znaciii obinci eurosport 2 na sprskom jezikuu tu je bundess hjojj majkooooomerbavarac je napisao/la:Hoce!!!!ismar_tr je napisao/la:eh ovak raja ja imam jedno pitanje,,,,imam eurosport 2 i sad neki mi kazu da tu necce biti prenosa bundeslige a kad sam uporedim prenose svog eurosporta sa onim na tv profilu isti je program i tam pise da od petka pocinje liga sa prenosm meca hofenhaim bayern u munchenu pa da vas pitam oce li biti na eurosportuuuu prenosaaa ?????![]()
![]()
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
- Omerbavarac
- Kontakt:
To je taj, bas onaj koji je prenosio i prvi dio sezone. Uzivaj.ismar_tr je napisao/la:znaciii obinci eurosport 2 na sprskom jezikuu tu je bundess hjojj majkooooomerbavarac je napisao/la:Hoce!!!!ismar_tr je napisao/la:eh ovak raja ja imam jedno pitanje,,,,imam eurosport 2 i sad neki mi kazu da tu necce biti prenosa bundeslige a kad sam uporedim prenose svog eurosporta sa onim na tv profilu isti je program i tam pise da od petka pocinje liga sa prenosm meca hofenhaim bayern u munchenu pa da vas pitam oce li biti na eurosportuuuu prenosaaa ?????![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Handanović 98% novi golman Bayerna. Mislim da će ovaj transfer biti realizovan do kraja mjeseca, tačnije dogovoren, ali će Samir tek na kraju sezone u Minhen.
Dobar je to golman, dobar potez Bayerna. Mislim da mu je cijena nešto oko 15 milja eura.
Dobar je to golman, dobar potez Bayerna. Mislim da mu je cijena nešto oko 15 milja eura.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Omerbavarac
- Kontakt:
To sam i ja citao, i cak sam objavio jedan link na temi Bayerna. Strasan golman, veliko pojacanje, a stavise jos mlad i moze mnogo godina da brani boje Bavarske.MinistaR je napisao/la:Handanović 98% novi golman Bayerna. Mislim da će ovaj transfer biti realizovan do kraja mjeseca, tačnije dogovoren, ali će Samir tek na kraju sezone u Minhen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma Samir se motri vec duze vrijeme, ali ne bih bio bas tako siguran da ce njega dovesti. Da su htjeli stranca, do sad bi Frey vec branio u Bayernu. Njima je prioritet njemacki golman, a 2-3 takva oni imaju na piku.
Knele, moze li info ili link gdje si to vidio, mislim na te procente?
Vom Jäger zum Gejagten
E, ovako, na jednom slovenskom portalu svoju izjavu dao je menadžer Handanovića Federico Pastorello, koji tvrdi da se očekuje ponuda Bayerna do kraja januara, ali da će transfer biti realizovan u ljeto, pošto Samir ne želi ostaviti Udinese u ovakvim teškim trenutcima po klub iz Udina.geronimo je napisao/la:Ma Samir se motri vec duze vrijeme, ali ne bih bio bas tako siguran da ce njega dovesti. Da su htjeli stranca, do sad bi Frey vec branio u Bayernu. Njima je prioritet njemacki golman, a 2-3 takva oni imaju na piku.
Osim toga, Bayernovi skauti su ga pratili nekoliko puta u Mariboru za vrijeme reprezentacije. Poslat ću ti i PM.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bistrikboy
- Kontakt:
Breitner je izjavio prije mozda mjesec dana da ga je isao gledati,bilo je u Kickeru,koji btw mozete kupiti u knjizari kod trznice ako ste iz SarajevaMinistaR je napisao/la:E, ovako, na jednom slovenskom portalu svoju izjavu dao je menadžer Handanovića Federico Pastorello, koji tvrdi da se očekuje ponuda Bayerna do kraja januara, ali da će transfer biti realizovan u ljeto, pošto Samir ne želi ostaviti Udinese u ovakvim teškim trenutcima po klub iz Udina.geronimo je napisao/la:Ma Samir se motri vec duze vrijeme, ali ne bih bio bas tako siguran da ce njega dovesti. Da su htjeli stranca, do sad bi Frey vec branio u Bayernu. Njima je prioritet njemacki golman, a 2-3 takva oni imaju na piku.
