FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ovako, steta za rano primljeni gol jer od tog trenutka Napoli se branio i cekao a to je igra koja im najvise odgovara! Po meni Mazzari je kriv sto je stavio Ranaocchiu i Rolanda protiv brzih napadaca Napolia, a takodje je i Taider odigrao lose prema naprijed. Sve u svemu nismo lose igrali, gol im je visio u zraku do crvenog kartona i rkadje sudije. pa par puta njihovog igraca cini mi se Fernandez pogadja lopta u ruku a ni jednom onaj sugavi sudija nije sviraoi crveni je prelomio utakmicu na njihovu stranu. Sve u svemu steta, jer ovo je najbolji trenutak doci u goste Napolitancima i ocito je da ova ekipa treba pojacanja. Sto se tice Guarina bolji od ostalih ali ne pretjerano dok me pomalo zabrinjava broj promasenih sansi Palacia. I jos jedna zamjerka WM ubacuje Icardia koji je ocito jos nespreman a na klupi mu Belfodil koji je u punom trenaznom procesu
Pazza Inter Amala
Protiv ovih jacih nije problem igra sa jednim isturenim, pokazalo se i veceras, imali smo loptu u nogama, ali protiv slabijih kad treba stisnut zadnju liniju i nafilovat protivnika nastaju problemi jer nas strpljivo cekaju, a sa jednim naprijed izgleda mrsavo.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Nisam ban popio skoro godinu dana al bi mogo sad radi ovog gvneta...
Ajd ba dijete ohladi i uzivaj gledat romicu pri vrhu. Ne desava se to tako cesto. Valja osvojit 3 scudetta za skoro 90 godina historija. Sila od ekipe. Velikan !

A nije 7 bodova nesto previse al ovakva ekipa i ova formacija ne ulijevaju nadu. Zavisi dosta i od zimskog mercata.
Eno vidi i onaj se nesto pravi pametan a ne zna
Al dobro njemu cemo halalit ipak cojk za Milan navija...
@Pupi
Sto znaci da protiv Milana treba krenut sa 2 napadaca
Ajd ba dijete ohladi i uzivaj gledat romicu pri vrhu. Ne desava se to tako cesto. Valja osvojit 3 scudetta za skoro 90 godina historija. Sila od ekipe. Velikan !
A nije 7 bodova nesto previse al ovakva ekipa i ova formacija ne ulijevaju nadu. Zavisi dosta i od zimskog mercata.
Eno vidi i onaj se nesto pravi pametan a ne zna
@Pupi
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Potpis na sve rečeno. Ali čini se da je jedino rješenje za navedeno otkaz Mazzariju jer na taj način će i Guarin ostat (i produžit će mu se ugovorMago je napisao/la:Guarin mora ostat ! Ponajbolji nas igrac. Produzit mu ugovor i gradit ekipu oko njega i Kove.
Definitivno mora mjenjat formaciju. Muka mi je vise gledat Palacia kako sam gine u napadu...
ElLoco@ odjbi
P.S. Jedino @ElLoco može odje*at i bez toga
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Trequartista
- Kontakt:
Mnogi igrači su pali u formi za razliku od početka prvenstva, to je bilo za očekivati, ljutili se ili ne, ovaj inter ima trenutno dva dobra igrača Palacia i Guarina (Handu ne računam jer je odbrana kritična pa ne može doći do izražaja). Teško je očekivati da samo ova dvojica igrača odvedu tim do Lige šampiona.
Campagnaro poslije povrede nije više isti igrač, dok je on bio na nivou i odbrana je funkcionisala. Možda i je Mazzari kriv jer igra jednodimenzionalan fudbal iz utakmice u utakmicu.
Realno, niste ni imali sreće u pojedinim utakmicama, trebali ste imati još najmanje četiri boda na kontu.
Campagnaro poslije povrede nije više isti igrač, dok je on bio na nivou i odbrana je funkcionisala. Možda i je Mazzari kriv jer igra jednodimenzionalan fudbal iz utakmice u utakmicu.
