Ne trolaj temu majke ti.1L8F9C2 je napisao/la:Sa kakvog si ti sela sletio u grad, pa ne znas ni ime stadionalive je napisao/la:Najveći stadion1L8F9C2 je napisao/la:Ti kad budes znao kako se zove najveci stadion u drzavi onda se javiKakve to veze ima s FK.Sarajevom
![]()
Ja mogu u Ferhadiji iznajmit stan od 200 kvadrata
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
plavetniloo
- Kontakt:
hahahhahahahhahhahahahhhhahaa a daj cuj skontali da vam se vise isplati da ga nemate, nego da ga imate, pa sto onda arsenal pravi novi stadion, sto inter hoce da ode sa meazze, pa da napravi svoj stadion, sto je juve napravio svoj stadion, hahahahhahahhahaa uvijek bosnjo najpametniji, jadna ti majka hahahahahahhahahajunuz23 je napisao/la:Gradski klub igra na gradskom stadionu, on se zove po nasoj najvecoj legendi i u povlastenom smo polozaju u odnosu na bilo koga ko hoce da ga koristi. Mi smo davno mogli da ga uzmemo pod zakup od 99 god., jos kad je rahmetli Resic bio predjednik ali smo skontali da nam se ovako vise isplati. Imati svoj stadion, u danasnje vrijeme i nije neka prednost. Primjer je zeljeznicar, koji nikad na svoje noge lagane stati nece dok mu je ono ruglo natovareno oko vrata. Da bi neko ulozio pare u nk zeljeznicara mora i onaj otpad da kupi, cija je cijena ogromna a vrijednost nikakva...
Imati svoju kucu, a ne biti u stanju ambroziju pokositi okolo 20 godina, niti je dovesti u red da se ne zacrvenis od stida kada ti gosti dodju, ne znaci apsolutno nista. Kada FKS bude u stanju da godisnje izdvoji par stotina milja na odrzavanje stadiona, istog momenta ce kosevo biti uknjizeno na FKS, do tad ovako nam vise odgovara.
Pametni ljudi su skontali da je lova u klincima koji dobro igraju lopte, a ne u stadionima koji smrde gore nego poljska hala i samo sto se raspali nisu.
Zasto onda tim istim klincima ne omoguciti da se razvijaju kako treba, lovu u to ulagati, a za stadion je lako kad dodje vrijeme
a drugi dio posta, realnost je sasvim drugacija i govori da lazes
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Da li si punoljetan?farukzidane je napisao/la:Posto vidim da si bas nepismen... ali bas,,,po novom statutu,,u Fk Sarajevo ,,mozes kupovati dionice kluba,,vec ima nekoliko osoba koji su za odredjen iznos vec kupili odredjeni dio,,,posto je bilo planirano kad je se statut usvoio i tad je se mislilo da ce dosta poslovnih ljudi i navijaca kupiti te dionice,,,nazalost to se nije desilo,,,nebi ti sada obrazlagao da li se mogu kupiti dionice ili ne,,,jer tesko ti to svatit mozes,,,,ubrzo ces vidjeti da li ovo sto ja govorim je istina ili nechampions1921 je napisao/la:@farukzidane
Da bi kupovao dionice FK Sarajevo bi trebalo biti dionicarsko drustvo tako da je ovo sto si napisao totalna nebuloza i laz koju može napisati samo pravno nepismena osoba..
Spamas samo bezveze kao i vecina navijaca Sarajeva koji u zadnje vrijeme iznose same lazi i izmisljotine i na taj način zagadjuju temu..
Kao drugo,,,tan je danas trebao biti ovdje,,razlog njegovog nedolaska ja sam vec opisao ranije nemam potrebe to opisivati ponovo
Treca stvar,,,,vidim ovdje jos neko govori kako tan misli samo ulagati a ne preuzimati dug,,,moze li to neko mi objasniti kako je to moguce,,i o ovom nebi previse pisao,,,jer je i to nebuloza,,,
Posto si ti navijac zelje,,to se vidi i vidim jos jednu stvar,,jako ste aktivni na ovoj temi,,,nezz zasto te uopste zanima da li ce tan ili vec neko drugi ulagati u sarajevo,,,
Znači i Komisija za Vrijednosne Papire odobrila emisiju i upis dionica.
