Ne vidim da je iko priblizno kvaliteti Rahimica. Zbog toga mislim da nam je njegov kvalitet i dalje potreban barem onih 30,40 min da privedemo tekmu kraju. Sa njim treba ozbiljno sjesti i dogovoriti se. Od sada sve i jednu prijateljsku dati mu sansu po jedno poluvrijeme dakle provjera, a ujedno vidjeti sa njim ako je ikako moguce da odigra i u svom klubu do svjetskog makar jedno 5-10 tekmi to bi mu puno znacilo, jer general ima nenormalan viso iq u nogometu i bez obzira na njegove godine i dalje nam moze koristiti na SP u to sam uvjeren, pogotovo ako bi odradio ove utakmice o kojima sam govorio. Sjetmo se i budimo iskreni kad je to general podbacio na terenu? Ja se bas i ne sjecam, odradjivao je svoj zadatak na nivou kad je god igrao.ceze je napisao/la: E sad, recite vi meni koja su to dvojica provjereno kvalitetnija od Rahimića ?
Dakle, da su b njega, ne da su blizu njegovog kvaliteta.
Nikakve starije zasluge ne injatnenego nedostatak kvaliteta.
Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Koja 23 igraca biste vi poveli u Brazil da ste selektor?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Pa sta je svama sta ste navalili na rahimica.on u najbolje vrjeme svoje nije bio neka klasa igraca.ofanzivno je nula a za odbranu je previse spor i nema snage.nije on tolki heroj kolko ga dizete
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
+1 Svaka cast. On kad je bio najbolji, uopste nije ni igrao za repku. A to je bilo prije 10 godina. Kako se dize kao da je igrac poput De Rossi-asvaler je napisao/la:Pa sta je svama sta ste navalili na rahimica.on u najbolje vrjeme svoje nije bio neka klasa igraca.ofanzivno je nula a za odbranu je previse spor i nema snage.nije on tolki heroj kolko ga dizete

Pa ako gledate okvire reprezentacije, zadnjih par godina je i De Rossi i Makalele za ostale. I to u formi u kakvoj jest.
Zbog nedostatka boljih igrača.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Cudi me da niko ne pise o Sehic-u kao jedan od golmana. On je po talentu bolji i od Fejzica i od Avdukica. Neznam da li pratite ali u zadnje vrijeme opet brani i to vrlo dobro. Branio je zadnje 5 tekme svog Karabaga, koji je ponajbolji tim u Azerbejzanu. Samo je 2 gola primio u tih 5 utakmica. Prije nego sto pocnete pljuvat po azerbezanskoj ligi. Od nase lige je bolja 100%. Puno se novca ulaze kod njih i prosle godine je im jedan tim igrao u grupnoj fazi EL.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne bih ja reako.On je odigrao ukupno nekih 80 minuta u ovim kvalifikacijama (10 utakmica) . Zadnjih 10ak protiv Grcke kad smo primili onaj gol na kraju, i u Litvaniji je odigrao prvih 70-ak. Nije on nista od davno pokazao. Pa nije dzaba on u Roskoj ligi odigrao 1200 minuta u zadnjih 5 godina. pa to ti je 13 punih utakmica u pet sezona. Jednostavno covjek vise nemoze.ceze je napisao/la:Pa ako gledate okvire reprezentacije, zadnjih par godina je i De Rossi i Makalele za ostale. I to u formi u kakvoj jest.
Ne shvataš ti šta ja hoću da kažem.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ma razumijm jarane sta govoris. "I u ovakvoj formi i godinama, nas ne najbolji DMF." Samo sto se bas ne slazem 100%.ceze je napisao/la:Ne shvataš ti šta ja hoću da kažem.

Pa ko je bolji ?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ma razumijm jarane sta govoris. "I u ovakvoj formi i godinama, nas ne najbolji DMF." Samo sto se bas ne slazem 100%.ceze je napisao/la:Ne shvataš ti šta ja hoću da kažem.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa to je problem.ceze je napisao/la:Pa ko je bolji ?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ma razumijm jarane sta govoris. "I u ovakvoj formi i godinama, nas ne najbolji DMF." Samo sto se bas ne slazem 100%.ceze je napisao/la:Ne shvataš ti šta ja hoću da kažem.

