FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 16 dec 2013, 15:07

Iskreno od ponudjenih ekipa bilo je ne vazno koga ce Bayern izvuci, jer su od svih ekipa kvalitetniji pogotovo kada su svi igraci spremni...

Ocekujem rutinski prolaz Bayern sa po 2-0 u obje utakmice. Naravno da je velika prednost sto se prva utakmica igra u Londonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 dec 2013, 15:08

Osvajanje titule smo počeli od Arsenala pa ćemo i odbranu iste početi od Arsenala.

Favoriti jesmo sad ostaje još da to pokažemo na terenu, najvažnije od svega da nas povrede zaobiđu a do utakmice sa topnicima će biti spremni Schweinsteiger i Robben. 8-)

Podcjenjivanja i opuštanja neće i ne smije biti to su prošle sezone na teži način skontali.Šanse su 60:40.Bolja smo ekipa i prolazak dalje je za mene neupitan.

Bilall je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Najjači par 1/8 biće vatre u obje utakmice.
Nema tu puno vatre. Naucili su lekciju i uvidjeli da opustanja nema i Bayo ce igrati punom snagom u obje utakmice a tu je onda scenario skoro pa poznat. Inace nemam obicaj podcijeniti protivnika ali sam vise nego siguran u prolazak dalje. ;)
Nadam se da jesu, samo ući maximalno u utakmicu i pokušati riješiti prolaz već u Londonu. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 dec 2013, 15:10

@rambo16 nek su Gibbs i Monreal svjetske klase :lol: :lol:

Nećemo opuštanja samo ozbiljno kao protiv Barce i djeca iz Londona nemaju šta tražiti

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 15:10

Saurman je napisao/la:Osvajanje titule smo počeli od Arsenala pa ćemo i odbranu iste početi od Arsenala.
8-)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2013, 15:10

rambo16 je napisao/la: Alaba svjetska klasa? :? :?
Jok,Monreal je klasa za Alabu :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 dec 2013, 15:11

Rezultat dvomeča 5:3 za Bayern.

Guardiola je primao golove od Arsenala na Emiratesu, zašto to ne bi i sa Bayernom. Svakako je ovaj Arsenal kvalitetniji od prošlogodišnjeg, dok mi Bayern na momente izgleda nepobjediv, a onda i ne tako ubjedljiv. Takav dojam stekoh.

Sve u svemu, forum će da gori. :lol: Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.

Jedva čekam, moram priznati. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:12

Monolog je napisao/la:
Sve u svemu, forum će da gori. :lol: Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.

Jedva čekam, moram priznati. :D
slika

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 15:14

Monolog je napisao/la:Sve u svemu, forum će da gori. Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.

Jedva čekam, moram priznati.
:lol: 8-) ,to se zapamtilo od prosle sezone.Nadam se da ces pustiti da se malo vise duel usije nego prosle sezone,a kazu bit ce oko februara dosta posla u banovicima za nezaposlene. :D
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 16 dec 2013, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 16 dec 2013, 15:15

anelbavarac je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2013, 15:19

Bil neko od bavaraca bio ljubazan da mi ucini jednu uslugu koju ja ne znam :D Ako bi javim mu se na pp :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 dec 2013, 15:19

Jedina ekipa kojoj smo ostali duzni prosle godine, i usput jedna od ekipa koju je merak izbaciti zbog navijaca na forumu. Jedva cekam. 8-)
#divovi

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 15:33

moustapha je napisao/la:Jedina ekipa kojoj smo ostali duzni prosle godine, i usput jedna od ekipa koju je merak izbaciti zbog navijaca na forumu. Jedva cekam. 8-)

zaista ne vidim razlog prepucavanja sa navijacima arsenala obzirom da je njih 80% djeca ,ostalih 20% su se zigubili u djecijem grotlu.

Ja imam postovanje prema arsenalu kao klubu s pobzirom na povjest,tradiciju ,i iz lige iz koje dolazi .

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 15:38

robery20 je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
mi barem ne hvalimo one koji to ne zaslužuju...čuj Alaba svjetskka klasa...hahahahahahahahaha..jedino što on ima svjetsko je to šo navija za Arsenal...sve ostalo je prosjek
A.F.C. Bournemouth!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2013, 15:39

Navedi jednog boljeg lijevog beka trenutno u ssvijeti,samo jednog,i po imenu i po formi zadnje 2 god,ako nadjes jednog da je bolji i u boljoj formi ja cu sam sebe banovat :lol: :lol: :lol:
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 15:44

rambo 16@

Srednjoskolac moj taj alaba je u zanje tri godine nezamjenjiv u prvih 11 u bayerna taj mali je vec igrao dva pardon tri final LP u zadnje cetiri godine,asenalovi igrai igraju godinama pa ni priblizno da budu kao ili da postignu nesto kao alaba.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 dec 2013, 15:44

Alaba fakat jeste Svjetska klasa, ne znam sta rambo pokusava dokazati? :roll:

Najskuplji lijevi bek na dunjaluku, igrac sa podjednakom kvalitetom i prema naprijed i prema nazad i to vrhunskom kvalitetom. Najbolji igrac Austrije za ovu godinu i jos puno karakteristika koji idu njemu u prilog su dolaz da se radi o vrhunskom igracu. Mnogi ce potvrditi moje misljenje i to ne samo navijaci Bayerna nego i mnogi drugi.

Trenutno ja ne vidim igraca koji je bolji od Alabe a ako Alaba nije Svjetska klasa onda uopste nema igraca u tom rangu.

Sto se tice Arsenala, po meni je rano prognozirati jer do drugog mjeseca naredne godine se moze svasta desiti, od povreda, transfera, kazni u klubu...

Ono sto je najvaznije jeste da mi ostanemo u ovoj formi a ovakvi smo u prednosti u odnosu na bilo koju drugu ekipu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 dec 2013, 15:45

@rambo16 How is You :lol: :lol: :lol: :lol: ako ovo 16 označava tvoje godine onda s kim se prepirem :roll: kao što reče @PEP sve djeca na ovom forumu koja navijaju za Arsenal.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:49

Bayern@heart je napisao/la:@rambo16 How is You :lol: :lol: :lol: :lol: ako ovo 16 označava tvoje godine onda s kim se prepirem :roll: kao što reče @PEP sve djeca na ovom forumu koja navijaju za Arsenal.
Po tvom cerlekanju i smajlijima nebi se reklo da si i ti daleko od te 16 godišnje dječurlije.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 dec 2013, 15:51

Chuckie je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:@rambo16 How is You :lol: :lol: :lol: :lol: ako ovo 16 označava tvoje godine onda s kim se prepirem :roll: kao što reče @PEP sve djeca na ovom forumu koja navijaju za Arsenal.
Po tvom cerlekanju i smajlijima nebi se reklo da si i ti daleko od te 16 godišnje dječurlije.
MENI JE 17,5 :lol: :lol: :lol:

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:52

Bayern@heart je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:
MENI JE 17,5 :lol: :lol: :lol:
Pa vidim da si balav.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []