Slično razmisljamo, sinoc mi je na Interu samo 1 zutiDrinaJedina je napisao/la:
Haj da se kockamo malo!![]()
ps. Zašto imam osjećaj da će ovo dobit' Roma 0:1 sa 5 kornera na utakmici i 3 žuta za Milan?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Slično razmisljamo, sinoc mi je na Interu samo 1 zutiDrinaJedina je napisao/la:
Haj da se kockamo malo!![]()
ps. Zašto imam osjećaj da će ovo dobit' Roma 0:1 sa 5 kornera na utakmici i 3 žuta za Milan?

InatSilanBosanski je napisao/la:Olympiakos - Man Utd
Galata - Chelsea
Real - Arsenal
Dortmund - Milan
PSG - Man City
Atl M. - Leverkusen
Bayern - Zenit
Barcelona - Schalke
barabababa je napisao/la:@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu
A pojasni sta je ovo (J) , ck2 je da ce bit crveni karton? Ne radi premijer, nece da otvori sajt da pogledam sta znaci
Jest off, ali šta ti je bilo s onim parama, onog delitanta.barabababa je napisao/la:@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu
A pojasni sta je ovo (J) , ck2 je da ce bit crveni karton? Ne radi premijer, nece da otvori sajt da pogledam sta znaci
Bas tako majstore crveni+penal. Pratim Seriju A cijeli zivot i upucen sam u desavanja i sl. Sudije Taljavento i vecerasnji Rocchi su ti na platnom spisku tate Berlusconijabarabababa je napisao/la:@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu
Može on biti na platnom spisku 10 puta, Roma će ih rastaviti. Živi bili pa vidjelistomaklija je napisao/la:Bas tako majstore crveni+penal. Pratim Seriju A cijeli zivot i upucen sam u desavanja i sl. Sudije Taljavento i vecerasnji Rocchi su ti na platnom spisku tate Berlusconijabarabababa je napisao/la:@Stomaklija , od tebe kad god prepisem, to prodje, pa i sad cu
A pojasni sta je ovo (J) , ck2 je da ce bit crveni karton? Ne radi premijer, nece da otvori sajt da pogledam sta znaciCist primjer ti je sinocnji crveni za Alvareza, bez ikakve potrebe mu dao drugi zuti a sve to prije derbija sa Milanom koji je sad na programu u nedjelju. Zasto penal? Jednostavno ovako truli Milan nema sanse da pogodi iz izgradjene akcije, jer nema igre
Jedva ce cekati da neko pipne Balu ili nekog drugog za penalty. Crveni karton? Balo+De yong+De rossi=3 komada na startu
Nakupice se toga do kraja, ihahaj. Više žutih, penal, crveni i over golova+pobjeda Milana. Sve to veceras prolazi. Valja Rochiu Tati Berlusconiju na oči
Sretno...
Ispratio sam ovu opciju 2 gola u prvom poluvremenu prijatelju pa sta budezgmiky je napisao/la:PSV mladi-Dordrecht over 1.5 1.pol. 2.05
PSV mladi-Dordrecht over 3.5 2.10
PSV mladi-Dordrecht over 5.5 7.00
nekako mi smrdi ovdje na veći broj golova pa vrijedi probati

Nikad ne mozes biti u pravu, ali ono sto je sigurno je to da Rochhi voli biti u centru paznje:DrinaJedina je napisao/la:Nadamo se da si upravu Stomaklija!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.