geoxx je napisao/la:Druze , gleda se kalendarska godina. Statistika je debelo na strani Ronalda , dakle 68 golova i 19 asistencija naspram Ribijevih 22 gola i 28 asistencija. Ribery je jaci u asistencijama i driblinzima al' to pada u vodu kad pogledas ogromnu razliku u golovima.
Ja ne znam jeste li vi svjesni sta pisete.

Po vasoj analogiji jedan defanzivac nikada ne moze dobiti zlatnu loptu ili biti proglasen najboljim igracem jer ne daje mnogo golova. Jedan golman koliko god da bio dobar nikada nece dobiti zlatnu loptu... pa izvini jbt je li to ta analogija?
Hebo zlatnu loptu, ne trazim argumente za nagradu za koju sam zakljucio da je obicna lakrdija po svim parametrima.
Druga stvar, nebi bilo lose da pogledas razliku izmedju ta dva igraca jer ih je nepojmljivo porediti kada su u pitanju samo golovi. Na svakom sportskom portalu kada gledas prifil igraca, za Riberya pise
Midfielder dok za Ronalda pise
forward. Zasto je to tako?
Pa jbt zivot, evo i uefa sastavlja tim godine pa se vodila analogijom da je Ronaldo napadac a Ribery vezni.
http://en.toty.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam ja sastavljao statistiku, nego ljudi koji se bave tim poslom.
I da, stavili su Riberya na drugo mjesto (ispred Ronalda), i prosle sezone a i ove tekuce, i koliko znam to je kalendarska godina. Statistika nisu samo golovi i tu se nemamo potrebe ni raspravljati.