Realno, niste ni imali sreće u pojedinim utakmicama, trebali ste imati još najmanje četiri boda na kontu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Eto da se jednom složim i s nekim Juventinovim komentarom vezano za Inter 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Magare opet s istom formacijom kreće.3 braniča na jednog napadača,a bokovi šuplji.Stavlja Taidera koji je navodno bolji od Matea u defanzivi i navodno bi trebao pomoći da se manje golova prima jer eto on radi u vezi i za ostale,a na kraju primamo gol u prvih 10 minuta,a do kraja poluvremena i jos 2 kao bonus.Kovačić ne igra jer je slab u defanzivi dok su ovi ostali eto briljantni defanzivci pa se primaju 2,3,4 komada po utakmici.Bravo maestro.Barem izmisli nešto drugo zašto ga ne stavljaš,ovo je ofucano postalo.
Alvarez najbolji večeras kod Intera.Crveni smiješan,za istu stvar se njima ništa nije sudilo,a nakon toga je i gol pao.Nije da nismo navikli na takve situacije svaku drugu,treću utakmicu.
Ne slažem se s time da ova ekipa nema kvalitetu za vise i da su rezultati takvi zbog loseg kadra.Kadar je i vise nego solidan,problem je u treneru.Magare ne bi promijenio formaciju da mu život o tome ovisi.Potencijalni WC igrač mu grije klupu,napadač od 10m uopće ne dobiva priliku i tako dalje i tako dalje.Svaka čast na dizanju Alvareza i Jonathana,ali od toga se ne živi.
Ne slažem se niti s time da je borba za 3.mjesto gotova jer ako je suditi po ovome kaj sam danas vidio ovaj Napoli je isto "jadna" ekipa,ništa pretjerano bolja i uz malo pameti naših ne vidim zašto se,teoretski,ovaj zaostatak ne bi stigao.
Alvarez najbolji večeras kod Intera.Crveni smiješan,za istu stvar se njima ništa nije sudilo,a nakon toga je i gol pao.Nije da nismo navikli na takve situacije svaku drugu,treću utakmicu.
Ne slažem se s time da ova ekipa nema kvalitetu za vise i da su rezultati takvi zbog loseg kadra.Kadar je i vise nego solidan,problem je u treneru.Magare ne bi promijenio formaciju da mu život o tome ovisi.Potencijalni WC igrač mu grije klupu,napadač od 10m uopće ne dobiva priliku i tako dalje i tako dalje.Svaka čast na dizanju Alvareza i Jonathana,ali od toga se ne živi.
Ne slažem se niti s time da je borba za 3.mjesto gotova jer ako je suditi po ovome kaj sam danas vidio ovaj Napoli je isto "jadna" ekipa,ništa pretjerano bolja i uz malo pameti naših ne vidim zašto se,teoretski,ovaj zaostatak ne bi stigao.
Puma je napisao/la:![]()
Samo neandertalci igraju sa 3 stopera i 5-6 veznih igraca.
Ma sta cu ja kad je Italija fudbalski zaspala u 80-im
Povraca mi se od difesa a tre, a kako vidim po komentarima, nisam jedini.
p.s pozdrav za @adu havera, znam da se i on nervira, ali ne moze da to podijeli sa nama
Povraca mi se od difesa a tre, a kako vidim po komentarima, nisam jedini.
p.s pozdrav za @adu havera, znam da se i on nervira, ali ne moze da to podijeli sa nama
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Najbolje sto ovaj Inter moze trenutno ponuditi bi bilo
Handanovic
Zanetti Juan Campagnaro Jonathan
Cambiasso
Kovacic Guarin
Ricky
Palacio Icardi
Ali naravno mi nikad formaciju promijeniti necemo, dok ne promjenimo trenera
Handanovic
Zanetti Juan Campagnaro Jonathan
Cambiasso
Kovacic Guarin
Ricky
Palacio Icardi
Ali naravno mi nikad formaciju promijeniti necemo, dok ne promjenimo trenera
kakve veze Roma ima sa vecerasnjom tekmom? jbg ne desava se cesto da smo pri vrhu, al se zato cesto desava da deremo manji Milanski klub, vec 3 godine ne znate za pobjedu protiv nas.Mago je napisao/la:Nisam ban popio skoro godinu dana al bi mogo sad radi ovog gvneta...
Ajd ba dijete ohladi i uzivaj gledat romicu pri vrhu. Ne desava se to tako cesto. Valja osvojit 3 scudetta za skoro 90 godina historija. Sila od ekipe. Velikan !![]()
Eno vidi i onaj se nesto pravi pametan a ne znaAl dobro njemu cemo halalit ipak cojk za Milan navija...
