HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Steve Urkel
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Steve Urkel » 13 jan 2010, 10:38

bolje da smo izgubili da ovo magare od trenera odleprša s klupe,jer da je ostao izgubili bi od hemofarma i uprava bi rekla pa dobro tko je očekivao pobjedu,ono što sam upućivao i nakon poraza od cibone,govorili ste pa to je cibona,pa mi smo prije 2 god bezveze izgubli dobivenu utakmicu od cibone,1 razlike kad smo mi mili najlošiji,s ovim ćemo teško osvojit ligu,ali vidjet ćemo

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 13 jan 2010, 10:44

ivan velić će sada preuzet našu prvu ekipu....zemljo otvori se, ako ima tko gori u ovom trenutku od vlašića to je velić, ako taj kojim slučajem ostane na našoj klupi do kraja, mi nećemo više nikoga dobit i ostat ćemo na 5 pobijeda....

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 13 jan 2010, 11:40

Šta se to dešava kod vas? Da nije nestalo para?Počinjete ličiti na nas sa početka sezone.Dobija vas svako ko to hoće!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 jan 2010, 12:32

VLAŠIĆU HVALA!!!!
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2010, 14:14

Siroki je bas u krizi,cuj izgubili u Capljini,ocito sada i kod vas dolazi do izrazaja manjak kvaliteta! Bice zanimljivo kad na Pecaru dodje pojacana i kompletirana Bosna,iako ste i dalje uigraniji tim od nas!..
Bosna sada ima veliku sansu da osvoji prvi domaci trofej,i onda jurisati na domace prvenstvo!..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jan 2010, 15:01

Vlasic ocekivano odlazi, alibi i opravdanja za poraz od Capljine nema, nebitno kome vise znaci ta utakmica, jer u svakim uvjetima smo ovo trebali dobiti 20 razlike i to je to. Vlasicu hvala, i dovidjenja. A Široki sto prije da vrati formu i motivira igrace jer jos puno toga ima za odigrati.
...Život za Široki...

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 13 jan 2010, 15:45

Dabogda i Bosna i Široki se borili za titulu prvaka NLB a ne da se medjusobno prozivamo i jedni drugima zelimo loshe ;)

Nadam se da ce se Široki izvuci iz ove krize jos bolji i jaci

A da ce Bosna da nastavi da igra dobro ko protiv Olimpije

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 jan 2010, 15:55

vi uvijek promijenite trenera pred utakmicu sa bosnom i naguzite nas :(
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jan 2010, 15:57

cekajmo malo ljudi...polahko.....kad je vlasic dobio bosnu u finalu bilo je da je bolji od vlade tri puta za manje para...nemojmo sada sebi skakat u stomak dzaba....svega je doslo, povrede zamor........nedostatak drugog pleya.......mozda nedostatak kvaliteta, los raspored......ono sto sam ja govorio Kevinu na jednom drugom forumu da bosna citavo vrijeme igra bez svoja dva najbolja igraca, eto vidjeli ste kako je igrati sa rovitim masonom, a plus da grgat i on nisu igrali, pih........nazalost bojim se da ce i siroki da se kolje sa nama za ovo zadnje mjesto....plus oni janezi, mrzim ih iz dna duse.......tipujem na pavlicevica da dodje za mjesto trenera ;) ;) ;) ;)

edit: KK_Bosna, sad cemo mi njih dobiti :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 jan 2010, 17:18

Slažem se sa Fidelisom da opravdanja za poraz od čapljine nema... nek se oni vraćaju ali ne protiv prvaka BiH, sudionika NLB lige, ovo je za mene sramota... E slažem se i sa nenom(nije pijanica :mrgreen: :mrgreen: ) da je Vlašić svoje uradio... preuzeo nas je u najtežem mogućem trenutku kada smo gubili od viteza i sličnih... osvojio je prvenstvo, uveo nas je u nlb, izborio finale kupa, i desetak kola u nlb je odradio vise nego korektno... ovdje je bilo vise tih nekih okolnosti teži raspored, ozljeda masona, vjerojatno i zasićenost... i jbga to je to... ja osobno bi sada volio vidjeti jednog iskusnog trenera... starijeg da ih dovede malo u red i koji ce malo vise gurati ramljaka...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2010, 17:42

