FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Iskreno od ponudjenih ekipa bilo je ne vazno koga ce Bayern izvuci, jer su od svih ekipa kvalitetniji pogotovo kada su svi igraci spremni...
Ocekujem rutinski prolaz Bayern sa po 2-0 u obje utakmice. Naravno da je velika prednost sto se prva utakmica igra u Londonu.
Ocekujem rutinski prolaz Bayern sa po 2-0 u obje utakmice. Naravno da je velika prednost sto se prva utakmica igra u Londonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Osvajanje titule smo počeli od Arsenala pa ćemo i odbranu iste početi od Arsenala.
Favoriti jesmo sad ostaje još da to pokažemo na terenu, najvažnije od svega da nas povrede zaobiđu a do utakmice sa topnicima će biti spremni Schweinsteiger i Robben.
Podcjenjivanja i opuštanja neće i ne smije biti to su prošle sezone na teži način skontali.Šanse su 60:40.Bolja smo ekipa i prolazak dalje je za mene neupitan.

Favoriti jesmo sad ostaje još da to pokažemo na terenu, najvažnije od svega da nas povrede zaobiđu a do utakmice sa topnicima će biti spremni Schweinsteiger i Robben.
Podcjenjivanja i opuštanja neće i ne smije biti to su prošle sezone na teži način skontali.Šanse su 60:40.Bolja smo ekipa i prolazak dalje je za mene neupitan.
Nadam se da jesu, samo ući maximalno u utakmicu i pokušati riješiti prolaz već u Londonu.Bilall je napisao/la:Nema tu puno vatre. Naucili su lekciju i uvidjeli da opustanja nema i Bayo ce igrati punom snagom u obje utakmice a tu je onda scenario skoro pa poznat. Inace nemam obicaj podcijeniti protivnika ali sam vise nego siguran u prolazak dalje.Saurman je napisao/la:Najjači par 1/8 biće vatre u obje utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
@rambo16 nek su Gibbs i Monreal svjetske klase

Nećemo opuštanja samo ozbiljno kao protiv Barce i djeca iz Londona nemaju šta tražiti
Nećemo opuštanja samo ozbiljno kao protiv Barce i djeca iz Londona nemaju šta tražiti
Saurman je napisao/la:Osvajanje titule smo počeli od Arsenala pa ćemo i odbranu iste početi od Arsenala.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
Jok,Monreal je klasa za Alaburambo16 je napisao/la: Alaba svjetska klasa?![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Rezultat dvomeča 5:3 za Bayern.
Guardiola je primao golove od Arsenala na Emiratesu, zašto to ne bi i sa Bayernom. Svakako je ovaj Arsenal kvalitetniji od prošlogodišnjeg, dok mi Bayern na momente izgleda nepobjediv, a onda i ne tako ubjedljiv. Takav dojam stekoh.
Sve u svemu, forum će da gori.
Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.
Jedva čekam, moram priznati.
Guardiola je primao golove od Arsenala na Emiratesu, zašto to ne bi i sa Bayernom. Svakako je ovaj Arsenal kvalitetniji od prošlogodišnjeg, dok mi Bayern na momente izgleda nepobjediv, a onda i ne tako ubjedljiv. Takav dojam stekoh.
Sve u svemu, forum će da gori.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:
Sve u svemu, forum će da gori.Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.

Monolog je napisao/la:Sve u svemu, forum će da gori. Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 16 dec 2013, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.
anelbavarac je napisao/la:Jok,Monreal je klasa za Alaburambo16 je napisao/la: Alaba svjetska klasa?![]()
Bil neko od bavaraca bio ljubazan da mi ucini jednu uslugu koju ja ne znam
Ako bi javim mu se na pp 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- moustapha
- Kontakt:
Jedina ekipa kojoj smo ostali duzni prosle godine, i usput jedna od ekipa koju je merak izbaciti zbog navijaca na forumu. Jedva cekam. 
#divovi
moustapha je napisao/la:Jedina ekipa kojoj smo ostali duzni prosle godine, i usput jedna od ekipa koju je merak izbaciti zbog navijaca na forumu. Jedva cekam.
zaista ne vidim razlog prepucavanja sa navijacima arsenala obzirom da je njih 80% djeca ,ostalih 20% su se zigubili u djecijem grotlu.
Ja imam postovanje prema arsenalu kao klubu s pobzirom na povjest,tradiciju ,i iz lige iz koje dolazi .
mi barem ne hvalimo one koji to ne zaslužuju...čuj Alaba svjetskka klasa...hahahahahahahahaha..jedino što on ima svjetsko je to šo navija za Arsenal...sve ostalo je prosjekrobery20 je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:Jok,Monreal je klasa za Alaburambo16 je napisao/la: Alaba svjetska klasa?![]()
![]()
![]()
![]()
A.F.C. Bournemouth!
Navedi jednog boljeg lijevog beka trenutno u ssvijeti,samo jednog,i po imenu i po formi zadnje 2 god,ako nadjes jednog da je bolji i u boljoj formi ja cu sam sebe banovat