Ja mislim da se ni njegova mati vise ne nada da ce se on probiti bilo gdje, osim u Celiku. Ne igra covjek godinu i po. Nije igrao u Minsku, ne igra u Bochumu, eno trener je izjavio da mu se smjese tribine kad svi ozdrave, a ti bi ga u prvu postavu na svjetskom. Pa on od svjetskog nece odigrat vise od 5 utamica. Jednostavno covjek nema kvalitete da igra nigdje izvan BiH. Pa za njega je Rahimica i ovakav bez utakmica Makelele.
Zahirović nije bio standaradan kad je Spartak ispao u drugu ligu, niti je bio standardan u Minsku.
A teško da će izboriti status prvotimca u Bochumu, veće su mu šanse da završi na tribinama. I ovo nije neko moje mišljenje nego mišljenje njegovog trenera i ljudi koji prate Bochum.
Imaš članak na Bildu o tome.
Ti tvoji omladinci možda u najboljem slučaju posjeduju kvalitet sličan Rahimiću, bolji nisu.
A teško da će izboriti status prvotimca u Bochumu, veće su mu šanse da završi na tribinama. I ovo nije neko moje mišljenje nego mišljenje njegovog trenera i ljudi koji prate Bochum.
Imaš članak na Bildu o tome.
Ti tvoji omladinci možda u najboljem slučaju posjeduju kvalitet sličan Rahimiću, bolji nisu.
Rahimić i s 50 kuka na leđima ima mjesta među ovih 23 igrača.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Vi pisete o rahimicu ko da je to isti igrac sto je bio prije 10 godina kad je bio standardan. Nije. Covjek ne igra standardno ima 6 godina. da on ima kvaliteta kao sto vi mislite igrao bi on za CSKA. Nije CSKA Bayern i Barcelona da se nemoze do minutaze doci.
Ma nije on ni sjena onoga staroga, ali mi ionako jedva skuckamo 15-16 igrača da valjaju, i u takvom odnosu snaga nije nikakv problem povesti Rahimića na osnovu zasluga, onda ga uvesti protiv Irana u zadnjih 15 minuta (ako ne bude gorilo) da čovjek može reći da je igrao na svjetskom prvanstvu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Vi pisete o rahimicu ko da je to isti igrac sto je bio prije 10 godina kad je bio standardan. Nije. Covjek ne igra standardno ima 6 godina. da on ima kvaliteta kao sto vi mislite igrao bi on za CSKA. Nije CSKA Bayern i Barcelona da se nemoze do minutaze doci.

