AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Yebat' ce vas ruzno jorgandzije. Ko ce @juznjaka i ekipu sa La Ljige istrpeti

Težak ždrijeb za Milaneze. Bolje da su Real dobili, nego ovakav strašni Atl. Madrid. Ljudi igraju fenomenalan fudbal, teško.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- muha milanez
- Kontakt:
Ma ne znam, bas i nisam siguran da su u top 3 u ovom trenutku. Jesu dobri, ali nemamo bas toliko razloga za pesimizam, mozemo se nadati prolasku. Daleko je to jos uvjek, svasta se moze dogodit do tad. Ali u svakom slucaju bolje nego da igramo protiv Reala ili Bayerna..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dalje ce proći bolja ekipa, ali pazi bolja, ne ona koja igra ljepše fudbal.Consigliere je napisao/la:Ne znam kakva ce situacija biti za 3 mjeseca, ali Atletico je medju tri najbolje ekipe Evrope trenutno. Znaci, za Milan los zrijeb.
Često taktika i sreća znaju biti presudna faktor.
Šanse su 50:50.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prije svega sretan rodjendan i od mene najvecem klubu na svijetu,gigantu,klubu kojeg mozda volim vise i od sebe
Ma u kakvoj da smo krizi,mi smo ipak velicina. Sretan rodjendan A.C Milan

A sto se Atletica tice,ja sam i prije ovoga prizeljkivao da njih dobijemo. Daleko od toga da su losa ekipa,ali gledajuci ostale mislim da bolje nismo mogli proci. Uglavnom ekipa sa kojom se ovaj Milan moze nositi,jer mi znamo ko smo u Ligi Prvaka.
Veceras ici na sva 3 boda,kud puklo da puklo. Bilo bi itekako dobro za psihu da dobijemo.
Forza Milan!!!
Ma u kakvoj da smo krizi,mi smo ipak velicina. Sretan rodjendan A.C Milan

A sto se Atletica tice,ja sam i prije ovoga prizeljkivao da njih dobijemo. Daleko od toga da su losa ekipa,ali gledajuci ostale mislim da bolje nismo mogli proci. Uglavnom ekipa sa kojom se ovaj Milan moze nositi,jer mi znamo ko smo u Ligi Prvaka.
Veceras ici na sva 3 boda,kud puklo da puklo. Bilo bi itekako dobro za psihu da dobijemo.
Forza Milan!!!
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Za 3 mjeseca ko ziv ko mrtav, mozemo i mi bolje zaigrati, kupiti u januaru.Consigliere je napisao/la:Ne znam kakva ce situacija biti za 3 mjeseca, ali Atletico je medju tri najbolje ekipe Evrope trenutno. Znaci, za Milan los zrijeb.
Bolje nego bayern, real koji citavu godinu igraju pri vrhu svojih mogucnosti.
otrest ce Milan Atletica, sto zbog iskustva sto zbog januarskih pojacanja. 
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Consigliere
- Kontakt:
Gdje sam ja napisao da Atletico igra lijep fudbal? Daleko je to od lijepog, ali je jako ucinkoviti i to je bitno.meho-medo je napisao/la:Dalje ce proći bolja ekipa, ali pazi bolja, ne ona koja igra ljepše fudbal.Consigliere je napisao/la:Ne znam kakva ce situacija biti za 3 mjeseca, ali Atletico je medju tri najbolje ekipe Evrope trenutno. Znaci, za Milan los zrijeb.
Milan ima problema sa prosjecnim ekipama Serie A, a ovdje se radi o kandidatu za titulu u Primeri.
70-30
To i ja kazem. Ko zna sta se moze desiti do februara. Ali, u ovom momentu, Atletico je masinerija u kojoj sve stima, a Milan nekako upravo suprotno od toga.TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Za 3 mjeseca ko ziv ko mrtav, mozemo i mi bolje zaigrati, kupiti u januaru.Consigliere je napisao/la:Ne znam kakva ce situacija biti za 3 mjeseca, ali Atletico je medju tri najbolje ekipe Evrope trenutno. Znaci, za Milan los zrijeb.
Bolje nego bayern, real koji citavu godinu igraju pri vrhu svojih mogucnosti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Da se utakmica igra u roku od 10 dana stavio bi kucu na kladionicu da ce Ateltico proci u hendikepu , posto se igra tek za 2 mjeseca sve je moguce.Milan je velikan uz to ima dobar igracki kadar koji kada hoce moze dobiti gotovo svaku ekipu.
