AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jao formacije. 4-6-1 u prevodu sa 3 destuktivca i 2 ofanzivna veznjaka. e moj alegri
Sloboda Tuzla !!!
- francobaresi
- Kontakt:
Jao koliko mi je samo žao Saponare. Pa momak nije odigrao ukupno 10 min. od svog dolaska u Milan. Allegri je stručnjak za upropastiti mladog igrača.
Opet mi malo fali da prizeljkujem poraz u naredna dva meča, pa da ćelavci makar razmisle o smijeni trenera.
Opet mi malo fali da prizeljkujem poraz u naredna dva meča, pa da ćelavci makar razmisle o smijeni trenera.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
I eto, to ce radije staviti Montoliva na playmakera i uciniti ga beskorisnim nego Saponari dati sansu. Stvarno nevjerovatno.
A ovog Muntarija ne mozes istjerati iz postave da si hljeb. Ustvari, nemam nista protiv da veceras igra, ali problem je kad se ovakva postava izvodi i protiv Barcelone i protiv Chieva.
Poveza Matri par tekmi na klupi. Prvo nam je usrao par bodova, a sada grije klupu jer je cak i tvrdoglavi Allegri skontao da je uhljup od igraca. Zali boze onih para koje su se mogle iskoristiti na tako fin nacin. :ugeek:
A ovog Muntarija ne mozes istjerati iz postave da si hljeb. Ustvari, nemam nista protiv da veceras igra, ali problem je kad se ovakva postava izvodi i protiv Barcelone i protiv Chieva.
Poveza Matri par tekmi na klupi. Prvo nam je usrao par bodova, a sada grije klupu jer je cak i tvrdoglavi Allegri skontao da je uhljup od igraca. Zali boze onih para koje su se mogle iskoristiti na tako fin nacin. :ugeek:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
SRETAN RODJENDAN MOM NAJDRAZEM I NAJVECEM KLUBU, SRETAN RODJENDAN SVETINJO, SRETAN RODJENDAN ŠAMPIONU, SRETAN RODJENDAN NAJVECEM OD NAJVECI.

Veceras da nas obraduju pobjedom, da dobijemo vucicu abd
Forza Milan
Veceras da nas obraduju pobjedom, da dobijemo vucicu abd
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Pi*kasta postavka, pic*kastog trenera. Potpuna defanziva na San Siru, pa to je postalo uobičajno otkad je Allegri na klupi Milana. Mislim, svaka čast Romi, ali Milan ne bi smio da sebi to dopusti.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Što li sam znao da neće staviti Saponaru. Al eto postoji još nada, možda se predomisli
Što se tiče tog lika koji je zainteresovan za kupovinu dijela dionica, činjenica je da po bogatstvu nije ni do koljena Berlusconiju, ali kakva nam korist od Brelusconijevih milijardi kad više ne želi da ulaže u klub.
Što se tiče tog lika koji je zainteresovan za kupovinu dijela dionica, činjenica je da po bogatstvu nije ni do koljena Berlusconiju, ali kakva nam korist od Brelusconijevih milijardi kad više ne želi da ulaže u klub.
Il Club più titolato al mondo!
Još je samo trebao staviti Nocerina umjesto Polija, kakvog bisera mi imamo na klupi 
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Kažu da je spreman "ulupati" 400 mil. € u Milan. Što znači da je bogatstvo puno veće nego što se procjenjuje. Čisto sumnjam da bi neko htio uložiti 400 miliona, a bogatstvo mu je navodno "samo 1.6 milijardi €.muxa je napisao/la:Što li sam znao da neće staviti Saponaru. Al eto postoji još nada, možda se predomisli![]()
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
Sadašnji vlasnik Sassoula, navodno veliki navijač Milana.ElLoco7 je napisao/la:a ko je navodni kupac?
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Not bad. 
Dobro smo prošli...
Dobro smo prošli...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ocekujem prolazak Atletica nece biti tako lako ali prolaz.
Ja skroz zaboravio na ovaj zdrijeb.
Bogme, fino. Kad vidis koga smo mogli dobiti, mi smo na konju. Mozda smo cak izvukli najslabijeg protivnika, ali daleko od toga da je Atletico losa ekipa.
U nekim drugim okolnostima bi ih pojeli, ali danas su to dva vrlo ravnopravna tima koji imaju podjednake sanse za prolaz.
Bogme, fino. Kad vidis koga smo mogli dobiti, mi smo na konju. Mozda smo cak izvukli najslabijeg protivnika, ali daleko od toga da je Atletico losa ekipa.
U nekim drugim okolnostima bi ih pojeli, ali danas su to dva vrlo ravnopravna tima koji imaju podjednake sanse za prolaz.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Pa najbolje od svih mogucih protivnika, bas smo imali srece ali nece bit jednostavno, to je sigurno. Bar imamo realne sanse da se plasiramo dalje. Dobro je pocelo, samo jos veceras da se napokon pokaze koliko se moze. Forza Milan <3
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Napokon zrijeb pomilovao Milan. Mislim da su sanse za prolazak 50:50 , najvise zbog iskustva Milana i ne iskustva Atletica.
Sloboda Tuzla !!!
rope11 je napisao/la:Ja skroz zaboravio na ovaj zdrijeb.![]()
Jesil ozbiljan
- francobaresi
- Kontakt:
Kao prvo budimo realni i ozbiljni. Atletico je u ovom trenutku je bolja ekipa od Milana.
Ali s' obzirom, koga smo sve mogli dobiti ovo i nije potpuna katastrofa.
Svakako Milan ima dosta šansi, ali ako se nešto drastično ne promijeni naredna 2 mjeseca, Atletico će nas sažvakati.
U ovom trenutku šanse su 70:30 u korist Atletica, i to samo jer sam optimista.
Ali svakako bolje nego recimo Bayern ili Real M., gdje jednostavno ne bi imali šansi.
Ali s' obzirom, koga smo sve mogli dobiti ovo i nije potpuna katastrofa.
Svakako Milan ima dosta šansi, ali ako se nešto drastično ne promijeni naredna 2 mjeseca, Atletico će nas sažvakati.
U ovom trenutku šanse su 70:30 u korist Atletica, i to samo jer sam optimista.
Ali svakako bolje nego recimo Bayern ili Real M., gdje jednostavno ne bi imali šansi.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Da. Problem ?soe je napisao/la: Jesil ozbiljan?

Atletico u ovom trenutku jeste jaca ekipa, ali nikad ne podcjenjujte jedan Milan u ligi prvaka. Nikad.
I ne znam cemu taj pesimizam. Ja i dalje smatram da imamo podjednake sanse za prolaz.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Ma pusti, misle da smo u rangu rayo vallecana. Kad smo znali barsu namuciti u punom naletu, gdje vanzemaljcu mesiju ne mozes nista jednostavno.
Samo tisu i neka dodje dvomec.
Samo tisu i neka dodje dvomec.
- Consigliere
- Kontakt:
Ne znam kakva ce situacija biti za 3 mjeseca, ali Atletico je medju tri najbolje ekipe Evrope trenutno. Znaci, za Milan los zrijeb.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.