Ovo što pričaš, a ako se stvarno dogoditi, bit će ekvivalentno događaju iz 84-e godine, kad je jedan poznati gospodin kupio Vijećnicu od jednog našeg lokalnog šanera.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Postoji, naš zakon o sportu dopušta osnivanje sportskih društava koji mogu imati d.d. ili d.o.o. oblik, ali bi to značilo da moraju osnovati novi klub, i početi iz početka ili ti od samog dna. Naravno nisu ni nasljednici historije kluba. Zato se i pristupilo akrobacijama koje nemaju uporište u Zakonu i to mimo statuta, jer isti nije prošao u Ministarstvu. U svakom slučaju, s prvim neuspjehom, i aktiviranjem one druge struje, bit će vrlo interesantno u Titovoj.champions1921 je napisao/la:@farukzidane
Kralju ne ofiraj se bezveze.. Mogu kupovati mjesta u skupštini koja su koštala 30 000 KM.. Ne postoji taj statut do državnog zakona koji može jedan sportski kolektiv koji funkcionise kao udruženje gradjana transformisati u D.D. jer bi kao D.D. taj sportski kolektiv mogao biti legalno privatizovan sto u našoj državi nije moguće..
NK Zeljeznicar je progledao od kako su vlasti zabranile FK Slaviju, maznuli ste im citavu tribinu i jos je proglasili kultnom. A o sportskom aspektu bezveze i raspravljati, dovoljno je pogledati medjusobni skor, ili gol razliku, Slavije i Zeljeznicara i sve postaje jasno. Cuveni Milan Ribar je bio ikona Slavije, sta mislis odkud u Zeljeznicaru? Kupili ga? Sjeverna tribina grbavice je napravljena. kao i citav stadion, od love gradjana Sarajeva. Pred olimpijadu je Ante Sucic maznuo dio love koja je bila namijenjena za gradnju olimpijskih borilista i upumpao je u ono ruglo da se ne bi crvenili pred gostima. Cekali ste na reflektore godinama poslije rata, niste bili u stanju da ih osposobite nego kao i uvijek docekali sadaku od vlasti koju, kao, prezirete, pa ste u 21. stoljecu napravili show jer napokon igrate nocne utakmice, ljudi plakali od sege. Par hiljada maraka niste u stanju da ulozite u I.tribinu, cekate da vam mrska vlast to odradi.live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba.
I dan danas molite Koldzu da vam doveze bagere, da vam popravi nesto sto je vase! Nadate se da ce I.Osim dio love sa SP prebaciti na vas racun, hoce hoce ali u kurcu. Ovo nije Titin socijalizam u kome ste zivjeli kao bubreg u loju, sistem koji vam je omogucio da imate stadion i koga tako elegantno prezirete. Ako imas svoje, brini se o njemu
Njihova percepcija u svemu je uvijek bila jako posebna. Na istoku piše Sarajevo, to se kosi s tim da je odmah to logično njihov stadion

Ovo laži što ovaj iznad piše iznad je Bog za plakati, ali ja umirem od smijeha. Toliko laži na jednom mjestu odavno nisam pročitao...
Ovo laži što ovaj iznad piše iznad je Bog za plakati, ali ja umirem od smijeha. Toliko laži na jednom mjestu odavno nisam pročitao...
