Šta tebi ima biti jasno isfrustrirani liče.Kaži liječi li ti neke rane ili komplekse to kad napišeš NK umjesto FK Željezničar.E to je vaš obraz,uhvatili ste se nečega što je iz političkih razloga(Željo uvijek žrtva yebene politike za razliku od sarajeva) "moralo" da piše par godina poslije rata.E sad,kad je taj isti Željo godinama nanosio rane i stvarao komplekse tebi i sličnima vi malo ispustite ventil tako što napišete NK,iako Željo pored te 3 godine poslije rata NIKAD u svojoj historiji nije bio NK.Međutim,vi se profesionalno koristite onom da hiljadu puta izgovorena laž postaje istina,jel tako dive(čuj div1L8F9C2 je napisao/la:Opet imas obraza da pises poslije onakve provale ? Cestitam sad mi je jasno zasto navijas za NK Zeljeznicar, lik bez obraza i stava.live je napisao/la:Navikli smo mi svi mi da Vi prisvajate sve što nije vaše, režim je režim, ali džaba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PehariSuTu
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Ja, i? Sta zeljeznicar ima od toga( Dzeko na stranu), osim sto se spominju kao oni koji su nekad igrali u zeljeznicaru ili sad igraju u kadetima, pa ce otici dzaba. Kad hoce i gdje hoce, jer ih zeljeznicar nema cim zadrzati. Ne mozes samo hapati lovu od njihovih roditelja za razne clanarine i putovanja, i ocekivati da ti se to masno vrati. Da bi dobro prodavao, moras i dobro ulagati. Sta mislis za koliko love sad, Zeljeznicar( ili Sarajevo) moze prodati svog najtalentovanijeg klinca...live je napisao/la:Tvoja ideja izgleda odlično. Samo što meni ovaj post izgledao kao da pišeš iz Holandije i da je u pitanju AZ Alkmar, Psvjunuz23 je napisao/la:Ja napisah sta je sve zeljeznicar maznuo u svojoj istoriji, ako neko ima nesto protiv samo neka argumentovano obrazlozi.
Ele nejse, da bi bio uspjesan fudbalski kolektiv apsolutno i dokazano ti ne treba stadion na tvoje vlasnistvo. Puno je vaznije da FKS sagradi svoju akademiju sa adekvatnim terenima i pratecom infrastrukturom, gdje ce se odgajati buduci igraci. Ulaskom stranog investitora, FKS ce preko noci postati gigant koji ce kao magnet privlaciti najtalentovanije klince iz regije, stvarat ce se novi Susici i Ferhatovici, a niko nece postavljati pitanje da li je stadion AFH uknjizen na FK Sarajevo ili nije. To je ono najvaznije, a ostalo...**** ostaloBosna i Hercegovina, Sarajevo, realnosti malo
![]()
Opet ponavljam to za talente. Željezničar bez akadamije, bez pomočnog terena( da nije plastična trava), sa stadionom u korovu ima talenata na pretek što u prvom timu, što po reprezentacijama, što po evropi koji su se ovdje izgradili koliko toliko...
Nije istina, zadnje zahvate na stadionu je finansiralo FK Sarajevo preko svojih sponzora, obnova svlačionica za mlađe kategorije. Vrijednost tih radova je kako kažu bila oko 15000 KM.Rade Paprica 9 je napisao/la:Priznajem da nemam informaciju o formalnom sporazumu takvog sadržaja, pa si možda u pravu i vjerovatno je to nešto vrlo friškog datuma, jer je zadnje zahvate na stadionu AFH finansirao CSR.hilmo je napisao/la:Ti dugovi se "prebijaju" tako što FK Sarajevo vrši, i što će vršiti obnovu svlačionica i drugih stvari na stadionu. Odobreno od strane rukovodstva CSR. Hiljada po hiljada valjda će se nekad vratiti..Rade Paprica 9 je napisao/la: Usput kad ćete platiti dugove CSR, sad kada imate para 800 hiljada je sića. A nije ni lijepo dugovati gradu u koji se kunete.![]()
![]()
Ne može sve odmah!
