja kao i svakom klubu na planeti.Zeljo ima sjajnu generaciju mladica ali je Zelji potrebno pojacanja jer ova ekipa nije nista narocito.Treba uzeti u obzir i eventualne odlaske i nadam se da ce se to sve uspjeti pokrpiti.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 dec 2013, 14:47

Ova grupa djecaka je najbolja u nasoj ligi tako da prica da Zeljo i nema neku ekipu je glupa, takvo nesto moze reci samo neko ko ne konta fudbal.Uostalom momci su prvi na polusezoni to je dovoljan dokaz, u nastavku mogu biti samo bolji jer ce imati nesto vise iskustva.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 15 dec 2013, 14:51

arhimed89 je napisao/la:
PehariSuTu je napisao/la:
Sve na stranu ali reci ovako nesto je vrhunac :lol: :lol: :lol:
Ne zna se sta je veci apsurd,reci da to ne treba Zelji koji je u teskom stanju kao i cijela drzava ili da to nebi trebalo jer bi kao bilo kopiranje Sarajeva :mrgreen: Zamisli sitvaciju da sad dodje neki milioner i hoce da upumpa kes na neki nacin u klub i ti mu kazes nama to ne treba a necemo ni da ispadne da kopiramo pitare,znaci VRHUNAC :lol: :lol:
Zelji treba para i treba pojacanja kao i svakom klubu na planeti.Zeljo ima sjajnu generaciju mladica ali je Zelji potrebno pojacanja jer ova ekipa nije nista narocito.Treba uzeti u obzir i eventualne odlaske i nadam se da ce se to sve uspjeti pokrpiti.
Prvo,odmah da ti kažem muka mi je od tvojih postova jer su puni žetoniranja,pogotovo onima tamo.Drugo,nisam mislio bukvalno da nam ne trebaju milijade tj.milijarder,nego da nam ne trebaju izmišljeni milijarder i njegove pare,od kojih će se dovoditi pojačanja koja će kasnije u medijima reći:"Željo?Jel to neka šala"?A što se tiče kopiranja,sasvim je realno da kažu nešto i povodom toga,jer po njihovom mišljenju mi njih u svemu kopiramo ;)
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 15 dec 2013, 15:15

SAHM: Od 17:00 sati vas dočekuje Semir Kerla

http://fkzeljeznicar.ba/sahm-od-1700-sa ... erla/7522/" onclick="window.open(this.href);return false;

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 15 dec 2013, 15:18

PehariSuTu je napisao/la: Prvo,odmah da ti kažem muka mi je od tvojih postova jer su puni žetoniranja,pogotovo onima tamo.Drugo,nisam mislio bukvalno da nam ne trebaju milijade tj.milijarder,nego da nam ne trebaju izmišljeni milijarder i njegove pare,od kojih će se dovoditi pojačanja koja će kasnije u medijima reći:"Željo?Jel to neka šala"?A što se tiče kopiranja,sasvim je realno da kažu nešto i povodom toga,jer po njihovom mišljenju mi njih u svemu kopiramo ;)
Sunce moje drago nemoj da ti je muka jer se nemam potrebe nikome zetonirati. :mrgreen: Poenta je u tome da covjek treba da otvori um za druge i drugacije i da prihvati da ako volis svoje da nemas potrebe mrziti i ispoljavati netrpeljivost prema drugim.Ja cu podrzati svaki napredak BH fudbala i svaku pozitivnu vijest u drzavi i ovoj ligi.Ja nemam potrebu mrziti navijace Sarajeva da bi dokazao nekom da mi je Zeljo drag klub.Srce mi je ko tepsija kada vidim da se u Bihacu stvara jedno kvalitetno Jedinstvo,kad vidim da je Sarajevo organizacijski jako napredovalo,kad vidim da je Sloboda dobila jednog Azmira Husica,da Olimpik dovodi kvalitetna pojacanja,da je Zeljo prvi na tabeli sa svojim mladicima...

Razlog zbog kojeg nemam potrebe da ulazim u konflikt sa bilo kojim navijacima i da ih mrzim je i to da ce njima uvijek njihov klub biti najbolji,najveci i najdrazi i koliko god ja ti il bilo ko visio na njihovoj temi i pametovao o titulama,tanu,il bilo cemu oni nece promjeniti misljenje.Svako ima nesto svoje sto voli i sto osjeca i svakom to nesto njegovo puno znaci tako da nemam nikakvu potrebu pljuvat po necemu sto nekom znaci da bi se ja bolje osjecao.

Vise ces uraditi za svog Zelju i vecu ces ljubav pokazati ako svom Zelji napises jednu najobicniju pjesmicu nego sa stotinu postova pljuvanja po drugim da bi se osjecao nesto vaznijim i mislio da je tvoj Zeljo zbog toga nesto veci.

Navijaci Zelje su njegovo ogledalo ovdje na forumu a kad te navijace covjek gleda sa strane oni su puni zelje da omalozavaju,pljuju,ponizavaju i slicno i onda neutralan covjek stice takav dojam i o samom klubu sto je najveca zalost.Dostojanstvo care i kad si na vrhu i kad si na dnu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 dec 2013, 17:16

Rijetko ko od ovih navijača piše po drugim temama i provocira. (osim par pojedinaca) Osim u slučaju kad se Željo proziva u negativnom kontekstu i njegovi igrači i treneri. Evo pogledaj ko je započeo raspravu na temi PLBiH općenito? I na svim ostalim temama ja prvi ne pišem, osim kad neko pljuje ono što je moje i ono što ja volim.
DRUG NEBI TI PUNCA

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 15 dec 2013, 19:36

Ubačene fotke sa današnjeg druženja sa Kerlom:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 15 dec 2013, 20:20

lev77 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Da li se slucajno prodaju ove nasa Jome trenerke i dresovi? Ako da, moze li cijena? Hvala
Prodaju, dresovi su 59 KM, a trenerka koju su Svraka i Stanic nosili 55 KM gornji dio

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 15 dec 2013, 22:00

fkzeljeznicarba je napisao/la:Ubačene fotke sa današnjeg druženja sa Kerlom:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
jesu gotivni ovi salovi sto ih drži Svraka.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 dec 2013, 22:08

Svi šalovi su ekstra iskreno, to su posebno dobro uradili. Malo su cijene jače, ali prihvatljive u svakom slučaju. Jedino mi nije jasna ona zastava, tu su definitivno pretjerali sa cijenom.

Majice su odličnog kvaliteta, imam ovu ko kod Svrake (Željo 1921), nosim ju non stop a ništa se nije promijenila, preporučujem svakom da kupi.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 15 dec 2013, 22:23

znam na koje majce mislis, ekstra kvalitet, samo ne znam koja je cijena zastave koju spominjes!?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laudrup, Levin, NerminFatic, WeekendOffender i 36 gostiju.