Osim toga, Bayernovi skauti su ga pratili nekoliko puta u Mariboru za vrijeme reprezentacije. Poslat ću ti i PM.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sta kazu ovi ovi bayernovci, smije li se sutra keca igrati na njih. nekako mi ovi seljaci ne izgledaju bezazleno
Ma kećina na Bayern 100%... Ovdje i sad ne smiju kiksat... Jednostavno, tako je...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno da kec nije upitan. Slobodno uplati cenera na pobjedu....

Sve zavisi od ostale ponude... Ako bude još parova ja ću sigurno uplatitomerbavarac je napisao/la:Naravno da kec nije upitan. Slobodno uplati cenera na pobjedu....![]()
![]()
![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bayern daje 10 miliona eura za novog Kahna Handanovic(bild.de) Dobro nece nikad bi ko Kahn ali makar priblizno
Wolfsburg daje 20 miliona eura za Rafinhu i Howedesa.
Vagner Love u CSKA?
Eto malo spekulacija, ja mislim da ce od ovoga samo Handanovicev transfer uspjeti a ovo ostalo su samo glasine
Vagner Love u CSKA?
Eto malo spekulacija, ja mislim da ce od ovoga samo Handanovicev transfer uspjeti a ovo ostalo su samo glasine
1. Dobar je Handanović, ipak je on iz Sanskog Mosta.FC BAYERN je napisao/la:Bayern daje 10 miliona eura za novog Kahna Handanovic(bild.de) Dobro nece nikad bi ko Kahn ali makar priblizno![]()
Vagner Love u CSKA?
2. Rafinha i Höwedes za 20 miliona? To je loš vic.
3. Vagner Love će najvjerovatnije u Flamengo.
jel ima link od danasnje utakmice!? 
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
koja je taraba onaj gomez iz bayerna, pa njemu treba više šansi za gol nego zlatku vujoviću, eto da se nakon dugo vremena radujem pobjedi bayerna, naravno radi kladionice
- Omerbavarac
- Kontakt:
bh hrvat je napisao/la:koja je taraba onaj gomez iz bayerna, pa njemu treba više šansi za gol nego zlatku vujoviću, eto da se nakon dugo vremena radujem pobjedi bayerna, naravno radi kladionice
-
bavarian_bk
- Kontakt:
E nije iz Sanskog Mosta vec iz BužimaZdena04 je napisao/la:1. Dobar je Handanović, ipak je on iz Sanskog Mosta.FC BAYERN je napisao/la:Bayern daje 10 miliona eura za novog Kahna Handanovic(bild.de) Dobro nece nikad bi ko Kahn ali makar priblizno![]()
Vagner Love u CSKA?
Eto malo spekulacija, ja mislim da ce od ovoga samo Handanovicev transfer uspjeti a ovo ostalo su samo glasine![]()
Ko ti je to slagao?bavarian_bk je napisao/la:E nije iz Sanskog Mosta vec iz BužimaZdena04 je napisao/la:1. Dobar je Handanović, ipak je on iz Sanskog Mosta.FC BAYERN je napisao/la:Bayern daje 10 miliona eura za novog Kahna Handanovic(bild.de) Dobro nece nikad bi ko Kahn ali makar priblizno![]()
Vagner Love u CSKA?
Eto malo spekulacija, ja mislim da ce od ovoga samo Handanovicev transfer uspjeti a ovo ostalo su samo glasine![]()
Hajd' ba, kao da je to toliko bitno, vazno je da je nase gore list.
Nego Zdena, kako stvari stoje sa Schalkeom? Cujem da Baumjohann nece moci igrati protiv FCN-a.
Znaci izbjegnut duel bivsih Bavaraca, BJ/Breno/Ottl. Makar ce Kluge igrati protiv svojih Clubera.
Nego Zdena, kako stvari stoje sa Schalkeom? Cujem da Baumjohann nece moci igrati protiv FCN-a.
Znaci izbjegnut duel bivsih Bavaraca, BJ/Breno/Ottl. Makar ce Kluge igrati protiv svojih Clubera.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.