Zar nije bolje naći lokaciju i zemljište za nešto malo svog stadiona ? Biti podstanar nije ni Bogu milo

Da li ste na taj način razmišljali

Ja sam mišljenja da se kuća pravi iz temelja, a ne od krova

[/quote]
Da li si ti razmišljao da ste i vi stadion 1953 godine dobili guzovač.e?...Da li ste vi napravili zapadnu trebinu iz temelja? Jeste, ali iz drvenih temelja

, o istočnoj strani stadiona da ne govorimo i to je iz temelja urađeno, jedno obično stepenište kao svako ulično stepenište koje se nalazi po mahalama . Jedini način za stadion Koševo je da ga FK Sarajevo jednog dana kupi od CSR-a kada to bude u mogućnosti, jer svakako ovi iz CSR-a nemaju para da ga održavaju već godinama.[/quote]
Jesi ozbiljan da misliš da Sarajevo može kupiti Koševo

Nemoj me zajebavat, fakat ozbiljan

I kakve veze s ovim ima što Željezničar ima svoj stadion. Ja sam napisao samo u vezi ovog kampa koji se kao treba praviti, rekao da se kuća pravi od temelja, a ne od krova. To jeste da prvo moraš napraviti SVOJ stadion, pa onda kompleks koji se zove akadamija, jer je to logičan slijed. Jesi ikad vidio da neko postavlja krov, pa onda izljeva temelje, ja nisam.

[/quote]
Naravano da sam ozbiljan, ne mora se kupovina danas desiti, ali ko zna za jedno 10, 20 ili 30 godina šta će biti. Pare buše gdje burgija neće pa čemo vidjeti šta će biti. Jer kakvo je stanje prije će FK Sarajevo obnoviti Koševo nego CSR i one stolice nove na zapadnoj trebini što su postavljene, postavljene su radi FK Sarajeva, a ne radi nekih atletičara koji treče Koševskom stazom jednom u godini. FK Sarajevo i dan danas obnovi po koju svlačionicu od svojih novaca, a u skorije vrijeme će FK Sarajevo iznači riješenje i za obnovu mokrih čvorova, a kada bi se CSR pitao za obnovu mokrih čvorova to bi čekali narednih 30 godina. I ti si meni našao pričati o nekim logičnim slijedovima, a i Milan i Inter nemoju svoj stadion u 100 % vlasništvu, a imaju savršeno napravljene akademije i okolne popratne objekte sa restoranima, hotelom itd, tako da je to primjer da se ne mora uvijek pratiti logičan slijed događaja.