Zadnja izmjena: live, dana/u 15 dec 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nije moguće sa tobom normalno razgovarati to se vidi po ovome postu. Konstantno omalovažavaš i vrijeđaš i iskazuješ mržnju prema najpoznatijem klubu u BIH i zbog toga si zaslužio ban. Kada već spominješ prisvajanje krenut čemo od ovoga. Kada je kanton donirao novac da se na pomoćnom terenu na Koševu postavi plastična trava što je i urađeno automatski je kanton pomogao SAMO svojoj opštini Centar i CSR-u jer je izvršio obnovu prostora koji su njihovo vlasništo. Znači time FK Sarajevo od kantona nije dobilo NIŠTA u svoje vlasnišvo čak ni tu plastičnu travu što je postavljena, a svi znamo da je vrijednost plastične trave bila 800.000 KM. A kada je kanton finansirao obnovu reflektora i postavljane plastične trave na pomočnom terenu na Grbavici i vrijednost tih radova je premašila cifru od milion KM sve što je napravljeno je otišlo u vlasništvo Željezničara i prepisalo se na Željezničar toliko o tome kada kur.a piše o poštenju i prisvajanju.live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba.
SRETAN BROJ - 1725
O ti bukvo bosanska, to nema veza sa Interom i Juventusom. Isplati nam se jer igramo dzaba, nismo duzni da ga odrzavamo. Kad bude nas morat cemo da dajemo lovu za odrzavanje, a te love jos nemamo, a onoliki stadion kosta, zato nam se ne isplatiplavetniloo je napisao/la:hahahhahahahhahhahahahhhhahaa a daj cuj skontali da vam se vise isplati da ga nemate, nego da ga imate, pa sto onda arsenal pravi novi stadion, sto inter hoce da ode sa meazze, pa da napravi svoj stadion, sto je juve napravio svoj stadion, hahahahhahahhahaa uvijek bosnjo najpametniji, jadna ti majka hahahahahahhahahajunuz23 je napisao/la:Gradski klub igra na gradskom stadionu, on se zove po nasoj najvecoj legendi i u povlastenom smo polozaju u odnosu na bilo koga ko hoce da ga koristi. Mi smo davno mogli da ga uzmemo pod zakup od 99 god., jos kad je rahmetli Resic bio predjednik ali smo skontali da nam se ovako vise isplati. Imati svoj stadion, u danasnje vrijeme i nije neka prednost. Primjer je zeljeznicar, koji nikad na svoje noge lagane stati nece dok mu je ono ruglo natovareno oko vrata. Da bi neko ulozio pare u nk zeljeznicara mora i onaj otpad da kupi, cija je cijena ogromna a vrijednost nikakva...
Imati svoju kucu, a ne biti u stanju ambroziju pokositi okolo 20 godina, niti je dovesti u red da se ne zacrvenis od stida kada ti gosti dodju, ne znaci apsolutno nista. Kada FKS bude u stanju da godisnje izdvoji par stotina milja na odrzavanje stadiona, istog momenta ce kosevo biti uknjizeno na FKS, do tad ovako nam vise odgovara.
Pametni ljudi su skontali da je lova u klincima koji dobro igraju lopte, a ne u stadionima koji smrde gore nego poljska hala i samo sto se raspali nisu.