@Pupi
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
farukzidane
- Kontakt:
Od ovog intera,,,,,nemoze niko ocekivati bolje,,ovo je maksimum ove ekipe...,i ova sezona propala jos u prvom dijelu prvenstva,,, 
Ajde Puma čisti ovo 
Gotov identicno prvo poluvrijeme ko utakmica sa Romom. Mi napadamo i primamo golove nakon glupih gresaka. Sto je najgore fino smo igrali i vjerovatno bi izjednacili a mozda nesto i vise da onaj kreten nije dao Alvarezu crveni.
Nagatomo je dobro odigro prema naprijed, u defanzivi uzas i hebai ga..mozda bi bolji bio da igra krilo a ne beka
Od trojke nazad Hugo je po meni najgori bio, Ranocchia i Rolando solidno odradili bez nekih velikih gresaka
Taider lose..Cambiasso katastrofa, ne znam da je par puta bio postavljen kako treba..nama definitivno treba Nainggolan i drugi trener
Alvarez dobar i steta sto ga nece bit protiv Milana, Guarin konacno ulazi u formu, al me ovaj @Guarin14 lik strasno nervira i samo zbog njeg bi volio da ga prodaju, pa nek navija za neki drugi klub
Palacio jadan radi ogroman poso i radi ga dobro..stvarno velika steta sto nema drugog napadaca kraj sebe
Jonathan, jos ne mogu da vjerujem da je to onaj isti igrac..mozda nas najbolji na terenu
Kova lose..sve sto sam vidio tri pogresno poslane duge lopte
Mazzari p*ckurina nece stic nigdje sa ovakvim stavom..pa hebem mu sve daj mijenjaj sta covjece..uvijek ista izmjena u 60. minuti Kova za Taidera..ne ide nam, daj ubaci i njeg i Icardija zajedno, da se malo trgne tim, da to okrenemo..al ne cekaj ti 80. minut pa ubacuj jos jednog napadaca..mrshhh sa klupe mazgo jedna
vise ne zivim za dan kad cemo igrat sa 4 pozadi, nego kad cemo zaigrat sa dva napadaca..Stramu su napadali da igra provincijski, da se brani, pa sta ovaj radi hebo mu sve ja
EDIT: i volim sto je Samir odbranio Goranu penal, jest se bio nafuro da nam ga da
Nagatomo je dobro odigro prema naprijed, u defanzivi uzas i hebai ga..mozda bi bolji bio da igra krilo a ne beka
Od trojke nazad Hugo je po meni najgori bio, Ranocchia i Rolando solidno odradili bez nekih velikih gresaka
Taider lose..Cambiasso katastrofa, ne znam da je par puta bio postavljen kako treba..nama definitivno treba Nainggolan i drugi trener
Alvarez dobar i steta sto ga nece bit protiv Milana, Guarin konacno ulazi u formu, al me ovaj @Guarin14 lik strasno nervira i samo zbog njeg bi volio da ga prodaju, pa nek navija za neki drugi klub
Palacio jadan radi ogroman poso i radi ga dobro..stvarno velika steta sto nema drugog napadaca kraj sebe
Jonathan, jos ne mogu da vjerujem da je to onaj isti igrac..mozda nas najbolji na terenu
Kova lose..sve sto sam vidio tri pogresno poslane duge lopte
Mazzari p*ckurina nece stic nigdje sa ovakvim stavom..pa hebem mu sve daj mijenjaj sta covjece..uvijek ista izmjena u 60. minuti Kova za Taidera..ne ide nam, daj ubaci i njeg i Icardija zajedno, da se malo trgne tim, da to okrenemo..al ne cekaj ti 80. minut pa ubacuj jos jednog napadaca..mrshhh sa klupe mazgo jedna
vise ne zivim za dan kad cemo igrat sa 4 pozadi, nego kad cemo zaigrat sa dva napadaca..Stramu su napadali da igra provincijski, da se brani, pa sta ovaj radi hebo mu sve ja
EDIT: i volim sto je Samir odbranio Goranu penal, jest se bio nafuro da nam ga da
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ovo vec postaje jako lose po moje zdravlje... Od pi.cketine na klupi do pokazivaca na terenu. Svi ko neki breakdanceri mater im j.ebem (al samo veznom i odbrani). Pa ne mogu ljudi utrpat koliko ova petorica pozadi mogu naprimat. Jos mi je veca muka sto ih dobi mrtvi Napoli koji ni po cemu veceras,osim po kontri, nije pokazao da je ekipa za ligu sampiona.