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
rambo 16@
Srednjoskolac moj taj alaba je u zanje tri godine nezamjenjiv u prvih 11 u bayerna taj mali je vec igrao dva pardon tri final LP u zadnje cetiri godine,asenalovi igrai igraju godinama pa ni priblizno da budu kao ili da postignu nesto kao alaba.
Srednjoskolac moj taj alaba je u zanje tri godine nezamjenjiv u prvih 11 u bayerna taj mali je vec igrao dva pardon tri final LP u zadnje cetiri godine,asenalovi igrai igraju godinama pa ni priblizno da budu kao ili da postignu nesto kao alaba.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Alaba fakat jeste Svjetska klasa, ne znam sta rambo pokusava dokazati?
Najskuplji lijevi bek na dunjaluku, igrac sa podjednakom kvalitetom i prema naprijed i prema nazad i to vrhunskom kvalitetom. Najbolji igrac Austrije za ovu godinu i jos puno karakteristika koji idu njemu u prilog su dolaz da se radi o vrhunskom igracu. Mnogi ce potvrditi moje misljenje i to ne samo navijaci Bayerna nego i mnogi drugi.
Trenutno ja ne vidim igraca koji je bolji od Alabe a ako Alaba nije Svjetska klasa onda uopste nema igraca u tom rangu.
Sto se tice Arsenala, po meni je rano prognozirati jer do drugog mjeseca naredne godine se moze svasta desiti, od povreda, transfera, kazni u klubu...
Ono sto je najvaznije jeste da mi ostanemo u ovoj formi a ovakvi smo u prednosti u odnosu na bilo koju drugu ekipu.
Najskuplji lijevi bek na dunjaluku, igrac sa podjednakom kvalitetom i prema naprijed i prema nazad i to vrhunskom kvalitetom. Najbolji igrac Austrije za ovu godinu i jos puno karakteristika koji idu njemu u prilog su dolaz da se radi o vrhunskom igracu. Mnogi ce potvrditi moje misljenje i to ne samo navijaci Bayerna nego i mnogi drugi.
Trenutno ja ne vidim igraca koji je bolji od Alabe a ako Alaba nije Svjetska klasa onda uopste nema igraca u tom rangu.
Sto se tice Arsenala, po meni je rano prognozirati jer do drugog mjeseca naredne godine se moze svasta desiti, od povreda, transfera, kazni u klubu...
Ono sto je najvaznije jeste da mi ostanemo u ovoj formi a ovakvi smo u prednosti u odnosu na bilo koju drugu ekipu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
@rambo16 How is You
ako ovo 16 označava tvoje godine onda s kim se prepirem
kao što reče @PEP sve djeca na ovom forumu koja navijaju za Arsenal.
Po tvom cerlekanju i smajlijima nebi se reklo da si i ti daleko od te 16 godišnje dječurlije.Bayern@heart je napisao/la:@rambo16 How is You![]()
![]()
![]()
- Bayern@heart
- Kontakt:
MENI JE 17,5Chuckie je napisao/la:Po tvom cerlekanju i smajlijima nebi se reklo da si i ti daleko od te 16 godišnje dječurlije.Bayern@heart je napisao/la:@rambo16 How is You![]()
![]()
![]()
Pa vidim da si balav.Bayern@heart je napisao/la:MENI JE 17,5Chuckie je napisao/la:Po tvom cerlekanju i smajlijima nebi se reklo da si i ti daleko od te 16 godišnje dječurlije.Bayern@heart je napisao/la:@rambo16 How is You![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.