Zasto onda tim istim klincima ne omoguciti da se razvijaju kako treba, lovu u to ulagati, a za stadion je lako kad dodje vrijeme
a drugi dio posta, realnost je sasvim drugacija i govori da lazessamo cu toliko reci hahaha
Nije laz, nego suhe cinjenice. Sta je konkretno laz da raspravimo malo, haj' redom ako hoces, slovo po slovolive je napisao/la:Njihova percepcija u svemu je uvijek bila jako posebna. Na istoku piše Sarajevo, to se kosi s tim da je odmah to logično njihov stadion![]()
Moguće je normalno komunicirati samo pod uslovom da se ne šire laži koje vi konstatno radite. Ja uopće nisam želio ulaziti u neku raspravu, samo sam napisao moje mišljenje da se kuća pravi iz temelja. To sam samo logično prenio na ovaj vaš slučaj. Ništa loše, a onda ste vi počeli šta ste počeli da pišete. Niste da li argumenat za ovo, nego ste argumentima ne vezanim za ovo pokušali da opravdate neštopitic je napisao/la:Nije moguće sa tobom normalno razgovarati to se vidi po ovome postu. Konstantno omalovažavaš i vrijeđaš i iskazuješ mržnju prema najpoznatijem klubu u BIH i zbog toga si zaslužio ban. Kada već spominješ prisvajanje krenut čemo od ovoga. Kada je kanton donirao novac da se na pomoćnom terenu na Koševu postavi plastična trava što je i urađeno automatski je kanton pomogao SAMO svojoj opštini Centar i CSR-u jer je izvršio obnovu prostora koji su njihovo vlasništo. Znači time FK Sarajevo od kantona nije dobilo NIŠTA u svoje vlasnišvo čak ni tu plastičnu travu što je postavljena, a svi znamo da je vrijednost plastične trave bila 800.000 KM. A kada je kanton finansirao obnovu reflektora i postavljane plastične trave na pomočnom terenu na Grbavici i vrijednost tih radova je premašila cifru od milion KM sve što je napravljeno je otišlo u vlasništvo Željezničara i prepisalo se na Željezničar toliko o tome kada kur.a piše o poštenju i prisvajanju.live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba.
-
plavetniloo
- Kontakt:
hahahahahhahah kakav si ti tokmak, to je cudo..duzni ste vi, cim prisvajate gradski stadion, ali posto je milion struja u klubu, pa se nijedna ne moze sloziti da sarajevo cim igra na kosevu bi trebalo nesto uloziti u isti stadion, vi to ne radite, ali jok to nije vasa logika, vasa logika je igracemo na kosevu, uzet lovu od ulaznica, a nista necemo uloziti u njegajunuz23 je napisao/la:O ti bukvo bosanska, to nema veza sa Interom i Juventusom. Isplati nam se jer igramo dzaba, nismo duzni da ga odrzavamo. Kad bude nas morat cemo da dajemo lovu za odrzavanje, a te love jos nemamo, a onoliki stadion kosta, zato nam se ne isplatiplavetniloo je napisao/la:hahahhahahahhahhahahahhhhahaa a daj cuj skontali da vam se vise isplati da ga nemate, nego da ga imate, pa sto onda arsenal pravi novi stadion, sto inter hoce da ode sa meazze, pa da napravi svoj stadion, sto je juve napravio svoj stadion, hahahahhahahhahaa uvijek bosnjo najpametniji, jadna ti majka hahahahahahhahahajunuz23 je napisao/la:Gradski klub igra na gradskom stadionu, on se zove po nasoj najvecoj legendi i u povlastenom smo polozaju u odnosu na bilo koga ko hoce da ga koristi. Mi smo davno mogli da ga uzmemo pod zakup od 99 god., jos kad je rahmetli Resic bio predjednik ali smo skontali da nam se ovako vise isplati. Imati svoj stadion, u danasnje vrijeme i nije neka prednost. Primjer je zeljeznicar, koji nikad na svoje noge lagane stati nece dok mu je ono ruglo natovareno oko vrata. Da bi neko ulozio pare u nk zeljeznicara mora i onaj otpad da kupi, cija je cijena ogromna a vrijednost nikakva...
