Izgubljeni? (ili kucamo na vrata zaboravljenih asova)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Zaboravljeni fudbalski asovi
Ima onaj što je igrao za Šalke , Ailton. Sada igra negdje u 5-6 ligi njemačke. Jes da nije neki veliki as, ali ja kad sam čuo da je otišao u neku 4-5 ligu nisam vjerovao.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
propo ko žeton... igrao je i za Zvezdu!!!Da hoće u Želju doći ljepše bi mu biloZagor je napisao/la:Ima onaj što je igrao za Šalke , Ailton. Sada igra negdje u 5-6 ligi njemačke. Jes da nije neki veliki as, ali ja kad sam čuo da je otišao u neku 4-5 ligu nisam vjerovao.

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- jalehordas
- Kontakt:
Huntelar razvaljivo u ajaxu a u milanu propada
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Pablo Aimar, Javier Saviola, sjetit cu se jos kojeg...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Kad smo kod Argentinaca:Veron ?,i da zanima znal ko sta radi veliki Ariel Ortega(jel trener,direktor,ustvari jel opce u fudbalu?)nevjernik je napisao/la:Pablo Aimar, Javier Saviola, sjetit cu se jos kojeg...

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Saviola i Aimar su u Benfici...Saviola nikad bolje nije igrao nego sad sto igra doslovno razvaljuje,i Aimar odlicno igranevjernik je napisao/la:Pablo Aimar, Javier Saviola, sjetit cu se jos kojeg...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
luque, nekon sjajnih partija u deportivu propao
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
quaresma, sta bi sa tim momkom otkad ode u inter
jeste al kolko su obecavali premalo su postiglimiky_hz je napisao/la:Saviola i Aimar su u Benfici...Saviola nikad bolje nije igrao nego sad sto igra doslovno razvaljuje,i Aimar odlicno igranevjernik je napisao/la:Pablo Aimar, Javier Saviola, sjetit cu se jos kojeg...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
isto ko Jose Antonio Reyes, Denilson itd...
Ariel Arnaldo Ortega je do skoro bio u River Plateu,neznam da li je i dalje...A bas sam gledao prije otprilike mjesec-dva eurogol sto je dao,vidi se da je i sad igracina...Bio je nedavno na Maradoninom popisu za neki prijateljski mec...Johnyx95 je napisao/la:Kad smo kod Argentinaca:Veron ?,i da zanima znal ko sta radi veliki Ariel Ortega(jel trener,direktor,ustvari jel opce u fudbalu?)nevjernik je napisao/la:Pablo Aimar, Javier Saviola, sjetit cu se jos kojeg...![]()
Rotor Volgograd...
Mohammed Kallon, vjerujem da ga se svi sjecate, trenutno igra u rodnoj Sierra Leoni, u klubu Kallon FC, ima 30 g.
Uh,jbt,znao sam da je igro doskora,kontam da je zavrsio prosle godine.demir44 je napisao/la:Ariel Arnaldo Ortega je do skoro bio u River Plateu,neznam da li je i dalje...A bas sam gledao prije otprilike mjesec-dva eurogol sto je dao,vidi se da je i sad igracina...Bio je nedavno na Maradoninom popisu za neki prijateljski mec...Johnyx95 je napisao/la:Kad smo kod Argentinaca:Veron ?,i da zanima znal ko sta radi veliki Ariel Ortega(jel trener,direktor,ustvari jel opce u fudbalu?)nevjernik je napisao/la:Pablo Aimar, Javier Saviola, sjetit cu se jos kojeg...![]()

Sta Zizou radi?
Tristan?jel Valeron jos u Deportivu?
Onaj Rus sto je igro za Porto kad je osvojio LP,mislim Aleinitchev,tako nekako.Sta je s njim?
Legendarni Ibrahim Ba

Ebi Smolarek igra za klub Kavala u Grckoj...btw zna li neko jesul jos aktivni Dado Prso i Edgar Davids
@johnnyx95
Tristan je u Cadizu, a Valeron je mislim jos u Deportivu, samo me zanima gdje li su Djalminha, Mauro Silva i Luque
Tristan je u Cadizu, a Valeron je mislim jos u Deportivu, samo me zanima gdje li su Djalminha, Mauro Silva i Luque
Dado Prso je sada krenuo u skolu za trenera,a za Edgara ne znam mislim da se oprostio.nevjernik je napisao/la:Ebi Smolarek igra za klub Kavala u Grckoj...btw zna li neko jesul jos aktivni Dado Prso i Edgar Davids
Malo se u medijima jos pominju Eric Djemba Djemba,Hidetoshi Nakata,sta je sa Cafuom jel se oprostio?
@Nevjernik
Luque je u Malagi,Djalminha se oprostio ja mislim zadnji klub mu je bio 2005 u Mexicu neki,a Mauro Silva jesu li njemu ili nekom drugom Urugvajcu amputirali nogu ne znam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
luque u malagi, mauro slilva zavrsio karijeru kao i djalminha ,sjecate se nekad najskupljeg igraca svijeta denilsona iz betisa tada je bio placen nekih 30 milkinevjernik je napisao/la:@johnnyx95

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
ja mislim da se zove Dario Silva, onaj urugvajac sto su mu amputirali noguDevil je napisao/la:Dado Prso je sada krenuo u skolu za trenera,a za Edgara ne znam mislim da se oprostio.nevjernik je napisao/la:Ebi Smolarek igra za klub Kavala u Grckoj...btw zna li neko jesul jos aktivni Dado Prso i Edgar Davids
Malo se u medijima jos pominju Eric Djemba Djemba,Hidetoshi Nakata,sta je sa Cafuom jel se oprostio?
@Nevjernik
Luque je u Malagi,Djalminha se oprostio ja mislim zadnji klub mu je bio 2005 u Mexicu neki,a Mauro Silva jesu li njemu ili nekom drugom Urugvajcu amputirali nogu ne znam.
Uh,ccc kako je propao Tristan.Covjek bio jedan od najjacih napadaca,igro ja mislim poslije Deportiva i u Engleskoj(Villa) i sad u Cadiz.nevjernik je napisao/la:@johnnyx95

@devil
Mislim da je Cafu odigro svoje,nisam siguran 100%.

edit:evo potvrda
1989–1994 São Paulo 115 (7)
1995 Juventude 0 (0)
1995 Real Zaragoza 16 (0)
1996–1997 Palmeiras 35 (0)
1997–2003 Roma 163 (5)
2003–2008 Milan 119 (4
Zadnja izmjena: Johnyx95, dana/u 18 jan 2010, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
denilson, da jbt koliko su ga platili tad. sad ga nigdje a ne vjerujem da je stariji od 32 godine.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.