Ne mogu opisat svoje razocarenje, i ekipom na terenu i njihovim pristupom.
Ovi je vjerovatno najbolji napad i najgoga fu.cking odbrana u Italiji! Koliko sam samo izgrijesio zbog njih zadnjih sedmica da se osjecam ko neki isfrustrirani majmun.
Ne mogu opisat svoje razocarenje, i ekipom na terenu i njihovim pristupom.
Ovi je vjerovatno najbolji napad i najgoga fu.cking odbrana u Italiji! Koliko sam samo izgrijesio zbog njih zadnjih sedmica da se osjecam ko neki isfrustrirani majmun.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Očekivan poraz, Napoli je trenutno stepenica ili dvije više od ovakvog Intera.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Ti očito nisi gledao utakmicu pa tako govoriš. Jest ubjedljiva pobjeda po rezultatu ali su igrali čak lošije od Intera. Benitezovi timovi su uvijek igrali dobar fudbal ali sinoć me razočarao, ne znam jel Napoli inače igra ovako (odbrana i kontre) ili je to bilo samo sinoć protiv Intera. Ali slažem se s tobom da je Mazzarijev Inter drugi najlošiji (poslije Gasperinijevog) od kako ja aktivno navijam za Inter (od 2004.). Greška je bila otkaz Strami, čovjek je igrao dobro dok je imao ekipu na raspolaganju, a kad mu se povrijedila kompletna prva postava i kad mu je Rocchi bio jedini napadač onda je logično da su i rezultati otišli u qrac, a osim toga Strama je igrao bolji fudbal, nije bio pi*ka, veoma je mlad brzo bi učio na greškama i ispravljao ih i postao bi trenerčina ko Simeone, a od Kovačića bi napravio igrača koji bi već sad vrijedio ko Pogba. Je*o trenera koji igra sa 3 pozadi, neko gore spomenu Contea pa eto vam Conte je*o li vas on nije mogao proći ni grupnu fazu sa tom formacijom. Takva prevaziđena formacija može proći samo kod talijanskih timova a u Evropi je 0 i nema velikih rezultata sa tom formacijom. Juve neće moći ni Italiju osvajat s tom formacijom ako se neki od ostalih timova (Inter ili Milan) vrate onakvi kakvi su bili do 2010. Ali Conte je inteligentniji od Mazze i on će je promijenit kad vidi da se dalje ne može s njom, trenutno (u ovakvoj ligi) mu je dovoljna i fura je.Prisoner je napisao/la:Očekivan poraz, Napoli je trenutno stepenica ili dvije više od ovakvog Intera.
-
neroazzurni
- Kontakt:
sta reci za sinocnju utakmicu a da nije receno a realno i ocekivano je sve bilo
jedino sto mi je sinoc davalo neku nadu je ta luda Napolijeva igra toplo-hladno, tako da sam poslije Arsenala ocekivao njihov pad, nazalost to se nije desilo jer je dolazio Inter, glavu dajem da je sinoc igrao Torino da bi iscupali bar bod ako ne i sva tri...ovako yebiga nalozili se Inter-Macari-Derbi-sjeverjug
moram naglasiti i sudjenje, ne samo ovu utakmicu nego vec dvije godine mi smo sprdnja od kluba, na nama se sudije izivljavaju i dizu sebi neki rejting tj. pokazuju neku drskost. ne mislim ovdje da se nama ne navlaci ili to sto nam ne dosudjuju penale, to je manje bitno, nego sto danas nekoj ekipi sudija hladno odsvira penal na po' Meace i to ono bara-bara situacija, ili ti pokaze crveni na nekom derbiju u nekoj isto tako manje-vise situaciji. dakle ne krivim ja ovdje sudije niti mislim na ikakve zavjere, nego mi nije jasno da smo postali klub koji to dozvoljava, pa majka mu stara imamo li mi ljude u upravi, imamo li mi svoje medije, vrsimo li mi pritiske na sudacku organizaciju...mi haman opet poceli glumit postenjacine, sve se rugamo juventinama sto stalno nesto kukaju sto stalno kmece a oni ustvari pametni, dignu prasinu oko glupe stvari ali zato im sudija NIKAD nece uraditi kao recimo nama sinoc(crveni Rikiju)!