a drugi dio posta, realnost je sasvim drugacija i govori da lazessamo cu toliko reci hahaha
Zadnja izmjena: plavetniloo, dana/u 15 dec 2013, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Pomočni teren o kojem pišeš nije u vlasništvu Želje, nego općine NS. Nije lijepo iznositi neistine. Usput kad ćete platiti dugove CSR, sad kada imate para 800 hiljada je sića. A nije ni lijepo dugovati gradu u koji se kunete.pitic je napisao/la:Nije moguće sa tobom normalno razgovarati to se vidi po ovome postu. Konstantno omalovažavaš i vrijeđaš i iskazuješ mržnju prema najpoznatijem klubu u BIH i zbog toga si zaslužio ban. Kada već spominješ prisvajanje krenut čemo od ovoga. Kada je kanton donirao novac da se na pomoćnom terenu na Koševu postavi plastična trava što je i urađeno automatski je kanton pomogao SAMO svojoj opštini Centar i CSR-u jer je izvršio obnovu prostora koji su njihovo vlasništo. Znači time FK Sarajevo od kantona nije dobilo NIŠTA u svoje vlasnišvo čak ni tu plastičnu travu što je postavljena, a svi znamo da je vrijednost plastične trave bila 800.000 KM. A kada je kanton finansirao obnovu reflektora i postavljane plastične trave na pomočnom terenu na Grbavici i vrijednost tih radova je premašila cifru od milion KM sve što je napravljeno je otišlo u vlasništvo Željezničara i prepisalo se na Željezničar toliko o tome kada kur.a piše o poštenju i prisvajanju.live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba.
-
plavetniloo
- Kontakt:
pišite C, S kad već ne znate afrikate, nije belaj, skontaćemo šta ste htjeli da kažete i jedan i drugiRade Paprica 9 je napisao/la:Pomočni teren o kojem pišeš nije u vlasništvu Želje, nego općine NS. Nije lijepo iznositi neistine. Usput kad ćete platiti dugove CSR, sad kada imate para 800 hiljada je sića. A nije ni lijepo dugovati gradu u koji se kunete.pitic je napisao/la:Nije moguće sa tobom normalno razgovarati to se vidi po ovome postu. Konstantno omalovažavaš i vrijeđaš i iskazuješ mržnju prema najpoznatijem klubu u BIH i zbog toga si zaslužio ban. Kada već spominješ prisvajanje krenut čemo od ovoga. Kada je kanton donirao novac da se na pomoćnom terenu na Koševu postavi plastična trava što je i urađeno automatski je kanton pomogao SAMO svojoj opštini Centar i CSR-u jer je izvršio obnovu prostora koji su njihovo vlasništo. Znači time FK Sarajevo od kantona nije dobilo NIŠTA u svoje vlasnišvo čak ni tu plastičnu travu što je postavljena, a svi znamo da je vrijednost plastične trave bila 800.000 KM. A kada je kanton finansirao obnovu reflektora i postavljane plastične trave na pomočnom terenu na Grbavici i vrijednost tih radova je premašila cifru od milion KM sve što je napravljeno je otišlo u vlasništvo Željezničara i prepisalo se na Željezničar toliko o tome kada kur.a piše o poštenju i prisvajanju.live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba.
Ja napisah sta je sve zeljeznicar maznuo u svojoj istoriji, ako neko ima nesto protiv samo neka argumentovano obrazlozi.
Ele nejse, da bi bio uspjesan fudbalski kolektiv apsolutno i dokazano ti ne treba stadion na tvoje vlasnistvo. Puno je vaznije da FKS sagradi svoju akademiju sa adekvatnim terenima i pratecom infrastrukturom, gdje ce se odgajati buduci igraci. Ulaskom stranog investitora, FKS ce preko noci postati gigant koji ce kao magnet privlaciti najtalentovanije klince iz regije, stvarat ce se novi Susici i Ferhatovici, a niko nece postavljati pitanje da li je stadion AFH uknjizen na FK Sarajevo ili nije. To je ono najvaznije, a ostalo...**** ostalo
Ele nejse, da bi bio uspjesan fudbalski kolektiv apsolutno i dokazano ti ne treba stadion na tvoje vlasnistvo. Puno je vaznije da FKS sagradi svoju akademiju sa adekvatnim terenima i pratecom infrastrukturom, gdje ce se odgajati buduci igraci. Ulaskom stranog investitora, FKS ce preko noci postati gigant koji ce kao magnet privlaciti najtalentovanije klince iz regije, stvarat ce se novi Susici i Ferhatovici, a niko nece postavljati pitanje da li je stadion AFH uknjizen na FK Sarajevo ili nije. To je ono najvaznije, a ostalo...**** ostalo
Ti dugovi se "prebijaju" tako što FK Sarajevo vrši, i što će vršiti obnovu svlačionica i drugih stvari na stadionu. Odobreno od strane rukovodstva CSR. Hiljada po hiljada valjda će se nekad vratiti..Rade Paprica 9 je napisao/la: Usput kad ćete platiti dugove CSR, sad kada imate para 800 hiljada je sića. A nije ni lijepo dugovati gradu u koji se kunete.
