FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 16 dec 2013, 13:18

@Arbeloa17 How is you :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2013, 13:21

@Arbeloa17 slika

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 dec 2013, 13:21

PEP je napisao/la:kako perfidno stelovanje kod zenita ,cuj mogu samo sa domuzom a niti bayo niti domuz nisu bili u grupi sa zenitom i omnda infantino veli zenit moze igrati samo sa domuzom ko je ovdje lud..
Nije kvantna fizika da ne mozes skontati da su ostali jos Arsenal i Zenit a s druge strane Bayern i BvB...s obzirom da BvB ne moze igrati sa Arsenalom valjda je logicno da mora Bayern :oops:

Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 16 dec 2013, 13:24

Bilall je napisao/la:
Arbeloa17 je napisao/la:Okani se gluposti i gledaj kako će vas Arsenal pošteno namučiti a ne bi me čudilo ni da prođu dalje.
Otvoren sam za sve vrste oklade? Ajde pametnjakovicu! :)
Čekaj, o čemu ti pričaš?

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 dec 2013, 13:24

Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi. :)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 13:27

adnan24 je napisao/la:
PEP je napisao/la:kako perfidno stelovanje kod zenita ,cuj mogu samo sa domuzom a niti bayo niti domuz nisu bili u grupi sa zenitom i omnda infantino veli zenit moze igrati samo sa domuzom ko je ovdje lud..
Nije kvantna fizika da ne mozes skontati da su ostali jos Arsenal i Zenit a s druge strane Bayern i BvB...s obzirom da BvB ne moze igrati sa Arsenalom valjda je logicno da mora Bayern :oops:

Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.

aauuuu lapsus veliki, :oops: :oops: ,posljedica nenaspavanosti,a i ofrlje sam pogledao nisti sam bas bio orjentisan ,na poz.timova koje su zauzeli u grupama,izuzev bayine grupe. :oops:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2013, 13:28

Rockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi. :)
Sramota me sta sam upravo procitao :oops: :oops:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 dec 2013, 13:29

Rockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi. :)
**** je Arsenalu kad ima mentalitet velike ekipe, nije se lahko nositi sa tim, zato kiksaju uvijek.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 16 dec 2013, 13:29

Meni uopste nije bilo jasno ovo izvlacenje,Bayern se zelenio na onim kuglicama samo kad je dosao kraj i to sa arsenalom,zasto npr nije mogao dobiti Galatu ili milana,nego bas Arsenala.Nije meni zbog Bayerna vec do topnika mislim pracki :).Mucka ziva sto se tice ovog izvlacenja.Pa normalno da ce se navuci na miln Reala,Pariza jer kapital i novci se tu peru.Al nema veze nama bolje da se rijesimo Arsenala a ovi veliki ce svakako ispasti tako da imamo lagan put do finala i titule jer svi ovi "velikani" su vise nego smijesni nema tog da more Bayi pomrsiti racune :D
VOLIM BAYERN

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 dec 2013, 13:30

rob do bagro je napisao/la: **** je Arsenalu kad ima mentalitet velike ekipe, nije se lahko nositi sa tim, zato kiksaju uvijek.
Pa nemaju ni jedni ni drugi.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 16 dec 2013, 13:30

adnan24 je napisao/la:Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
Ne znam za druge Adnane ali ja jesam poprilicno siguran u prolazak dalje.
Treba samo pogledati realno stvari. Arsenal jeste jak, vjerovatno i najjaci moguci protivnik ali nije dovoljno jak da se ravnopravno nosi sa Bayernom a mislim da je to i tebi jasno. ;)
Arbeloa17 je napisao/la:Cekaj, o čemu ti pričaš?
O okladi :)
Tvrdis da te nece iznenaditi ako Arsenal prodje dalje. Eto ja sam otvoren za oklade :D

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 13:30

samo molim da pošteno igrate...ako ste toliko jaki onda trebate reć sudijama da ipak nauče šta je offside i tako te stvari....ili recimo da Dante-u objasnite da poslije nekih izjava zna dobit po ušima....
A.F.C. Bournemouth!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 16 dec 2013, 13:31

Mozda Bajern "nema" mentalitet ali definitivno je tebi zakazao mentalni kvalitet ili se samo salis :D
VOLIM BAYERN

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 dec 2013, 13:32

rambo ne rise majke ti, dobices porciju na svom terenu, pricekaj malo do utakmice, znammm gori pod nogama, kak smo opet Bayerna dobili, al polako doci ce sve na svoje mjesto ;)
FC Bayern !!!!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 16 dec 2013, 13:32

Odlicne vijesti,Arsenal ce imati svoje sanse ali Pep ce sve njihove mane iskoristiti maximalno ;) Ne sumnjam u nas prolaz,samo zdravlja aBd. :mrgreen:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 16 dec 2013, 13:33

zna li neko jel igramo one prve sedmice ili druge i koji dan...u februaru mislim

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 13:34

bajern100 je napisao/la:zna li neko jel igramo one prve sedmice ili druge i koji dan...u februaru mislim
igramo 19-og prvu tekmu..mislim na Arsenal :P
A.F.C. Bournemouth!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2013, 13:36

PEP je napisao/la:aauuuu lapsus veliki, :oops: :oops: ,posljedica nenaspavanosti,a i ofrlje sam pogledao nisti sam bas bio orjentisan ,na poz.timova koje su zauzeli u grupama,izuzev bayine grupe. :oops:
Ovim samo dokazujes da si neznalica i neozbiljan forumski sugovornik. Pa gdje ces nenaspavan na forum jadan i ne bio? :oops: Sramota.

Tezak protivnik. Neka je. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 dec 2013, 13:39

18.2 ako Bog da prva utakmica, a uzvrat je 11.3

Samo da ne bude povreda, ne daj Bože.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 dec 2013, 13:40

Bilall je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
Ne znam za druge Adnane ali ja jesam poprilicno siguran u prolazak dalje.
Treba samo pogledati realno stvari. Arsenal jeste jak, vjerovatno i najjaci moguci protivnik ali nije dovoljno jak da se ravnopravno nosi sa Bayernom a mislim da je to i tebi jasno. ;)
Ovaj Arsenal je duplo jaci od onog proslosezonskog koji vas je namucio najvise do finalne utakmice.Pricajte vi sad kako se Bayern opustio u uzvratu ali dobro mi svi znamo da Nijemci i mnogo manje vazne utakmice igraju sa 100%.

Da se razumijemo,Bayern jest veliki favorit ali Arsenal je dovoljno jak da uz malo srece moze svakog izbaciti a ne samo namuciti tako da treba biti oprezan a ne biti maksimalno bahat, jer zna se to vratiti kad najmanje ocekujes.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []