AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 16 dec 2013, 16:02

da i ja prokomentarisem zrijeb, gledao sam ali nisam bio pri netu da sta napisem

pa covjece mi kao da smo navijaci nekog Nurnberga pa ovako da pisemo, ne znam za vas ali ovo je prvi put da Milan dobije protivnika kojeg sam i prizeljkivao, napokon se ostvarilo ( barem meni ) ma u kakvoj god da je formi sad Atl.M do februara ima jos puno puno. mnogo ce se stvari izmijeniti, porediti Milan sad u seriji A i u LP je pomalo komicno, svi znaju zasto ovo kazem.
prosli smo fantasticno ovaj put, mnogo bolja opcija je Atl.M od recimo bajerna Reala i ostalih 'top' ekipa.

ne kazem da madridjani ne vrijede, naprotiv, igraju sjajno i leprsavo ali upravo ih to moze i kostati, pred nama je taj mec pa cemo da vidimo.
moje misljenje je da ce Milan lagano, rutinski i uz veliko iskustvo proci Atl.M kao plitak potok.
sanse 80%-20% u korist Milana... Kriticari da cujem? :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 16:06

Pucaš od optimizma. :D

Da bi Milan imao realne šanse za prolaz, treba dosta toga da se promijeni u naredna dva mjeseca.
Jer trenutno je skoro sve na strani Atletica, od igračkog kadra, preko uigranosti do samog trenera.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 dec 2013, 16:14

milanist je napisao/la:da i ja prokomentarisem zrijeb, gledao sam ali nisam bio pri netu da sta napisem

pa covjece mi kao da smo navijaci nekog Nurnberga pa ovako da pisemo, ne znam za vas ali ovo je prvi put da Milan dobije protivnika kojeg sam i prizeljkivao, napokon se ostvarilo ( barem meni ) ma u kakvoj god da je formi sad Atl.M do februara ima jos puno puno. mnogo ce se stvari izmijeniti, porediti Milan sad u seriji A i u LP je pomalo komicno, svi znaju zasto ovo kazem.
prosli smo fantasticno ovaj put, mnogo bolja opcija je Atl.M od recimo bajerna Reala i ostalih 'top' ekipa.

ne kazem da madridjani ne vrijede, naprotiv, igraju sjajno i leprsavo ali upravo ih to moze i kostati, pred nama je taj mec pa cemo da vidimo.
moje misljenje je da ce Milan lagano, rutinski i uz veliko iskustvo proci Atl.M kao plitak potok.
sanse 80%-20% u korist Milana... Kriticari da cujem? :D
Naravno mi mozemo imati apsolutno razlicito misljenje i opet pri tome voditi zdravu diskusiju drug moj ;) . Po meni su sanse takve kao i kod tebe procentualno ali na drugu stranu, dobro eto 70-30 za Spance. Milan i igra na nivou jednog Nurnberga tako da tu i nisi daleko od istine. Naravno forma je varljiva stvar ali ipak jedina prednost za Milan u ovom dvomecu se biti ime i iskustvo po mom misljenju. Milan je prosao dalje zahvaljujuci jednom losem timu kao sto je Celtic kojeg je neki Karagendy razvaljivao a nije mogao dobit jednog Ajaxa u 2 utakmice. Mislim to sve ipak nece imati neke veze ali nije ni Atletico neki tim bez iskustva, kako samo rastavise Chelsea u onom super kupu pa ona pobjeda protiv Reala i da ne nabrajam vise.
Naravno svim srcem za Milan ali realni omjer snaga u ovom trenutku (pa i za 2 mjeseca) je u najboljem slucaju 70-30 za Atletico ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 dec 2013, 16:23

neka druze neka, samo sabura :D
volim ja ovakve poput Atl.M, PSV-a, Ajax-a i slicnih :D
grupom je se Atl.M prosetao fakticki, ali jel imao nekog ozbiljnog konkurenta, Porto ne pamtim kada je ovako lose igrao, Zenit katastrofa od momcadi, a za Austriju nemam rijeci, njima je uspjeh sto si svakako i bili ovdje..
e sad da vidimo madridjanje kako ce se nositi sa Italijanima i sa jednom ekipom koja je igrala na stotine ovakvih utakmica :D
samo da nam budu fiti, Balo, Kaka, faraon, Monto, De Jong, Sciglio i Abiati i ovo ide laganini onda :D

moram zraciti optimizmom moj druze, kad god sam vjerovao da Milan nekoga moze 'lagano' proci i prosli su, nikada me nisu iznevjerili, dobro mozda jednom protiv La Corune ali ono se jednom desava :D