Kad padneš u neku baru prvo moraš izaći iz nje pa onda oprati mrlje i ostatak blata
Ja se nadam da mi lagano izlazimo i bare.
Aha znači dali vam na korištenje onaj prostor i vi odmah napravili pomoćni stadion (da bi ga vi koristili i da bi drugima uzimali novac zato što igraju na vašem pomoćnom stadionu) lijepo, lijepo dobar tal sa opštinom. Ako je već tako kao što pišeš jel onda plaćate općini NS rentu svaki mjesec za korišćenje prostora gdje se nalazi pomoćni stadion ili vam je i to đaba? Znači danas su vam dali prostor za pomoćni stadion, sutra će vam pokloniti i onu novo izgrađenu dvoranu što je napravila da vam igrači mogu igrati malog fudbala kada im se čefne, svakako ste i glavni stadion dobili guzovač.e (đaba) zahvaljujući građanima Sarajeva. Vaš maternji stadion je na Čengić Vili to svi znamo i tamo trebate svoje utakmice da igrate.Rade Paprica 9 je napisao/la:Pomočni teren o kojem pišeš nije u vlasništvu Želje, nego općine NS. Nije lijepo iznositi neistine. Usput kad ćete platiti dugove CSR, sad kada imate para 800 hiljada je sića. A nije ni lijepo dugovati gradu u koji se kunete.pitic je napisao/la:Nije moguće sa tobom normalno razgovarati to se vidi po ovome postu. Konstantno omalovažavaš i vrijeđaš i iskazuješ mržnju prema najpoznatijem klubu u BIH i zbog toga si zaslužio ban. Kada već spominješ prisvajanje krenut čemo od ovoga. Kada je kanton donirao novac da se na pomoćnom terenu na Koševu postavi plastična trava što je i urađeno automatski je kanton pomogao SAMO svojoj opštini Centar i CSR-u jer je izvršio obnovu prostora koji su njihovo vlasništo. Znači time FK Sarajevo od kantona nije dobilo NIŠTA u svoje vlasnišvo čak ni tu plastičnu travu što je postavljena, a svi znamo da je vrijednost plastične trave bila 800.000 KM. A kada je kanton finansirao obnovu reflektora i postavljane plastične trave na pomočnom terenu na Grbavici i vrijednost tih radova je premašila cifru od milion KM sve što je napravljeno je otišlo u vlasništvo Željezničara i prepisalo se na Željezničar toliko o tome kada kur.a piše o poštenju i prisvajanju.live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba.
SRETAN BROJ - 1725
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Priznajem da nemam informaciju o formalnom sporazumu takvog sadržaja, pa si možda u pravu i vjerovatno je to nešto vrlo friškog datuma, jer je zadnje zahvate na stadionu AFH finansirao CSR.hilmo je napisao/la:Ti dugovi se "prebijaju" tako što FK Sarajevo vrši, i što će vršiti obnovu svlačionica i drugih stvari na stadionu. Odobreno od strane rukovodstva CSR. Hiljada po hiljada valjda će se nekad vratiti..Rade Paprica 9 je napisao/la: Usput kad ćete platiti dugove CSR, sad kada imate para 800 hiljada je sića. A nije ni lijepo dugovati gradu u koji se kunete.![]()
![]()
Ne može sve odmah!
