Navodno su propali pregovori s njim. Vidjecemo sta ce biti, januar je sve blize.sajo10 je napisao/la: Ter Stegen ficado!
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hull-Stoke 0:0
Jos jedan clean sheet za Asmira i Man of the match na whoscored, ocjena 7,9. Ali nisam gledao utakmicu.
Jos jedan clean sheet za Asmira i Man of the match na whoscored, ocjena 7,9. Ali nisam gledao utakmicu.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.dailymotion.com/video/x18ews ... ?start=258
Beg odlican. Posebno ona odbrana kad mu je onaj sutirao glavom sa 4-5 metara.
Beg odlican. Posebno ona odbrana kad mu je onaj sutirao glavom sa 4-5 metara.
Koliko ima clean sheetova ove sezone?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
5, prvi Howard sa 8....VanBasten je napisao/la:Koliko ima clean sheetova ove sezone?
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 14 dec 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
ipak 6VanBasten je napisao/la:Koliko ima clean sheetova ove sezone?
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 14 dec 2013, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Bega životom 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Zahvaliti se Bogu svaki dan što imamo Asmira. Biti će jedan od najboljih... živi bili pa vidjeli 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
ovo nije Asmir Begovic, ne nosi on ovakve majceSaurman je napisao/la:![]()
jucer imao dvije veoma dobre odbrane, mnogo dobar nastup naseg Bega.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-redu- ... sea/120280" onclick="window.open(this.href);return false; , po meni Chelsea najbolje rjesenje 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Gdje je ovo Beg isao na more pa ovako lijepo boje dobio?HariTz je napisao/la:ovo nije Asmir Begovic, ne nosi on ovakve majceSaurman je napisao/la:![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
chelsea je najgora opcija, i nerealno je, jer oni imaju courtoisa.Kaunas je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-redu- ... sea/120280 , po meni Chelsea najbolje rjesenje
- Romanista10
- Kontakt:
Prica se da je i Arsenal opasno zagrijan za Beg-a. Ma covjek moze da bira, divota.dino-92 je napisao/la:chelsea je najgora opcija, i nerealno je, jer oni imaju courtoisa.Kaunas je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-redu- ... sea/120280 , po meni Chelsea najbolje rjesenje
Zašto je Chelsea najgora opcija?dino-92 je napisao/la:chelsea je najgora opcijaKaunas je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-redu- ... sea/120280 , po meni Chelsea najbolje rjesenje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato što imaju Cecha o kojem ne moramo trošiti riječi, i Courtoisa koji je odličan golman a opet ne može da brani u Chelsea još uvijek.
Ako ode u Chelsea biće u istoj situaciji kao Džeko, a to sigurno ne bismo voljeli.
Ako ode u Chelsea biće u istoj situaciji kao Džeko, a to sigurno ne bismo voljeli.
DRUG NEBI TI PUNCA
Druže, ako ode u Chelsea, otići će da bude prvi golman. Sigurno ga niko neće dovesti da bi sjedio na klupi. Courtois je opet produžio posudbu, sad ne znam do kad će to trajati, a Cech neće još dugo.
Asmir nikad neće potpisati za klub gdje bi mu bilo upitno mjesto startera.
Asmir nikad neće potpisati za klub gdje bi mu bilo upitno mjesto startera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretno mu bilo dje god da ode,...samo da se ne fata naših polovnjača manekenki
jos mi samo fali da vidim kako i Begovic jadikuje za sukeinama ko onaj sitaš
jos mi samo fali da vidim kako i Begovic jadikuje za sukeinama ko onaj sitaš
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, FerdinandF, General505, soxx i 30 gostiju.