AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Atletico jest da biljezi dobre rezultate u Primeri,ali u LP mislim da nema puno sansi da prodje ovaj krug.
a sta ste toliki pesimisti braco draga, ko god da nam dodje ja vjerujem da postoje sanse da prodjemo, jbg zna se sta je Milan u LP 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Poli : “I know that I have arrived in a transition period, as none of us would have started in the Grande Milan side"
“However, we can open up a good new era. There is a magical air at Milanello and I really want to win."
“I like to take responsibility, so I hope to wear this jersey for many years and my ambition is to play an important part at this club.”
Istina i samo istina !!
“However, we can open up a good new era. There is a magical air at Milanello and I really want to win."
“I like to take responsibility, so I hope to wear this jersey for many years and my ambition is to play an important part at this club.”
Istina i samo istina !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Navodno postoji mogucnost razmjene Hernanes - Matri, mada se spominje da bi umjesto Matrija mogao biti Pazzini. Ne znam zasto al prva opcija mi se puuuuno vise svidja 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
i ja sam to citao.. ma matri moze komotno ici za hernanesa, ali pazzu nam ne dirajte 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Allegri: "Honda is well-suited for the role as trequartista in the christmas tree formation."
Allegri: "Montolivo or Saponara could one of the two trequartisti next to Kakà tomorrow."

Allegri: "Montolivo or Saponara could one of the two trequartisti next to Kakà tomorrow."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Mogu se kladiti da ce na kraju staviti Montoliva na neprirodnu poziciju, Saponaru na klupu i naravno Muntarija u igru. Ne daj boze dati momku sansu, ne daj boze.

U vezi Hernanesa, dobar je to igrac, ali mislim da je poslije Honde stvarno vrijeme da prestanemo razmisljati o veznjacima i gomilati ih.
Ima tu dalekih precih pozicija koje treba pokriti i para koje se trebaju utrositi, a znamo da nam je budzet strasno limitiran. Mirni smo sto se tice napada i sredine, sada je vrijeme razmisljati o nekim drugim stvarima.
U vezi Hernanesa, dobar je to igrac, ali mislim da je poslije Honde stvarno vrijeme da prestanemo razmisljati o veznjacima i gomilati ih.
Ima tu dalekih precih pozicija koje treba pokriti i para koje se trebaju utrositi, a znamo da nam je budzet strasno limitiran. Mirni smo sto se tice napada i sredine, sada je vrijeme razmisljati o nekim drugim stvarima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja bih stavio Kaku lijevo, Saponaru desno i Balu u vrh, a u vezu De Jong, Monto i Poli. Tako bih to ja a svi znamo da tako nece uraditi punoglavac
Ponekad pomislim da ni sam sebe ne konta, pa kako onda da ga mi skontamo 
Ja bih ipak stavio Montoliva, De Jonga i Muntarija nazad, a ispred njih Kaku i Saponaru.
Inace bi Muntarija izbacio, ali u ovakvoj utakmici i protiv jedne Rome je kljucno zaustaviti njihovu sredinu. U suprotnom bi nas pojeli i sazvakali.
Je.bo te, i bod mi je poceo liciti kao dobar rezultat.
Opet imam taj los predosjecaj pred tekmu koji me rijetko kada prevari, ali uz dobru volju pojedinaca bi mogli ostvariti povoljan rezultat. Ostaje da se nadamo koliko god tesko izgledalo, ionako nemamo izbora.
Inace bi Muntarija izbacio, ali u ovakvoj utakmici i protiv jedne Rome je kljucno zaustaviti njihovu sredinu. U suprotnom bi nas pojeli i sazvakali.
Je.bo te, i bod mi je poceo liciti kao dobar rezultat.
Opet imam taj los predosjecaj pred tekmu koji me rijetko kada prevari, ali uz dobru volju pojedinaca bi mogli ostvariti povoljan rezultat. Ostaje da se nadamo koliko god tesko izgledalo, ionako nemamo izbora.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
matri slobodno moze ici, ali neka Federica Nargi ostane
))))))
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma novinarska naklapanja. Gdje će dati ponajboljeg igrača za panja poput Matrija? Nema logike.
Sutra očekujem prvi poraz vučice

