FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PehariSuTu
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PehariSuTu » 15 dec 2013, 19:58

1L8F9C2 je napisao/la:
live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba. :)
Opet imas obraza da pises poslije onakve provale ? Cestitam sad mi je jasno zasto navijas za NK Zeljeznicar, lik bez obraza i stava.
Šta tebi ima biti jasno isfrustrirani liče.Kaži liječi li ti neke rane ili komplekse to kad napišeš NK umjesto FK Željezničar.E to je vaš obraz,uhvatili ste se nečega što je iz političkih razloga(Željo uvijek žrtva yebene politike za razliku od sarajeva) "moralo" da piše par godina poslije rata.E sad,kad je taj isti Željo godinama nanosio rane i stvarao komplekse tebi i sličnima vi malo ispustite ventil tako što napišete NK,iako Željo pored te 3 godine poslije rata NIKAD u svojoj historiji nije bio NK.Međutim,vi se profesionalno koristite onom da hiljadu puta izgovorena laž postaje istina,jel tako dive(čuj div :o )
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 15 dec 2013, 19:58

live je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Ja napisah sta je sve zeljeznicar maznuo u svojoj istoriji, ako neko ima nesto protiv samo neka argumentovano obrazlozi.
Ele nejse, da bi bio uspjesan fudbalski kolektiv apsolutno i dokazano ti ne treba stadion na tvoje vlasnistvo. Puno je vaznije da FKS sagradi svoju akademiju sa adekvatnim terenima i pratecom infrastrukturom, gdje ce se odgajati buduci igraci. Ulaskom stranog investitora, FKS ce preko noci postati gigant koji ce kao magnet privlaciti najtalentovanije klince iz regije, stvarat ce se novi Susici i Ferhatovici, a niko nece postavljati pitanje da li je stadion AFH uknjizen na FK Sarajevo ili nije. To je ono najvaznije, a ostalo...**** ostalo
Tvoja ideja izgleda odlično. Samo što meni ovaj post izgledao kao da pišeš iz Holandije i da je u pitanju AZ Alkmar, Psv :?: Bosna i Hercegovina, Sarajevo, realnosti malo :?:
Opet ponavljam to za talente. Željezničar bez akadamije, bez pomočnog terena( da nije plastična trava), sa stadionom u korovu ima talenata na pretek što u prvom timu, što po reprezentacijama, što po evropi koji su se ovdje izgradili koliko toliko...
Ja, i? Sta zeljeznicar ima od toga( Dzeko na stranu), osim sto se spominju kao oni koji su nekad igrali u zeljeznicaru ili sad igraju u kadetima, pa ce otici dzaba. Kad hoce i gdje hoce, jer ih zeljeznicar nema cim zadrzati. Ne mozes samo hapati lovu od njihovih roditelja za razne clanarine i putovanja, i ocekivati da ti se to masno vrati. Da bi dobro prodavao, moras i dobro ulagati. Sta mislis za koliko love sad, Zeljeznicar( ili Sarajevo) moze prodati svog najtalentovanijeg klinca...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 15 dec 2013, 20:02

Rade Paprica 9 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la: Usput kad ćete platiti dugove CSR, sad kada imate para 800 hiljada je sića. A nije ni lijepo dugovati gradu u koji se kunete.
Ti dugovi se "prebijaju" tako što FK Sarajevo vrši, i što će vršiti obnovu svlačionica i drugih stvari na stadionu. Odobreno od strane rukovodstva CSR. Hiljada po hiljada valjda će se nekad vratiti.. ;) ;) ;) Ne može sve odmah!
Kad padneš u neku baru prvo moraš izaći iz nje pa onda oprati mrlje i ostatak blata ;) ;)
Ja se nadam da mi lagano izlazimo i bare.
Priznajem da nemam informaciju o formalnom sporazumu takvog sadržaja, pa si možda u pravu i vjerovatno je to nešto vrlo friškog datuma, jer je zadnje zahvate na stadionu AFH finansirao CSR.
Nije istina, zadnje zahvate na stadionu je finansiralo FK Sarajevo preko svojih sponzora, obnova svlačionica za mlađe kategorije. Vrijednost tih radova je kako kažu bila oko 15000 KM.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pocela ... ajevo/1173" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijednost uloženih sredstava se odbila od postojećeg duga.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 dec 2013, 20:02

Rade Paprica 9 je napisao/la:@pitic:

Prije nego što postaviš takvo pitanje, prvo daj odgovor da li FKS plaća korištenje pomoćnih terena Općini Centar?