sto se tice same igre, raja je ovdje vise manje sve rekla. formacija je takva kakva je, neki igraci se vise isticu neki manje. zanimljivo je da se ona japanska maskota pravo dobro snasla i sam sebi ne mogu vjerovat da cu ovo reci ali definitivno je bolje njega forsirat nego stavljat Zanetija, doduse njegova fudbalska NEinteligencija je jos uvijek prisutna i s time nam se boriti(primjer sinocnji prvi gol). Jony je isto tako mnogo napredovao i mnogo mu vise lezi ova formacija, Rolando i Hugo su beton za ostale, dok Ranka i Juana treba rotirat pa sta bog da. Cambi-Taider(Kova)-Guarin-Riki to je nasa boljka, tu je sav problem, tu nema ravnoteze igre naprijed-nazad i tu kad se nadje rijesenje trece mjesto nece biti samo san. Belfodila bi nabio nogom jos poslije Sampe, sad kad vec nema Rikija pokusat sa Icardijem uz Rodriga pa i to vidjeti. uglavnom, nije to sinoc bilo toliko crno koliko rezultat govori, ima materijala samo treba raditi, jesi cuo Macari
Pazza Inter
jedino sto mi je sinoc davalo neku nadu je ta luda Napolijeva igra toplo-hladno, tako da sam poslije Arsenala ocekivao njihov pad, nazalost to se nije desilo jer je dolazio Inter, glavu dajem da je sinoc igrao Torino da bi iscupali bar bod ako ne i sva tri...ovako yebiga nalozili se Inter-Macari-Derbi-sjeverjug
moram naglasiti i sudjenje, ne samo ovu utakmicu nego vec dvije godine mi smo sprdnja od kluba, na nama se sudije izivljavaju i dizu sebi neki rejting tj. pokazuju neku drskost. ne mislim ovdje da se nama ne navlaci ili to sto nam ne dosudjuju penale, to je manje bitno, nego sto danas nekoj ekipi sudija hladno odsvira penal na po' Meace i to ono bara-bara situacija, ili ti pokaze crveni na nekom derbiju u nekoj isto tako manje-vise situaciji. dakle ne krivim ja ovdje sudije niti mislim na ikakve zavjere, nego mi nije jasno da smo postali klub koji to dozvoljava, pa majka mu stara imamo li mi ljude u upravi, imamo li mi svoje medije, vrsimo li mi pritiske na sudacku organizaciju...mi haman opet poceli glumit postenjacine, sve se rugamo juventinama sto stalno nesto kukaju sto stalno kmece a oni ustvari pametni, dignu prasinu oko glupe stvari ali zato im sudija NIKAD nece uraditi kao recimo nama sinoc(crveni Rikiju)!
sto se tice same igre, raja je ovdje vise manje sve rekla. formacija je takva kakva je, neki igraci se vise isticu neki manje. zanimljivo je da se ona japanska maskota pravo dobro snasla i sam sebi ne mogu vjerovat da cu ovo reci ali definitivno je bolje njega forsirat nego stavljat Zanetija, doduse njegova fudbalska NEinteligencija je jos uvijek prisutna i s time nam se boriti(primjer sinocnji prvi gol). Jony je isto tako mnogo napredovao i mnogo mu vise lezi ova formacija, Rolando i Hugo su beton za ostale, dok Ranka i Juana treba rotirat pa sta bog da. Cambi-Taider(Kova)-Guarin-Riki to je nasa boljka, tu je sav problem, tu nema ravnoteze igre naprijed-nazad i tu kad se nadje rijesenje trece mjesto nece biti samo san. Belfodila bi nabio nogom jos poslije Sampe, sad kad vec nema Rikija pokusat sa Icardijem uz Rodriga pa i to vidjeti. uglavnom, nije to sinoc bilo toliko crno koliko rezultat govori, ima materijala samo treba raditi, jesi cuo Macari
Pazza Inter
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
@Mago apsolutno
Ne znam ljudi, ja Inter od kad pratim imamo problem sa ovim polukontrama i postavljanje na iste, kad protivnik nam trci u ledja izgledamo ko skupina amatera i protivnicka ekipa uvijek ima 2-3 rjesenja za zavrsit akciju.