Sve je moguce , ni jedni a ni drugi nisu zadovoljni zrijebom
Uvjeren sam da bi lakse igrali sa Realom jer bi se tad orijentisala iskljucivo na odbranu a sa Atleticom se nikad ne zna, cas se fantasticno brane cas igraju atomski napad...
Sve je moguce , ni jedni a ni drugi nisu zadovoljni zrijebom
Uvjeren sam da bi lakse igrali sa Realom jer bi se tad orijentisala iskljucivo na odbranu a sa Atleticom se nikad ne zna, cas se fantasticno brane cas igraju atomski napad...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nemoj dalje, molim te.Consigliere je napisao/la:Ne znam kakva ce situacija biti za 3 mjeseca, ali Atletico je medju tri najbolje ekipe Evrope trenutno. Znaci, za Milan los zrijeb.
Objektivno govoreći, Bayern, Barcelona, Real, Chelsea, City, Arsenal, BVB (u punom sastavu, naravno), su jače ekipe od Atletica, dakle 6 ekipa. Tu negdje s njima bi mogao PSG, ali eto da damo prednost Špancima.
Čak i po rankingu koji ubraja koeficijent klubova AM je "tek" na 8. mjestu.
Što se tiče šansi za prolazak, Milan može proći samo ako pojača odbranu u prelaznom roku (Honda je već doveden) i ako pronađu novog trenera. Kako niti jedna opcija nije realna za očekivati, blaga prednost ide na stranu manjeg madridskog kluba.
Milan igra toplo hladno,proigrat ce Milan,svi se nekako nadamo da ce drugi dio sezone odigrati kao prošle godine,i da Milan je uvijek Milan ne smiješ ga podcijeniti,a isto tako pitanje je hoce li Atletico uspjeti zadržati ovu formu do februara ?Consigliere je napisao/la:Gdje sam ja napisao da Atletico igra lijep fudbal? Daleko je to od lijepog, ali je jako ucinkoviti i to je bitno.meho-medo je napisao/la:Dalje ce proći bolja ekipa, ali pazi bolja, ne ona koja igra ljepše fudbal.Consigliere je napisao/la:Ne znam kakva ce situacija biti za 3 mjeseca, ali Atletico je medju tri najbolje ekipe Evrope trenutno. Znaci, za Milan los zrijeb.
Milan ima problema sa prosjecnim ekipama Serie A, a ovdje se radi o kandidatu za titulu u Primeri.
70-30![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Consigliere
- Kontakt:
Claus je napisao/la: Nemoj dalje, molim te.![]()
Objektivno govoreći, Bayern, Barcelona, Real, Chelsea, City, Arsenal, BVB (u punom sastavu, naravno), su jače ekipe od Atletica, dakle 6 ekipa. Tu negdje s njima bi mogao PSG, ali eto da damo prednost Špancima.
Što se tiče šansi za prolazak, Milan može proći samo ako pojača odbranu u prelaznom roku (Honda je već doveden) i ako pronađu novog trenera. Kako niti jedna opcija nije realna za očekivati, blaga prednost ide na stranu manjeg madridskog kluba.
Malo vise gledaj fudbal
Po cemu je Chelsea jaci od Atletica ?
Ljudi godinu dana se ne gase.Gaze sve pred sobom.Igracki kadar fantastican , trener genijalan...
Ekipa koja ima talijanski smek i spansku motoriku je sigurno jedna od najtezih mogucih prepreka.
Nece se sa njima niko ove godine naigrati u Evropi.
Godinama nisu izgubili jaku utakmicu cak sta vise u posljednjih godinu i jace protiv jakih ekipa imaju naredni bilans :
Atletico - Chelsea 4:1
Barcelona - Atletico 0:0
Atletico - Barcelona 1:1
Real Madrid - Atletico 0:1
Ekipa koja je lider Primere je sve samo ne ekipa koja je losija od Arsenala,Chelsea,Reala,Citya i ostalih
Ljudi godinu dana se ne gase.Gaze sve pred sobom.Igracki kadar fantastican , trener genijalan...
Ekipa koja ima talijanski smek i spansku motoriku je sigurno jedna od najtezih mogucih prepreka.
Nece se sa njima niko ove godine naigrati u Evropi.
Godinama nisu izgubili jaku utakmicu cak sta vise u posljednjih godinu i jace protiv jakih ekipa imaju naredni bilans :
Atletico - Chelsea 4:1
Barcelona - Atletico 0:0
Atletico - Barcelona 1:1
Ekipa koja je lider Primere je sve samo ne ekipa koja je losija od Arsenala,Chelsea,Reala,Citya i ostalih
- Consigliere
- Kontakt:
@Johny, pusti ba. To su ti ovi PlayStation pratioci. 
