FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Nadam se nekom lakom ždrijebu,pa da se ne moramo mučiti u dvije utakmice.
Messi i Neymar u pravoj formi negdje u veljači,i možemo daleko.
A dakako,kako budemo išli dalje,bit će kvalitetnijih timova koji neće baš igrati bunker,i tu vidim našu šansu.
Neka ne i za Iniestu ovo gotovo.
A dakako,kako budemo išli dalje,bit će kvalitetnijih timova koji neće baš igrati bunker,i tu vidim našu šansu.
Keep walking.
Re: Odg: FC Barcelona
Cautinho je napisao/la:Nadam se nekom lakom ždrijebu,pa da se ne moramo mučiti u dvije utakmice.
Što se mene tiče samo da izbjegnemo City i Arsenal

Pobjeda je bolja od orgazma!
Re: FC Barcelona
Jel' ovo kolumbijski narko kartel imao posla sa Messijem Jorgeom. ? 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako je krenulo ne bi me cudilo da sutra izadje vijest kako je Thiago Messi jedan od anonimusaSaurman je napisao/la:Jel' ovo kolumbijski narko kartel imao posla sa Messijem Jorgeom. ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
City!
Daj nam te papke gradjane, da ih rasturimo...
Najteži mogući protivnik, svakako odavno nismo u 1/8 finala imali protivnika po mjeri.
Don't hate what you don't understand.
Najjaci mogu test za Barcelonu.
Ovo se mora proci , ne smiju se ponizavati protiv plastike iako su igracki vjerovatno najjaca ekipa na Svijetu.
Ovdje kao prepreku vidim Pellea koji poznaje Barcu vjerovatno bolje nego vlastitu ekipu.
Ovo se mora proci , ne smiju se ponizavati protiv plastike iako su igracki vjerovatno najjaca ekipa na Svijetu.
Ovdje kao prepreku vidim Pellea koji poznaje Barcu vjerovatno bolje nego vlastitu ekipu.
Barca veliki favorit. Sve je na njihovoj strani, od takmičarske historije pa do igračkog kadra. Siromašnom Cityu je ovo tek prva knockout faza u klupskoj historiji kad se radi o Ligi prvaka.
Teži test bi bio Arsenal.
Arbeloa17 je napisao/la:Barca veliki favorit. Sve je na njihovoj strani, od takmičarske historije pa do igračkog kadra. Siromašnom Cityu je ovo tek prva knockout faza u klupskoj historiji kad se radi o Ligi prvaka.
+1
Tata Martino: "City? Težak ždrijeb, vjerujem da i oni misle isto. Ključno će biti da u februaru/veljači budemo na našem najboljem nivou."
"Pellegrini je jedan od najboljih trenera na svijetu. City lagano postiže golove... Mislim da je prerano za neke veće analize."
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Barca dalje a Dzeko postigne 3-4 gola u ovom dvomecu, ako ostane u Cityju 
Favoriti jesmo, treba li bi ovo proci ali ne smijemo se opustiti. U mec uci ozbiljno i City ce pasti.
Favoriti jesmo, treba li bi ovo proci ali ne smijemo se opustiti. U mec uci ozbiljno i City ce pasti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije lose, drugu utakmicu igraju kod kuce, Messi se vraca, njima Aguera nema do kraja januara. Moglo bi se ovo proci.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Messi se vraca za 10-tak dana a utakmica se igra za 2 mjeseca.Korinov je napisao/la:Nije lose, drugu utakmicu igraju kod kuce, Messi se vraca, njima Aguera nema do kraja januara. Moglo bi se ovo proci.
Aguerro ce biti odsutan do jedno 15 dana prije utakmice tako da tu ne vidim nikakav problem da uhvati zadovoljavajucu formu i iskara par puta Shakiru
To je to, medjutim bice problema sa vracanjem u takmicarsku formu, pogotovo za Aguera. Svakako je bolje da Shakiru iskara Edin.

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Onako ruznom frajeru ne bih dao da mi kera iskaraKorinov je napisao/la:To je to, medjutim bice problema sa vracanjem u takmicarsku formu, pogotovo za Aguera. Svakako je bolje da Shakiru iskara Edin.![]()
Realno, dobili smo najtezeg moguceg protivnika iz druge skupine. Cast Arsenalu, ali protiv njih smo vec igrali i znamo kakvi su. City je odlicna momcad, a najgore po Barcu je to da su se tek sada poceli dizati i igrati kako znaju.
Bit ce jako tesko, ali favoriti smo i sve osim prolaza dalje je katastrofa!
Bit ce jako tesko, ali favoriti smo i sve osim prolaza dalje je katastrofa!
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.