Luda glava balkanska.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
E moj Simunicu.
Luda glava balkanska.
Luda glava balkanska.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To je od Fife, zanima me hoće li dobiti kaznu od HNS-a kao što to svaki normalan savez na svijetu napravi.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Svaka cast Fifi.
Sad je svakako za dom spreman,kokice,tv i gledaj Hrvatsku na SP,.
- Goalgetter
- Kontakt:
Definitivno spreman za dom.
Bravo za FIFU i ovu drakonsku kaznu.
svaka cast fifi, mala je i ovo kazna ali bolje ista nego nista
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cuj njih "bravo za FIFU"
..Ocito treniranje strogoce. Naravno da je Simunic sam kriv i sam odgovara za svoja djela i vjerovatno smo znal ida ce propustit Brazil zbog gluposti i neznjanja, ali ova kazna je brutalna.
Kad je netko zadnji put dobio 10 utakmica, uz to onemogucen pristup stadionu i 30 tisuca franaka. Pa da je neko renomirane reprezentacije tipa Italije ovo napravio dobio bi 2-3 maksimalno.
Ali ono, nije da nismo navikli. Opet kazem, Simunic je trebao biti kaznjen, ali ne ovako drakonski.
Ovo vjerovatno znaci kraj kockastom dresu
. Hvala za sve Joe, ostat ces upamcen po puno dobrih stvari...
Kad je netko zadnji put dobio 10 utakmica, uz to onemogucen pristup stadionu i 30 tisuca franaka. Pa da je neko renomirane reprezentacije tipa Italije ovo napravio dobio bi 2-3 maksimalno.
Ali ono, nije da nismo navikli. Opet kazem, Simunic je trebao biti kaznjen, ali ne ovako drakonski.
Ovo vjerovatno znaci kraj kockastom dresu
RIP CITY!
Steta za Joe-a stramotena odluka fife,jos nece ni na stadionu bit
Ovo onda vjerojatno znaci i oprostaj legende od dresa reprezentacije
Iako mislim da je za nase ambicije vaznije da je Manda dobio samo 1 utakmicu jer je po meni Lovren trenutno bolji stoper od Simunica
Iako mislim da je za nase ambicije vaznije da je Manda dobio samo 1 utakmicu jer je po meni Lovren trenutno bolji stoper od Simunica
- Goalgetter
- Kontakt:
1 utakmica? Za direktan crveni tj. udaranje protivnika?Lillard0 je napisao/la:Uz to, Mandzo dobio 1 utakmicu kazne.
To stoji, svakako da je Lovren bolji stoper. Sve pohvale Joe-u za ono sto je uradio u reprezentaciji, ali ne mozes u HNL-u igrat i ocekivat prvih 11.andro234 je napisao/la:Steta za Joe-a stramotena odluka fife,jos nece ni na stadionu bit![]()
Na kraju krajeva, samo sam htio da covjek moze otic pogledat neku utakmicu reprezentacije, mozda i da je manja kazna odigrat tu oprostajnu, ali eto..
@Goalgetter
A sta si ti molim te vise ocekivao? Start je nenamjeran, makar je ruzno izgledao i kraj price. Koscienly je takodjer dobio 1 utakmicu kazne. Samo sto su ovo Mandzino lafo upakovali kao "vidite da smo posteni"...
RIP CITY!
Kazna prevelika za veličanje ustašluka?
Svi su u krivu samo "majorizirani" u pravu. Očigledno ne valja knjiga povijesti odakle ste učili šta zapravo znači slogan koji je Joey izgovarao i koji je bio gromoglasno podržan sa tribina.
Odlično za fifu, sramotan potez Šimunića koji će čitav život imati tu crnu mrlju u svojoj karijeri. Sam je sebi kriv.
Svi su u krivu samo "majorizirani" u pravu. Očigledno ne valja knjiga povijesti odakle ste učili šta zapravo znači slogan koji je Joey izgovarao i koji je bio gromoglasno podržan sa tribina.
Odlično za fifu, sramotan potez Šimunića koji će čitav život imati tu crnu mrlju u svojoj karijeri. Sam je sebi kriv.
da je neki njemac to uradio em bi ga doživotno izbacili iz reprezentacije, em cisto sumnjam da bi mirno njemckom mogao hodati, a ovako ce za hrvatski savez šimunic ispasti nevinašce i slicno, umjesto da su ga odma razapeli na stub srama i dali javnosti jasnu poruku da se to ne smije radili. nicim izazvan velicati fašizam je dno dna današnje civilizacijeLillard0 je napisao/la:Cuj njih "bravo za FIFU"..Ocito treniranje strogoce. Naravno da je Simunic sam kriv i sam odgovara za svoja djela i vjerovatno smo znal ida ce propustit Brazil zbog gluposti i neznjanja, ali ova kazna je brutalna.
Ovo vjerovatno znaci kraj kockastom dresu. Hvala za sve Joe, ostat ces upamcen po puno dobrih stvari...
nema potpisa
- samo_lijevo
- Kontakt:
Konacno da i ovi iz FIFE urade nesto normalno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ti opet po istom. I necu ti vise odgovarat na provokacije jer samo to i radis na ovoj temi. I ja sam rekao da je sam sebi kriv, radi gluposti, nesmotrenosti i neznanja, a ne radi velicanja ustasluka jer to njemu nije bilo ni na kraju pameti sto se kaze.Neutral je napisao/la:Kazna prevelika za veličanje ustašluka?![]()
Samo me podsjetite koliko je Di Canio dobio utakmica kazne za fasisticki pozdrav 2005. godine? Pa mi recite da se strogoca ne trenira na malima.
RIP CITY!
- alan_kardec
- Kontakt:
Za penziju spreman!
Ker, zaslužio je.
Ker, zaslužio je.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Goalgetter
- Kontakt:
U ovom slucaju ga je FIFA pomilovala posteno, ali nije jedini, naveo si primer Koscienlya, po meni je barem 2 utakmice kazne ako nista, isto su uradili i sa Rooneyom. Ali ok, bolje za vas, igrat ce preostale dvije tekme grupne faze.Lillard0 je napisao/la:
@Goalgetter
A sta si ti molim te vise ocekivao? Start je nenamjeran, makar je ruzno izgledao i kraj price. Koscienly je takodjer dobio 1 utakmicu kazne. Samo sto su ovo Mandzino lafo upakovali kao "vidite da smo posteni"...
Sto se tice Simunica, sasvim korektno.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Što je najgore lik rođen u Austrliji i došao u Hrvatsku da bude fašista, mala kazna, trebao je dobiti 20 utakmica!alan_kardec je napisao/la:Za penziju spreman!
Ker, zaslužio je.
Grbavica naš je Hram!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Za penziju spreman!
Ker, zaslužio je.
nemoj tako,nije on to mislio.Ustvari jest,ali nije to taj pozdrav nego neki iz srednjeg vijeka.Ma ustvari nije ni bitno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.