Kad padneš u neku baru prvo moraš izaći iz nje pa onda oprati mrlje i ostatak blata![]()
![]()
Ja se nadam da mi lagano izlazimo i bare.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pocela ... ajevo/1173" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijednost uloženih sredstava se odbila od postojećeg duga.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Čovjek ti je rekao u prethodnom postu da mi svoja dugovanja prema CSR-u možemo isplačivati kroz one stvari što obnovimo na Koševu. Što se tiče ugovora o zakupu terena stim nisam upoznat. A kada govoriš da sam rekao neistine što sam slagao? Da ste dobili donacije od kantona za reflektore i plastičnu travu da ste 1921 godine igrali na Čengić Vili i da vam se dole nalazio maternji stadion. E sada mi odgovori jel plaćate rentu općini NS za korištenje njihovog prostora na pomoćnom stadionu na Grbavici?Rade Paprica 9 je napisao/la:@pitic:
Prije nego što postaviš takvo pitanje, prvo daj odgovor da li FKS plaća korištenje pomoćnih terena Općini Centar?
Da li je džaba ili ne, i da li postoji ugovor o zakupu, zaista ne znam. Trebalo bi po zakonu.
Mene je samo interesovalo zašto ovako javno iznosiš neistine.
SRETAN BROJ - 1725
Nama je maticni stadion bio na marijin dvoru jest da nije tema al vidim potenciras to po ko zna koji put pa nije kad si vec polovicno upucen eto da ispravimo i to!pitic je napisao/la:Čovjek ti je rekao u prethodnom postu da mi svoja dugovanja prema CSR-u možemo isplačivati kroz one stvari što obnovimo na Koševu. Što se tiče ugovora o zakupu terena stim nisam upoznat. A kada govoriš da sam rekao neistine što sam slagao? Da ste dobili donacije od kantona za reflektore i plastičnu travu da ste 1921 godine igrali na Čengić Vili i da vam se dole nalazio maternji stadion. E sada mi odgovori jel plaćate rentu općini NS za korištenje njihovog prostora na pomoćnom stadionu na Grbavici?Rade Paprica 9 je napisao/la:@pitic:
Prije nego što postaviš takvo pitanje, prvo daj odgovor da li FKS plaća korištenje pomoćnih terena Općini Centar?
Da li je džaba ili ne, i da li postoji ugovor o zakupu, zaista ne znam. Trebalo bi po zakonu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja tebi mogu nabrojati najmanje 20 igrača koje prodao Željezničar, a Boga mi da je Sarajevo nešto prodavalo to i ne znam baš (ima ih, ali ništa vrijedno pomena).junuz23 je napisao/la:Ja, i? Sta zeljeznicar ima od toga( Dzeko na stranu), osim sto se spominju kao oni koji su nekad igrali u zeljeznicaru ili sad igraju u kadetima, pa ce otici dzaba. Kad hoce i gdje hoce, jer ih zeljeznicar nema cim zadrzati. Ne mozes samo hapati lovu od njihovih roditelja za razne clanarine i putovanja, i ocekivati da ti se to masno vrati. Da bi dobro prodavao, moras i dobro ulagati. Sta mislis za koliko love sad, Zeljeznicar( ili Sarajevo) moze prodati svog najtalentovanijeg klinca...live je napisao/la:Tvoja ideja izgleda odlično. Samo što meni ovaj post izgledao kao da pišeš iz Holandije i da je u pitanju AZ Alkmar, Psvjunuz23 je napisao/la:Ja napisah sta je sve zeljeznicar maznuo u svojoj istoriji, ako neko ima nesto protiv samo neka argumentovano obrazlozi.
Ele nejse, da bi bio uspjesan fudbalski kolektiv apsolutno i dokazano ti ne treba stadion na tvoje vlasnistvo. Puno je vaznije da FKS sagradi svoju akademiju sa adekvatnim terenima i pratecom infrastrukturom, gdje ce se odgajati buduci igraci. Ulaskom stranog investitora, FKS ce preko noci postati gigant koji ce kao magnet privlaciti najtalentovanije klince iz regije, stvarat ce se novi Susici i Ferhatovici, a niko nece postavljati pitanje da li je stadion AFH uknjizen na FK Sarajevo ili nije. To je ono najvaznije, a ostalo...**** ostaloBosna i Hercegovina, Sarajevo, realnosti malo
![]()
Opet ponavljam to za talente. Željezničar bez akadamije, bez pomočnog terena( da nije plastična trava), sa stadionom u korovu ima talenata na pretek što u prvom timu, što po reprezentacijama, što po evropi koji su se ovdje izgradili koliko toliko...
