FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Smijesan si Tagliavento. Ista situacija je bila sa Dzemailijem koja nije svirana i nakon koje smo primili gol.
Mafija fasisticka.
Mafija fasisticka.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Crveni najjači ikad.Ajde je*i mater više.
jesmo li mi ikad prošli bez crvenog kad je sudio ovaj zalizani degen? majku mu *** !
#SuningOUT
Bravo Campagnaro 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Sad će uć Icardi na 5 minuta,neće ništa odigrat i reći će ljudi loš,flop,fuj uprava na šta mi novce dajemo.
a u ****, macari mrš sa klupe kretenu jeden.. mi i naša sreća.. poludjet cu vise.. ima li kraja našem mračnom periodu
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
ne mos vjerovati japancu igrac mu sam pozadi i on ga pusta ccc
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
@Siamo, hoce, ali kad god i gdje god bude igrao imat ce kraj sebe tog igraca zadatka, meni je preci Inter i rezultat od bilo kog igraca, ali Kovi bi najvise godila promjena formacije, u ovoj nikako nece doci do izrazaja.
Steta, jos jedna sezona sa zavrsetkom u decembru.
Steta, jos jedna sezona sa zavrsetkom u decembru.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Znaci opet se oprastamo od lige prvake prije pola prvenstva, divno....
Evo i penal, ma puni sirotinju.
hahaha je poletio makedonce momce da zabije
Evo i penal, ma puni sirotinju.
hahaha je poletio makedonce momce da zabije
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Daj mu otkaz Eriče. Samo neandertalci igraju sa 3 stopera i 5-6 veznih igraca.
Call the coroner!
Sta reci odbrana losa, imao je Rolando nekoliko fini intervencija kao i Ranko, japanac kriv za 2 gola, a i mi samo sami sebi krivi koliko smo prilika i mali niko nije bio priseban da zabije gol i onda smjesni crveni, nema argentinca protiv milana.. ode LP 
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Najjace od svega je sto smo mi odlicno igrali, ali jednostavno neke stvari se moraju poklopiti..
Za pocetak, docekati utakmicu da nas sudije ne jebu, pa neke imbecile protjerati iz kluba, tipa Taider,Nagatomo i slicni, dovesti trenera koji NECE igrati sa 3 pozadi, Palaciu dovesti napadaca da covjek ima s kim igrati..itd..
Nego Pandev

Za pocetak, docekati utakmicu da nas sudije ne jebu, pa neke imbecile protjerati iz kluba, tipa Taider,Nagatomo i slicni, dovesti trenera koji NECE igrati sa 3 pozadi, Palaciu dovesti napadaca da covjek ima s kim igrati..itd..
Nego Pandev
sudija vam kriv?Guarin14 je napisao/la:Najjace od svega je sto smo mi odlicno igrali, ali jednostavno neke stvari se moraju poklopiti..
Nego Pandev![]()
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Guarin mora ostat ! Ponajbolji nas igrac. Produzit mu ugovor i gradit ekipu oko njega i Kove.
Definitivno mora mjenjat formaciju. Muka mi je vise gledat Palacia kako sam gine u napadu...
ElLoco@ odjbi
Definitivno mora mjenjat formaciju. Muka mi je vise gledat Palacia kako sam gine u napadu...
ElLoco@ odjbi
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
@Ludjak hajd sjasi, nisi interesantan, kad trollas nek ti neko od ovih iskusnijih da savjet pa radi to sa stilom.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Pa prodati naseg najboljeg igraca bi bilo samoubitstvo, kakva crna prodaja Guarina..Nek se otjeraju Alzirski otpadi, kamikaza i slicni bogalji..Mago je napisao/la:Guarin mora ostat ! Ponajbolji nas igrac. Produzit mu ugovor i gradit ekipu oko njega i Kove.
Problem je sto da mi ne znam ti koga dovedemo, dok je Mazzari tu, Palacio ce jadan sam igrati u napadu..
samo za maga, pupija i drustvo iz coska:

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ovo je Berlusconi sredioTritolone je napisao/la:Kakav glupi crveni majko milai sad ga nece bit protiv Milana
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Dok je Mazzarri na klupi od Guarina necemo nikada vidjeti ono najbolje, kao i od Kove itd.
Jednostavno, ljudima ne lezi ova formacija i to je to.
Steta za bodove. ROlando je nas najbolji defanzivac trenutno. Sreca pa je brzo pauza pa se moze popraviti ono sto skripi u ekipi, veznjak i bek.
Ne bih ja jos predao to 3. mjesto, mislim da cemo aBd ga uspjeti uhvatiti ako Eric poludi u januaru.
Jednostavno, ljudima ne lezi ova formacija i to je to.
Steta za bodove. ROlando je nas najbolji defanzivac trenutno. Sreca pa je brzo pauza pa se moze popraviti ono sto skripi u ekipi, veznjak i bek.
Ne bih ja jos predao to 3. mjesto, mislim da cemo aBd ga uspjeti uhvatiti ako Eric poludi u januaru.
Ma protiv Milana posto nema Alvareza, krenuti sa Kovacicem i Icardija dodati Palaciu. Takva utakmica je savrsena prilika za prekretnice. On ako nastavi izvoditi ovakvu komediju onda je stvarno nenormalan, ili on ili mi sto kritikujemo to.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.