Sutra očekujem prvi poraz vučice
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Ako Kaka i Mario budu na visokom nivou, onda se imamo čemu i nadati. Ako njih dvojica zakažu, onda su nam šanse minimalne.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Dečki danas je 114 rođendan nasem klubu, i odjeknula je bomba, da bi SIlvio mogao prodati klub ni manje ni vise neko predsjedniku Sassuola, valjda je lik strastveni navijač Milana, a ima i lovu 
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Sad procitah.meskalin je napisao/la:Dečki danas je 114 rođendan nasem klubu, i odjeknula je bomba, da bi SIlvio mogao prodati klub ni manje ni vise neko predsjedniku Sassuola, valjda je lik strastveni navijač Milana, a ima i lovu
Hoce stadion praviti+ uloziti 400 miliona.
Ne mogu naci koliko je ukupno težak.
SRETAN RODJUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadam se da će nas obradovati za rodjendan
Što se tiče prodaje davno je rečeno. Ako Berlusconi neće ulagati, a očigledno da neće, onda bolje da proda klub.
Što se tiče prodaje davno je rečeno. Ako Berlusconi neće ulagati, a očigledno da neće, onda bolje da proda klub.
TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Sad procitah.meskalin je napisao/la:Dečki danas je 114 rođendan nasem klubu, i odjeknula je bomba, da bi SIlvio mogao prodati klub ni manje ni vise neko predsjedniku Sassuola, valjda je lik strastveni navijač Milana, a ima i lovu
Hoce stadion praviti+ uloziti 400 miliona.
Ne mogu naci koliko je ukupno težak.
SRETAN RODJUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Težak je milijardu i pol tacnije 1,57 milijardi eura
- muha milanez
- Kontakt:
Sretan rodjendan voljenom klubu
Bas ce nam trebat srece danas a i veceras, valjda se iscupamo iz ove krize ubrzo
Bas ce nam trebat srece danas a i veceras, valjda se iscupamo iz ove krize ubrzo
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sretan rodjendan nasem voljenom klubu.
Iako sam do nedavno bio protivnik modernog fudbala, sada zaista ne bi imao nista protiv jednog bogatog seika ili rusa. Da nas vrate tamo gdje pripadamo i da ne strepimo svake godine oko prodaje najboljih igraca. Je*i ga, drugacije se danas ne moze, a od proslosti se ne zivi.
Sto se tice tog lika iz Sassoula, ja bas i nisam za njega. Ako mu se imovina procjenjuje na toliko novca, zar Berlusconi ne ispada daleko bogatiji od njega ? Ne razumijem se bas u to, mozda grijesim, ali ovih milijardu i pol mi se cini "malo".
Iako sam do nedavno bio protivnik modernog fudbala, sada zaista ne bi imao nista protiv jednog bogatog seika ili rusa. Da nas vrate tamo gdje pripadamo i da ne strepimo svake godine oko prodaje najboljih igraca. Je*i ga, drugacije se danas ne moze, a od proslosti se ne zivi.
Sto se tice tog lika iz Sassoula, ja bas i nisam za njega. Ako mu se imovina procjenjuje na toliko novca, zar Berlusconi ne ispada daleko bogatiji od njega ? Ne razumijem se bas u to, mozda grijesim, ali ovih milijardu i pol mi se cini "malo".
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
"I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari!"
Sempre e comunque, nel bene e nel male !!

SRETAN TI 114. ROĐENDAN, MOJ VOLJENI KLUBE !!
FORZA MILAAAAN !!
Sempre e comunque, nel bene e nel male !!

SRETAN TI 114. ROĐENDAN, MOJ VOLJENI KLUBE !!
FORZA MILAAAAN !!
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
SRETAN ROĐENDAN MOJ NAJVEĆI MILAN !!!!!
[youtube][/youtube]
Galliani is expected to sign a 5-year contract on Thursday at Milan's extraordinary general meeting at the new HQ at Via Rossi.

[youtube][/youtube]
Galliani is expected to sign a 5-year contract on Thursday at Milan's extraordinary general meeting at the new HQ at Via Rossi.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.