Da li je džaba ili ne, i da li postoji ugovor o zakupu, zaista ne znam. Trebalo bi po zakonu.

Mene je samo interesovalo zašto ovako javno iznosiš neistine.
Čovjek ti je rekao u prethodnom postu da mi svoja dugovanja prema CSR-u možemo isplačivati kroz one stvari što obnovimo na Koševu. Što se tiče ugovora o zakupu terena stim nisam upoznat. A kada govoriš da sam rekao neistine što sam slagao? Da ste dobili donacije od kantona za reflektore i plastičnu travu da ste 1921 godine igrali na Čengić Vili i da vam se dole nalazio maternji stadion. E sada mi odgovori jel plaćate rentu općini NS za korištenje njihovog prostora na pomoćnom stadionu na Grbavici?
SRETAN BROJ - 1725

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 dec 2013, 20:25

pitic je napisao/la:

Prije nego što postaviš takvo pitanje, prvo daj odgovor da li FKS plaća korištenje pomoćnih terena Općini Centar?

Da li je džaba ili ne, i da li postoji ugovor o zakupu, zaista ne znam. Trebalo bi po zakonu.

Čovjek ti je rekao u prethodnom postu da mi svoja dugovanja prema CSR-u možemo isplačivati kroz one stvari što obnovimo na Koševu. Što se tiče ugovora o zakupu terena stim nisam upoznat. A kada govoriš da sam rekao neistine što sam slagao? Da ste dobili donacije od kantona za reflektore i plastičnu travu da ste 1921 godine igrali na Čengić Vili i da vam se dole nalazio maternji stadion. E sada mi odgovori jel plaćate rentu općini NS za korištenje njihovog prostora na pomoćnom stadionu na Grbavici?
Nama je maticni stadion bio na marijin dvoru jest da nije tema al vidim potenciras to po ko zna koji put pa nije kad si vec polovicno upucen eto da ispravimo i to!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 15 dec 2013, 20:33

junuz23 je napisao/la:
live je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Ja napisah sta je sve zeljeznicar maznuo u svojoj istoriji, ako neko ima nesto protiv samo neka argumentovano obrazlozi.
Ele nejse, da bi bio uspjesan fudbalski kolektiv apsolutno i dokazano ti ne treba stadion na tvoje vlasnistvo. Puno je vaznije da FKS sagradi svoju akademiju sa adekvatnim terenima i pratecom infrastrukturom, gdje ce se odgajati buduci igraci. Ulaskom stranog investitora, FKS ce preko noci postati gigant koji ce kao magnet privlaciti najtalentovanije klince iz regije, stvarat ce se novi Susici i Ferhatovici, a niko nece postavljati pitanje da li je stadion AFH uknjizen na FK Sarajevo ili nije. To je ono najvaznije, a ostalo...**** ostalo
Tvoja ideja izgleda odlično. Samo što meni ovaj post izgledao kao da pišeš iz Holandije i da je u pitanju AZ Alkmar, Psv :?: Bosna i Hercegovina, Sarajevo, realnosti malo :?:
Opet ponavljam to za talente. Željezničar bez akadamije, bez pomočnog terena( da nije plastična trava), sa stadionom u korovu ima talenata na pretek što u prvom timu, što po reprezentacijama, što po evropi koji su se ovdje izgradili koliko toliko...
Ja, i? Sta zeljeznicar ima od toga( Dzeko na stranu), osim sto se spominju kao oni koji su nekad igrali u zeljeznicaru ili sad igraju u kadetima, pa ce otici dzaba. Kad hoce i gdje hoce, jer ih zeljeznicar nema cim zadrzati. Ne mozes samo hapati lovu od njihovih roditelja za razne clanarine i putovanja, i ocekivati da ti se to masno vrati. Da bi dobro prodavao, moras i dobro ulagati. Sta mislis za koliko love sad, Zeljeznicar( ili Sarajevo) moze prodati svog najtalentovanijeg klinca...
Ja tebi mogu nabrojati najmanje 20 igrača koje prodao Željezničar, a Boga mi da je Sarajevo nešto prodavalo to i ne znam baš (ima ih, ali ništa vrijedno pomena).
Dalje, ti želiš meni kazati sada da ako Sarajevo napravi akademiju to znači da će ti vi prodavati igrače za milione :?: U kojem ti svijetu živiš da mi je znati :?:

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 15 dec 2013, 20:46

pitic je napisao/la:

Znači dug od 800 hiljada KM će biti vraćen krečenjem svlačionica. Vjerovatno 2129. godine.