Realno Siroki je ekipa koja zavisi od Masona,i vasu igru je lako procitati,jer vam je on sve u ekipi!..Nadam se da cemo i mi i vi izbjeci zadnje mjesto u NLB ligi i onda slijedi domace prvenstvo,gdje ce se igrati na noz..
Zna li iko od vas da li ce Capljina konkurisati za organizaciju finalnog turnira Kupa BIH,koji se igra 20,21 februara? Mozda bi radi popularizacije kosarke ,taj hercegovacki gradic bio dobro rjesenje!..

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 13 jan 2010, 17:58

vlasicu hvala za sve ucinjeno...al ovo je postalo katastrofa :o
nadam se da ce sad doci do nekog soka i krenut nabolje...

ps.bosna na pecari nema sanse iako ja necu biti na tekmi :P

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2010, 18:02

Imp je napisao/la:vlasicu hvala za sve ucinjeno...al ovo je postalo katastrofa :o

Tvoj optimizam je jako zanimljiv! Valjda zbog igre protiv drugog hercegovackog giganta k.k.Capljina!:)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 jan 2010, 18:05

bosnas_ je napisao/la:Realno Siroki je ekipa koja zavisi od Masona,i vasu igru je lako procitati,jer vam je on sve u ekipi!..Nadam se da cemo i mi i vi izbjeci zadnje mjesto u NLB ligi i onda slijedi domace prvenstvo,gdje ce se igrati na noz..
Zna li iko od vas da li ce Capljina konkurisati za organizaciju finalnog turnira Kupa BIH,koji se igra 20,21 februara? Mozda bi radi popularizacije kosarke ,taj hercegovacki gradic bio dobro rjesenje!..

I ja sam cuo da Capljina dobija domacinstvo u muskom a Tuzla u zenskom
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 13 jan 2010, 18:19

bosnas_ je napisao/la:
Imp je napisao/la:vlasicu hvala za sve ucinjeno...al ovo je postalo katastrofa :o

Tvoj optimizam je jako zanimljiv! Valjda zbog igre protiv drugog hercegovackog giganta k.k.Capljina!:)
nisam reko da capljina nema sanse na pecari,vec bosna,da 23.1 igramo protiv capljine nebi bio uvjeren u pobjedu kao sto sam sad :D vi ste nam najdraze musterije :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jan 2010, 18:40

neno#4 je napisao/la:cekajmo malo ljudi...polahko.....kad je vlasic dobio bosnu u finalu bilo je da je bolji od vlade tri puta za manje para...nemojmo sada sebi skakat u stomak dzaba....svega je doslo, povrede zamor........nedostatak drugog pleya.......mozda nedostatak kvaliteta, los raspored......ono sto sam ja govorio Kevinu na jednom drugom forumu da bosna citavo vrijeme igra bez svoja dva najbolja igraca, eto vidjeli ste kako je igrati sa rovitim masonom, a plus da grgat i on nisu igrali, pih........nazalost bojim se da ce i siroki da se kolje sa nama za ovo zadnje mjesto....plus oni janezi, mrzim ih iz dna duse.......tipujem na pavlicevica da dodje za mjesto trenera ;) ;) ;) ;)

