FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
@Arbeloa17 How is you

- anelbavarac
- Kontakt:
@Arbeloa17 

Nije kvantna fizika da ne mozes skontati da su ostali jos Arsenal i Zenit a s druge strane Bayern i BvB...s obzirom da BvB ne moze igrati sa Arsenalom valjda je logicno da mora BayernPEP je napisao/la:kako perfidno stelovanje kod zenita ,cuj mogu samo sa domuzom a niti bayo niti domuz nisu bili u grupi sa zenitom i omnda infantino veli zenit moze igrati samo sa domuzom ko je ovdje lud..
Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
Čekaj, o čemu ti pričaš?Bilall je napisao/la:Otvoren sam za sve vrste oklade? Ajde pametnjakovicu!Arbeloa17 je napisao/la:Okani se gluposti i gledaj kako će vas Arsenal pošteno namučiti a ne bi me čudilo ni da prođu dalje.
- Rockefeller
- Kontakt:
Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi. 
adnan24 je napisao/la:Nije kvantna fizika da ne mozes skontati da su ostali jos Arsenal i Zenit a s druge strane Bayern i BvB...s obzirom da BvB ne moze igrati sa Arsenalom valjda je logicno da mora BayernPEP je napisao/la:kako perfidno stelovanje kod zenita ,cuj mogu samo sa domuzom a niti bayo niti domuz nisu bili u grupi sa zenitom i omnda infantino veli zenit moze igrati samo sa domuzom ko je ovdje lud..![]()
Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
aauuuu lapsus veliki,
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
Sramota me sta sam upravo procitaoRockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi.
- rob do bagro
- Kontakt:
**** je Arsenalu kad ima mentalitet velike ekipe, nije se lahko nositi sa tim, zato kiksaju uvijek.Rockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Meni uopste nije bilo jasno ovo izvlacenje,Bayern se zelenio na onim kuglicama samo kad je dosao kraj i to sa arsenalom,zasto npr nije mogao dobiti Galatu ili milana,nego bas Arsenala.Nije meni zbog Bayerna vec do topnika mislim pracki
.Mucka ziva sto se tice ovog izvlacenja.Pa normalno da ce se navuci na miln Reala,Pariza jer kapital i novci se tu peru.Al nema veze nama bolje da se rijesimo Arsenala a ovi veliki ce svakako ispasti tako da imamo lagan put do finala i titule jer svi ovi "velikani" su vise nego smijesni nema tog da more Bayi pomrsiti racune 
VOLIM BAYERN
- Rockefeller
- Kontakt:
Pa nemaju ni jedni ni drugi.rob do bagro je napisao/la: **** je Arsenalu kad ima mentalitet velike ekipe, nije se lahko nositi sa tim, zato kiksaju uvijek.
Ne znam za druge Adnane ali ja jesam poprilicno siguran u prolazak dalje.adnan24 je napisao/la:Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
Treba samo pogledati realno stvari. Arsenal jeste jak, vjerovatno i najjaci moguci protivnik ali nije dovoljno jak da se ravnopravno nosi sa Bayernom a mislim da je to i tebi jasno.
O okladiArbeloa17 je napisao/la:Cekaj, o čemu ti pričaš?
Tvrdis da te nece iznenaditi ako Arsenal prodje dalje. Eto ja sam otvoren za oklade
samo molim da pošteno igrate...ako ste toliko jaki onda trebate reć sudijama da ipak nauče šta je offside i tako te stvari....ili recimo da Dante-u objasnite da poslije nekih izjava zna dobit po ušima....
A.F.C. Bournemouth!
Mozda Bajern "nema" mentalitet ali definitivno je tebi zakazao mentalni kvalitet ili se samo salisRockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi.
VOLIM BAYERN
- BavaracZenica
- Kontakt:
rambo ne rise majke ti, dobices porciju na svom terenu, pricekaj malo do utakmice, znammm gori pod nogama, kak smo opet Bayerna dobili, al polako doci ce sve na svoje mjesto 
FC Bayern !!!!!
Odlicne vijesti,Arsenal ce imati svoje sanse ali Pep ce sve njihove mane iskoristiti maximalno
Ne sumnjam u nas prolaz,samo zdravlja aBd. 
zna li neko jel igramo one prve sedmice ili druge i koji dan...u februaru mislim
igramo 19-og prvu tekmu..mislim na Arsenalbajern100 je napisao/la:zna li neko jel igramo one prve sedmice ili druge i koji dan...u februaru mislim
A.F.C. Bournemouth!
Ovim samo dokazujes da si neznalica i neozbiljan forumski sugovornik. Pa gdje ces nenaspavan na forum jadan i ne bio?PEP je napisao/la:aauuuu lapsus veliki,![]()
,posljedica nenaspavanosti,a i ofrlje sam pogledao nisti sam bas bio orjentisan ,na poz.timova koje su zauzeli u grupama,izuzev bayine grupe.
Tezak protivnik. Neka je.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
18.2 ako Bog da prva utakmica, a uzvrat je 11.3
Samo da ne bude povreda, ne daj Bože.
Samo da ne bude povreda, ne daj Bože.
Ovaj Arsenal je duplo jaci od onog proslosezonskog koji vas je namucio najvise do finalne utakmice.Pricajte vi sad kako se Bayern opustio u uzvratu ali dobro mi svi znamo da Nijemci i mnogo manje vazne utakmice igraju sa 100%.Bilall je napisao/la:Ne znam za druge Adnane ali ja jesam poprilicno siguran u prolazak dalje.adnan24 je napisao/la:Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
Treba samo pogledati realno stvari. Arsenal jeste jak, vjerovatno i najjaci moguci protivnik ali nije dovoljno jak da se ravnopravno nosi sa Bayernom a mislim da je to i tebi jasno.
Da se razumijemo,Bayern jest veliki favorit ali Arsenal je dovoljno jak da uz malo srece moze svakog izbaciti a ne samo namuciti tako da treba biti oprezan a ne biti maksimalno bahat, jer zna se to vratiti kad najmanje ocekujes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.