Dalje, ti želiš meni kazati sada da ako Sarajevo napravi akademiju to znači da će ti vi prodavati igrače za milione
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Znači dug od 800 hiljada KM će biti vraćen krečenjem svlačionica. Vjerovatno 2129. godine.pitic je napisao/la:Čovjek ti je rekao u prethodnom postu da mi svoja dugovanja prema CSR-u možemo isplačivati kroz one stvari što obnovimo na Koševu. Što se tiče ugovora o zakupu terena stim nisam upoznat. A kada govoriš da sam rekao neistine što sam slagao? Da ste dobili donacije od kantona za reflektore i plastičnu travu da ste 1921 godine igrali na Čengić Vili i da vam se dole nalazio maternji stadion. E sada mi odgovori jel plaćate rentu općini NS za korištenje njihovog prostora na pomoćnom stadionu na Grbavici?Rade Paprica 9 je napisao/la:@pitic:
Sve si slagao, da je Općina ulagala u imovinu Željezničara. Plastična trava je postavljena na POMOČNOM TERENU KOJI JE U VLASNIŠTVU OPĆINE! Nije nam matični stadion na Čengić Vili nego Marin Dvoru.
A gdje ste vi igrali 1921. godine?
Fino sam ti rekao da neznan plaćamo li opštini bilo šta i nevidim razlog da postavljaš pitanje za koje sam ti već rekao da ne znam. Znam da vi neplaćate korištenje gradskog stadiona, pa samim tim niste pozvani da postavljate takva pitanja.
Stadion "Šesti april" je Slavijin stadion, na Marin Dvoru, veze s njim nemate. Spominje se kao stadion sa koga ste ljudima maznuli kampletnu tribinu i prenijeli je na vas danasnji. Pravi i prvi stadion zeljeznicara je tzv. Egzercir na Čengić Vili.
to je udbaska verzijajunuz23 je napisao/la:Stadion "Šesti april" je Slavijin stadion, na Marin Dvoru, veze s njim nemate. Spominje se kao stadion sa koga ste ljudima maznuli kampletnu tribinu i prenijeli je na vas danasnji. Pravi i prvi stadion zeljeznicara je tzv. Egzercir na Čengić Vili.
A koja je prava, istinita
Ne da mi se pisat junuze imas na netu kad si toliko zapeo!junuz23 je napisao/la:A koja je prava, istinita
Hepekkkk
To je jedina i prava istina, kako god vazda ste daleko od carsije bili
- franklampard8
- Kontakt:
junuz23 je napisao/la:To je jedina i prava istina, kako god vazda ste daleko od carsije bili
1946
A gdje je carsija jel kosevo carsija .franklampard8 je napisao/la:junuz23 je napisao/la:To je jedina i prava istina, kako god vazda ste daleko od carsije bili
franklampard8 je napisao/la:junuz23 je napisao/la:To je jedina i prava istina, kako god vazda ste daleko od carsije bili
Strašno je dokle ste spremni ići ds bi napakostili onom drugom.Na zalost, to nema nikskve veze da nogometom i navijanjem, to je bolesno opasna opsesija. Ovo nije problem samo vas dječaka koji navijate za Zelju ili Sarajevo, ovo je problem nase države, nase porodice, nase škole. ..Realno, mi smo nešto posebno, i kao država, a posebno ovaj grad.Prosli smo kroz strašno vrijrme sa strašnim posljedicama.Na žalost, te posljedice su svuda oko nas.Ne bi ni za koga od nas trebalo pistojati nista svetije od tih posljedica.
FKZ1921 je napisao/la:Strašno je dokle ste spremni ići ds bi napakostili onom drugom.Na zalost, to nema nikskve veze da nogometom i navijanjem, to je bolesno opasna opsesija. Ovo nije problem samo vas dječaka koji navijate za Zelju ili Sarajevo, ovo je problem nase države, nase porodice, nase škole. ..Realno, mi smo nešto posebno, i kao država, a posebno ovaj grad.Prosli smo kroz strašno vrijrme sa strašnim posljedicama.Na žalost, te posljedice su svuda oko nas.Ne bi ni za koga od nas trebalo pistojati nista svetije od tih posljedica.
Drago mi je da si rekao kako smo "prošli" kroz strašno vrijeme. To je iza nas. Mislim da se ne treba stalno pozivati na to. Mi želimo da naši klubovi napreduju. Sada želimo da se vidi rad i napredak.
Evo mahala se da bi jedan igraca anamo onih,mogao preci kod nas.
Navodno pregovori u toku.
- PehariSuTu
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Evo mahala se da bi jedan igraca anamo onih,mogao preci kod nas.
P.S.možda e.čolić,dobro bi vam došao po krilima da probija
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Koji igrac???amypitar je napisao/la:Evo mahala se da bi jedan igraca anamo onih,mogao preci kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, MaroonBjelave i 54 gosta.