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Upravo zato što pratim i govorim ti kako stoje stvari. Atletico nije ni u prvih 5-6 ekipa, a kamoli da je u top 3. Bez obzira što su u odličnoj formi, ne vidim da bi mogli nadigrati ekipe koje sam pomenuo. Nema šanse. Nema bogami ni Falcaa, koji je vanserijski napadač. Tu je Diego Costa, naravno, ali ne mislim da njih dvojica mogu u istu rečenicu. Barem ne još uvijek. Da ne budem krivo shvaćen, oni igraju super, sve to stoji, ali jedno je dominirati nad slabijim ekipama, a drugo je suočiti se s najboljima. Njih tu ne vidim kao nekog ko bi mogao u kontinuitetu dobivati takve.Consigliere je napisao/la:Claus je napisao/la: Nemoj dalje, molim te.![]()
Malo vise gledaj fudbalIma tu puno vise od samih imena u sastavima.
Nema svrhe da idem dalje, vidjet ćete kako stvari stoje ako/kada Atletico prođe Milana i naiđe na ozbiljnog protivnika.
- Consigliere
- Kontakt:
Pazi, ja ne kazem da ce Atletico igrati polufinale ili finale, ali trenutna situacija, forma igraca, nalozenost, samopouzdanje ih svrtava medju najbolje ekipe Evrope. Ljudi su izjednaceni sa Bareclonom, bjeze Realu 5 bodova, grupu prosli sa pola snage. Chelsea se muci sa C Palaceom, a u evropi imaju vec 2 poraza u grupi koja je vise licila na grupu EL. Eto, samo jedan primjer 
Biće teško ali ne i nemoguće...
Sretno protiv Atletica
Sretno protiv Atletica
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Laprdanje u krug.
Covjek govori da ljudi nemaju kvalitet protiv velikih ekipa a upravo ono sto ih krasi je igra protiv velikih ekipa.
Ne pamtim kada je jedna ekipa u godini dana dva puta slavila na Bernabeu uz to nije primila gola.Dakle to ne moze neozbiljna ekipa vec sami krem svjetskog fudbala.
Ekipa koja je u obe utakmice Super Cupa bila bolja od Barcelone koja je digla trofej golom u gostima i zahvaljujuci cudesnom Valdezu.
Chelsea je vec proslost , njih su potopili za 30 minuta.
Posljednjih 35 utakmica Atletica : 28 pobjeda - 6 nerjesenih - 1 poraz
Covjek govori da ljudi nemaju kvalitet protiv velikih ekipa a upravo ono sto ih krasi je igra protiv velikih ekipa.
Ne pamtim kada je jedna ekipa u godini dana dva puta slavila na Bernabeu uz to nije primila gola.Dakle to ne moze neozbiljna ekipa vec sami krem svjetskog fudbala.
Ekipa koja je u obe utakmice Super Cupa bila bolja od Barcelone koja je digla trofej golom u gostima i zahvaljujuci cudesnom Valdezu.
Chelsea je vec proslost , njih su potopili za 30 minuta.
Posljednjih 35 utakmica Atletica : 28 pobjeda - 6 nerjesenih - 1 poraz
Atletico jeste bolja ekipa, usudim se reci daleko bolja ekipa, ali definitivno se ne smije otpisivati jedan Milan. U kakvoj god formi bili, kakvog god protivnika imali naspram sebe, ne smije. Pogotovo u LS.
Ove dvije ekipe su poprilicno nepoznanice jedna drugoj, cini mi se da su u historiji igrali samo tri puta.
Uostalom, ko moze garantovati da se forma nece obrnuti u nasu korist, ko zna da li ce im odgovarati talijanski stil igre i Milanova defanzivna taktika ?
Naravno, dajem i ja laganu prednost Atleticu kao favoritu, u to nema sumnje, ali ne bih ja bio tako ubjedjen u njihov prolazak dalje.
Ove dvije ekipe su poprilicno nepoznanice jedna drugoj, cini mi se da su u historiji igrali samo tri puta.
Uostalom, ko moze garantovati da se forma nece obrnuti u nasu korist, ko zna da li ce im odgovarati talijanski stil igre i Milanova defanzivna taktika ?
Naravno, dajem i ja laganu prednost Atleticu kao favoritu, u to nema sumnje, ali ne bih ja bio tako ubjedjen u njihov prolazak dalje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.