Poveo je i Maradona Martina Palerma u Južnu Afriku iz sličnih razloga

Ne znam sta reci,sta zelimo od SP-a...
ZAHVALNICE IGRACIMA ILI NESTO VISE DOLE.
Mislim da je i Elvirovo proslo,samo igraci u top formi,jedini uspravan nacin biranja igraca..
ZAHVALNICE IGRACIMA ILI NESTO VISE DOLE.
Mislim da je i Elvirovo proslo,samo igraci u top formi,jedini uspravan nacin biranja igraca..
-
- Kontakt:
Golman: 1.Begovic (2.Fejzic) (3. Buric)
Stoperi: 4. Spahic 5. Bicakcic (6. Zukanovic) (8.Sunjic)
D. Bek: 9. Mujdza (10. Vrsajevic)
L. Bek: 11. Kolasinac (12.Salihovic) (6.Zukanovic)
Def. Vezni: 13. Salatic (12. Salihovic) (14. Medunjanin) (11. Kolasinac)
Vezni: 16. Pjanic 17. Misimovic 18. Lulic (19. Hajrovic) (20. Ibricic) (21.Visca) (14. Medunjanin) (12. Salihovic)
Napad: 22. Ibisevic 23.Dzeko (15. Muslimovic) (20. Ibricic) (17. Misimovic)
Eh sad mozda riskirati sa napadacem manje pa umjesto Muslimovica povesti Rahimica/Zahirovica... zavisno od Vranjesa ako se vrati u formu mozda njega umesto Vrsajevica ili jednog od golmana.
Ovo nije moj izbor za prvih 11.. nego cisto onako radi rezonovanja zasto ovih 23 igraca. Prvih 11 ce sve zavisiti od protivnika... recimo protiv Argentine 2 def vezna... Irana nesto slicno kao protiv litvanije itd.
Stoperi: 4. Spahic 5. Bicakcic (6. Zukanovic) (8.Sunjic)
D. Bek: 9. Mujdza (10. Vrsajevic)
L. Bek: 11. Kolasinac (12.Salihovic) (6.Zukanovic)
Def. Vezni: 13. Salatic (12. Salihovic) (14. Medunjanin) (11. Kolasinac)
Vezni: 16. Pjanic 17. Misimovic 18. Lulic (19. Hajrovic) (20. Ibricic) (21.Visca) (14. Medunjanin) (12. Salihovic)
Napad: 22. Ibisevic 23.Dzeko (15. Muslimovic) (20. Ibricic) (17. Misimovic)
Eh sad mozda riskirati sa napadacem manje pa umjesto Muslimovica povesti Rahimica/Zahirovica... zavisno od Vranjesa ako se vrati u formu mozda njega umesto Vrsajevica ili jednog od golmana.
Ovo nije moj izbor za prvih 11.. nego cisto onako radi rezonovanja zasto ovih 23 igraca. Prvih 11 ce sve zavisiti od protivnika... recimo protiv Argentine 2 def vezna... Irana nesto slicno kao protiv litvanije itd.
Zadnja izmjena: AdisGazija, dana/u 26 dec 2013, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
malo si pobrkao strane
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
golmani: begović (stoke), šehić (qarabag), avdukić (borac)
desni bek: mujdza (freiburg), vranješ (crvena zvezda)
lijevi bek: kolašinac (schalke), salihović (hoffenheim)
stoperi: spahić (leverkusen), bičakčić (braunschweig), pandža (gornik zabrze), šunjić (zorya)
vezni: salatić (grashoppers), pjanić (roma), zahirović (bochum), ibričić (kayseri), medunjanin (gaziantspor), misimović (guizhou renhe)
krila: lulić (lazio), kvržić (rijeka), hajrović (grashoppers)
napad: džeko (manchester city), ibišević (stuttgart), muslimović (guizhou renhe)
desni bek: mujdza (freiburg), vranješ (crvena zvezda)
lijevi bek: kolašinac (schalke), salihović (hoffenheim)
stoperi: spahić (leverkusen), bičakčić (braunschweig), pandža (gornik zabrze), šunjić (zorya)
vezni: salatić (grashoppers), pjanić (roma), zahirović (bochum), ibričić (kayseri), medunjanin (gaziantspor), misimović (guizhou renhe)
krila: lulić (lazio), kvržić (rijeka), hajrović (grashoppers)
napad: džeko (manchester city), ibišević (stuttgart), muslimović (guizhou renhe)
- Goalgetter
- Kontakt:
Golmani:
Asmir Begovic [GK]
Jasmin Fejzic [GK]
Asmir Avdukic [GK]
Odbrana:
Mensur Mujdza [RB]
Ognjen Vranjes [RB]
Sead Kolasinac [LB]
Emir Spahic [CB]
Ermin Bicakcic [CB]
Ervin Zukanovic [CB]
Vezni red:
Muhamed Besic [DMF]
Adnan Zahirovic [DMF]
Haris Medunjanin [CMF]
Sejad Salihovic [CMF]
Miralem Pjanic [CMF]
Zvjezdan Misimovic [AMF]
Senijad Ibricic [AMF]
Izet Hajrovic [WF]
Senad Lulic [WF]
Miroslav Stevanovic / Zoran Kvrzic [Ovisno o tome koliko Stevo bude igrao]
Edin Visca [WF]
Napad:
Edin Dzeko [CF]
Vedad Ibisevic [CF]
Zlatan Muslimovic
[Ovisno o formi]
Prosireni spisak: Buric, Vrsajevic, Sunjic, Pandza, Dilaver, T.S. Susic, Prcic, Zec.
Asmir Begovic [GK]
Jasmin Fejzic [GK]
Asmir Avdukic [GK]
Odbrana:
Mensur Mujdza [RB]
Ognjen Vranjes [RB]
Sead Kolasinac [LB]
Emir Spahic [CB]
Ermin Bicakcic [CB]
Ervin Zukanovic [CB]
Vezni red:
Muhamed Besic [DMF]
Adnan Zahirovic [DMF]
Haris Medunjanin [CMF]
Sejad Salihovic [CMF]
Miralem Pjanic [CMF]
Zvjezdan Misimovic [AMF]
Senijad Ibricic [AMF]
Izet Hajrovic [WF]
Senad Lulic [WF]
Miroslav Stevanovic / Zoran Kvrzic [Ovisno o tome koliko Stevo bude igrao]
Edin Visca [WF]
Napad:
Edin Dzeko [CF]
Vedad Ibisevic [CF]
Zlatan Muslimovic

Prosireni spisak: Buric, Vrsajevic, Sunjic, Pandza, Dilaver, T.S. Susic, Prcic, Zec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.