On je preuzeo momcad u teskom trenutku i realno je digao i motivirao, napravio sto je mogao. Ne znam nijednog covjeka ovdje koji je tvrdio da je na razini strucnosti Vukoicica, a to bi se vidjelo da se ide unazad ovim stranicama. Medjutim, on je obavio svoj posao, ali sad mu je vrijeme da ide, jer za ova zadnja dva poraza, pogotovo od Capljine, za mene nema opravdanja. Daleko od toga da je iskljucivi krivac tome, ali mora snositi odgovornost za takvo sto. Gdje je tocno problem, ne znam jos uvijek, medjutim ova momcad sigurno moze vise i ne mora ovisiti iskljucivo o Masonu, a za njegovo rasterecivanje, oporavak, dovoljno bi bilo imati drugog playmakera koji moze igrati i na poziciji dvojke i ponovno bi mogao dominirati i imati dovoljno svjezine i opcija u napadu da momcad proigra na pravi nacin. Ali ovo ce proizvesti pozitivni sok nadam se. Pred pocetak sezone se vec govorilo koje je realno mjesto, i Široki je tu, mjesto nize, mjesto vise, nebitno, ali smatram da je bolja momcad od Heliosa sigurno, Radnickog, te i Cedevite, ali nazalost dosta stvari se u zadnje vrijeme poklopilo negativno Širokom, a Bosni po pocetku prvenstva, i pozicije su takve kakve jesu.
A slazem se inace za Pavlicevica, potrebno je iskustvo i netko tko ce isforsirati mladje Planinica i Ramljaka jer tu lezi potencijal i to moramo forsirati.
A Bosna se, cuj, mora dobiti, taman izgubili od KK Jablanice prije toga. :)
...Život za Široki...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 13 jan 2010, 19:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:cekajmo malo ljudi...polahko.....kad je vlasic dobio bosnu u finalu bilo je da je bolji od vlade tri puta za manje para...nemojmo sada sebi skakat u stomak dzaba....svega je doslo, povrede zamor........nedostatak drugog pleya.......mozda nedostatak kvaliteta, los raspored......ono sto sam ja govorio Kevinu na jednom drugom forumu da bosna citavo vrijeme igra bez svoja dva najbolja igraca, eto vidjeli ste kako je igrati sa rovitim masonom, a plus da grgat i on nisu igrali, pih........nazalost bojim se da ce i siroki da se kolje sa nama za ovo zadnje mjesto....plus oni janezi, mrzim ih iz dna duse.......tipujem na pavlicevica da dodje za mjesto trenera ;) ;) ;) ;)

On je preuzeo momcad u teskom trenutku i realno je digao i motivirao, napravio sto je mogao. Ne znam nijednog covjeka ovdje koji je tvrdio da je na razini strucnosti Vukoicica, a to bi se vidjelo da se ide unazad ovim stranicama. Medjutim, on je obavio svoj posao, ali sad mu je vrijeme da ide, jer za ova zadnja dva poraza, pogotovo od Capljine, za mene nema opravdanja. Daleko od toga da je iskljucivi krivac tome, ali mora snositi odgovornost za takvo sto. Gdje je tocno problem, ne znam jos uvijek, medjutim ova momcad sigurno moze vise i ne mora ovisiti iskljucivo o Masonu, a za njegovo rasterecivanje, oporavak, dovoljno bi bilo imati drugog playmakera koji moze igrati i na poziciji dvojke i ponovno bi mogao dominirati i imati dovoljno svjezine i opcija u napadu da momcad proigra na pravi nacin. Ali ovo ce proizvesti pozitivni sok nadam se. Pred pocetak sezone se vec govorilo koje je realno mjesto, i Široki je tu, mjesto nize, mjesto vise, nebitno, ali smatram da je bolja momcad od Heliosa sigurno, Radnickog, te i Cedevite, ali nazalost dosta stvari se u zadnje vrijeme poklopilo negativno Širokom, a Bosni po pocetku prvenstva, i pozicije su takve kakve jesu.
A slazem se inace za Pavlicevica, potrebno je iskustvo i netko tko ce isforsirati mladje Planinica i Ramljaka jer tu lezi potencijal i to moramo forsirati.
nema kk Jablanica,ima kk Turbina iz Jablanice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jan 2010, 19:26

Ma znam, karikiram. :)
...Život za Široki...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2010, 20:13

wade je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:

nema kk Jablanica,ima kk Turbina iz Jablanice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vjerujem da je k.k.Turbina stariji klub od Sirokog! a i grad Jablanica je veca od Sirokog...ali sad ste bolji od jablanicana,sto jest jest:)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jan 2010, 21:18

sumnjam ja da će pavličević iako i nije nerealno..iskreno takav nam trener ne treba..neradnik..prodavac magle..

mislim da bi Jusup mogao bit..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []