Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Tomović je danas, nakon odličnog prodora po desnoj strani, bio asistent Vargasu za gol FIorentine.
Ljajić igrao do 72. minuta.
Ljajić igrao do 72. minuta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Fejsa, Matić i Marković u prvoj postavi Benfice, koja ce trebati pomoc Milivojevića i Mitrovića u Atini!
Tošić protiv Plzena ovjerava 3-ce mjesto i nastup u EL...
Kolarov kapiten vs Bayerna
Tošić protiv Plzena ovjerava 3-ce mjesto i nastup u EL...

Kolarov kapiten vs Bayerna

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Luka Jović i Šaponjić se malo salili sa Hrvatima! Za Jovića kazu da se veci potencijal u omladinksim kategorijama Zvezde na poziciji centarfora odavno nije pojavio....
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Za Đurđevića iz Rada zainteresovan Tvente. Veoma moguć transfer.
Nista novo, Zvezdina djeca preko drugih klubova do inostranstva.... 

Lekić i Šćepović terorisu golmane po Segundi... 

Benfica na srpski pogon! Matić i Sulejmani strijelci za 3 boda na gostovanju kod Olhanensea!
Mitrović donio trijumf Anderlechtu kod Genta, tako sto je prvo iznudio penal za prvi, pa posle postigao i pobjedonosni gol...
Mitrović donio trijumf Anderlechtu kod Genta, tako sto je prvo iznudio penal za prvi, pa posle postigao i pobjedonosni gol...

- alan_kardec
- Kontakt:
Tadić strijelac sjajnog gola za Twente, juče protiv GA Eaglesa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vjerujem da ce i Tadić i Matić vec ove zime promijeniti klubove! Obojica su vec prerasli holandsku, odnosno portugalsku ligu... 

Mitrović pokazuje da je napravio pravi izbor, nek ga zaobiđu povrede i ode on na ljeto u neku jaču ligu i jači klub. A tek koliko reprezentacija će dobiti dok još malo sazri...
Nego, onaj nekakav zalizanko iz omladinaca Partizana navodno na pragu Rome.
Nego, onaj nekakav zalizanko iz omladinaca Partizana navodno na pragu Rome.
Da da, Radonjić. Veliki talenat, samo previse medijski eksponiran. Nesto slicno kao Fica Jankovic sto je u Zvezdi bio...
Evo kako su nasi resetali ovaj vikend!
http://www.****.com/vesti/srpsk ... ideo/67164" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.com/vesti/srpsk ... ideo/67164" onclick="window.open(this.href);return false;
- alan_kardec
- Kontakt:
Đukić dobio otkaz u Valensiji! Evo nam šanse. 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
http://www.sportsdirectnews.com/premier ... q-P7_uWSZQ" onclick="window.open(this.href);return false;Bayern Munich could be set to compete with the likes of Chelsea and Arsenal for the signing of promising youngster Aleksandar Mitrovic, SportsDirect News understands.
The Anderlecht striker is widely regarded as one of the most exciting young players in the game at the moment, and has attracted plenty of interest for the last few years while at Partizan Belgrade, before finally joining the Belgian giants this summer.
However, that has not put off Europe's giants from preparing to approach him this January, as many are keen to win the race for his signature.
The 19-year-old has 9 goals in 12 league appearances this season, maintaining his fine form from his time in Serbia, and would be a useful addition for any of the three sides as they seek reinforcements upfront.
Bayern currently want an alternative to Mario Mandzukic for the lone striker role, and manager Pep Guardiola is known for his success in nurturing top young talent.
Chelsea have also shown a strong interest in Mitrovic, but are also thought to be eyeing up more experienced options in attack.
Sve je to lijepo ako ima i malo istine u svemu ovome, ali za njega je najbolje da igra i razvija se, a Anderlecht je pravi klub trenutno za njega! Igra, napreduje, daje golove i to je najbitnije....

- alan_kardec
- Kontakt:
bolje nek iz anderlechta ode u Ajax, PSV, eventualno u Portugal... ma u neku ligu gdje se gaji napadački stil igre i nek se ne miče iz tog kluba bar još 2-3 godine. Zvijer je i sad, ali tek tad će biti. Zelen je on na Čelzi, o Bayernu da i ne govorim.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Naravno! Opet, kao sto kazes, za svoje godine je masina! Kako ga je samo Mourinho ishvalio posle meca sa Hrvatima...
Prvi strijelac belgijske lige ima 12 golova na 16 odigranih utakmica, dok Mitrović ima 9 golova na 12 meceva + ima i 4 asistencije...

Prvi strijelac belgijske lige ima 12 golova na 16 odigranih utakmica, dok Mitrović ima 9 golova na 12 meceva + ima i 4 asistencije...

- alan_kardec
- Kontakt:
Gol Kolarova večeras protiv Lestera.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
E na njega sam mislio, eto potpisao za neke Rumune neki ugovor. I navodno Roma zainteresovana. Samo da ne doživi sudbinu Danijela Aleksića...marconato je napisao/la:Da da, Radonjić. Veliki talenat, samo previse medijski eksponiran. Nesto slicno kao Fica Jankovic sto je u Zvezdi bio...
- alan_kardec
- Kontakt:
Spajić i Pejčinović strijelci za Tuluz odnosno Nicu u francuskom Liga kupu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.