Sve si slagao, da je Općina ulagala u imovinu Željezničara. Plastična trava je postavljena na POMOČNOM TERENU KOJI JE U VLASNIŠTVU OPĆINE! Nije nam matični stadion na Čengić Vili nego Marin Dvoru.
A gdje ste vi igrali 1921. godine?

Fino sam ti rekao da neznan plaćamo li opštini bilo šta i nevidim razlog da postavljaš pitanje za koje sam ti već rekao da ne znam. Znam da vi neplaćate korištenje gradskog stadiona, pa samim tim niste pozvani da postavljate takva pitanja.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 15 dec 2013, 20:55

Stadion "Šesti april" je Slavijin stadion, na Marin Dvoru, veze s njim nemate. Spominje se kao stadion sa koga ste ljudima maznuli kampletnu tribinu i prenijeli je na vas danasnji. Pravi i prvi stadion zeljeznicara je tzv. Egzercir na Čengić Vili.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 dec 2013, 21:19

junuz23 je napisao/la:Stadion "Šesti april" je Slavijin stadion, na Marin Dvoru, veze s njim nemate. Spominje se kao stadion sa koga ste ljudima maznuli kampletnu tribinu i prenijeli je na vas danasnji. Pravi i prvi stadion zeljeznicara je tzv. Egzercir na Čengić Vili.
to je udbaska verzija :lol:

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 15 dec 2013, 21:21

A koja je prava, istinita

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 dec 2013, 21:22

junuz23 je napisao/la:A koja je prava, istinita
Ne da mi se pisat junuze imas na netu kad si toliko zapeo!
Hepekkkk

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 15 dec 2013, 21:24

To je jedina i prava istina, kako god vazda ste daleko od carsije bili

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 15 dec 2013, 21:25

junuz23 je napisao/la:To je jedina i prava istina, kako god vazda ste daleko od carsije bili
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 dec 2013, 21:28

franklampard8 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:To je jedina i prava istina, kako god vazda ste daleko od carsije bili
A gdje je carsija jel kosevo carsija .

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 15 dec 2013, 21:28

franklampard8 je napisao/la:
:roll:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 16 dec 2013, 14:19

Strašno je dokle ste spremni ići ds bi napakostili onom drugom.Na zalost, to nema nikskve veze da nogometom i navijanjem, to je bolesno opasna opsesija. Ovo nije problem samo vas dječaka koji navijate za Zelju ili Sarajevo, ovo je problem nase države, nase porodice, nase škole. ..Realno, mi smo nešto posebno, i kao država, a posebno ovaj grad.Prosli smo kroz strašno vrijrme sa strašnim posljedicama.Na žalost, te posljedice su svuda oko nas.Ne bi ni za koga od nas trebalo pistojati nista svetije od tih posljedica.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 16 dec 2013, 15:31

FKZ1921 je napisao/la:Strašno je dokle ste spremni ići ds bi napakostili onom drugom.Na zalost, to nema nikskve veze da nogometom i navijanjem, to je bolesno opasna opsesija. Ovo nije problem samo vas dječaka koji navijate za Zelju ili Sarajevo, ovo je problem nase države, nase porodice, nase škole. ..Realno, mi smo nešto posebno, i kao država, a posebno ovaj grad.Prosli smo kroz strašno vrijrme sa strašnim posljedicama.Na žalost, te posljedice su svuda oko nas.Ne bi ni za koga od nas trebalo pistojati nista svetije od tih posljedica.

Drago mi je da si rekao kako smo "prošli" kroz strašno vrijeme. To je iza nas. Mislim da se ne treba stalno pozivati na to. Mi želimo da naši klubovi napreduju. Sada želimo da se vidi rad i napredak.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 dec 2013, 15:46

Evo mahala se da bi jedan igraca anamo onih,mogao preci kod nas.
Navodno pregovori u toku.

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 16 dec 2013, 16:11

amypitar je napisao/la:Evo mahala se da bi jedan igraca anamo onih,mogao preci kod nas.
:lol: Joj kako se ofirate sa ovakvim nebulozama.Znači sad da mi neko kaže reci kojeg ćeš igrača iz sarajeva da vas pojača,ja bih rekao može komazec da bude prva zamjena za hodžića.Eto dokaza koliko smo jači od vas
P.S.možda e.čolić,dobro bi vam došao po krilima da probija :lol:
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 16 dec 2013, 16:14

amypitar je napisao/la:Evo mahala se da bi jedan igraca anamo onih,mogao preci kod nas.
Koji igrac???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, MaroonBjelave i 54 gosta.