Nego idemo mi prvo veceras odrat Vucicu pa korak po korak

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 dec 2013, 16:26

90% prolazimo 8-)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 dec 2013, 16:38

ElLoco7 je napisao/la:otrest ce Milan Atletica, sto zbog iskustva sto zbog januarskih pojacanja. :D
Prvo je vučica na meniju :lol: 8-)

Svaka čast Atleticu jesu mašinerija koja melje sve pred sobom ali sedmerostruki šampion europe zaslužuje respekt i kada stvari ne idu kako treba.
It ain't about how hard you're hit, it is about how hard you can get hit and keep moving forward 8-)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 dec 2013, 16:51

Da se sad igra utakmica po meni bi Milan imao minimalne šanse, ali kako će se igrati u februaru, mislim da će šanse Milana porasti i da će biti 50%-50% , jer sve je moguće do tad , čak i da Alegri dobije otkaz :mrgreen: . Milan će u januaru osvježiti ekipu, a sigurno da će dati sve od sebe da pokušaju ući među 8, jer LP je za spas sezone (otići što dalje i kup donekle, ali nije neka utjeha), jer u top3 nakon svega su šanse minimalne, mišljenja sam da će Milan prije među 8 u LP, nego u top3 u Italiji.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 dec 2013, 16:56

Sretan rodjendan milanisti,neka vcrs slavi bolja ekipa,neka slavi Roma.
embrace the chaos

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 dec 2013, 17:05

Hvala na cestitci druze, ali veceras padate definitivno :lol:
Rekoh proslo kolo da je vrijeme da Roma izgubi, al me zeznuse. :lol:
Zato se veceras pripremite.. Bice extra tekma, ocekujem slicno kao sinoc dosta golova, naravno uz pobjedu Milana. Mislim rodjendan, gdje ces veci motiv :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 17:10

Berlusconi je i jučer bio u Milanellu, nešto se opasno "kuha", možda nova prodaja nekog od igrača.
A možda nas sve iznenadi pa u Januaru potroši par miliona. :mrgreen:
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 dec 2013, 17:46

a vcrs sam nekako ubjedjen u pobjedu ipak je rodjendan veceras :D , a sto se zrijeba tice ja zadovoljan, sacekajmo februar pa onda nesto vise govorimo, ali deff smo dobro prosli ;)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 dec 2013, 17:48

Atlético ove sezone:

25 mečeva
20 pobjeda
4 remija
1 poraz

Gol-razlika: 63:13 :)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 dec 2013, 17:49

francobaresi je napisao/la:Berlusconi je i jučer bio u Milanellu, nešto se opasno "kuha", možda nova prodaja nekog od igrača.
A možda nas sve iznenadi pa u Januaru potroši par miliona. :mrgreen:
Ja bas nesto kontam, mogao bi nas Berlu pozitivno iznenadit u januaru :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 17:59

Dvije stvari će biti posebno interesantne večeras.
Koreografija Curve Sud, te da vidimo da li će Saponara zaigrati od prve minute. Ili će Montolivo na potpuno neprirodnu poziciju. A takvom taktikom Allegri će samo naškoditi Milanu.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 dec 2013, 18:08

Evo gledam Sky najavljuje Montoliva na desnom krilu :lol:
Kakav stoperski par Bonera - Zapata :lol:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 dec 2013, 18:11

muxa je napisao/la:Evo gledam Sky najavljuje Montoliva na desnom krilu :lol:
Kakav stoperski par Bonera - Zapata :lol:

I nadat se nekoj promjeni, nema promjene na bolje dok je ovog punoglavca na klupi. :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 18:12

Glup čovjek se ne može promijeniti. Može postati samo još gluplji. A takav je Allegri, samo kod njega klasični CMF igrač može igrati desno krilo.

Ili lijevi bek trequartistu (Emanuelson). Zaista smiješan trener, a još smiješnija uprava koja ga trpi.
Zar je toliko teško dati šansu momku koji ima 21 godinu i vjerovatno je 120 % spreman za igru.
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 dec 2013, 18:46

Tesko je,kako nije. Moze se momak slucajno pokazati pa da ovaj na klupi skonta da je cijelo vrijeme bio konjina. Radi toga je tesko :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 dec 2013, 18:52

Od silnih rotacija na sredini terena nije mi jasno kako jos nije probao sa Montolivom na mjestu DeJonga a DeJong i Poli lijevo i desno u vezi.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 16 dec 2013, 18:55

Milan može proći u LP. Sretno večeras da ih dobijete :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.