WM znamo kakav je trener i od svog principa i stila ne odstupa pa kad bi sutra dobio otkaz, a dobit ce ga sigurno ako nastavi sa pickastim igrama protiv ekipa od kojih smo realno za klasu jaci.
Ako se nastavi ovoliko trosit Rodriga pitanje je kad ce doci povreda, ako Belfodil, Icardi ne mogu dobit npr. Bolognu Sampdoriu sta ce ti onda koji qrac, reci da ne racunas na njih i zdravo a ne ovako daje im se po 15 minuta i onda ce se pricat o velikim promasajima.
Realno ekipa jeste perspektivna i moze vise sigurno, ali da bi izgledali ozbiljnje ocigledno da u svakoj liniji treba extra pojacanje, pa da pocnemo dobijat utakmice i kad to ne zasluzimo.
Promjene pod hitno ili Waltere jos malo i bye bye.
Ne znam ljudi, ja Inter od kad pratim imamo problem sa ovim polukontrama i postavljanje na iste, kad protivnik nam trci u ledja izgledamo ko skupina amatera i protivnicka ekipa uvijek ima 2-3 rjesenja za zavrsit akciju.
WM znamo kakav je trener i od svog principa i stila ne odstupa pa kad bi sutra dobio otkaz, a dobit ce ga sigurno ako nastavi sa pickastim igrama protiv ekipa od kojih smo realno za klasu jaci.
Ako se nastavi ovoliko trosit Rodriga pitanje je kad ce doci povreda, ako Belfodil, Icardi ne mogu dobit npr. Bolognu Sampdoriu sta ce ti onda koji qrac, reci da ne racunas na njih i zdravo a ne ovako daje im se po 15 minuta i onda ce se pricat o velikim promasajima.
Realno ekipa jeste perspektivna i moze vise sigurno, ali da bi izgledali ozbiljnje ocigledno da u svakoj liniji treba extra pojacanje, pa da pocnemo dobijat utakmice i kad to ne zasluzimo.
Promjene pod hitno ili Waltere jos malo i bye bye.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Otkad je Thohir zvanično postao predsjednik Intera taj klub nije dobio meča.
Nisam iznenađen porazom, ponajviše zbog toga što je Napoli daleko kvalitetnija ekipa. Naši su igrači pružili onoliko koliko su mogli - posebno bih pohvalio navalni red, dok bih dao negativnu ocjenu našoj defanzivnoj liniji. Baš me zanima kada će Mazzari shvatiti kako taktika s 3 igrača u zadnjem redu ne može funkcionisati, makar dok se ne dovedu pristojni igrači na poziciji braniča i zadnjeg veznog.
Campagnaro i Rolando su najveći krivci za poraz, makar prema mome mišljenju. Insigne i Mertens su se baš igrali s njima, bilo je tužno za gledati. Johnny se trudio, čak je u ofanzivi odradio pristojan posao. Guaro i Palacio su odradili možda i najviše posla, zaslužili su prolaznu ocjenu, s tim da je Argentinac zaslužio makar jedan pogodak.
Dakle, vrlo se brzo trebaju odraditi promjene u prvih XI, a posebno mislim na formaciju jer trenutačna taktička zamisao Mazzarija je katastrofalna. 3-5-1-1; što prije treba da se ukloni.
Nisam iznenađen porazom, ponajviše zbog toga što je Napoli daleko kvalitetnija ekipa. Naši su igrači pružili onoliko koliko su mogli - posebno bih pohvalio navalni red, dok bih dao negativnu ocjenu našoj defanzivnoj liniji. Baš me zanima kada će Mazzari shvatiti kako taktika s 3 igrača u zadnjem redu ne može funkcionisati, makar dok se ne dovedu pristojni igrači na poziciji braniča i zadnjeg veznog.
Campagnaro i Rolando su najveći krivci za poraz, makar prema mome mišljenju. Insigne i Mertens su se baš igrali s njima, bilo je tužno za gledati. Johnny se trudio, čak je u ofanzivi odradio pristojan posao. Guaro i Palacio su odradili možda i najviše posla, zaslužili su prolaznu ocjenu, s tim da je Argentinac zaslužio makar jedan pogodak.
Dakle, vrlo se brzo trebaju odraditi promjene u prvih XI, a posebno mislim na formaciju jer trenutačna taktička zamisao Mazzarija je katastrofalna. 3-5-1-1; što prije treba da se ukloni.
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.