Kad padneš u neku baru prvo moraš izaći iz nje pa onda oprati mrlje i ostatak blata![]()
![]()
Ja se nadam da mi lagano izlazimo i bare.
Tvoja ideja izgleda odlično. Samo što meni ovaj post izgledao kao da pišeš iz Holandije i da je u pitanju AZ Alkmar, Psvjunuz23 je napisao/la:Ja napisah sta je sve zeljeznicar maznuo u svojoj istoriji, ako neko ima nesto protiv samo neka argumentovano obrazlozi.
Opet ponavljam to za talente. Željezničar bez akadamije, bez pomočnog terena( da nije plastična trava), sa stadionom u korovu ima talenata na pretek što u prvom timu, što po reprezentacijama, što po evropi koji su se ovdje izgradili koliko toliko...
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
@pitic:
Prije nego što postaviš takvo pitanje, prvo daj odgovor da li FKS plaća korištenje pomoćnih terena Općini Centar?
Da li je džaba ili ne, i da li postoji ugovor o zakupu, zaista ne znam. Trebalo bi po zakonu.
Mene je samo interesovalo zašto ovako javno iznosiš neistine.
Prije nego što postaviš takvo pitanje, prvo daj odgovor da li FKS plaća korištenje pomoćnih terena Općini Centar?
Da li je džaba ili ne, i da li postoji ugovor o zakupu, zaista ne znam. Trebalo bi po zakonu.
Mene je samo interesovalo zašto ovako javno iznosiš neistine.
A novac od rente tog terena ide ??? Kako ti je samo retardiran komentar, to nije normalno. Cuj kada cete vratiti dugove ? kada cete vi vratiti dugove ? Mi na nasim radimo uveliko i konkretno ? Vi ? Nemate za kifle, samo sto igraci šute... FKS svoj dug CSRu vraća preko ulaganja u stadion. CSR je odradio ulaganje kada su se nove stolice napravile, da bi mi mogli, vi i repka igrati u EUFA/FIFA takmičenjima.Rade Paprica 9 je napisao/la:Pomočni teren o kojem pišeš nije u vlasništvu Želje, nego općine NS. Nije lijepo iznositi neistine. Usput kad ćete platiti dugove CSR, sad kada imate para 800 hiljada je sića. A nije ni lijepo dugovati gradu u koji se kunete.pitic je napisao/la:Nije moguće sa tobom normalno razgovarati to se vidi po ovome postu. Konstantno omalovažavaš i vrijeđaš i iskazuješ mržnju prema najpoznatijem klubu u BIH i zbog toga si zaslužio ban. Kada već spominješ prisvajanje krenut čemo od ovoga. Kada je kanton donirao novac da se na pomoćnom terenu na Koševu postavi plastična trava što je i urađeno automatski je kanton pomogao SAMO svojoj opštini Centar i CSR-u jer je izvršio obnovu prostora koji su njihovo vlasništo. Znači time FK Sarajevo od kantona nije dobilo NIŠTA u svoje vlasnišvo čak ni tu plastičnu travu što je postavljena, a svi znamo da je vrijednost plastične trave bila 800.000 KM. A kada je kanton finansirao obnovu reflektora i postavljane plastične trave na pomočnom terenu na Grbavici i vrijednost tih radova je premašila cifru od milion KM sve što je napravljeno je otišlo u vlasništvo Željezničara i prepisalo se na Željezničar toliko o tome kada kur.a piše o poštenju i prisvajanju.live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba.
Odlepršajte već jednom od ove teme. Brinite se o vašim zakonskim postupcima i stadionu.
Da bi se shvatilo zašto FKS nije dobilo stadion AFH na koncesiju, je finansijski. U tom slučaju bi stadion bio prepušten samo FKS i pitanje je da li bi se moglo održavati, popravljati i praviti neke nove stvari. Dok sa druge strane tu je FKS, CSR, opcina i dr.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, nedimmmm1337 i 60 gostiju.